Nowe pary, nowe watki milosne...
+26
makda
adka694
zivAh
Monaliza
just262
vEdderka1
nieomal
Charlize32
fcbdziobak123
Sioru
holly10
kajojinka
meggheart
MoNiKa_DT
Nessy
ania920
xyzc2
chile91
xyzc
cherry_crush
Justyna
bihacz
desertrose
Smile737
Weroncia130
kaest15
30 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Nowe pary, nowe watki milosne...
Czy nie znudzily wam sie juz obecne pary serialowe i ich zwiazki?? Nie chcialybyscie zobaczyc naszych klamczuch z calkiem nowymi meskimi postaciami?? Bo moim zdaniem tworcy serialu nic nie wnosza ciekawego w obecne zwiazki, no moze poza Aria i psycholem Ezra, ktory lubi male dziewczynki... Co o tym sadzicie??
kaest15- Liczba postów : 113
Re: Nowe pary, nowe watki milosne...
Na razie podoba mi się tak jak jest aczkolwiek lubię zmiany
Weroncia130- Liczba postów : 33
Chciałabym żeby Aria była z kimś zupełnie innym i nowym
Smile737- Liczba postów : 31
W tym serialu podoba mi się właśnie to, że główne bohaterki nie zmieniają ciągle partnerów. W innych serialach młodzieżowych jest to powszechne - każdy z każdym. Aczkolwiek wprowadziłabym małe zmiany: Aria powinna być z Jasonem (boże, jaką oni mieli chemie) i Spencer z Wrenem.
Mam niespodziankę dla tych, którym obecne związki się znudziły. Zdjęcia z 4x22 Cover For Me
Mam niespodziankę dla tych, którym obecne związki się znudziły. Zdjęcia z 4x22 Cover For Me
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
wg mnie wieksza chemia była mnie spencer i wrenem niż spencer i toby'm. fajnie, że pojawią się nowi panowie. szkoda,że na tak krótko.
ravenswood skasowane, wiec miejsmy nadzieje, żeclabe wroci
ravenswood skasowane, wiec miejsmy nadzieje, żeclabe wroci
bihacz- Liczba postów : 48
zgadzam sie co do Arii i Jasona w stu procentach... A Spencer z Wrenem byli genialni...
kaest15- Liczba postów : 113
Dla mnie też ogromnym plusem jest to, że dziewczyny nie zmieniają facetów jak rękawiczki. Naprawdę w dzisiejszych serialach ciężko o fajne trwałe związki jakim był związek Hanny i Caleba. Od początku nie popierałam związku Arii z Ezrą dlatego wolałabym żeby była z Noelem, Jasonem, Jakiem lub kimś zupełnie nowym byle by nie z psychoEzrą. Tobiego nie mogę oglądać jedząc bo mi się cofa i w ogóle nie trawię jego postaci dlatego dla Spencer też wolałabym kogoś innego, najlepiej Wrena Dla Hanny wg mnie mógłby zostać Caleb ale jak nie wróci to może być ten detektyw. Emily mi wisi i jej związki też.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
A ja tam wolałabym żeby Aria nadal była z Ezrą, chociaż Jason w sumie też do niej pasował.
Spencer powinna być z Wrenem - tutaj akurat się zgadzam, byliby świetną parą!
Jeśli chodzi o Hannę, to fajnie byłoby widzieć ją z Travisem.
A Emily? Cóż, who cares?
A Emily? Cóż, who cares?
cherry_crush- Liczba postów : 29
Faktycznie robi to sie nudne, mogliby dodac nowe watki milosne. Czekam na to jak sie rozwinie znajomosc hany i detektywa.
Co do arii to nawet jej mama ma ciewasze zycie milosne. Swoja droga kiedy wroci ?
Aria-na pierwszy rzut oka szalona, wlasny styl, rozowe pasemko, itd, najbardziej mi przypadla do gustu, ale teraz jest "cieplymi kluchami" tak samo jak ezra. A szkoda :/
Co do arii to nawet jej mama ma ciewasze zycie milosne. Swoja droga kiedy wroci ?
Aria-na pierwszy rzut oka szalona, wlasny styl, rozowe pasemko, itd, najbardziej mi przypadla do gustu, ale teraz jest "cieplymi kluchami" tak samo jak ezra. A szkoda :/
xyzc- Liczba postów : 16
Robi się ciekawie między Ezrą a Arią, wydaje mi się że zmiana u Hanny wyjdzie na dobre. Co do reszty dziewczyn jest mi obojętne, wątek miłosny Emilly i tak dużo nie wnosi.
chile91- Liczba postów : 54
cherry_crush napisał:A ja tam wolałabym żeby Aria nadal była z Ezrą, chociaż Jason w sumie też do niej pasował.
A Emily? Cóż, who cares?
Mi się wydaje że Wrena zrobią tego złego
Ale co do Tobiego i Spencer to to jest motyw z każdego serialu Ona - bogata, inteligentna z dobrej rodziny odnosząca sukcesy itd... On chłopak z biedniejszej rodziny z problemami i po przejściach.
chile91- Liczba postów : 54
nic ciekawego tam nie bedzie, pewnie dowie sie niedlugo, ze ezra jest A (skoro reszta klamczuch juz wie) i bedzie placz. i tyle.
xyzc2- Liczba postów : 28
A z kim nowym Kłamczuchy mają być skoro tak mało tam facetów
ania920- Liczba postów : 24
raaaacja, powinno być uch dużo więcej, ale! scenarzyści mogli by dodać nowych nie obraziłabym się
xyzc2- Liczba postów : 28
Pewnie że powinni dodać nowych facetów do serialu. Chociaż Hanna i Caleb to fajna była para, może jednak do siebie wrócą. Emily by znaleźli jakiegoś faceta, no choćby jakąś inną dziewczynę bo Paige do niej nie pasuje.
Nessy- Liczba postów : 40
Obie maja szerokie ramiona to pasuja do siebie
ania920- Liczba postów : 24
Wrena już nie będzie w PLL, więc nie wiadomo czy jest dobry, czy zły. Wiadome, że pomaga Melissie
MoNiKa_DT- Liczba postów : 40
A mnie ciekawi dlaczego Spence miała recepty na Wrena. W ogóle ostatnio oglądałam pierwszy odcinek i tam Wren robi Spencer masaż, gdy ona jest w kostiumie kąpielowym. Moim zdaniem najlepiej do siebie pasują :p
recepty podrzucił jej chyba Ezra była taka scena w której było widać, że je ma, a wiadomo, że zależało mu, żeby podważyć wiarygodność Spencer wśród dziewczyn
kajojinka- Liczba postów : 21
kajojinka napisał:recepty podrzucił jej chyba Ezra :)była taka scena w której było widać, że je ma, a wiadomo, że zależało mu, żeby podważyć wiarygodność Spencer wśród dziewczyn
Ciekawe czy faktycznie okaże się tym złym czy znowu wykreują "niewinnego" A
w którym odcinku było widać ze Ezra ma te recepty? bo nie moge sobie przypomnieć, a co do tematu to nie lubię nowych osob tak jak tego nowego policjanta badz Travisa, albo tego psychologa szkolnego.. nie pasuje zaden z nich do kłamczuch
holly10- Liczba postów : 43
Właśnie, który to odcinek? W ogóle tego nie zauważyłam. ;o
Sioru- Liczba postów : 39
na samym końcu odc 4x18 widać, że A ma te recepty. Wcześniej wydawało mi sie, że pokazali, że to Ezra, ale teraz widze ze niestety sama to sobie dołożyłam, przepraszam ale z drugiej strony nie wykluczone, ze to on
kajojinka- Liczba postów : 21
Trochę bez sensu wprowadzanie nowych osób i wątków, urywanie starych tylko po to żeby bardziej zagmatwać :/
Według mnie Hanna i Caleb oraz Spencer i Toby to dwie pary które nie powinny się zmieniać , co do reszty to zdecydowanie mogliby znaleść im kogoś innego. Szczególnie nie lubię związku Emily i Paige.
Nessy- Liczba postów : 40
Strona 1 z 2 • 1, 2
Strona 1 z 2
Pozwolenia na tym forum: