Elena czy Katerina
+7
paula91
klaudia5xo
xoxoxx
imfi
meggheart
ironically
kaest15
11 posters
Strona 1 z 1
Elena czy Katerina
Teraz sa odcinki w ktorych Kathreen jest glowna bohaterka:) Chcielibyscie zeby zostala czy jednak wrocila Elena??
Ja osobiscie jak juz musze wybierac to jednak wole Elene:))
Ja osobiscie jak juz musze wybierac to jednak wole Elene:))
kaest15- Liczba postów : 113
Re: Elena czy Katerina
Nigdy nie byłam fanką Eleny, Kath jest moim skromnym zdaniem ciekawszą postacią, bardziej charyzmatyczną i taką, która może trochę zamieszać więc stawiam na nią ;-)
ironically- Liczba postów : 39
Ja tak samo nigdy nie byłam fanką Eleny...jednak sama Kat też już zaczyna denerwować. Dziwne jest to, że nikt (oprócz Matta) nie zorientował jak jest naprawdę, bo wcześniej Stefan i Damon robili to na odległość XD
Elena, pomimo tego, że była nudna i płaczliwa.. hm, chociaż jako wampir trochę się wyrobiła. Błagam, niech wróci, bo nie mogę patrzeć, jak Damon zamienia się w takiego potwora...
imfi- Liczba postów : 41
Wiadomo, że Katherina. Eleny nigdy nie lubiłam, zawsz była taka nudna : p Ale w sumie chcę żeby wróciła bo żal Damona myśli, że Elena go przestała kochać.
xoxoxx- Liczba postów : 21
Jakbym miała wybrać to wolę Elenę. Kat jest nieobliczalna i pomimo że ją lubię zastanawiam się czy w ogóle ma jakieś uczucia. Chce odzyskać Stefana ale czy dlatego że go kocha czy dlatego że ma taki kaprys
klaudia5xo- Liczba postów : 44
wolałam Kat, ale odkąd weszła w ciało Eleny to mnie wkurza i czekam aż wróci Elena.
paula91- Liczba postów : 41
Katherine jest najlepsza
ale Elena jak się ogarnie i przestanie być taką sierotą to jak najbardziej jest za.
ale Elena jak się ogarnie i przestanie być taką sierotą to jak najbardziej jest za.
makda- Liczba postów : 44
Na dłuższą metę obie te bohaterki są wkurzające - jedna za dobra, a druga wręcz przeciwnie.
tedla- Liczba postów : 4
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: