Z kim powinna być Elena??
+54
ironically
kaest15
efi
makda
natally
jeordie
kejszza
dredkot
IAmSherlocked
paula91
just262
ocia000
Carrot
Anabele
Avalon Valmont
Beautuful
Nessy
holly10
genevievee
Cynicznie
Smile737
Chiio
pink_rose
adamk86
pagille
sm1990
rose22
Merigold
wikitoriwikens
kellerka
delenateam
Słomka191
ksp
riolcia
Asia__
juka13
littl3me
patty632
lana
ronnie
karolla
CallMeLady
April
Ola
shiva89
Vivien
Ania_
Karolina
Joanna
Layla
Limka
Ewa
Kasia
Gigi
58 posters
Strona 1 z 3
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Endgame Eleny:
Z kim powinna być Elena??
Oczywiście genialne pytanie i sonda :> W sumie to nawet do końca nie wiem kto jest jakim teamem. Wiem, że było sporo fanów Stelenki kiedyś (ja też).. no ale xD Więc??
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Re: Z kim powinna być Elena??
W pierwszych odcinkach 4 sezonu byłam jeszcze za Steleną. Teraz kategorycznie SAMA.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
TVD oglądam krótko i oprócz bieżących odcinków wiem co i jak.Ogólnie byłabym za Deleną bo to mnie zaciekawiło w pierwszym odcinku ale to co teraz Elka robi to niech się cieszy,że może być sama bo chętnie to bym oddała ją na pożarcie dla Silas
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Zawsze byłam za Steleną, teraz mi to w sumie zobojętniało. Ale pewnie też dlatego, że sam serial już dawno mi zobojętniał.
Zagłosowałam - Stelena.
Zagłosowałam - Stelena.
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
Przez sentyment dla Deleny zagłosowałam na Damona, ale ostatnio mi jest już to dosyć obojętne. Przekonałam się, że praktycznie nie ma odsłony Eleny, która by mnie nie irytowała, więc nie mam też nic przeciwko temu, aby została sama
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
ja bylam za Delena ale teraz to Elena na nikogo nie zasluguje wiec niech bedzie sama albo niech ja Kath zabije i zamiast nudnej Elenki bedziemy miec duzo wiecej Kath xD
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Otóż to.Kasia napisał:W pierwszych odcinkach 4 sezonu byłam jeszcze za Steleną. Teraz kategorycznie SAMA.
Elena-wampir jest naprawdę nieznośna. Już wcześniej świrowała, ale to, co odwala teraz przekracza wszelki granice. Moim zdaniem Stefan jest dla niej o wieeeeeeeele za dobry. Zresztą nawet Damon jest dla niej za dobry. Dziewczyna powinna wreszcie poczuć, co to samotność. Gdyby wszyscy ją opuścili, może by się wreszcie opamiętała. Od pierwszego odcinka jest pępkiem tego serialu a wszyscy bohaterowie skaczą wokół niej jak nienormalni, więc w sumie nawet nie dziwne, że w końcu jej odwaliło. Serio, teraz najbardziej przydałby się jej porządny kopniak w dupę od Stefana, Damona, Matta, Caro i całej reszty.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Sama.
Ponieważ prawda jest taka, że odkąd Elena stała się wampirem nie zasługuje na żadnego wyżej wymienionego faceta. Nawet Damon, którego ostatnimi czasy hejtuję zasługuje na kogoś lepszego. Niestety panna Gilbert za swój najważniejszy cel w życiu przyjęła chyba krzywdzenie wszystkich najbliższych jej osób. Powinna zostać sama, może wtedy zrozumie pewne rzeczy i się trochę opamięta, bo ostatnio nie można już na nią patrzeć. A reszta zamiast kopnąć ją już dawno w dup* to jeszcze bardziej jej nadskakuje.
Ponieważ prawda jest taka, że odkąd Elena stała się wampirem nie zasługuje na żadnego wyżej wymienionego faceta. Nawet Damon, którego ostatnimi czasy hejtuję zasługuje na kogoś lepszego. Niestety panna Gilbert za swój najważniejszy cel w życiu przyjęła chyba krzywdzenie wszystkich najbliższych jej osób. Powinna zostać sama, może wtedy zrozumie pewne rzeczy i się trochę opamięta, bo ostatnio nie można już na nią patrzeć. A reszta zamiast kopnąć ją już dawno w dup* to jeszcze bardziej jej nadskakuje.
Go??- Gość
Zagłosowałam na Damona, ale tylko dlatego, że chciałabym przez jakiś czas zobaczyć "normalną" Delenę. Bez sire bond, bez dziamolenia o cure i bez wyłączonych uczuć kogokolwiek. No a tak poza tym to Elena zdecydowanie powinna na koniec być sama.
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Sama.
Zarówno Stefan i Damon są dla niej za dobrzy. Marzy mi się finał, w którym Elena powie (oczywiście ze swoją miną męczennicy świata) braciom Salvatore, którego z nich wybiera, a oni jej odpowiedzą: "Sorry Elka, ale stwierdziliśmy, że nasze więzy krwi są ważniejsze niż Ty". I jej zonk. Defan forever!!!
Pobożne życzenie.
Zarówno Stefan i Damon są dla niej za dobrzy. Marzy mi się finał, w którym Elena powie (oczywiście ze swoją miną męczennicy świata) braciom Salvatore, którego z nich wybiera, a oni jej odpowiedzą: "Sorry Elka, ale stwierdziliśmy, że nasze więzy krwi są ważniejsze niż Ty". I jej zonk. Defan forever!!!
Pobożne życzenie.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
ja myślę, że Plec jest ciut bardziej rozgarnięta od Savage i Defan będzie endgame. chociaż z drugiej strony nigdy nie myślałam, że zrobią z Eleny wampira. więc :/
imo tvd wpada w ten sam schemat co Gossip. dziewczyna zawsze traci w trójkątach. ale w końcu to serial młodzieżowy i to na CW. więc o pójście po rozum pewnie nie ma co liczyć.
imo tvd wpada w ten sam schemat co Gossip. dziewczyna zawsze traci w trójkątach. ale w końcu to serial młodzieżowy i to na CW. więc o pójście po rozum pewnie nie ma co liczyć.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Aktualnie najbardziej zasługuje na opcję sama. Ja bym jej dała "powinna zginąć, bo nieziemsko mnie irytuje". Ale też gdzieś tam sobie myślę, że chciałabym zobaczyć trochę szczęśliwego Damona, więc Delenę, ale bez tego całego sire bond, tylko ot tak Elenę zakochaną w Damonie. Wątpliwa szansa, więc głosuję na samotność.
Oczywiście pamiętam jak dzięki wam zaczęłam shipować Stelenę, ale jak dla mnie to już jest nie do odratowania. Team Klefan <3
Oczywiście pamiętam jak dzięki wam zaczęłam shipować Stelenę, ale jak dla mnie to już jest nie do odratowania. Team Klefan <3
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Na początku kibicowałam Stelenie, teraz kibicuję Elenie i samotności, ale przez większość czasu byłam za Deleną więc głos na Damona
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Elena jest tak irytująca że powinna być sama i wszyscy powinni ją kopnąć w dupę a nie za nią biegać jak pieski
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
Zgadzam się całkowicie. Ostatnio jest tak irytująca, że aż źle mi się ogląda nowe odcinki.karolla napisał:Elena jest tak irytująca że powinna być sama i wszyscy powinni ją kopnąć w dupę a nie za nią biegać jak pieski
ronnie- Chair & Dorota
- Liczba postów : 339
Elena powinna być z Damonem. Fajnie do siebie pasują:0
Stefan powinien być z Lexi
Stefan powinien być z Lexi
lana- Blair & Chuck
- Liczba postów : 328
Z tym może być minimalny problem, biorąc pod uwagę fakt, że Lexi nie żyjelana napisał:Stefan powinien być z Lexi
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
A Damon z Katherina. Oni od poczatku serialu bardzo do siebie pasowali pod wzgledem charakterów
patty632- Liczba postów : 39
Moim zdaniem Elena powinna teraz trochę pobyć sama.
littl3me- Liczba postów : 31
Elena musi być sama, a jak by było fajnie gdyby Stefan i Damon mieli ją w dupie
juka13- Liczba postów : 43
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Strona 1 z 3
Pozwolenia na tym forum: