Przepis na życie
+23
makda
wredota
Serena
tajemnicza
missv
alaa15
brulion
lana
xLaura
Ella
netka
Domi
lalitaaa
vajper.
madziiuula
Żuri
Layla
antiba
MotherChucker
Ola
Lise
Kora
Gosiek
27 posters
Strona 1 z 3
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Przepis na życie
Główna bohaterka "Przepisu na życie" to Anka (w tej roli Magdalena Kumorek) - z pozoru typowa żona i matka. W pogoni za codziennymi obowiązkami zawodowymi oraz domowymi nie zauważyła, że do jej życia wkradła się nuda, a u boku jej męża Andrzeja (Piotr Adamczyk) pojawiła się nowa kobieta (Maja Ostaszewska). I nagle nieoczekiwanie przychodzi ten dzień, kiedy jej codzienność rozpada się w drobny mak jak porcelanowa filiżanka. Na szczęście u boki Anki jest jej nastoletnia córka Mania (Aleksandra Radwańska), przyjaciółka Pola (Edyta Olszówka) i mama Irena (Dorota Kolak), które nie pozwolą jej płakać nad rozlanym mlekiem. Przypadek sprawi, że Anka zacznie pracować w restauracji odkrywając w sobie pasję i talent do gotowania...
Czy ktoś ogląda ten serial? Ja jestem nim zauroczona, bardzo mi się spodobał, no i Szyc- którego uwielbiam;) Co myślicie na temat tego serialu? Co powinno się wydarzyć w 2 sezonie? Czekam na Wasze propozycje:D
Czy ktoś ogląda ten serial? Ja jestem nim zauroczona, bardzo mi się spodobał, no i Szyc- którego uwielbiam;) Co myślicie na temat tego serialu? Co powinno się wydarzyć w 2 sezonie? Czekam na Wasze propozycje:D
Go??- Gość
Re: Przepis na życie
Oglądam i uwielbiam Oczywiście Anka powinna być z Jerzym, chociaż czytałam, że ma się dużo rzeczy dziać w 2 sezonie więc to pewnie nie prędko będzie noo ale zobaczymy, nie mogę się już doczekać
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Ja dokładnie tak samo! Pasują do siebie no i ich wspólna pasja!
Też myślę, że nie prędko będą razem, ale będą, tego jestem pewna
Nie podobało mi się tylko zakończenie sezonu, trochę naciągane z tym telefonem, ale poza tym świetne, świetne, świetne
Też myślę, że nie prędko będą razem, ale będą, tego jestem pewna
Nie podobało mi się tylko zakończenie sezonu, trochę naciągane z tym telefonem, ale poza tym świetne, świetne, świetne
Go??- Gość
Na pewno będą razem, w końcu to Polski serial Ale fajny, lekki i da się oglądać
Gosiek- Nate & Dean
Ja oglądnęłam wszystkie odcinki i super będzie. Moze nowe dziecko namiesza?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Całkiem fajny serial jak na polską produkcję. Nie jestem fanką Szyca, ale też liczę że Jerzy i Anka będą na koniec razem.
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Hehe. Nawet nie jest dużo polskich, DOBRYCH seriali... I to jeszcze nie na podstawie innego, amerykańskiego czy innego:P
Kiedyś były super polskie seriale tj. Miodowe Lata, 13 posterunek o, teraz też czasami się zdarzają takie perełki chociaż niestety rzadko
Btw. jeśli ktoś oglądał Miodowe Lata i kojarzy "pierwszą" Alinę to ona jest właśnie autorem scenariusza do "Przepisu na życie"
Btw. jeśli ktoś oglądał Miodowe Lata i kojarzy "pierwszą" Alinę to ona jest właśnie autorem scenariusza do "Przepisu na życie"
Gosiek- Nate & Dean
o, naprawdę? Nie wiedziałam, ale też się jakoś szczególnie nie interesowałam
13 posterunek, to było coś, zawsze oglądałam z tatą i z bratem :>
13 posterunek, to było coś, zawsze oglądałam z tatą i z bratem :>
Tak, tak, to ona napisała scenariusz;)
Co do tych seriali które podała Gosia, są kultowe i ponadczasowe. Jak je czasem puszczają jeszcze na polsacie to chętnie oglądam i wciąż się śmieję
Tadzik, mój ulubieniec;) Ale pierwsza Alinka bardziej mi się podobała;)
Co do tych seriali które podała Gosia, są kultowe i ponadczasowe. Jak je czasem puszczają jeszcze na polsacie to chętnie oglądam i wciąż się śmieję
Tadzik, mój ulubieniec;) Ale pierwsza Alinka bardziej mi się podobała;)
Go??- Gość
Tak, pierwsza Alinka najlepsza.
btw. "Nie Karoluj mi teraz"
btw. "Nie Karoluj mi teraz"
Oj tak, Gosia przypomnialaś mi czasy, gdy bylam zdecydowanie młodsza i kochałam Czarka z 13 posterunku, haha
A co do Przepisu... Po obejrzeniu 1 sezonu jestem pozytywnie zaskoczona. Wątki Ani fajnie przeplatają się z wątkami jej córki. Mam tylko nadzieję, że nie schrzanią tego w drugim sezonie.
A co do Przepisu... Po obejrzeniu 1 sezonu jestem pozytywnie zaskoczona. Wątki Ani fajnie przeplatają się z wątkami jej córki. Mam tylko nadzieję, że nie schrzanią tego w drugim sezonie.
MotherChucker- Blair & Chair
- Liczba postów : 667
O kurczę, przegapiłam!!! aaaaaaaa
ta straszna szkoła, już nawet nie mam prywatnego życia:D
jutro postaram się nadrobić
ta straszna szkoła, już nawet nie mam prywatnego życia:D
jutro postaram się nadrobić
Go??- Gość
to nie spoileruję w takim razie ale trzeba pamiętać wtorek 21.30
no właśnie, kiedyś było w niedzielę, dlatego
poza tym, możesz spoilerować, nawet bardzo o to proszę <3 :D
poza tym, możesz spoilerować, nawet bardzo o to proszę <3 :D
Go??- Gość
Ale w zasadzie to nie wydarzyło się nic tak znaczącego. Nie ma tak dobrze, proszę samemu oglądać, wtedy będzie co przedyskutować
- Spoiler:
- Powiem tylko, że nowa postać w obsadzie (nie wiem czy na stałe tu zagości czy nie) jest z mojego punktu widzenia osobą chorą psychicznie
Ile ja się denerwowałam przez ten odcinek to katastrofa...
- Spoiler:
- Ta żona Jerzego... przez te wybryki swoje i to co zrobiła z tym wyjazdem czy dokumentami to masakra wrrrr ;/
Gosiek- Nate & Dean
- Spoiler:
- Dokładnie o to mi chodzi Nie wiem o co chodzi tej kobiecie. Jakoś po tym odcinku bardziej niż w pierwszym sezonie polubiłam Szyca. Nie wiem z czego to wynikło, ale jakoś wzbudził moją sympatię
Co za imię, naprawdę xD Nieźle mi się chciało śmiać, kiedy go tak nazwali Ale póki co mu pasuje xD
Imię świetne haha
Co do odcinka to nic się nie działo, żadnej akcji. Mam nadzieję, że w następnym odcinku się rozkręci już
Co do odcinka to nic się nie działo, żadnej akcji. Mam nadzieję, że w następnym odcinku się rozkręci już
Gosiek- Nate & Dean
Może i za wiele się nie dzieje, ale tak to chyba już jest w tym serialu Mimo wszystko całkiem przyjemnie się ogląda
- Spoiler:
- Jak się nie działo zresztą? Gniewko zjechał ze schodów, to była ekstremalna sytuacja xD
Nie no, serial uwielbiam mimo wszystko
No Ola masz rację, to była bardzo ekstremalna akcja
No Ola masz rację, to była bardzo ekstremalna akcja
- Spoiler:
- Albo jak Mania potrąciła tego chłopaka, też akcja xd
Gosiek- Nate & Dean
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Strona 1 z 3