Revenge
+30
iwona300789
dredkot
Maxxxim
killing_joke
blondie13
genevievee
adamk86
Eqoore
bihacz
najsys
Asia__
Susannah_dg
kajasqpol
April
Ania_
TheBlairBitchProject
Ola
desertrose
Justyna
KiNiaczek
Vivien
CallMeLady
shiva89
amant
magdakowzan
LanaLang
Lewandowska
Magda
Lise
Gigi
34 posters
Strona 6 z 16
Strona 6 z 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Re: Revenge
Ejj, w tym ojcu Padmy coś jest... Myślę, że Padma Falconem nie jest, bo inaczej by się toczyła ta sprawa z Carrionem, by nie miała chyba takich problemów, żeby go pozyskać. Ale jej ojciec, czemu nie.
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
ja w pierwszym momencie pomyślałam o Davidzie. bo coś imo kręcił w rozmowie z Nolanem. w ogóle czym on zajmował się na co dzień w sensie David?? nie wiem no. wszystko jest takie pokręcone. Padma mi w ogóle nie pasuje. chociaż może w końcu jest geniuszem. i może z tego powodu jej ojca przetrzymują żeby dostać się do Graysonów.
promo mówi o bombshell. więc obstawiam, że to będzie ktoś bliski Ems
promo mówi o bombshell. więc obstawiam, że to będzie ktoś bliski Ems
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
ahh, zapowiada się nieźle. serial leci do mojej obecnej czołówki ulubionych
Ja wielu seriali nie oglądam ale wydaje mi się, że Revenge trzyma na razie ten sam poziom, nie ma większych wpadek ani przynudzania. Oby tak dalej, no i mam nadzieję, że nie będą na siłę przeciągali.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Właśnie obejrzałam 1 sezon. Uwielbiam ten serial! <3 Podobno 2 sezon nie jest już taki dobry, ale i tak go obejrzę. Chciałabym Was o coś zapytać.
- Spoiler:
- 1. Daniel będzie tym dobrym czy złym? W ostatnich odcinkach zmienił się na gorsze i jestem ciekawa czy tak już zostanie.
2. O co chodzi z tym siwym gostkiem co zabił ojca Amandy? Dlaczego szantażuje Conrada? Nie rozumiem też dlaczego nie powiedział Graysonom, że Emily to Amanda. Gdy był w gabinecie Conrada (finałowy odcinek) wziął zdjęcie Daniela i Amandy i puścił do niej oczko. Wiedział, że w ramce z tym zdjęciem jest kamera i że Amanda go obserwuje. Nie będzie się na niej mścił?
Odpowiem tylko na pierwsze, bo z drugim nie pamiętam jak tam było dokładnie już xD
- Spoiler:
- Daniel będzie zły, tylko w pewnym momencie wszystko obróci się przeciw niemu. Nie chcę za bardzo spoilerować
Ola napisał:Odpowiem tylko na pierwsze, bo z drugim nie pamiętam jak tam było dokładnie już xD
- Spoiler:
Daniel będzie zły, tylko w pewnym momencie wszystko obróci się przeciw niemu. Nie chcę za bardzo spoilerować
- Spoiler:
- Daniel nie bedzie zly, tylko zagubiony. przeciez to dobry chlopak jest tylko ma rodzicow, ktorzy mu sieczke z mozgu robia. no ale nie bedzie juz tym niewinnym Danielem z pierwszego sezonu
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
- Spoiler:
- Jak dla mnie to co robił Aidenowi zdecydowanie podchodzi pod zły. Działał świadomie. Ale po prostu się do tego nie nadaje, i mu nie wyszło, wszystko w końcu obróciło się przeciwko niemu.
desertrose napisał:Właśnie obejrzałam 1 sezon. Uwielbiam ten serial! <3 Podobno 2 sezon nie jest już taki dobry, ale i tak go obejrzę. Chciałabym Was o coś zapytać.
- Spoiler:
1. Daniel będzie tym dobrym czy złym? W ostatnich odcinkach zmienił się na gorsze i jestem ciekawa czy tak już zostanie.
2. O co chodzi z tym siwym gostkiem co zabił ojca Amandy? Dlaczego szantażuje Conrada? Nie rozumiem też dlaczego nie powiedział Graysonom, że Emily to Amanda. Gdy był w gabinecie Conrada (finałowy odcinek) wziął zdjęcie Daniela i Amandy i puścił do niej oczko. Wiedział, że w ramce z tym zdjęciem jest kamera i że Amanda go obserwuje. Nie będzie się na niej mścił?
imo 2 sezon dużo nie odstaje. szczególnie ostatnie odcinki.
- Spoiler:
- 1. Daniel będzie miotał się. ale z powodu rodziców i całego zamieszania podejmie pewne decyzje, które rzeczywiście będą do niego niepodobne. szkoda, że nie wybrał pomóc Ems. w sezonie 2 jeszcze bardziej stoczy się. i zrobi różne ohydne rzeczy. mimo wszystko przez cały czas imo jedno jest stałe. kocha Ems naprawdę. chociaż zrobił się bydlakiem xD
2. z tego co pamiętam to Gordon pracował na zlecenie Graysonów. miał też porwać matkę Ems i ją przetrzymywać. chciał dopaść Ems, bo chciał zdobyć dowody na to co robił razem z Conradem chodzi o samolot i zabicie Davida i je zniszczyć z tego co pamiętam. i zrewanżować się na Ems. będzie mścił się i to jak. musisz oglądać. to dość ważna postać.
lololol CML srały muszki będzie wiosna xD Daniel przesadził ostatnio już po całości. wiem, że go kochasz, ale ostatnio to taki debil jakich mało
Gigi- Gossip Dan & Girls
woooot jak to tak
promo następnego odcinka Gossip Girl dla dorosłych zajebiste.
Aiden :oo i Char kogoś trzasnęła?? L O L can't wait.
i ugh. właśnie dowiedziałam się z Twittera Barry'ego, że jest wielkim fanem LFC. little fucker :> ale i tak go kocham xD
- Spoiler:
- Vik ma kolejnego syna?? z Davidem??? wtf. rozrasta się ta rodzinka z odcinka na odcinek. mam nadzieję, że tego nie przekombinują.
szkoda mi Padmy trochę i Nolana. nie wiem dlaczego Aiden tak dał dupy :/ mam nadzieję, że nie współpracuje z tymi terrorystami poza tym ostatnio Ems jakby coraz zimniejsza w stosunku do niego. a coś robi maślane oczka do Jacka mam nadzieję, że w następnym odc będzie coś fajnego na linii Aiden/Ems.
lol Vik i zdjęcie + pociski. bezbłędne you go gurl. Eli niech spada. coś nie przejęłam się nim za bardzo.
promo następnego odcinka Gossip Girl dla dorosłych zajebiste.
Aiden :oo i Char kogoś trzasnęła?? L O L can't wait.
i ugh. właśnie dowiedziałam się z Twittera Barry'ego, że jest wielkim fanem LFC. little fucker :> ale i tak go kocham xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi napisał:desertrose napisał:Właśnie obejrzałam 1 sezon. Uwielbiam ten serial! <3 Podobno 2 sezon nie jest już taki dobry, ale i tak go obejrzę. Chciałabym Was o coś zapytać.
- Spoiler:
1. Daniel będzie tym dobrym czy złym? W ostatnich odcinkach zmienił się na gorsze i jestem ciekawa czy tak już zostanie.
imo 2 sezon dużo nie odstaje. szczególnie ostatnie odcinki.
- Spoiler:
1. Daniel będzie miotał się. ale z powodu rodziców i całego zamieszania podejmie pewne decyzje, które rzeczywiście będą do niego niepodobne. szkoda, że nie wybrał pomóc Ems. w sezonie 2 jeszcze bardziej stoczy się. i zrobi różne ohydne rzeczy. mimo wszystko przez cały czas imo jedno jest stałe. kocha Ems naprawdę. chociaż zrobił się bydlakiem xD
2. z tego co pamiętam to Gordon pracował na zlecenie Graysonów. miał też porwać matkę Ems i ją przetrzymywać. chciał dopaść Ems, bo chciał zdobyć dowody na to co robił razem z Conradem chodzi o samolot i zabicie Davida i je zniszczyć z tego co pamiętam. i zrewanżować się na Ems. będzie mścił się i to jak. musisz oglądać. to dość ważna postać.
lololol CML srały muszki będzie wiosna xD Daniel przesadził ostatnio już po całości. wiem, że go kochasz, ale ostatnio to taki debil jakich mało
Właśnie zaczęłam oglądać Jestem dopiero na7 odc. Podoba mi się. Jak do tej pory to polubiłam Nolana, Daniel też wydaje się być porządku. Reszta to jakieś oszołomy ;D A Tyler to mnie tak wkurwia, że szok Zobaczymy jak będzie dalej
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
mwahaha oszołomy to za mało powiedziane. a Tyler o nom nom nom. świetny wątek. zobaczysz :> informuj nas na bieżąco jak ci idzie. bo ja lubię czytać czy wszyscy mają taką wizję jak ja xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
No co Ty Gigi Jak ja nienawidziłam Tylera od pierwszej sekundy xDD Za dosłownie wszystko, głos, wygląd, a już to jak się zachowuje to już w ogóle masakra xD Nie chcę tu spoilerować Ani, wiadomo o jakie akcje chodzi xD
wiem wiem. nie żebym go kochała. ale akcje z jego udziałem przednie. szczególnie ostatnia. jedna z lepszych w serialu imo :>
Gigi- Gossip Dan & Girls
No dobra, to można przyznać, że był lekki dreszczyk a znając twórców serialu
ANIA NIE CZYTAJ xD
Co nie zmienia faktu, że patrzenie na niego nie było żadną przyjemnością xD Ale ja chyba już tak mam, że nie lubię takich szaleńców w serialach
W ogóle czemu nie ma napisów do nowego odcinka :< Nie chcę oglądać z angielskimi, bo nie wszystko rozumiem xD
ANIA NIE CZYTAJ xD
- Spoiler:
- ktoś mógł zdecydowanie zginąć w tej scenie xD
Co nie zmienia faktu, że patrzenie na niego nie było żadną przyjemnością xD Ale ja chyba już tak mam, że nie lubię takich szaleńców w serialach
W ogóle czemu nie ma napisów do nowego odcinka :< Nie chcę oglądać z angielskimi, bo nie wszystko rozumiem xD
Czekałam i czekałam, i się nie mogłam doczekać polskich napisów, więc obejrzałam po angielsku xD I w sumie wszystko zrozumiałam, więc nie jest ze mną tak źle
W każdym razie odcinek taki sobie. Po promo spodziewałam się więcej. Słabo zrobiona akcja z Padmą i jej ojcem. Ale to może dlatego mi się nie podobało, bo jej nie lubię. Victoria jak zawsze psychiczna. Eli ostatecznie zachował się dobrze. Daniel kompletnie zagubiony. Nie mogę patrzeć na Ashley i Conrada kiedy mają sceny razem. Jack wkurzający od jakiegoś czasu.
Victoria ma kolejne dziecko xD Ciekawe kto to będzie :>
W każdym razie odcinek taki sobie. Po promo spodziewałam się więcej. Słabo zrobiona akcja z Padmą i jej ojcem. Ale to może dlatego mi się nie podobało, bo jej nie lubię. Victoria jak zawsze psychiczna. Eli ostatecznie zachował się dobrze. Daniel kompletnie zagubiony. Nie mogę patrzeć na Ashley i Conrada kiedy mają sceny razem. Jack wkurzający od jakiegoś czasu.
Victoria ma kolejne dziecko xD Ciekawe kto to będzie :>
O M G
najlepszy odcinek sezonu chyba. chociaż Aiden/Ems ;( wyczułam to. Nolan
miesiąc przerwy mnie dobija.
najlepszy odcinek sezonu chyba. chociaż Aiden/Ems ;( wyczułam to. Nolan
miesiąc przerwy mnie dobija.
Gigi- Gossip Dan & Girls
a ja w dalszym ciagu czekam na odcinek z napisami..(a nawet dwa odcinki 17 i 18)
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
też wczoraj obejrzałam ostatni odcinek :< Nolan. i Emily i Aiden. wszystkich mi tak szkoda
Warto też wspomnieć o świetnej stylizacji. Aiden wyglądał cudownie. <3
Warto też wspomnieć o świetnej stylizacji. Aiden wyglądał cudownie. <3
- Spoiler:
- Czyli ojciec Aidena jest Falconem? Bo tak to zrozumiałam z tej rozmowy, i nie wiem czy dobrze...
Olek hmmm
- Spoiler:
- ojciec Aidena był bagażowym przecież i to on podłożył bombę z tego co pamiętam. nie pamiętam już czy on żyje czy nie. ja zrozumiałam wstawkę z Falconem tak, że Aiden nie może zatuszować tego co zrobił jego ojciec i jeżeli Daniel zwróci się do Falcona to on wtajemniczy go, że to ojciec Aidena podłożył bombę. co pewnie równałoby się z tym, że Daniel pomyśli, że Aiden jest z inicjatywy albo coś w ten deseń.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Okej, to zupełnie zmienia postać rzeczy, bo nie miałam pojęcia, że ojciec Aidena był bagażowym xD Jak widać nie oglądałam wystarczająco uważnie xD
Ja piernicze! Jak ja się ucieszyłam jak w 11 zamknęli Tylera bo nikt inny tak mnie nie wkurzał jak on. A tu trach w 15 odc pojawia się znów. No myślałam, że zwariuje. Ale mam nadzieję, że to co zobaczyłam pod koniec odc to już koniec i więcej go nie zobaczę (choć tak naprawdę sama w to nie wierzę).
Drugą osobą, która mnie strasznie irytuje jest Declan. Chłopak jest dobrym dzieciakiem i w ogóle ale ja nie mogę go zdzierżyć. Strasznie nie podoba mi się jego wygląd i może to dla tego.
Muszę Wam napisać, że momentami żal mi Victorii. Wiecie co mnie dziwi... jak takim potworom jak Victoria i Conrad udało się wychować dzieci na tak dobrych ludzi. Daniel jest wspaniały. Żal mi go wiedząc, że Emily go wykorzystuje do zemsty, nawet jeśli naprawdę go pokochała to nie zmienia faktu, że zemsta jest jej priorytetem. Ach... idę dalej oglądać
Drugą osobą, która mnie strasznie irytuje jest Declan. Chłopak jest dobrym dzieciakiem i w ogóle ale ja nie mogę go zdzierżyć. Strasznie nie podoba mi się jego wygląd i może to dla tego.
Muszę Wam napisać, że momentami żal mi Victorii. Wiecie co mnie dziwi... jak takim potworom jak Victoria i Conrad udało się wychować dzieci na tak dobrych ludzi. Daniel jest wspaniały. Żal mi go wiedząc, że Emily go wykorzystuje do zemsty, nawet jeśli naprawdę go pokochała to nie zmienia faktu, że zemsta jest jej priorytetem. Ach... idę dalej oglądać
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Ania_ już nie musisz o niego martwić się ale damn 15 odcinek to chyba najlepszy odcinek serii <3
Declan jest irytujący tak samo jak Char pasują do siebie. co do Vik i Conrada to już kiedyś o tym rozmawialiśmy. ja uważam, że są zajebiści razem. stuknięci i poryci, ale kochają się będąc w tym bagnie. już kiedyś nawet porównywałyśmy ich do Chair i żałowałam, że Chair nie poszło w stronę VikCona, bo to był super materiał na takich nienawidzących się i kochających psychopatów
taa Daniel jest wspaniały kiedyś też go lubiłam :> oglądaj i zdawaj relacje!!
Declan jest irytujący tak samo jak Char pasują do siebie. co do Vik i Conrada to już kiedyś o tym rozmawialiśmy. ja uważam, że są zajebiści razem. stuknięci i poryci, ale kochają się będąc w tym bagnie. już kiedyś nawet porównywałyśmy ich do Chair i żałowałam, że Chair nie poszło w stronę VikCona, bo to był super materiał na takich nienawidzących się i kochających psychopatów
taa Daniel jest wspaniały kiedyś też go lubiłam :> oglądaj i zdawaj relacje!!
Gigi- Gossip Dan & Girls
Obejrzalam ostatni odcinek i o piernicze! Ten bal...
Aiden wygladal boskkkkkooo
Mam sentyment do Daniela, ale w tym odcinku to nawet mnie juz wkurzal.
Victoria genialna. Uwielbiam jej postac imo najciekawsza w tym serialu. I ostatnia scena... Bedzie sie dzialo
Aiden wygladal boskkkkkooo
Mam sentyment do Daniela, ale w tym odcinku to nawet mnie juz wkurzal.
Victoria genialna. Uwielbiam jej postac imo najciekawsza w tym serialu. I ostatnia scena... Bedzie sie dzialo
Strona 6 z 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Strona 6 z 16
Pozwolenia na tym forum: