Revenge
+30
iwona300789
dredkot
Maxxxim
killing_joke
blondie13
genevievee
adamk86
Eqoore
bihacz
najsys
Asia__
Susannah_dg
kajasqpol
April
Ania_
TheBlairBitchProject
Ola
desertrose
Justyna
KiNiaczek
Vivien
CallMeLady
shiva89
amant
magdakowzan
LanaLang
Lewandowska
Magda
Lise
Gigi
34 posters
Strona 10 z 16
Strona 10 z 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Re: Revenge
Czego to ludzie nie wymyślą... powstanie linia ubrań z serialu Zemsta.
Studio ABC, Matchbook Co. i Firefly Brand Management szykują linię ubrań inspirowaną strojami bohaterów serialu "Zemsta".
Studio i Matchbook Co. będą reprezentować w tej kwestii Jill Ohanneson, która odpowiada w serialu za kostiumy. "Women's Wear Daily" donosi, że będzie stworzona linia ubrań oraz linia akcesoriów.
Na początek będzie seria sukienek w guście Emily Thorne i Victorii Grayson. Ubrania trafią do sprzedaży po premierze 3. sezonu, w okolicach święta Dziękczynienia.
W planach są także większe rozmiary, różne akcesoria, buty oraz odzież męska.
desertrose napisał:Czego to ludzie nie wymyślą... powstanie linia ubrań z serialu Zemsta.Studio ABC, Matchbook Co. i Firefly Brand Management szykują linię ubrań inspirowaną strojami bohaterów serialu "Zemsta".
Studio i Matchbook Co. będą reprezentować w tej kwestii Jill Ohanneson, która odpowiada w serialu za kostiumy. "Women's Wear Daily" donosi, że będzie stworzona linia ubrań oraz linia akcesoriów.
Na początek będzie seria sukienek w guście Emily Thorne i Victorii Grayson. Ubrania trafią do sprzedaży po premierze 3. sezonu, w okolicach święta Dziękczynienia.
W planach są także większe rozmiary, różne akcesoria, buty oraz odzież męska.
I po co to komu.....
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Podejrzewam, że znajdzie się wielu chętnych napaleńców Ciekawe jakie ceny będą...
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
ABC potwierdza, że w premierze zadebiutuje syn Victorii, który pojawił się epizodycznie w finałowym odcinku. Postać opisywana jest jako czarujący mężczyzna z mrocznym ukrytym obliczem. Na razie trwa casting na tego bohatera. Będzie to rola powracająca.
Wiemy, że aktorka grająca Ashley odeszła z serialu. Wyjawiono, że w premierze w związku z nią zostanie wezwany lekarz z RPA. Czy to oznacza, że ona zginie?
To będzie moja reakcja kiedy Ashley zginie...
[You must be registered and logged in to see this image.]
Wiadomo kto wcieli się w rolę Patricka, zaginionego syna Victorii. Będzie to Justin Hartley
Widziałam go tylko w HOD i jedyne co mogę o nim napisać to to, że ładniutki jest
Ania_- OTH & Eden
Nie znam człowieka ale przyznam, że prezentuje się całkiem całkiem:D
Justyna- Derena & Eden
nie pamiętam go z HOD. ale wygląda jak brat Wade'a poza tym umm do Vik to on podobny nie jest :>
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
no Gigi dokładnie grał jego brata, dlatego po jednym odcinku wiele o nim powiedzieć nie mogę
Ania_- OTH & Eden
O przypomnialam sobie, ze on tez gral w smallville ... Ale nie pamietam kogo :/
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
lol Josh jaki hipster xD i Nick zresztą też. lovers
Gigi- Gossip Dan & Girls
O Matko Josha nie poznałam w ogóle:shock:
Barry boski jak zawsze:)
Również nie mogę się doczekać.
Barry boski jak zawsze:)
Również nie mogę się doczekać.
Justyna- Derena & Eden
wiedziałam, że zaserwują nam coś takiego w premierze ;> won Daniel xD
ale
poza tym
jaki team ;D
- Spoiler:
- And do you, Emily Thorne (Emily VanCamp), take this man...?
The September 29 opener of ABC's Revenge "flashes forward to Emily's wedding," teases new exec producer Sunil Nayar. "We'll see her in a wedding dress. It's going to be cool." What we won't see: the groom's face. "You'll be dying to know all the details as the season progresses toward the winter finale."
ale
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Barry Sloane and Emily VanCamp filmed scenes for Revenge season three in LA on Friday.
poza tym
- Spoiler:
- Any scoop on Revenge? — Harold
NATALIE: Get ready for people to switch teams! After losing Emily to Daniel, Aiden seeks other allies. “That’s what’s interesting about Aiden this year; he’s sleeping with the enemy a little bit!” Barry Sloane spilled to us. So who is he working with? “I’ve been working a lot with Madeleine [Stowe],” he teases.
jaki team ;D
Gigi- Gossip Dan & Girls
Super duet, będzie ciekawie.
Zdjęcie Ems i Aidena...... so sweet
Też czekam z niecierpliwością
Zdjęcie Ems i Aidena...... so sweet
Też czekam z niecierpliwością
Justyna- Derena & Eden
guise!!! wtf??
jestem w szoku. te ich promo. co się dzieje?? wygląda jakby dostała z tyłu. sama nie wiem. ale LOL Nolan xD i Char jaki fryz ;D i boziu Patrick już bez koszulki <3
jestem w szoku. te ich promo. co się dzieje?? wygląda jakby dostała z tyłu. sama nie wiem. ale LOL Nolan xD i Char jaki fryz ;D i boziu Patrick już bez koszulki <3
Gigi- Gossip Dan & Girls
Wow, ale moje podniecenie opadlo w pewnym momencie...
Omg, nie mogę się doczekać ;o ;o Pewnie spektakularnie sfinguje swoją śmierć czy coś haha Włoży wcześniej ślepaki do pistoletu tego co strzela czy coś xD Czy dobrze widzę, Jack i Amanda?? ;/ Nolan młodnieje no no. Fajnie, jeden z bardziej oczekiwanych przeze mnie nowych sezonów, ciężko przewidzieć co się wydarzy
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Jack i Ems... Major turnoffGigi napisał:lol CML why? ;D
Z nimi czy bez nich, nie moge sie doczekac
Btw, gdzie Aiden? :/ mam przeczucie, ze to on strzela...
to Jack i Ems??? :oo byłam przekonana, że to nie Ems :/ wygląda bardziej jak Charlotte xD
ktokolwiek by nie strzelał. Ems na pewno ma kamizelkę pod suknią ślubną ;D
ktokolwiek by nie strzelał. Ems na pewno ma kamizelkę pod suknią ślubną ;D
Gigi- Gossip Dan & Girls
O nieee tylko nie Jack nudziarz z Ems...:/
Zapowiada się naprawdę spektakularnie, promo jak zwykle zajebiaszcze. Oby Aiden był od pierwszego odcinka bo bez niego to już nie to samo.
Zapowiada się naprawdę spektakularnie, promo jak zwykle zajebiaszcze. Oby Aiden był od pierwszego odcinka bo bez niego to już nie to samo.
Justyna- Derena & Eden
Strona 10 z 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Strona 10 z 16
Pozwolenia na tym forum: