Revenge
+30
iwona300789
dredkot
Maxxxim
killing_joke
blondie13
genevievee
adamk86
Eqoore
bihacz
najsys
Asia__
Susannah_dg
kajasqpol
April
Ania_
TheBlairBitchProject
Ola
desertrose
Justyna
KiNiaczek
Vivien
CallMeLady
shiva89
amant
magdakowzan
LanaLang
Lewandowska
Magda
Lise
Gigi
34 posters
Strona 3 z 16
Strona 3 z 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Re: Revenge
Gigi napisał:
- Spoiler:
jeżeli Chair hajtnie się żeby Blair nie mogła zeznawać i jeszcze Chuck upozoruje swoją śmierć w katastrofie samolotu to LOL Revenge jak nic xD chcę żeby Dan zamienił się w Ems!! a Jenny może być jego Nolanem xD a Nate Aidenem!!
- Spoiler:
- Wszystko pasuje tylko ten Nate jako Aiden mi nie leży...za bardzo cukierkowy nasz Nejcik żeby robić za Aidena Ale wszystko inne pasuje idealnie
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
G Nate jako Aiden dlatego żeby Dan w nim zakochał się i pózniej razem współpracowali xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Obejrzane!!! Tyle na to czekalam ;( podoba mi sie, ze em dostaje ludzka twarz i zaczyna pokazywac emocje.
Aiden oczywiscie jest genialny. Wyglada na to,ze zastapil Jacka. I to ja lubie Daniel versus Aiden. Win win situation dla Ema. A tak na serio to shipuje teraz A i E. chociaz mam nadzieje, ze nie beda razem. Taka chemia jaka maja teraz wystarczy narazie, zeby sie za slodko pierdzaco nie zrobilo.
Dan jest przeslodki jak probuje byc sprytny, ciekawe co wkrotce spieprzy. I tak go love
Ashley jest okropna i ten jej posh akcent.
Victoria i Conrad to klasa sama w sobie. ja tylko czekam kto kogo pierwszy zabije. Conrad juz probowal to teraz Vicki kolej. Mam nadzieje, ze jej sie uda
Matka Ems jest okropnie denerwujaca i wyglada jak stara alkoholiczka. Ona odeszla jak Ems miala 5 lat, a przez tyle lat to idzie sie bardzo zmienic.
Nadal uwielbiam ten serial ;D
Aiden oczywiscie jest genialny. Wyglada na to,ze zastapil Jacka. I to ja lubie Daniel versus Aiden. Win win situation dla Ema. A tak na serio to shipuje teraz A i E. chociaz mam nadzieje, ze nie beda razem. Taka chemia jaka maja teraz wystarczy narazie, zeby sie za slodko pierdzaco nie zrobilo.
Dan jest przeslodki jak probuje byc sprytny, ciekawe co wkrotce spieprzy. I tak go love
Ashley jest okropna i ten jej posh akcent.
Victoria i Conrad to klasa sama w sobie. ja tylko czekam kto kogo pierwszy zabije. Conrad juz probowal to teraz Vicki kolej. Mam nadzieje, ze jej sie uda
Matka Ems jest okropnie denerwujaca i wyglada jak stara alkoholiczka. Ona odeszla jak Ems miala 5 lat, a przez tyle lat to idzie sie bardzo zmienic.
Nadal uwielbiam ten serial ;D
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
aha, bardzo podobaly mi sie interakcje pomiedzy Amanda i Em. Amanda bardzo dojrzala ostanio. scena na werandzie bardzo fajna.
ok, tak czy inaczej mam nadziej, ze Emily sie troche zepnie i skupi sie na zemscie, bo pomimo tego, ze lubie jej ludzka twarz to chce tez zobaczyc jako kopie kolejne dupy.
ok, tak czy inaczej mam nadziej, ze Emily sie troche zepnie i skupi sie na zemscie, bo pomimo tego, ze lubie jej ludzka twarz to chce tez zobaczyc jako kopie kolejne dupy.
Gigi napisał:
- Spoiler:
jeżeli Chair hajtnie się żeby Blair nie mogła zeznawać i jeszcze Chuck upozoruje swoją śmierć w katastrofie samolotu to LOL Revenge jak nic xD chcę żeby Dan zamienił się w Ems!! a Jenny może być jego Nolanem xD a Nate Aidenem!!
- Spoiler:
- ahaha, zobacz zdjecia promo z nastepnego odcinka. Conrad zostaje aresztowany na wlasnym slubie. czy oni wymieniaja sie scenariuszami lol
o lolu xD jeszcze brakuje tego, żeby Henry był Chucka. ale następne dziecko to już Dana albo Nate'a ahaha
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Spoiler:
- Obejrzałam odcinek w pośpiechu niestety i pół nie zrozumiałam ale mina Ems po wyprowadzeniu Conrada bezcenna Ogólnie rozwala mnie ta dziewczyna, najpierw, że się tak wyrażę babrze się w zwłokach a potem jak gdyby nigdy nic idzie odwalona i zadowolona na przyjęcie Kocham ją
Jack i fake Amanda - niech się żenią, robią więcej dzieci ale najlepiej jak najdalej stąd bo zabierają cenne minuty wspaniałego serialu.
Mason nie jest taki głupi jak myślałam. Ciekawe jak tym razem poradzi sobie z nim Emily.
Ahhh no i scena z Aidenem pod koniec odcinka....myślałam, że mi serce wyskoczy, nie wiem jak ona mogła go wysłać do domu. Prawie się rozpłynęłam przed kompem
Justyna- Derena & Eden
Aiden i Ems so fucking close!!!! whyyy
- Spoiler:
- po pierwsze Ems wyglądała zjawiskowo w tej sukience. jezuuuu
[You must be registered and logged in to see this image.]
po drugie are you fucking kidding me?? so close!!
zajebista chemia. kocham ich. Daniel sorry bro, ale bye
poza tym ten dziennikarzyna ma dwa wyjścia albo jest team Ems albo goodbye xD
Jack i fake amanda ble. nie. ale cóż począć
następne odcinek wtf. Aiden i Ems całują się, ale on ją usypia?? omg.
matka Ems zaczyna mi podobać się. jest taką psycholką myślałam, że zepchnie Vik xD a Vik i Konrad są siebie warci :>
Gigi- Gossip Dan & Girls
fuck yeah!!! wreszczcie < tańczy > zajebisty odcinek
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Spoiler:
sweeeeet
- Spoiler:
sweeeet
no i jeszcze to:
- Spoiler:
buahaha to ostatnie
ej ale musicie przyznać, że Vik i Kondzio wzruszyli was w tej scenie xD oni są tak porąbani, że szkoda gadać. ale ci aktorzy świetnie to grają.
ale Aiden i Ems <3 no kocham
ej ale musicie przyznać, że Vik i Kondzio wzruszyli was w tej scenie xD oni są tak porąbani, że szkoda gadać. ale ci aktorzy świetnie to grają.
ale Aiden i Ems <3 no kocham
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
no zajebista chemia. będę płakać jak rzuci go dla Daniela
Gigi- Gossip Dan & Girls
Kocham Daniela z całego serca ale sorry przy Aidenie nie ma ŻADNYCH szans. On jest tak boski, że mogłabym na niego patrzeć i słuchać go cały dzień
- Spoiler:
- Vici i Conrad rzeczywiście porąbani a te ich romantic sceny mnie rozwaliły. Złączone rączki w obliczu śmierci i jakże uroczy buziak w czółko, oh prawie się popłakałam. A tak serio mówiąc miałam dziką satysfakcję jak Cara ich postraszyła, nieźle się obsrali
Nolan trochę mnie smuci, tzn jest taki dobry i uczynny, że aż mdły czasem. Wolałam go z początku serialu jak był bardziej zadziorny. Nie przepadam za Jackiem ale szkoda mi go dla Amandy, już przestawała mnie irytować a tu wyskoczyła z tym łomem jak Filip z konopii.
No i ostatnia scena...aaaaa!!!!! Czemu taka krótka???? ja się pytam! Dobrze, że siedziałam bo bym padła z wrażenia. Chcę więcej Ems i Aidena!!
Justyna- Derena & Eden
dobra, dobra dziewczyny i tak za dlugo to nie potrwa ;(
btw. pamietam aktora grajacego Aidena z brytyjskiej teenage soap opera i tam tez byl zajebisty na poczatku, a pozniej tak przyschizowala, ze cala swoja rodzine chcial wysadzic w powietrze ;/ Zlych psycholi gra naprawde bardzo dobrze i boje sie, ze beda chcieli to wykorzystac lol
btw. pamietam aktora grajacego Aidena z brytyjskiej teenage soap opera i tam tez byl zajebisty na poczatku, a pozniej tak przyschizowala, ze cala swoja rodzine chcial wysadzic w powietrze ;/ Zlych psycholi gra naprawde bardzo dobrze i boje sie, ze beda chcieli to wykorzystac lol
lol xD też mam wrażenie, że wcześniej czy później ktoś kogoś wykorzysta. chociaż podobno Barry Sloane dostał series regular więc szybko go nie zabiją xD
poza tym
poza tym
- Spoiler:
Gigi- Gossip Dan & Girls
No i ja myślę, że sielanki długo nie będzie. Właściwie Aiden pasuje na czarny charakter ale oczywiście w granicach rozsądku więc mam nadzieję, że koniec końców będziemy mieli happy end
Gigi nie dodawaj takich zdjęć bo aż ciary mam. Świetna chemia między nimi jest ale nie chcę się nastawiać za bardzo na normalny, długi związek bo wiadomo, że z Ems to niemożliwe, przynajmniej na razie
Gigi nie dodawaj takich zdjęć bo aż ciary mam. Świetna chemia między nimi jest ale nie chcę się nastawiać za bardzo na normalny, długi związek bo wiadomo, że z Ems to niemożliwe, przynajmniej na razie
Justyna- Derena & Eden
swietny ostatni odcinek. na prawde sie działo:D
Nolan zachowal sie super...a Aiden..no nie wiem...jest hot,ale wydaje mi sie caly czas ze dalej cos knuje...
qrde Jack i Amanda ---szkoda gadac
A Masona mi nawet sie troche zal zrobilo przez chwile;p
Nolan zachowal sie super...a Aiden..no nie wiem...jest hot,ale wydaje mi sie caly czas ze dalej cos knuje...
qrde Jack i Amanda ---szkoda gadac
A Masona mi nawet sie troche zal zrobilo przez chwile;p
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
no to było niezle:D w ogole odcinek mi sie podobal..oprócz malego epizodu Nolana i Marco..
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
odcinek imo świetny. Vik i Konrad to diabły wcielone. matko. wszystko zaplanowali.
poza tym Daniel z grzywką LOL. Amanda i Aiden <3 Aiden powiedział Amanda aww. ale coś czuję, że ktoś kogoś wykorzysta
promo :oo pobili Declana?? Ash i Konrad ahaha. już Vik ją dorwie
[You must be registered and logged in to see this link.]
poza tym Daniel z grzywką LOL. Amanda i Aiden <3 Aiden powiedział Amanda aww. ale coś czuję, że ktoś kogoś wykorzysta
promo :oo pobili Declana?? Ash i Konrad ahaha. już Vik ją dorwie
Gigi- Gossip Dan & Girls
niezle promo!
podobal mi sie ten odcinek. postac Victori jest znakomita. Nie potrafie jej poprostu nienawidziec.
Daniel poeta sliczny jestes, ale zostaw Nolana w spokoju grrr
Wydaje mi sie, ze to Ems wykorzysta Aidena.
podobal mi sie ten odcinek. postac Victori jest znakomita. Nie potrafie jej poprostu nienawidziec.
Daniel poeta sliczny jestes, ale zostaw Nolana w spokoju grrr
Wydaje mi sie, ze to Ems wykorzysta Aidena.
Odcinek rewelacyjny. Fajnie było zobaczyć historię poznania Ems i Aidena. Ale niestety za sielankowo to wyglądało pod koniec odcinka, na bank to szczęście długo nie potrwa. I również stawiam, że to Ems wykorzysta Aidena
Historia Victorii i jej matki naprawdę mocna. W sumie mając za matkę taką zimną sucz to Viki można powiedzieć wyrosła na ludzi
Następny odcinek zapowiada się bardzo ciekawie, Ash w końcu dostanie za swoje. Chętnie popatrzę jak ją Victoria niszczy
Historia Victorii i jej matki naprawdę mocna. W sumie mając za matkę taką zimną sucz to Viki można powiedzieć wyrosła na ludzi
Następny odcinek zapowiada się bardzo ciekawie, Ash w końcu dostanie za swoje. Chętnie popatrzę jak ją Victoria niszczy
Justyna- Derena & Eden
dopiero w styczniu kolejny odcinek WTF :/
Vik i take your pick kocham <3 generalnie jak patrzę na Vik i Konrada to widzę Chair. serio xD gdyby Gossip zaserwował nam takie zimnokrwiste Chair zamiast wmawiać nam, że to epicka miłość to shippowałabym ich nadal
Daniel badass. w dupę się pocałuj. Aiden > Daniel. sorry bro.
mam nadzieję, że Ash już nigdy nie wróci!!
wątek Jacka zZzZz. ale przynajmniej wyglądał mrau :>
Nolan kocham. Aiden Ems <3
promo szok. nie wiem nawet od czego zacząć i co śledzić
Vik i take your pick kocham <3 generalnie jak patrzę na Vik i Konrada to widzę Chair. serio xD gdyby Gossip zaserwował nam takie zimnokrwiste Chair zamiast wmawiać nam, że to epicka miłość to shippowałabym ich nadal
Daniel badass. w dupę się pocałuj. Aiden > Daniel. sorry bro.
mam nadzieję, że Ash już nigdy nie wróci!!
wątek Jacka zZzZz. ale przynajmniej wyglądał mrau :>
Nolan kocham. Aiden Ems <3
promo szok. nie wiem nawet od czego zacząć i co śledzić
Gigi- Gossip Dan & Girls
Nie wiem jak tyle wytrzymam do stycznia
Cudownie było patrzeć na upadek Ashley Chociaż byłam przekonana, że to Victoria ją wykończy. Zresztą nieważne kto, ważne, że dostała za swoje i zniknął jej ten głupi uśmieszek z twarzy. Z drugiej strony jednak patrząc na promo brak Ash doprowadzi do szybszego zejścia się Ems z Danielem co mi się bardzo nie podoba.
Victoria i Conrad są rewelacyjni, uwielbiam ich pokręcone relacje i też shippuje im z całego serca. Po tym co razem przeszli, wszystkie zdrady, tajemnice, próby zniszczenia się nawzajem nie wyobrażam ich sobie oddzielnie.
Z Daniela niezły cwaniak się zrobił chociaż to usuwanie zdjęć Ash i oglądanie z Ems...heh
Dobrze, że Nolan ma plan bo nie chciałabym żeby stracił wszystko. On jest taki kochany w trójkącie z Aidenem i Ems wymiatają
Aiden nie dość, że ciacho to jeszcze taki słodki i uroczy dla Ems, serce mi się kraje jak sobie pomyślę, że Ona w imię zemsty zostawi go dla Daniela zapewne
Uwielbiam jak Emily przyjmuje dobre wieści odnośnie zemsty ze swoją poker face
Cudownie było patrzeć na upadek Ashley Chociaż byłam przekonana, że to Victoria ją wykończy. Zresztą nieważne kto, ważne, że dostała za swoje i zniknął jej ten głupi uśmieszek z twarzy. Z drugiej strony jednak patrząc na promo brak Ash doprowadzi do szybszego zejścia się Ems z Danielem co mi się bardzo nie podoba.
Victoria i Conrad są rewelacyjni, uwielbiam ich pokręcone relacje i też shippuje im z całego serca. Po tym co razem przeszli, wszystkie zdrady, tajemnice, próby zniszczenia się nawzajem nie wyobrażam ich sobie oddzielnie.
Z Daniela niezły cwaniak się zrobił chociaż to usuwanie zdjęć Ash i oglądanie z Ems...heh
Dobrze, że Nolan ma plan bo nie chciałabym żeby stracił wszystko. On jest taki kochany w trójkącie z Aidenem i Ems wymiatają
Aiden nie dość, że ciacho to jeszcze taki słodki i uroczy dla Ems, serce mi się kraje jak sobie pomyślę, że Ona w imię zemsty zostawi go dla Daniela zapewne
Uwielbiam jak Emily przyjmuje dobre wieści odnośnie zemsty ze swoją poker face
Justyna- Derena & Eden
ej no właśnie Daniel jak nic ciągle kocha Ems. zakładam, że ona też wcześniej czy później zostawi Aidena a ten w afekcie rozwali jej plan, a ona w afekcie go zabije xD myślę, że CallMeMaybe jest zadowolona z takiego obrotu sprawy
chociaż muszę powiedzieć, że Ems chyba najbardziej albo przynajmniej tak jej się wydawało kochała/lubiła Jacka. bo miała super sad panda pace kiedy był chrzest. ale teraz musiałaby wykończyć nie dość, że fake Amandę to i jej dziecko, więc xD myślę, że na Jacka/Ems nie ma szans. chcę żeby Aiden został
chociaż muszę powiedzieć, że Ems chyba najbardziej albo przynajmniej tak jej się wydawało kochała/lubiła Jacka. bo miała super sad panda pace kiedy był chrzest. ale teraz musiałaby wykończyć nie dość, że fake Amandę to i jej dziecko, więc xD myślę, że na Jacka/Ems nie ma szans. chcę żeby Aiden został
Gigi- Gossip Dan & Girls
I bardzo dobrze, że nie ma już szans na Jacka i Emily, zupełnie nie wyobrażam sobie ich mega słodkiego, cukierkowo - lukrowego związku. Chyba bym się porzygała. Ems niech się ogarnie i pomyśli jakie ma ciacho przy sobie. Im nuda nie grozi, jak coś będzie nie tak to sobie strzelą rundkę karate czy boksu, rozładują napięcie i będzie gitara. Albo wykończą kogoś kto na to zasługuje i znowu gitara
Oby Twoje przypuszczenia Gigi się nie sprawdziły, jak Aiden rozwali plan Emily to nie widzę już dla nich szans, także trzymam kciuki żeby było inaczej. Może Aiden zgodzi się na jej "niby" powrót do Daniela? Chociaż to by było chyba za bardzo pokręcone.
Oby Twoje przypuszczenia Gigi się nie sprawdziły, jak Aiden rozwali plan Emily to nie widzę już dla nich szans, także trzymam kciuki żeby było inaczej. Może Aiden zgodzi się na jej "niby" powrót do Daniela? Chociaż to by było chyba za bardzo pokręcone.
Justyna- Derena & Eden
Strona 3 z 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Strona 3 z 16
Pozwolenia na tym forum: