Revenge
+30
iwona300789
dredkot
Maxxxim
killing_joke
blondie13
genevievee
adamk86
Eqoore
bihacz
najsys
Asia__
Susannah_dg
kajasqpol
April
Ania_
TheBlairBitchProject
Ola
desertrose
Justyna
KiNiaczek
Vivien
CallMeLady
shiva89
amant
magdakowzan
LanaLang
Lewandowska
Magda
Lise
Gigi
34 posters
Strona 4 z 16
Strona 4 z 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: Revenge
krotko: Aiden> zly Daniel.
Daniel jest za ladny, zeby sie tak brzydko zachowywac
Jacka moze zniknac razem z Amanda.
Daniel jest za ladny, zeby sie tak brzydko zachowywac
Jacka moze zniknac razem z Amanda.
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
no ja właśnie jestem ciekawa wątku Jacka/Emsa. no bo w jakim celu wprowadzili tego biednego i nijakiego Jacka?? :> tak samo mogłoby go nie być. myślę, że w końcu powinien odkryć, że Ems to Amanda. i wtedy może będzie bardziej ciekawy. bo wątek Jacka, Declana i braci ZzZzZz. a coś powinno równoważyć te zdrady, morderstwa, przekręty i poker fejsy xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Może Jacka wprowadzili specjalnie dla fake Amandy albo ją dla niego, nie wiem ale pasują do siebie i niech tak zostanie. W ostatnim odcinku o dziwo wątek braci mnie zaciekawił, w końcu nabrał tempa i trochę dorównał specyfice serialu. Jack powinien powiedzieć Amandzie o nich to by się nimi zajęła, w końcu ma wprawę w pozbywaniu się niewygodnych ludzi
Czy wiadomo ile sezonów ma być? Bo zastanawia mnie ile będą ciągnąć tajemnice Ems i czy nie przedobrzą.
Czy wiadomo ile sezonów ma być? Bo zastanawia mnie ile będą ciągnąć tajemnice Ems i czy nie przedobrzą.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Wrócił i to w mocnym stylu.
- Spoiler:
- Szczególnie jeśli chodzi o trójkąt Aiden-Emily-Daniel. Coś mi się wydaje, że Aiden jest za bardzo zaangażowany żeby znieść gierki Ems z Danielem. Poza tym wiadomość, że jego jego siostra żyje(jeśli to w ogóle prawda) może wiele skomplikować. Ogólnie rzecz biorąc wygląda na to, że szykują się kłopoty w raju
Wątek Jacka się coraz bardziej komplikuje i niby jest jakaś drama i emocje ale dla mnie to dalej
Trochę za łatwo poszło z tym sędzią, Ems walnęła babce kazanie a ta od razu wszytko wygadała chociaż przez tyle lat siedziała cicho no ale przymykam na to oko bo jeszcze dużo ludzi do wyeliminowania więc trzeba się spieszyć
Victoria ma poważną konkurentkę w byciu największą sucz serialu. Helen to chodzące złoooo, Victoria przy niej to ideał.
Po tak długiej przerwie miałam wrażenie jakby odcinek trwał 5 minut. Dobrze, że następny już za kilka dni
Justyna- Derena & Eden
omg Aidenowi coś odbije ;( DO NOT WANT. Daniel precz z łapami xD sorry CML
i Jack? wtf. szkoda mi go. ale wiecie co to oznacza? Ems na bank zacznie pomagać Jackowi sasasa :> a to oznacza finał ala Plotkara 4x22 kogo wybierze Ems księcia - mrocznego rycerza czy biedaka? lol nie no, ale pewnie Ems uratuje mu tyłek.
i do jasnej ciasnej. czego ten żigolo chce od Nolana? wypierdzielać xD
i Jack? wtf. szkoda mi go. ale wiecie co to oznacza? Ems na bank zacznie pomagać Jackowi sasasa :> a to oznacza finał ala Plotkara 4x22 kogo wybierze Ems księcia - mrocznego rycerza czy biedaka? lol nie no, ale pewnie Ems uratuje mu tyłek.
i do jasnej ciasnej. czego ten żigolo chce od Nolana? wypierdzielać xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
powerrrrrr
swietny odcinek! naprawde warto jest na ten serial czekac
swietny odcinek! naprawde warto jest na ten serial czekac
- Spoiler:
podobalo mi sie nawiazanie do formuly z pierwszego sezonu. wrog-eliminacja.
Co do zony tego sedziego to pewnie miala wyrzuta juz przez tyle czasu, ze potrzebowala jednej osoby. ktora poruszy wyrzuty sumienia i jej puscilo. w gruncie rzeczy to ta babka byla dobra osoba i kiedys bardzo waleczna.
podobal mi sie ten watek. Pdobala mi sie rowniez jej przemowa, taki emocjonujacy moment wyzwolenia.
Daniel sie zfrajerzyl. watki przebieglego businessmana mu nie pasuja, widac, ze to nie jest prawdziwy on. zreszta kazdy z nim tak pogrywa, ze az zal. Inicjatywac, matka, ojciec, Ems, Noel.
Tez mi sie wydaje, ze Aiden nie bedzie mogl dlugo patrzec na Ems i Daniela razem. beda klopoty.
Ciekawi mnie jego watek z Inicjatywa. Ciekawe co beda chcieli od niego. wyczowam konflikt tragiczny W ogole co za okropni ludzie, kimkolwiek sa.
Fakt, ze przy hellen Victoria to czula i troszczaca sie o swoje dzieci matka. Caly czas uwielbiam Greysonow i to jak sobie dokuczaja, urocze
Watek Jack i Declana, nie mam slow na to jakie to sa zyciowe traby. Jack powinien skorzystac z pomocy Amandy, bo ona jest bardziej rozgarnieta. szkoda mi bylo Jack w wiezieniu, po raz pierwszy w tym odcinku poczulam jego uczucia do Amandy i dziecka.
i tak dla mnie to tego watku mogloby nie byc. zapychacz, chociaz juz w troche lepszym stylu.
spoilery :oo
pewnie
i aaa obejrzałam odcinek. b. dobry. generalnie fakt Aiden może być Bondem jestem za :>
iii
o m g.
- Spoiler:
- TRAGIC TAKEDOWN | Revenge‘s now-signature midseason climax is slated to take place in Episode 14 (the season’s 11th installment airs this Sunday), and Kelley assures us it will not disappoint. Leading up to the big event — which finds the Porters’ beloved boat sinking with one or more Hamptonites on board — “there are more weddings and more deaths,” he shares. And then, “There is a shake-up in the Hamptons and Emily’s world [will] be pretty rocked — as are the people who watch the show.” When asked how Season 2′s game-changer compares to last year’s “killer” Fire & Ice Ball, Kelley promises, “The emotional resonance of this particular tragedy is going to be a lot more powerful. This is as powerful emotionally as last year was shock-wise.”
‘AIDILY’: IT’S COMPLICATED | Emily and Aiden may have “broken up” last week, but their love story is far from over < tańczy >. “I am enjoying them as a couple and I’m enjoying learning more about him and what they share,” Kelley relays. “As we move through the next few episodes, especially Episode 13, we’re exploring how the presence of Aiden — the mere existence of him — gives Emily the sense that she’s not entirely alone.” That said, their road to romance will not be without its bumps. “There’s gong to be a huge loyalty challenge between them,” he reveals, “because Aiden’s very complicated; he’s got his own drama and agenda…. Just as their passion and commitment to each other is growing stronger, they’ll find themselves at odds mission-wise.”
FRENEMY REDUX | Once a bit kooky, Amanda Clarke has, of late, become Revenge‘s voice of reason. Has the murderous imposter hung up her crazytown banana pants for good? Not quite, says Kelley. “The thing about Amanda is that she’s a survivor,” he shares. “She’s going to have a challenge coming up…. In order to save what she has going on with Jack, there’s going to be a choice she has to make that will involve a betrayal of Emily.” Said double-cross “is quite deep,” he adds, “and will set [these former friends] on a darker path as foils once again.” But don’t let Margarita Levieva‘s non-series regular status fool you: Kelley assures that Amanda is “a character that we love who has endless opportunity to give us story.”
pewnie
- Spoiler:
- uśmiercą Declana i Jack dowie się, że Ems to Amanda :/ coś tak czuję. nie wiem co może być bardziej emocjonujące od ostatniego finału. chyba że Nolan czy coś. omg.
i aaa obejrzałam odcinek. b. dobry. generalnie fakt Aiden może być Bondem jestem za :>
- Spoiler:
- Padma you bitch. wiedziałam. szkoda mi trochę Marco. ale Conrad i Jack? lol tego jeszcze nie było. Ems wyglądała super w tym odcinku. Daniel sorry, ale gtfo xD tak samo Ash why ;(
iii
o m g.
Gigi- Gossip Dan & Girls
W końcu miałam chwilę żeby spokojnie obejrzeć odcinek.
- Spoiler:
- Naprawdę świetny, końcówka mnie rozwaliła. Na początku podejrzewałam, że z Padmą coś jest nie tak ale później stwierdziłam, że skoro tyle czasu z niczym nie wyskoczyło to jednak jest dobra a tu dupa....biedny Nolan, wszystko traci, naprawdę mi go szkoda. Za Marco nie przepadam, nie jestem zwolenniczką jego związku z Nolanem ale też mi się go szkoda zrobiło. Uwielbiam trójkąt Aiden/Emily/Nolan. Mam wrażenie, że oni mogą wszystko No i Victoria i jej knucie....kocham ją za te gierki, w tym odcinku była w swoim żywiole. Daniel zaczyna mi działać na nerwy. Powrót Ashley zbędny jak dla mnie, mieszanie Conrada w sprawę Jacka też. Jestem pewna, że Emily lepiej by załatwiła sprawę braci i trochę żałuję, że nie skopie im tyłków bo na to liczyłam.
Justyna- Derena & Eden
odcinek dobry. ostatnia scena Aidena i Ems intense!! wiedziałam, że coś mu odbije. Daniel bez koszulki? lol noł. dobrze, że Nolan zorientował się kocham go.
i nie mogę. ten serial ma zajebiste proma. mina Ems
damn. kto umrze? wygląda na Jacka ;( obrączka. chociaż z drugiej strony wcale nie musi umrzeć osoba z ujęcia. może to być zupełnie ktoś inny. w końcu to Revenge.
i nie mogę. ten serial ma zajebiste proma. mina Ems
damn. kto umrze? wygląda na Jacka ;( obrączka. chociaż z drugiej strony wcale nie musi umrzeć osoba z ujęcia. może to być zupełnie ktoś inny. w końcu to Revenge.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Odcinek jakoś mnie nie powalił, spodziewałam się więcej dramy po promo(które rzeczywiście mają zajebiste). Ostatnia scena mnie zasmuciła, szkoda mi Aidena, tyle lat szuka siostry a teraz coś takiego musiał zobaczyć mam nadzieję, że jednak się pogodzą z Ems. Czekam na następny odcinek, będzie się działo! ale wątpię, że uśmiercą Jacka, chociaż kto ich tam wie...
Daniel mnie irytuje coraz bardziej a Victoria straciła swój pazur, zrobiła się mało wyrazista i ogólnie nie taka jak powinna być. Oby wróciła do gry.
Daniel mnie irytuje coraz bardziej a Victoria straciła swój pazur, zrobiła się mało wyrazista i ogólnie nie taka jak powinna być. Oby wróciła do gry.
Justyna- Derena & Eden
Aiden
obstawiam, ze Amanda umrze. szkoda, bo zaczelam ja lubic w tym sezonie ;/
obstawiam, ze Amanda umrze. szkoda, bo zaczelam ja lubic w tym sezonie ;/
Jack czy fake Amanda. Jack czy fake Amanda. damn. te flashbacki słodkie w ogóle ona chyba nadal go kocha :/
Gigi- Gossip Dan & Girls
Jack nie zginie, bo Emily go kocha
Teraz jak z Aidenem nietenteges, to bedzie Jack big love
RIP fake Amanda
Teraz jak z Aidenem nietenteges, to bedzie Jack big love
RIP fake Amanda
omg Vik w tym odcinku. bomba. kocham ją i generalnie to ujęcie jak Conrad, Vik i Daniel stoją nad Helen. super.
jak Aiden pojawił się na skale i moja reakcja: fuck yeah. Ems od razu uśmiechnęła się. może są szanse na endgame xD
specjalnie ubrali Jacka i tego dupka w takie same koszule. little fuckers.
0:22 skacze mężczyzna i Ems albo Amanda. damn. nie wiem czy to Aiden czy Jack ;( ale chyba umrze MAJOR SPOILER
jak Aiden pojawił się na skale i moja reakcja: fuck yeah. Ems od razu uśmiechnęła się. może są szanse na endgame xD
specjalnie ubrali Jacka i tego dupka w takie same koszule. little fuckers.
0:22 skacze mężczyzna i Ems albo Amanda. damn. nie wiem czy to Aiden czy Jack ;( ale chyba umrze MAJOR SPOILER
- Spoiler:
Gigi- Gossip Dan & Girls
Najlepsi to sa Victoria i Conrand na ostatnim zdjeciu lol normalnie co ja rObie tu ??
Co do odcinka zgadzam sie z Gigi. Victoria znowu swietna. Szkoda mi Daniela, bo chcial innego zycia niz rodzice, a ten caly shit sie za nim ciagnie.
Jack byl brzydkim dzieckiem lol
Jego slub z fake Amanda byl uroczy, pasuja do siebie. Szkoda....
Aiden i Ems <3
Co do odcinka zgadzam sie z Gigi. Victoria znowu swietna. Szkoda mi Daniela, bo chcial innego zycia niz rodzice, a ten caly shit sie za nim ciagnie.
Jack byl brzydkim dzieckiem lol
Jego slub z fake Amanda byl uroczy, pasuja do siebie. Szkoda....
Aiden i Ems <3
KOCHAM, KOCHAM, KOCHAM TO.
Obejrzałam dopiero 5 odcinków i jestem zachwycona tym serialem.
Obejrzałam dopiero 5 odcinków i jestem zachwycona tym serialem.
desertrose zazdroszczę Ci trochę tych początków
Co do odcinka to rzeczywiście Victoria wróciła do gry w zacnym stylu uwielbiam ją za ten odcinek, warto było przeczekać jej ostatnią nijakość. Gigi moment Daniel, Vici i Conrad nad Helen miażdży i jeszcze wcześniej jak Victoria sobie drinka nalewa jak gdyby nigdy nic
Na ślubie prawie się popłakałam ale cieszę się z reakcji Ems jak zobaczyła Aidena, strasznie im kibicuję i mam nadzieję, że
Co do odcinka to rzeczywiście Victoria wróciła do gry w zacnym stylu uwielbiam ją za ten odcinek, warto było przeczekać jej ostatnią nijakość. Gigi moment Daniel, Vici i Conrad nad Helen miażdży i jeszcze wcześniej jak Victoria sobie drinka nalewa jak gdyby nigdy nic
Na ślubie prawie się popłakałam ale cieszę się z reakcji Ems jak zobaczyła Aidena, strasznie im kibicuję i mam nadzieję, że
- Spoiler:
- jeśli rzeczywiście fake Amanda umrze to znajdą kogoś dla Jacka bo serio nie widzę go z Ems ani trochę.
Myślicie, że to Ash powiedziała temu bratu Ryan, że Conrad zrezygnował przez Amandę i dlatego on chce ich zabić? Czy po prostu chce dokończyć zemstę na Jacku?
Justyna- Derena & Eden
uh faktycznie Ash. to na bank ona. mogliby już ją zlikwidować na boga.
jeżeli umrze
jeżeli umrze
- Spoiler:
- fake Amanda. to na stówkę jeszcze w tym sezonie Jack dowie się prawdy o Ems i pewnie będą ich swatać.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi nie mów tak bo Ty często masz rację a akurat w tej kwestii bardzo chcę żebyś się myliła
Justyna- Derena & Eden
no ja wiem. wolę Aidena, ale co począć to, że będzie romansik to na 100 procent. ja jedynie mam nadzieję, że nie skończy z Danielem
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi napisał:no ja wiem. wolę Aidena, ale co począć to, że będzie romansik to na 100 procent. ja jedynie mam nadzieję, że nie skończy z Danielem
lol CML sorry xD ale moja kolejność na endgame Ems to 1. Aiden 2. Nolan xD 3. Jack 4. sama 5. wszyscy inni 6. Daniel ;P
rip mimo że byłam zespoilerowana to i tak łezka w oku zakręciła mi się. ehhh. szkoda mi fake Amandy trochę. poza tym Vik i Conrad genialni. odcinek był dobry, ale kur..cze znowu 2 tyg czekać na nowy?? fuck off ABC.
rip mimo że byłam zespoilerowana to i tak łezka w oku zakręciła mi się. ehhh. szkoda mi fake Amandy trochę. poza tym Vik i Conrad genialni. odcinek był dobry, ale kur..cze znowu 2 tyg czekać na nowy?? fuck off ABC.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Ja do końca miałam nadzieję, że jednak przeżyje Scena z jej śmiercią w objęciach Ems naprawdę mnie wzruszyła. Ogólnie odcinek bardzo dobry, sceny na łodzi chociaż dotyczyły Jacka i fake Amandy świetne, w niektórych momentach aż oczy zamykałam.
Daniel próbuje zachować resztki moralności ale słabo mu to idzie, niby nie chce nikogo wrabiać ale nie robi nic żeby temu zapobiec. Zdecydowanie na minus jego zachowanie. Victoria i Conrad są zepsuci do szpiku kości i takich ich lubię ale do Daniela mi to nie pasuje i jeszcze liczę na jego rekompensatę. Gdzieś jeszcze są resztki mojej sympatii dla niego.
Zdecydowanie za mało Aidena
Daniel próbuje zachować resztki moralności ale słabo mu to idzie, niby nie chce nikogo wrabiać ale nie robi nic żeby temu zapobiec. Zdecydowanie na minus jego zachowanie. Victoria i Conrad są zepsuci do szpiku kości i takich ich lubię ale do Daniela mi to nie pasuje i jeszcze liczę na jego rekompensatę. Gdzieś jeszcze są resztki mojej sympatii dla niego.
Zdecydowanie za mało Aidena
Justyna- Derena & Eden
Obejrzałam już 13 odcinków, więc wypada coś napisać :> Serial muszę przyznać niezły, wciągający. Z bohaterów chyba najbardziej lubię Nolana Za to nie znoszę Emily xD Ale chyba nie jako postaci, tylko wydaje mi się, że nie widziałam w życiu bardziej drewnianej aktorki, która potrafi zrobić jedną minę Emily powinna być moim zdaniem wyprana z uczuć i tylko udawać to wszystko, ale bez przesady xDD
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Strona 4 z 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Strona 4 z 16
Pozwolenia na tym forum: