Pogaduchy
+54
nicholas.
Karo
Joanna
shiva89
Klaudia
Vivien
xxl
vanderwoodsen
Lithium
PrincessBlair
Ella
frejabeha
GumiJagoda
Serena
Freya
turtle
Ania_
LanaLang
brulion
lookx
klaudusqa
Edda
kawowa
xAaliyahxx
coconutP
Magdafa
Layla
lb
Lewandowska
April
M&M's
Gosiek
Magoria
Ania
jeannette
Numb3r_Fourt33n
Żuri
andzia
elenex89
Citizen Erased
alkamb
MotherChucker
Kilmeny
Kora
fusiatko44
Kasia
Ola
Ewa
jeanne
Karolina
mmoneya
Magda
Lise
Gigi
58 posters
Strona 26 z 27
Strona 26 z 27 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27
Re: Pogaduchy
Dziękuje ;*
jeśli mogłabym wybierać to chciałabym też chłopca i dziewczynkę, ale nie ważne co będzie, najważniejsze żeby były zdrowe
nawet nie chcemy tego wiedzieć (przynajmniej narazie ) bo u siostry mojego chłopaka gdy była w ciąży było tak że od poczatku jej mówiono że bedzie dziewczynka, przed samym porodem też słyszała że to dziewczynka będzie, a w dniu rozwiązania urodziła chłopca
jeśli mogłabym wybierać to chciałabym też chłopca i dziewczynkę, ale nie ważne co będzie, najważniejsze żeby były zdrowe
nawet nie chcemy tego wiedzieć (przynajmniej narazie ) bo u siostry mojego chłopaka gdy była w ciąży było tak że od poczatku jej mówiono że bedzie dziewczynka, przed samym porodem też słyszała że to dziewczynka będzie, a w dniu rozwiązania urodziła chłopca
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Ode mnie również Gratulacje! Nawet nie umiem sobie wyobrazić, jaka teraz pewnie jesteś szczęśliwa
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Asiu, gratulację dla Ciebie i przyszłego tatusia :* Dużo zdrówka dla Ciebie,Maluszków
Ludzie czy mi się wydaję czy to nasze pierwsze forumowe dzieci ?
Ludzie czy mi się wydaję czy to nasze pierwsze forumowe dzieci ?
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Nasze pierwsze dzieciaki, to prawda!
Asiaa, gratuluję! Z dwójką będzie pewnie mało czasu na seriale, ale za to podwójne szczęście dla Ciebie Gratulacje też dla taty
Asiaa, gratuluję! Z dwójką będzie pewnie mało czasu na seriale, ale za to podwójne szczęście dla Ciebie Gratulacje też dla taty
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Dziękuje bardzo wszystkim :*:*
oj jestem podwójnie szczęśliwa ;D tatuś też ;D
oj jestem podwójnie szczęśliwa ;D tatuś też ;D
Joanna- Blair & Naley
Cudowne wieści na forum Asia gratulacje ogromne! Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie, maluszków i tatusia, żebyście wszyscy byli zdrowi i szczęśliwi
A na razie korzystaj z seriali ile możesz, jako mama nosząca dwójkę dzieciaczków należy Ci się duuużo odpoczynku, relaksu i przyjemności
A na razie korzystaj z seriali ile możesz, jako mama nosząca dwójkę dzieciaczków należy Ci się duuużo odpoczynku, relaksu i przyjemności
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
To cudowne wieści! Nasze pierwsze forumowe dzieciaczki <3
Gratuluję Tobie Asiu i przyszłemu tatusiowi ;*
Życzę, aby maleństwa urodziły się zdrowe, nie dawały wam mocno w kość (), a jeśli będą, to dużo cierpliwości
Gratuluję Tobie Asiu i przyszłemu tatusiowi ;*
Życzę, aby maleństwa urodziły się zdrowe, nie dawały wam mocno w kość (), a jeśli będą, to dużo cierpliwości
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Dziękuje :*
oj w pewnym sensie już dają bo praktycznie na wszystko co widze i czuje mam odruch wymiotny i cały czas jest mi niedobrze;/
oj w pewnym sensie już dają bo praktycznie na wszystko co widze i czuje mam odruch wymiotny i cały czas jest mi niedobrze;/
Joanna- Blair & Naley
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Joanna- Blair & Naley
HUNMAN zrezygnowal z roli w 50 twarzy Greya.... i bardzo dobrze;)
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
[You must be registered and logged in to see this link.] Szeryf z Once Upon a time;) :D:D
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Dziewczyny pamiętacie? Aż się łezka w oku kręci jak tak patrzę na to zdjęcie
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
O cholera, wiedziałam, że skądś znam tę twarz, nie wiedziałam, że to szeryf.shiva89 napisał:[You must be registered and logged in to see this link.] Szeryf z Once Upon a time;) :D:D
22 grudnia urodziłam dwie najpiękniejsze i najukochańsze dziewczynki na świecie Karolinę oraz Magdalenę ;*
Joanna- Blair & Naley
o taaaak!! yay! gratulację Jo <3 fajny prezencik na święta xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Joanna wielkie wielkie gratulacje!!! Wszystkiego co najlepsze dla całej Waszej czwórki, żeby dziewczynki były zdrowe i żebyście zawsze byli szczęśliwi
Tak na marginesie moje siostrzenice, też bliźniaczki również urodziły się 22 grudnia i aż mi się łezka kręci jak sobie przypomnę ich narodziny, radość niesamowita
Tak na marginesie moje siostrzenice, też bliźniaczki również urodziły się 22 grudnia i aż mi się łezka kręci jak sobie przypomnę ich narodziny, radość niesamowita
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Strona 26 z 27 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27
Strona 26 z 27
Pozwolenia na tym forum: