Pogaduchy
+54
nicholas.
Karo
Joanna
shiva89
Klaudia
Vivien
xxl
vanderwoodsen
Lithium
PrincessBlair
Ella
frejabeha
GumiJagoda
Serena
Freya
turtle
Ania_
LanaLang
brulion
lookx
klaudusqa
Edda
kawowa
xAaliyahxx
coconutP
Magdafa
Layla
lb
Lewandowska
April
M&M's
Gosiek
Magoria
Ania
jeannette
Numb3r_Fourt33n
Żuri
andzia
elenex89
Citizen Erased
alkamb
MotherChucker
Kilmeny
Kora
fusiatko44
Kasia
Ola
Ewa
jeanne
Karolina
mmoneya
Magda
Lise
Gigi
58 posters
Strona 25 z 27
Strona 25 z 27 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27
Re: Pogaduchy
Dobrze, że w tym tygodniu praktycznie kończę sesję Choć oficjalnie zaczyna się 10 czerwca, mi zostanie tylko angielski i jakaś gospodarka nieruchomościami :>
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Olek komu dobrze
Kaś. byłam tylko na Gentlemanie. więc nie za wiele mogę powiedzieć. ale czy chodzi o ten rozpierdol który panował?? xD czy mieliście przypał czy coś? słyszałam już nie raz o dziwnych akcjach z organizacją Urs.
Kaś. byłam tylko na Gentlemanie. więc nie za wiele mogę powiedzieć. ale czy chodzi o ten rozpierdol który panował?? xD czy mieliście przypał czy coś? słyszałam już nie raz o dziwnych akcjach z organizacją Urs.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Pomijając błoto po kolana i inne takie, to chodziło mi o to, że odwołali 5 zespołów i akcje z biletami, typu obniżenie ceny o stówę dzień przed, wpuszczanie ludzi za darmo itp.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
no mnie nie dotyczyło żadne z powyższych więc xD ale generalnie koncerty dały radę z tego co mi mówili znajomi.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Hej wszystkim, przepraszam za spam ale moja klasa bierze udział w konkursie i bardzo prosi o głosy na następujących stronach
[You must be registered and logged in to see this link.]
P.S. Wiem ze nie wszystkim może się podobać nasza twórczość no ale... prosimy o glosy
P.S. Wiem ze nie wszystkim może się podobać nasza twórczość no ale... prosimy o glosy
fusiatko44- Chair & Chuck
- Liczba postów : 190
Wiem że sie powtarzam ale prosze o pomoc w imieniu koleżanki
chodzi o wypełnienie ankiety, która jej pomoże w pracy licencjackiej z kosmetologii ;)Ankieta jest anonimowa, uzupelnienie jej zajmie kilka minut,a jej bardzo pomoze. Ponizej link do ankiety.
chodzi o wypełnienie ankiety, która jej pomoże w pracy licencjackiej z kosmetologii ;)Ankieta jest anonimowa, uzupelnienie jej zajmie kilka minut,a jej bardzo pomoze. Ponizej link do ankiety.
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
lol @ wszyscy pomarli. ja dopiero dochodzę do siebie po sesji i obronie. a poza tym dostałam zajebistą pracę zagranicą. więc ciężko mi ogarniać rzeczywistość na trzeźwo ostatnimi czasy xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
nie ma się czym chwalić nie wiem do tej pory jak to się stało. generalnie mój brat mieszka w Manchesterze już z 10 lat. i w maju był w PL ze swoją rodzinką i kumplem Adamem. zaczęliśmy tam gadać, że Adam szuka assistant do swojego biura pr. no a ja jestem po marketingu i tak się zgadaliśmy. później jeszcze raz się spotkaliśmy i gadaliśmy głównie o pracy. on coś tam wspominał czy ja chciałabym wyjechać i takie tam. a ja generalnie podejście na zasadzie "taaaa" no i Adam do mnie dzwoni 2 tyg później i mówi, że powinnam mu przesłać swoje cv. może coś się znajdzie dla mnie. ja nadal "taaa". przecież mój ang nawet nie jest proficient. powiedziałabym, że nie jest advanced nawet xD no, ale przesłałam. i Adam dzwoni do mnie we wtorek, że mam pracę :oo NIE. NIE przespałam się z nim xD cały czas piję jeszcze i nie wierzę. generalnie fuck off 1800zł brutto, mój debilny szef i pani Basia z księgowości co prawda kontrakt roczny tylko, ale w poniedziałek już lecę wszystko ogarniać. no i pewnie będę musiała się z nim przespać mwahaha ;p chyba, że już mój brat to za mnie zrobił xDD kocham życie :*
Gigi- Gossip Dan & Girls
A wy tu dalej działacie:D Znudziły mi się seriale i internety. Nie oglądam nic, nie piszę na forum. Wpadłam, bo mimo, że piątek to nie mam co robic:(
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
W Libuszy budują boisko imieniem DODY.. hahahaha ;D rozwaliła mnie ta wiadomość ... i komentarz Dody o "mieście".. Libusza to wieś a nie miasto i niestety leży blisko Gorlic czyli mojego miejsca zamieszkania a ja o tym dowiedziałam się z kozaczka i pudelka ;D
W Libuszy budują boisko imieniem DODY.. hahahaha ;D rozwaliła mnie ta wiadomość ... i komentarz Dody o "mieście".. Libusza to wieś a nie miasto i niestety leży blisko Gorlic czyli mojego miejsca zamieszkania a ja o tym dowiedziałam się z kozaczka i pudelka ;D
Joanna- Blair & Naley
tyle seriali wróciło a ja nie ogarniam ;(( głupia praca.
Gigi- Gossip Dan & Girls
miała być wspaniała praca ;p
ale niestety się zaczyna, jutro wielki powrót do Gdańska :<
ale niestety się zaczyna, jutro wielki powrót do Gdańska :<
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Haha, nie ma to jak zycie studenckie. Ja po skonczeniu studiow musialam wprowadzic ostra selekcje tego co ogladamGigi napisał:tyle seriali wróciło a ja nie ogarniam ;(( głupia praca.
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Ja dopiero jutro wracam na uczelnię, a już nie ogarniam seriali, nagle tyle wróciło i wtf xD
Kasia- Dan & Klaine
Ehh przedemna też jest ostra selekcja seriali ale dopiero w marcu, i to nie ze względu na koniec studiów, obrone czy szukanie pracy ;p juz teraz wiem ze nie bede sie bronic od razu po skonczeniu studiów czyli na przełomie luty- marzec xD stres i nerwy nie są mi wskazane xD
Joanna- Blair & Naley
A ja właśnie teraz jak się broniłam w czerwcu/lipcu to najwięcej chyba seriali oglądałam:D Wszystko, byle nie myśleć o stresie haha Teraz jak widać poniżej, trochę z liczbą oglądanych seriali zaszalałam (a to w końcu jeszcze nie wszystkie:P)... no ale pierwszy semestr mam dość luźny więc najwyżej potem coś odejmę :Dtrochę się od nich uzależniłam;/
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Co sądzicie o obsadzie do filmu 50 twarzy Greya? Czytałam serię z przymrużeniem oka, ale moja wyobraźnia i tak działała i na pewno nie wyobrażałam sobie tak wyglądającej głównej bohaterki, a już na pewno nie tak wyglądającego GREYA! Dla mnie porażka...
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Właśnie ostatnio zwróciłam uwagę i takie 'o matko, April to chyba wszystko ogląda'April napisał:A ja właśnie teraz jak się broniłam w czerwcu/lipcu to najwięcej chyba seriali oglądałam:D Wszystko, byle nie myśleć o stresie haha Teraz jak widać poniżej, trochę z liczbą oglądanych seriali zaszalałam (a to w końcu jeszcze nie wszystkie:P)... no ale pierwszy semestr mam dość luźny więc najwyżej potem coś odejmę :Dtrochę się od nich uzależniłam;/
Kasia- Dan & Klaine
April ja na seriale raczej tez czasu miec nie bede xD
Moge sie pochwalić że będe mamą dwójki maluszków
Moge sie pochwalić że będe mamą dwójki maluszków
wszystko zależy od tego jak go ucharakteryzują, ale sama nie wyobrażam sobie ich jako głownej pary.. chociaż lepszy ten cały Hunnam niz Pattinson którego chciala autorkashiva89 napisał:Co sądzicie o obsadzie do filmu 50 twarzy Greya? Czytałam serię z przymrużeniem oka, ale moja wyobraźnia i tak działała i na pewno nie wyobrażałam sobie tak wyglądającej głównej bohaterki, a już na pewno nie tak wyglądającego GREYA! Dla mnie porażka...
Joanna- Blair & Naley
Wiesz co Asiu, jak przeczytałam Twój wcześniejszy post to tak już sobie pomyślałam Gratulacje!!
Ale będziesz miała z dwójką
Ale będziesz miała z dwójką
Kasia- Dan & Klaine
Dziękuje bardzo ;*;*;*
pierwsza ciąża i od razu z dwójką maleństw kochanych
szok niezły u ginekologa przeżyłam , bo już to że w ciązy jestem to sie domyślałam ale tego ze to bliznięta będą sie nie spodziewaliśmy z chłopakiem xD szok ale i podwójne szczęście pół roku i maluszki będą na świecie
pierwsza ciąża i od razu z dwójką maleństw kochanych
szok niezły u ginekologa przeżyłam , bo już to że w ciązy jestem to sie domyślałam ale tego ze to bliznięta będą sie nie spodziewaliśmy z chłopakiem xD szok ale i podwójne szczęście pół roku i maluszki będą na świecie
Joanna- Blair & Naley
Ooooo super! Gratulacje :DZawsze mi się marzyły bliźnięta, najlepiej chłopak i dziewczyna
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Strona 25 z 27 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27
Strona 25 z 27
Pozwolenia na tym forum: