Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Nałogi.

+23
klamerka
natsen
Słomka191
chicane
Marginesowa
dzika
klaudusqa
lookx
chaya
Kasia
Ewa
xxl
vajper.
BoToCoDlaMnie
xAaliyahxx
Ania_
Ola
Jen
Gigi
Layla
jeanne
April
Freya
27 posters

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Go down

Nałogi. - Page 2 Empty Re: Nałogi.

Pisanie by Gigi Nie Gru 04, 2011 6:44 pm

oczywiście że trawa jest lżejsza tak jak w coffeeshopach od czasu do czasu ale nie przez długi czas bo jak tak nałogowo to wyjdzie prawie na to samo i od trawy bardzo często zaczyna się wszystko to zależy od ludzi i środowiska :/ lepiej uważać
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Liczba postów : 6440

Powrót do góry Go down

Pisanie by lookx Nie Gru 04, 2011 6:58 pm

Ja jestem uzależniona od kawy ze szkolnego automatu. ;p

A tak na serio, to wiadomo telefon, internet. Chociaż bez internetu dało by radę, ale bez telefonu- nigdy. ; ) Jak kończą mi się smsy to już ledwo wytrzymuję. ;D

papierosy paliłam ponad rok, koniec gimnazjum/początek technikum, ale problemu z rzuceniem nie miałam. Wink
alkohol? hm, piję prawie co weekend. możecie uznać, że to często, ale zapewniam- alkoholiczką nie jestem i słabą głowę mam. Ale po prostu lubię się zrelaksować i napić. A u mnie na dzielnicy w weekend bez jakiegokolwiek alkoholu- nie da się. ;p No i jeszcze imprezy, dyskoteki, ale to już jakoś raz na dwa miesiące, chyba że w wakacje to częściej. Wink
lookx
lookx
Blair & Chuck
Blair & Chuck

Liczba postów : 269

Powrót do góry Go down

Pisanie by klaudusqa Pon Gru 05, 2011 9:09 pm

Paliłam papierosy od około 3,5 roku, właśnie rzucam. Nie palę od 6 dni i nie ciągnie mnie nawet. Mam nadzieję, że wytrwam Wink
Poza tym, co do uzależnień - mój chłopak! A także wszystkie oczywiste w dzisiejszym świecie rzeczy, jak telefon, internet... Alkohol od czasu do czasu, nie ma tu mowy o żadnym uzależnieniu. Marihuanie - bardzo bardzo rzadko - nie mówię nie.
klaudusqa
klaudusqa
Blairena & Chair
Blairena & Chair

Liczba postów : 33

Powrót do góry Go down

Pisanie by dzika Pią Sty 27, 2012 9:26 pm

Moje największe uzależnienie to niestety obgryzanie paznokci od małego! Straszna rzecz próbowałam kilka razy przestać, nie udało się. Możecie się ze mnie śmiać, ale założyłam tipsy - jakkolwiek to brzmi nie wyobrażajcie sobie szponów na 5 cm Very Happy paznokcie wreszcie wyglądają ładnie i naturalnie (spiłowane na okrągło, tuż za opuszek palca)! nie umiałam inaczej tego problemu załatwić, trzymajcie za mnie kciuki żebym przestała już na stałe obgryzać paznokcie Smile
Co do alkoholu i papierosów - na imprezach czemu nie, jeżeli już to częściej zdarza mi się zapalić, ale szczerze nie wyobrażam sobie jak można się uzależnić Smile
Internet, muzyka i słodycze - uzależnienie, ale chyba nie w dużym stopniu Very Happy

dzika
Chair & Georgie
Chair & Georgie

Liczba postów : 107

Powrót do góry Go down

Pisanie by Marginesowa Nie Sty 19, 2014 2:06 pm

Moim nałogiem są słodycze Sad Codziennie muszę zjeść coś słodkiego bo inaczej zeświruję ;p Na szczęścia jeszcze gruba od nich nie jestem, ale co będzie dalej to nie wiem Sad

Marginesowa

Liczba postów : 41

Powrót do góry Go down

Pisanie by chicane Pon Sty 20, 2014 11:35 am

Najwiekszym jest jedzenie:( uwielbiam slodycze, ale normalne jedzenie tez kocham. Nastepnie jest internet, fajki. Gdyby nie to, moze bym miala normalne zycie i duzo znajomych Very Happy

chicane

Liczba postów : 27

Powrót do góry Go down

Pisanie by Słomka191 Pon Sty 20, 2014 8:08 pm

Marginesowa napisał:Moim nałogiem są słodycze :(Codziennie muszę zjeść coś słodkiego bo inaczej zeświruję ;p Na szczęścia jeszcze gruba od nich nie jestem, ale co będzie dalej to nie wiem Sad

Dokładnie, ja jeszcze do tego dodam papierosy Sad
Słomka191
Słomka191

Liczba postów : 20

Powrót do góry Go down

Pisanie by natsen Pon Sty 20, 2014 9:21 pm

moim kawa, zdecydowanie!

natsen

Liczba postów : 29

Powrót do góry Go down

Pisanie by klamerka Sro Sty 22, 2014 12:10 pm

Moim nałogiem jest, a powoli zaczynam mowic ze był nałóg nikotynowy. Nie wyobrażałam sobie poranka bez kawy i papierosa. Od 1 stycznia moim postanowieniem noworocznym było ograniczenie tych porannych przyjemności do samej kawy i na razie się trzymam, chociaż momentami jest ciężko jak diabli.

klamerka

Liczba postów : 40

Powrót do góry Go down

Pisanie by Marginesowa Czw Sty 23, 2014 5:54 pm

Co do palenia polecam desmoxan. Troszkę silnej woli + te tabletki i na serio pomaga Smile Szkoda zdrowia i kasy na palenie.

Marginesowa

Powrót do góry Go down

Pisanie by klamerka Pią Sty 24, 2014 12:31 am

Ja słyszałam że wszystkie te preparaty pomagające rzucić palenie zawierają nikotynę, więc są równie szkodliwe jak zwykłe fajki, nie wiem ile w tym prawdy.

klamerka

Powrót do góry Go down

Pisanie by Marginesowa Sro Lut 19, 2014 5:44 pm

Co do desmoxanu to nie zawiera nikotyny Smile Wiesz jak ma pomóc i potem nie będziesz palić to i tak wyjdziesz na tym lepiej, niż paląc non stop.

Marginesowa

Powrót do góry Go down

Pisanie by klamerka Sro Lut 19, 2014 11:32 pm

Wyjdzie na to samo. Trochę się tym interesuję i nikotyna jest nikotyną. Wystarczająco sobie napsułam organizm paleniem żeby teraz przyjmować syntetyczną nikotynę...

klamerka

Powrót do góry Go down

Pisanie by meggheart Pią Lut 21, 2014 2:06 pm

Moim uzależnieniem jest kawa i chyba czekolada. Potrafie zjeść całą tabliczkę naraz XD
meggheart
meggheart

Liczba postów : 43

http://instagram.com/meggheart

Powrót do góry Go down

Pisanie by klaudia5xo Sro Lut 26, 2014 10:15 pm

Moje nałogi to słodycze i seriale a najlepiej to na raz ;]

klaudia5xo

Liczba postów : 44

Powrót do góry Go down

Pisanie by stelline Sro Mar 05, 2014 9:43 am

Swego czasu miałam słabość do dekstrometorfanu Wink. Przez pewien okres wcinałam go codziennie. Ale fizycznie uzależniona nigdy nie byłam, w pewnym momencie po prostu przestałam brać, od tamtego czasu minęło już półtorej roku. Teraz mam syna, on jest moim największym nałogiem, a że karmię go piersią, to na żadne używki nie ma miejsca. Ale nie ubolewam nad tym. Nigdy nie lubiłam alkoholu, nawet piwo mi nie smakuje, a z papierosów to zdarzało mi się zapalić mentola raz na rok...
Jeśli natomiast chodzi o codzienne zwyczaje, to na pewno nie mogę żyć bez herbaty i fińskiej muzyki...Smile

stelline

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ainhoa Sro Mar 12, 2014 4:31 pm

Moim nałogiem jest kawa  I love you 
Ainhoa
Ainhoa

Liczba postów : 3

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content