Dzień na plus :)
+40
Cynicznie
Marginesowa
desertrose
alkamb
CallMeLady
Wikusia
Adrianna_
Limka
justmarried
Kamila
Ania M.
shiva89
fanka2112
Klaudia
Karolina
Vivien
Joanna
Lise
andzia
brulion
Citizen Erased
Serena
Lewandowska
lookx
AW
Ania_
Kasia
Ewa
klaudusqa
jeanne
Ola
M&M's
April
Gosiek
Gigi
xxl
Layla
xAaliyahxx
Żuri
Freya
44 posters
Strona 5 z 23
Strona 5 z 23 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23
Re: Dzień na plus :)
Gigi napisał:jak można kibicować Chelsea :OOOO Kasia zawiodłam się od razu mówię, że nie kibicuję Barcelonie xD
Czyżby kolejna gadka o tym, że tam grają maszyny i kasa?
Kasia - czyli od kiedy? Dla mnie jest to ulubiona drużyna zagraniczna od 2004 roku
Fajne były tłumaczenia kibiców barcy po meczu z realem, że to doskonała taktyka guardioli, fantastyczny menadżer, bo oni zostawiają siły dla Chelsea, dlatego był wtedy taki słaby mecz i tak łatwo oddali mistrzostwo PD. Popłakałam się ze śmiechu, jak sobie o tym przypomniałam.
klub bez historii i klasy Terry krejzol totalny i jak to mówi mój brat najlepszy aktor ever Drogba nie znam się na tyle żeby wdawać się w dyskusję, ale sporo wynoszę z rodzinnych obiadów ahaha xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
A a kibicuję;(
Jest mi przykro, że nazywacie ich Farseloną. Kończę z Wami.
Jest mi przykro, że nazywacie ich Farseloną. Kończę z Wami.
Go??- Gość
Gigi napisał:klub bez historii i klasy Terry krejzol totalny i jak to mówi mój brat najlepszy aktor ever Drogba nie znam się na tyle żeby wdawać się w dyskusję, ale sporo wynoszę z rodzinnych obiadów ahaha xD
Brat kibic barcy? ;> Jak tak, to widzi u kogoś drzazgę, a u siebie nie widzi belki, bo przy barcelonie to wstyd kogoś innego nazywać aktorem. A brak klasy, to gdzie i w czym inne kluby są lepsze pod tym względem?
A Terry jest zarąbisty. Jeden z najbardziej znanych wychowanków, którzy ciągle są w swoim klubie. ;>
Nie jestem pewna od kiedy dokładnie Żuri, postaram się to ustalić
Mój brat też jest kibicem Barcy, a na pierwszy rzut oka nie posądzałabym go o bycie fanem teatru (Marta :*) Nie możemy razem oglądać meczy, to się źle kończy.
Dla mnie to jest niepojęte jak katalończycy mogli przegrać ten mecz, grali na Camp Nou, Chelsea właściwie na własne życzenie w 10, a nie wykorzystanie karnego to już w ogóle śmiech na sali, tym bardziej, że to ten ich wspaniały Messi
Mój brat też jest kibicem Barcy, a na pierwszy rzut oka nie posądzałabym go o bycie fanem teatru (Marta :*) Nie możemy razem oglądać meczy, to się źle kończy.
Dla mnie to jest niepojęte jak katalończycy mogli przegrać ten mecz, grali na Camp Nou, Chelsea właściwie na własne życzenie w 10, a nie wykorzystanie karnego to już w ogóle śmiech na sali, tym bardziej, że to ten ich wspaniały Messi
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Brat kibic Man United czyli ja też kuzyn Liverpoolu. jatki to normalność ojciec za Realem i mam marne życie xD
zarówno mój braciak jak i kuzyn hejtują Chelsea więc pewnie coś w tym jest
Terry xD
Terry xD
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Gigi- Gossip Dan & Girls
LOL, ja jestem za Barcą, bo byłam w Barcelonie xD Jedyne co o tym wiem to, że jest tam Messi A tata za Realem xD
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Gigi napisał:Brat kibic Man United czyli ja też kuzyn Liverpoolu. jatki to normalność ojciec za Realem i mam marne życie xD
Terry xD
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]
No tak, ManU, Liverpool, wszystko jasne.
Wiesz, mój chłopak, moi koledzy, mój kuzyn hejtują barcelonę, więc pewnie też w tm coś jest.
Ej, ale ja mimo wszystko nie mam nic przeciwko np. Manchester United czy Realowi, nie skupiam się na 'konkurencji' tylko na tym jak kto gra ;P
I Żuri obliczyłam, też kibicuję Chelsea od 2004r.
A na Barcelonę lubiłam kiedyś popatrzeć jak grała trójka Ronaldinho, Messi i Eto, bo było na co
A na Barcelonę lubiłam kiedyś popatrzeć jak grała trójka Ronaldinho, Messi i Eto, bo było na co
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:Ej, ale ja mimo wszystko nie mam nic przeciwko np. Manchester United czy Realowi, nie skupiam się na 'konkurencji' tylko na tym jak kto gra ;P
Czyli czasy starego, niebiesko żółtego herbu.
O nie, nie, Barcelona z czasów Ronaldinho to dla mnie potworność. Wtedy właśnie zaczęła się moda na barcelone i Real przestał być galacticos.
Nie wiedziałam, że wtedy się zaczęła, jeśli tak to już trochę trwa
Mój brat jest kibicem Barcy właściwie od zawsze, aż się boję do domu jechać
Mój brat jest kibicem Barcy właściwie od zawsze, aż się boję do domu jechać
Kasia- Dan & Klaine
ojaaaa, dziewczyny zaczęły gadać o piłce nożnej :O to nie loffciacie Cristiano <3 <3 ?
xxl- Liczba postów : 355
A weź przestań. Cristiano jest zarąbistym piłkarzem, ale nie mogę na niego patrzeć.
dzień na plus - dzisiaj był OSTATNI test gimnazjalny ; ]
Serena- Blairena & Chair
- Liczba postów : 1060
xxl napisał:ohh, dlaczego?
Mógłby być naprawdę przystojnym facetem, gdyby nie robił z siebie kobiety.
Wracam na forum po dwutygodniowej nieobecności, a tu piłka nożna, nie wierzę Dobrze, że nie mam w Gdańsku telewizora i nie oglądałam żadnego z tych meczy xD
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Piękna wiadomość na koniec dnia, I blame Coco w Gdańsku
W końcu ciepło nad morzem Całe 15 stopni, najcieplejszy dzień od kiedy przyjechałam xD
Kasia- Dan & Klaine
Kejt, a Ty nad morzem? Właśnie słyszałam że lipna pogoda, dobrze że mnie tam akurat nie ma xD Za to u mnie w domu jest idealnie, a nawet za gorąco xD
Tak, w domu W niedziele ma być 8 stopni, moja noga tutaj więcej nie postanie xD
Kasia- Dan & Klaine
Bardzo udany dzień, piękna pogoda i dobry humor
Kasia- Dan & Klaine
Gigi napisał:zatrzasnęłam się w łóżku na solarium xDD
na szczęście mam donośny głos
Gigi- Gossip Dan & Girls
Napisałam dzisiaj egzamin z łaciny i wszystko wskazuje na to, że to był mój ostatni kontakt z tym językiem, a za tydzień zaliczenia i ave, lingua latina
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Strona 5 z 23 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23
Strona 5 z 23
Pozwolenia na tym forum: