Dzień na minus :(
+38
shiva89
desertrose
Karo
karolla
CallMeLady
Ania
Adrianna_
Shaya2
fanka2112
frejabeha
Lise
Karolina
Vivien
Joanna
andzia
jeannette
elenex89
jeanne
dzika
Gosiek
M&M's
Lewandowska
xxl
brulion
Ewa
lookx
Jen
Ania_
Ola
xAaliyahxx
Gigi
Layla
LanaLang
Citizen Erased
Żuri
Kasia
April
Freya
42 posters
Strona 1 z 18
Strona 1 z 18 • 1, 2, 3 ... 9 ... 18
Dzień na minus :(
Opozycja do wcześniej założonego - czyli miejsce do ponarzekania, bo chyba każdy czasami ma ochotę rzucić wszystko w .... i uciec przez dziurę w ścianie do równoległej rzeczywistości Jeśli coś Cię zdenerwowało, oburzyło, dobiło lub zmęczyło - wypisz się tutaj (:
Freya- Destiel & Justice League
- Liczba postów : 1480
Re: Dzień na minus :(
No to może zacznę: zasmucił mnie nowy odcinek GG, bo od jakiegoś czasu nakręcam się po samych zapowiedziach, a sam odcinek okazuje się słaby...
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
A mnie oburzył odcinek Gossip Girl bo w chwili obecnej nie widzę dla serialu ratunku.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Podbijam.Żuri napisał:Zły stan zdrowia George'a Michaela i plotki, że może stracić głos.
Do tego moja ukochana ocena czyli 1+, kiedy to miałam więcej informacji niż osoba, która dostała 3-. Sprawiedliwość.
+ prace domowe, których nie chce mi się robić i z tego wszystkiego chyba jutro zrobię sobie wolne...
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
Beznadzieja okropna pogoda, wiatr i jeszcze kaszel, ktory za nic w swiecie nie chce przejsc :/ ten dzien nie mogl byc udany
Do tego scenarzysci GG chca mie zniszczyc .... No i mamy rezultaty
Do tego scenarzysci GG chca mie zniszczyc .... No i mamy rezultaty
LanaLang- Dair & Dan
- Liczba postów : 265
2+ z zadania z geografii, podczas, gdy osoba, której robiłam to zadanie dzisiaj na przerwie dostała 5... A na dodatek najprawdopodobniej muszę na nowo napisać referat z fizyki, bo moja super ogarnięta nauczycielka zgubiła moją pracę :/
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Czar wczesnego dzieciństwa i uroczych, sympatycznych bajek... gdzie te czasy...
To ja ponarzekam na pogodę, wielki ból głowy, podobnie jak Gigi (nie idzie mi to Drunk Serena xD), tylko na ztm Gdańsk :<< autobusie 148 dlaczego się tak spóźniasz w taką pogodą :<<<
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Do du.y dzisiejszy dzień...a zapowiadało się tak fajnie....jednak to prawda, że "z rodziną to najlepiej wychodzi się na zdjęciach"....
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Nie mieliśmy dwóch pierwszych zajęć... super by było, gdyby ktoś nas powiadomił, zanim cała grupa zerwała się ok. 6 rano, by zdążyć na owe zajęcia. Bardzo mnie wkurza taki brak organizacji na mojej uczelni.
prawdopodobnie u mnie wszyscy dziś poszli na psychologię na 07:30, mało osób było ostatnio na wykładzie, więc nie wiedzieli, że nie będzie. oczywiście żadnych ogłoszeń na stronie wydziału, nie tylko u Ciebie nikt nie wie o takich sprawach
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Mam próbne egzaminy od wczoraj, a to że jestem "próbnym rocznikiem", to mamy całkiem nowe rzeczy i inne kryteria, a temat rozprawki już w ogóle doprawił moje szczęście Jest do bani, nie wiem jak napiszę ten prawdziwy..
Trudna ta rozprawka szczerze mówiąc, ja Dziadów nie pamiętam W tamtym roku próbny był o wzorze do naśladowania, o wiele prostsze, można było sypać przykładami.xAaliyahxx napisał:Mam próbne egzaminy od wczoraj, a to że jestem "próbnym rocznikiem", to mamy całkiem nowe rzeczy i inne kryteria, a temat rozprawki już w ogóle doprawił moje szczęście Jest do bani, nie wiem jak napiszę ten prawdziwy..
Jeszcze to rozbicie przedmiotów ścisłych... młodzież nie radząca sobie z matmą będzie miała ciężko. Ja dzięki przyrodniczym uciułałam trochę punktów, jakbym miała pisać teraz to nie wiem...
Jen- Team Date
- Liczba postów : 185
Ja mam dziś sprawdzian z chemii i niemieckiego. jak nie zaliczę, to się powieszę. ;p
lookx- Blair & Chuck
- Liczba postów : 269
lookx napisał:Ja mam dziś sprawdzian z chemii i niemieckiego. jak nie zaliczę, to się powieszę. ;p
Fajnie, właśnie mi się przypomniało, ze też mam sprawdzian z niemieckiego... Chyba będę musiała polegać na ściągach
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
sprawdzian z niemieckiego- porażka totalna a nawet gorzej....
i najgorsze ze wszystkiego
głupi deszcz,który zniszczył śliczny biały śnieżek ;( ;( ;( ;(
i najgorsze ze wszystkiego
głupi deszcz,który zniszczył śliczny biały śnieżek ;( ;( ;( ;(
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Nie chce mi się uczyć więc robię wszystko, żeby tego nie robić co mnie jeszcze bardziej wkurza ;d
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Muszę napisać analizę retoryczną, w ogóle nie wiem, jak to się robi, a w dodatku muszę to zmieścić na jednej stronie a to jest wbrew pozorom trudne ;D a do tego mam we wtorek kolokwium z łaciny -.-
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Grypa żołądkowa męczy mnie już 3 tydzień (tzn. miałam ją trzy razy w ciągu trzech tygodniu) Do tego przed świętami mam naprawdę dużo do zrobienia, a zamiast wziąć się do roboty, siedzę i oglądam seriale.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Nie zaliczyłam zaliczenia (wtf) z angielskiego i muszę podchodzić jeszcze raz :<
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Strona 1 z 18 • 1, 2, 3 ... 9 ... 18
Strona 1 z 18
Pozwolenia na tym forum: