Moda w Gossip Girl
+14
Diana
Joanna
April
Ewa
czeburaszka
anna_julia
Kate__895
Serena
Magda
Żuri
Layla
mystique
brulion
Ania_
18 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Moda w Gossip Girl
Założyłam ten temat bo nie znalazłam na forum takiego ogólnego tematu o modzie w GG...mamy "styl Blair", "styl Sereny" i "styl Chucka" a nigdzie miejsca, żeby ogólnie o modzie, stylu całej reszty porozmawiać (chyba, że jestem ślepa...to bardzo proszę uświadomcie mnie o tym )...
No więc chodzi mi o to, że chcę się podzielić moim zachwytem nad wyglądem Lily w tym odcinku...przeważnie ona zawsze wygląda dobrze ale ta stylizacja urzekła mnie jakoś nadzwyczaj bardziej...
[You must be registered and logged in to see this image.]
Sukienka wydaje mi się przepiękna...skromna ale ma coś takiego w sobie, że nie mogę wyjść z zachwytu....i strasznie podoba mi się fryzura-kokarda ...wygląda naprawdę uroczo
No więc chodzi mi o to, że chcę się podzielić moim zachwytem nad wyglądem Lily w tym odcinku...przeważnie ona zawsze wygląda dobrze ale ta stylizacja urzekła mnie jakoś nadzwyczaj bardziej...
Sukienka wydaje mi się przepiękna...skromna ale ma coś takiego w sobie, że nie mogę wyjść z zachwytu....i strasznie podoba mi się fryzura-kokarda ...wygląda naprawdę uroczo
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Re: Moda w Gossip Girl
Faktycznie fajna sukienka, nie zwróciłam na nią uwagi oglądając odcinek
Moim zdaniem moda w GG podobnie jak cały serial zeszła na psy. W pierwszym i drugim sezonie każdy strój dziewczyn był przemyślany w najdrobniejszym szczególe, styl Blair różnił się zupełnie od stylu Sereny, Blair miała swoje nieśmiertelne opaski Kiedyś, oglądając serial zwracałam uwagę na każdy strój dziewczyn, a teraz w ogóle żaden 'look' się nie wyróżnia... pamiętam, że kiedyś były strony, które zajmowały się szukaniem ubrań, które miały na sobie Blair i Serena, a teraz chyba już umarły ubierają je w jakieś przypadkowe ciuchy, zwłaszcza Serenę, która zupełnie straciła własny styl i ubiera się tylko w to, co modne, byle miało jak największy dekolt i jak najbardziej odsłaniało nogi.
Moim zdaniem moda w GG podobnie jak cały serial zeszła na psy. W pierwszym i drugim sezonie każdy strój dziewczyn był przemyślany w najdrobniejszym szczególe, styl Blair różnił się zupełnie od stylu Sereny, Blair miała swoje nieśmiertelne opaski Kiedyś, oglądając serial zwracałam uwagę na każdy strój dziewczyn, a teraz w ogóle żaden 'look' się nie wyróżnia... pamiętam, że kiedyś były strony, które zajmowały się szukaniem ubrań, które miały na sobie Blair i Serena, a teraz chyba już umarły ubierają je w jakieś przypadkowe ciuchy, zwłaszcza Serenę, która zupełnie straciła własny styl i ubiera się tylko w to, co modne, byle miało jak największy dekolt i jak najbardziej odsłaniało nogi.
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Eric Daman i Vera Wang omawiają suknie druhen i suknie ślubne Blair
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Dałam ten link chyba w 'styl Blair'
Aj, jednak nie ;c
Aj, jednak nie ;c
Ostatnio zmieniony przez mystique dnia Sro Lut 01, 2012 3:55 pm, w całości zmieniany 1 raz
Szkoda, że Blair na ślubie nie miała tej pierwszej sukni, bo jest naprawdę przepiękna. Ale ta druga też bardzo ładna
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Sukienka druhen wygląda lepiej na manekinie, niż na dziewczynach, w przeciwieństwie do sukni Sereny, która tutaj wydaje mi się przesadzona, a w serialu jakoś lepiej wyglądała. Dopiero teraz doceniam, jak pięknie była wykonana suknia ślubna Blair, co nie zmienia faktu, że za piękna nie była - te odkryte ramiona i smętna kokarda w ogóle mi nie pasowały do charaktery uroczystości :/ druga lepsza, jeśli chodzi o dół, ale te kwiatki na gorsecie kojarzą mi się z nadrukami na porcelanie xD
[You must be registered and logged in to see this link.] Oszaleję z tą Pippą niedługo. ;o
Stylista GG, Eric Daman, o kreacjach na możliwym ślubie Chucka i Blair Wg Erica mogą też wrócić opaski Blair. No tak, kogo już obchodzi "character growth", he, oj Eric
Q: What would Chuck and Blair wear when they finally get married?
Eric Daman: Very beautiful, expensive clothing. I think it would be really hermetic. We just did Blair's wedding and it was very big, she was marrying the Prince of Monaco, it was a very big thing. I think, when, if, ever Chuck and Blair get married it’ll be a very over the top, so do and tune in to see if they do and what they’ll wear.
Q: What would Chuck wear if we finally saw him as the groom? I hope something special!
Eric Daman: Chuck of course wears something very special and of course would be in tune to Blair’s needs and what the wedding would be. But I think it would definitely be over the top and custom made. Probably Savile Row or from Italy. Maybe a little Swarovski cuff links, probably Swarovski cuff links. But it would be an amazing moment and if it happens, I hope everyone watches and really appreciates it and tweets about it, all the time.
Q: We've seen three weddings on Gossip Girl and all of them had amazing outfits, would you like to style another one on GG?
Eric Daman: I would. Styling the weddings is a lot of fun and really gives you… coming out of the box. How do you make this bigger and better and more fun? We’ve done garden parties, we’ve done the giant princess wedding. I think, if there’s the next wedding it will be the wedding of the century and I think that’s what it should be and yes its all very exciting. I am just happy to be a part of it!
Q: I miss Blair's headbands. Are they going to come back next season?
Eric Daman: Tune in to find out! I love Blair's headbands. I mean it was such an iconic thing for her as a young girl. For me, it was like her Linus blanket, it was like her vote of confidence. I thought for her growing as a woman, she didn't need that anymore. I thought, for the character growth. But, you know, going into season 6, the end of the series, she may be wearing some headbands now and then so tune in. We're just really going to have a fun time. I really think that season 6 of GG is going to be GG 2.0, and we're going to take it there. If there are headbands, they're just going to be the most amazing headbands we've ever seen on television.
mimo tego ze jestem wielka fanka Chair, jakos nie wyobrazam sobie ich jako malzentwa :d
Serena- Blairena & Chair
- Liczba postów : 1060
Ja też sobie ich nie wyobrazam jako małżeństwa...choć bardzo chciałambym to zobaczyć ale pewnie bedzie to w ostatnim odcinku i nie zobyczymy jak sobie radza dalej
Kate__895- Blair & Chair
- Liczba postów : 70
Ten serial jest kopalnią pomysłów na ubieranie się oczywiście oni noszą wszystko od projektantów, ale można podejrzeć naprawdę super rozwiązania i dobory np dodatków do ubrań. Często się inspiruję jakimś stylem z GG, na przykład wcześniej nie chodziłam w opaskach i kolorowych rastopach
anna_julia- Chuck & Nate
- Liczba postów : 72
swoją drogą, jednym z pierwszych powodów dla których zaczęłam oglądać GG było właśnie to jak się tam ubierali <3
czeburaszka- Liczba postów : 17
Nie wiem dlaczego, ale Blake jest zawsze dużo lepiej stylizowana od Leighton w tym serialu. Może styliści nie przepadają za Blair
Diana- Liczba postów : 22
mam małe pytanie dziewczyny kto zaprojektował:
1. tę suknie która ma S na sobie
2. tą sukienko/ tunikę w której sie po prostu zakochałam <3 od pierwszego wejrzenia
2. tą sukienko/ tunikę w której sie po prostu zakochałam <3 od pierwszego wejrzenia
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Joanna napisał:mam małe pytanie dziewczyny kto zaprojektował:
Zuhair Murad, kolekcja na jesień 2010, z tym, że o ile dobrze kojarzę, to ta "halka" pod spodem w oryginale jest do samej ziemi, tak, jak koronka. Skrócili ją, żeby było bardziej w stylu Sereny -.-
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Lily miała tę kieckę na sobie? ;ooo w którym odcinku?
Strona 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Gossip Girl Acapulco
» Paralele i nawiązania
» Seria książek Gossip Girl
» Ulubione cytaty z Gossip Girl
» to już jest koniec nie ma już nic czyli Adiós Dan
» Paralele i nawiązania
» Seria książek Gossip Girl
» Ulubione cytaty z Gossip Girl