Paralele i nawiązania
+61
TheBlairBitchProject
Klaudia
Ella
Edda
Aniula
s
endzioszka
Justyna
Ola
Kamila
Numb3r_Fourt33n
PH2C
Kate__895
mystique
amant
Citizen Erased
Blake
tajemnicza
Serena
Nika
netka
CallMeLady
turtle
Ginna
Karo
Monika
frejabeha
ronnie
gaspar
dzika
karolla
melanola
lalitaaa
brulion
Freya
aksunia
klaudyy
poster
joujou
Gigi
sund1ay
joanna1205
Ania_
kam1105
Lewandowska
xAaliyahxx
dzastulaa_
Magdafa
Żuri
Layla
Ewa
Jen
brolix
Ania
jeanne
Vivien
Kasia
Lise
Karolina
DairDreamer
Magda
65 posters
Strona 7 z 24
Strona 7 z 24 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 24
Re: Paralele i nawiązania
[You must be registered and logged in to see this image.]
Przestań przepraszać, tylko wróć do niego. :F
Przestań przepraszać, tylko wróć do niego. :F
Szczerze mówiąc słaba ta paralela ale słodziutkie <3 no i w sumie charaktery postaci się zgadzają, plus ona ma tiarę, tylko tyle.
O ile pamiętam, to ten pocałunek przypieczętował trójkąt Seth-Summer-Zach. Zach potem już chyba się nawet nie pojawił w serialu. Jakoś wątpię, żeby Dair miało tę samą moc sprawczą
O ile pamiętam, to ten pocałunek przypieczętował trójkąt Seth-Summer-Zach. Zach potem już chyba się nawet nie pojawił w serialu. Jakoś wątpię, żeby Dair miało tę samą moc sprawczą
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Derena jest cudowna, oh marzę o tym żeby się zeszli, tylko, ze jak na razie to mało możliwe -.-
dzika- Chair & Georgie
- Liczba postów : 107
dzika napisał:
Derena jest cudowna, oh marzę o tym żeby się zeszli, tylko, ze jak na razie to mało możliwe -.-
Ach...też ich kocham z pierwszego sezonu. Dan i te jego maślane oczka <3 W ogóle pomyśleć, że minęło tak niewiele czasu a on tak zdziadział. Niech coś zrobią z tą jego fryzurą, po wygląda jak jakiś uliczny malarz.
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Ja w ogóle mam wrażenie, że oczy z 1x01 mówią "omg, ona jest cudowna, kocham ją, bla bla bla" a 5x13 to raczej "o boże, to znowu ona" xD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
To taka zamiana rolami. W 1x01 Dan jest zakochany w Serenie po uszy, w 5x13 jest na odwrót. Teraz to Serena chce Dana
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
brulion napisał:Ja w ogóle mam wrażenie, że oczy z 1x01 mówią "omg, ona jest cudowna, kocham ją, bla bla bla" a 5x13 to raczej "o boże, to znowu ona" xD
Haha, no dokładnie. Ale no kurczę, Dan był tak zafascynowany Sereną, że też aż nie fair adorować tak jej przyjaciółkę. :<
To było świetne Oboje myślą, że będą bardziej szczęśliwi z kimś innym...
frejabeha- Dan & Derick
Pozwolę sobie na offtop: Jak Dan chce być z Blair aby był szczęśliwy to jest ok, a jak Chuck by chciał być z Blair aby być szczęśliwy to świadczy o jego egoizmie? Bo powinien patrzeć wyłącznie na szczęście Blair bez względu na to co on czuje? Sorry, że post nie na temat, ale tak jakoś po poście na który przed chwilą odpowiadałam w temacie o Dair zobaczyłam te obrazki i nie mogłam się powstrzymać.
Ania- Chair & Kurt
- Liczba postów : 1184
Moim zdaniem po prostu Dan chciał zaryzykować. Niech sobie Chuck chce być szczęśliwy z Blair, ale ona mu wyraźnie powiedziała, że póki co razem nie będą. To był moment Dana, żeby uzyskał swoją odpowiedź. Ja to tak odbieram
frejabeha- Dan & Derick
Od razu wychwyciłam, w końcu o nim, a nie o niej
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Aniu, dajmy się nacieszyć fanom Dair, w końcu tyle na to czekali
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Widze że trochę uciekliście od tematu, a ja pozwolę sobie wrócić
zauważyliście może że Serena zawszw, ale to zawsze ! jeżeli jest na jakiejś gali, premierze czy innym spotkaniu towarzyskim i ma dlugą sukienke zawsze ma ubrany płaszcz od Armani'ego, dwurzedówkę , jasnoróżowy lub beżowy we srebrne/złote wzory ?
A co do nawiązań : Blair w rozmowie z Danem na lotnisku dyskutując o Dominikanie i zabezpieczeniach rodziny królewskiej Monako odnosi sie do aktualnych wydarzeń, międzyinnymi o tym jak pływaczkja chciała uciec kilka razy i nie udało jej się to.
I tak a' propos Louis ma swojego odpowiednika w rzeczywistym życiu, jest taki książę "coś tam x5" Louis Grimaldi, jest pra pra wnukiem Grace Kelly.
zauważyliście może że Serena zawszw, ale to zawsze ! jeżeli jest na jakiejś gali, premierze czy innym spotkaniu towarzyskim i ma dlugą sukienke zawsze ma ubrany płaszcz od Armani'ego, dwurzedówkę , jasnoróżowy lub beżowy we srebrne/złote wzory ?
A co do nawiązań : Blair w rozmowie z Danem na lotnisku dyskutując o Dominikanie i zabezpieczeniach rodziny królewskiej Monako odnosi sie do aktualnych wydarzeń, międzyinnymi o tym jak pływaczkja chciała uciec kilka razy i nie udało jej się to.
I tak a' propos Louis ma swojego odpowiednika w rzeczywistym życiu, jest taki książę "coś tam x5" Louis Grimaldi, jest pra pra wnukiem Grace Kelly.
Ginna- Liczba postów : 6
Ginna napisał:Widze że trochę uciekliście od tematu, a ja pozwolę sobie wrócić
Nie masz na myśli Louisa II?
Hmmm nie wtajemniczałam sie dokładnie, ale jeżli ten Louis II ma około 25 to może ale sądzę że jednk to nie on ;p oni bardzo lubia powtarzać imiona ;p
Ginna- Liczba postów : 6
Bardzo Nie szukając daleko - Serena na logo forum na jednym zdjęciu jest z Danem a na drugim z Chuckiem czyżby Magda miała jakieś przecieki xD?
Freya- Destiel & Justice League
- Liczba postów : 1480
Marta napisał:[You must be registered and logged in to see this link.]
Jakże wymowna
Jeszcze była scena z Jenny, która też jechała, bodajże, pociągiem.
Czyżby kolejny trójkąt uczuciowy?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
oboje mają rodziców, którzy się ich "wyrzekli" w pewien sposób
oboje mają rodziców, którzy się ich "wyrzekli" w pewien sposób
Oboje robią głupie rzeczy w stanie upojenia alkoholowego.
(I te wymowne ujęcia od dołu... Przypadek? Nie sądzę.)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karolina napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
I oboje mają półotwarte usta przy czytaniu ważnej wiadomości:
Oraz podobnie pocieszają Blair:
I na deser:
Strona 7 z 24 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 24
Strona 7 z 24
Pozwolenia na tym forum: