Proma/zapowiedzi sezon 5
+93
Diana
lassa_2
Paciok
Serena
esiaczek
elizak
Karo
depmod
gaspar
Blake
M.
brulion
CallMeLady
turtle
Karolina287
gosienka006
Freya
joanna1205
Kate__895
mn8
LanaLang
xechiko
chaya
GG
Luke117
Citizen Erased
skyscraper
xLaura
ronnie
poster
gosiun
coco19
shiva89
lalitaaa
netka
kam1105
madziiuula
Alveaenerle
Pudel20
igakom
Nika
antiba
dap88
mario588
truskaweczka
imos
martakniz
mmoneya
ika
vajper.
TheBlairBitchProject
tuppence
Ania_
xAaliyahxx
werucha
darua22
Magdafa
DairDreamer
Gosiek
gossip_
alkamb
April
Kasia
zielonygroszek83
Layla
lb
dzastulaa_
karolla
bulma201
Kora
zakochana_0
lookx
endzioszka
Lise
coconutP
caitlin
Żuri
frejabeha
Magoria
possibility
Vivien
fusiatko44
Gigi
paulishta
Karolina
Klaudia
Ola
sund1ay
Lewandowska
Ewa
s
jeanne
Magda
97 posters
Strona 1 z 40
Strona 1 z 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Proma/zapowiedzi sezon 5
Mamy pierwsze promo! Krótkie, ale zawsze
Tutaj będziemy wrzucać każde nowe promo dotyczące sezonu 5
Tutaj będziemy wrzucać każde nowe promo dotyczące sezonu 5
Ostatnio zmieniony przez Magda dnia Sro Sty 09, 2013 10:51 pm, w całości zmieniany 5 razy
Re: Proma/zapowiedzi sezon 5
Someonelikeyou napisał:Mamy pierwsze promo! Krótkie, ale zawsze
Tutaj będziemy wrzucać każde nowe promo dotyczące sezonu 5[You must be registered and logged in to see this link.]
Serce mi mocniej zabiło jak zobaczyłam nowy wątek o takim tytule Wariatka ze mnie
Czyżby B. w sukni ślubnej? I Chuck jakiś taki w ostatniej scenie mniej elegancki niż zazwyczaj
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
O JA !
Ledwo 11 sekund a już mam w głowie nowe myśli i 5 sezonie i chęć na 26 września
Ledwo 11 sekund a już mam w głowie nowe myśli i 5 sezonie i chęć na 26 września
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
jest też zwiastun Vampire Diaries dobrze ze plotkara cos wygrala bo tak to by nie mieli za co dziekowac XD
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
ale nie podoba mi się sukienka Blair ani uczesanie ;/ mam nadzieje ze to tylko przymiarki
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
Oooooo! Czekałam na to. Mała rzecz, a tak cieszy
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Po 11 sekundach strzelam w:
Serena i jej film The Beautiful and Damned
Serena i Nate coś ten tego
Chuck wkręci się w jakąś rolę? Albo zakręci się z kimś
Blair szykuje się do ślubu i Dan będzie jej pomagał (brak Dana jest bardzo zastanawiający )
Serena i jej film The Beautiful and Damned
Serena i Nate coś ten tego
Chuck wkręci się w jakąś rolę? Albo zakręci się z kimś
Blair szykuje się do ślubu i Dan będzie jej pomagał (brak Dana jest bardzo zastanawiający )
Dużo to Promo nie mówi, ostrożnie dobierali sceny, ale smaku narobiło
sund1ay- Blairena & Dair
- Liczba postów : 201
Aż mi serce mocniej zabiło, że jest coś nowego.
Pozwolę sobie oddać strzały takie jak Someonelikeyou
Chuck ma okropną marynarkę, a ta biała suknia Blair też niezbyt mi się podoba
Pozwolę sobie oddać strzały takie jak Someonelikeyou
Chuck ma okropną marynarkę, a ta biała suknia Blair też niezbyt mi się podoba
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
sund1ay napisał:Dużo to Promo nie mówi, ostrożnie dobierali sceny, ale smaku narobiło
11 sekund to dużo. Czekałam długo na urywek z 3 sezonu VD, a tam nam dali 6 sekund ;P Ale jak najbardziej na plus, bo był nagi Damon.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
To promo spowodowało że jeszcze bardziej nie mogę doczekać się 26 września.
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
[You must be registered and logged in to see this image.]
Blair naprawdę wygląda jak przyszła żona księcia... Poszli w Kate
Blair naprawdę wygląda jak przyszła żona księcia... Poszli w Kate
Ja bym się tak nie spieszyła z porównaniami. Widzimy tylko samą górę sukni, a koronkowe rękawy nie świadczą od razu, że suknia będzie wyjątkowo podobna do tej Kate, choć jest to bardzo prawdopodobne, biorąc pod uwagę szał na ślub Williama i Kate, szczególnie w Stanach.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karolina napisał:Ja bym się tak nie spieszyła z porównaniami. Widzimy tylko samą górę sukni, a koronkowe rękawy nie świadczą od razu, że suknia będzie wyjątkowo podobna do tej Kate, choć jest to bardzo prawdopodobne, biorąc pod uwagę szał na ślub Williama i Kate, szczególnie w Stanach.
Porównanie na luzie na razie, nie widzimy całej Jednak biorąc pod uwagę fakt, że ten wątek pojawia się w czasie bardzo zbliżonym do ślubu K&W, a do tego Blair już nosiła sukienkę Kate, to obstawiam, że ta ślubna będzie bardzo podobna do ślubnej Kate.
Bardzo poszli w Kate caly czas ogladam ten obrazek
paulishta- Liczba postów : 45
Someonelikeyou napisał:Karolina napisał:Ja bym się tak nie spieszyła z porównaniami. Widzimy tylko samą górę sukni, a koronkowe rękawy nie świadczą od razu, że suknia będzie wyjątkowo podobna do tej Kate, choć jest to bardzo prawdopodobne, biorąc pod uwagę szał na ślub Williama i Kate, szczególnie w Stanach.
Porównanie na luzie na razie, nie widzimy całej Jednak biorąc pod uwagę fakt, że ten wątek pojawia się w czasie bardzo zbliżonym do ślubu K&W, a do tego Blair już nosiła sukienkę Kate, to obstawiam, że ta ślubna będzie bardzo podobna do ślubnej Kate.
Pewnie tak. Ja uważam, że to pójście po najmniejszej linii oporu i wolałabym coś bardziej oryginalnego;)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Blair wygląda ślicznie. Ciekawe tylko co to za imprezka i o co chodzi z Chuckiem i jego włosami
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Someonelikeyou napisał: Porównanie na luzie na razie, nie widzimy całej Jednak biorąc pod uwagę fakt, że ten wątek pojawia się w czasie bardzo zbliżonym do ślubu K&W, a do tego Blair już nosiła sukienkę Kate, to obstawiam, że ta ślubna będzie bardzo podobna do ślubnej Kate.
Faktycznie góra wyraźnie inspirowana.. Ciekawe, czy reszta tez? W sumie mogli wybrać dla Blair coś oryginalniejszego Jakoś nie pasuje mi do jej charakteru kopiowanie stylizacji, nawet tych królewskich
Co do skukienek Jenny Packham to czy przypadkiem to nie Blair sie w niej jako pierwsza pojawiła?
Ostatnio zmieniony przez jeanne dnia Pią Sie 12, 2011 12:12 pm, w całości zmieniany 1 raz
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
Moim skromnym zdaniem wygląd Blair jest troche rozczarowujący . Ślicznie wygląda , ale chyba nie tak to sobie wyobrażałam
fusiatko44- Chair & Chuck
- Liczba postów : 190
[quote="jeanne"]
Faktycznie, no i nie są to identyczne sukienki, tylko z tej samej kolekcji Ślubna już jednak trochę przypomina ślubną Kate. Chociaż żeby cofnąć się w czasie, to przypomina mi też suknię ślubną Doroty
Someonelikeyou napisał:Karolina napisał:Porównanie na luzie na razie, nie widzimy całej Jednak biorąc pod uwagę fakt, że ten wątek pojawia się w czasie bardzo zbliżonym do ślubu K&W, a do tego Blair już nosiła sukienkę Kate, to obstawiam, że ta ślubna będzie bardzo podobna do ślubnej Kate.
Faktycznie góra wyraźnie inspirowana.. Ciekawe, czy reszta tez? W sumie mogli wybrać dla Blair coś oryginalniejszego Jakoś nie pasuje mi do jej charakteru kopiowanie stylizacji, nawet tych królewskich
Co do skukienek Jenny Packham to czy przypadkiem to nie Blair sie w niej jako pierwsza pojawiła?
Faktycznie, no i nie są to identyczne sukienki, tylko z tej samej kolekcji Ślubna już jednak trochę przypomina ślubną Kate. Chociaż żeby cofnąć się w czasie, to przypomina mi też suknię ślubną Doroty
A ja myślę, że oni nie poszli w Kate, tylko w Grace Kelly, która w końcu też wychodziła za księcia Monako. No i trzeba pamiętać, że suknia Kate była też wzorowana na Grace. Więc mamy tutaj ładne nawiązanie.
Wiadomo, że nie możemy przesądzać sprawy, ale koronkowe rękawy i góra wiele na to wskazuje.
Chuck oczywiście musi poprawiać włosy, ech...
Wiadomo, że nie możemy przesądzać sprawy, ale koronkowe rękawy i góra wiele na to wskazuje.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Vivien napisał:A ja myślę, że oni nie poszli w Kate, tylko w Grace Kelly, która w końcu też wychodziła za księcia Monako. No i trzeba pamiętać, że suknia Kate była też wzorowana na Grace. Więc mamy tutaj ładne nawiązanie.
Grace to jedna z idolek Blair, więc na pewno. Jednak zawsze cały wątek ślubu będzie kojarzył mi się ze ślubem KW, bo timing idealny
A mnie i z jednym i z drugim. Raz, że Monako jak u Grace, a dwa, właśnie ze względu na timing. Zastanawiam się czy GG poruszy kwestie zainteresowania mediów tym ślubem. No bo wiadomo, że Amerykanka z księciem, panna z ludu etc.
Aha. No i muszę przyznać, że Blake wygląda bardzo dobrze. Ma ładny kolor opalenizny i uśmiecha się jakoś weselej niż zwykła to robić w sezonie 4. Nawiasem mówiąc, lubię te pierwsze, jeszcze wakacyjne odcinki GG. Pisząc to, ogarnęła mnie tęsknota za zimowym wieczorem z kubkiem imbirowej herbaty i nowym odcinkiem GG.
Aha. No i muszę przyznać, że Blake wygląda bardzo dobrze. Ma ładny kolor opalenizny i uśmiecha się jakoś weselej niż zwykła to robić w sezonie 4. Nawiasem mówiąc, lubię te pierwsze, jeszcze wakacyjne odcinki GG. Pisząc to, ogarnęła mnie tęsknota za zimowym wieczorem z kubkiem imbirowej herbaty i nowym odcinkiem GG.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Strona 1 z 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Similar topics
» Proma/zapowiedzi sezon 5
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
» Promo/zapowiedzi
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
Strona 1 z 40
Pozwolenia na tym forum: