Wątek zbiórczy ;)
+23
antiba
alkamb
Lewandowska
magicmay
April
xAaliyahxx
Ania_
Gosiek
lookx
DairDreamer
Vivien
gossip_
zakochana_0
jeanne
Layla
Lise
Kasia
Ania
Numb3r_Fourt33n
Magda
Ola
Ewa
Żuri
27 posters
Strona 1 z 6
Strona 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Wątek zbiórczy ;)
Nie wiedziałam jak zwykle, w jaki dział to wrzucić, ale cóż. Jako, że lubię się zabawić grafiką i dawno tego nie robiłam, zaczęłam z nudów robić avatary/ikonki z GG. Chętnie się również podzielę, a jeśli się podobają to będę robić następne. (Pewnie nawet jak się nie spodobają to i tak sobie porobię do szuflady, ale ćśśś )
[You must be registered and logged in to see this image.]
Wiem, że są na jedno kopyto, ale każdego dnia mam fazę na inne style.
Chętnie przyjmę krytykę. ^^
[You must be registered and logged in to see this image.]
Wiem, że są na jedno kopyto, ale każdego dnia mam fazę na inne style.
Chętnie przyjmę krytykę. ^^
Ostatnio zmieniony przez Żuri dnia Nie Lis 27, 2011 1:47 am, w całości zmieniany 1 raz
Re: Wątek zbiórczy ;)
o ktoś robić coś jak ja Superanckie są
To może ja swoje dorzucę,jeśli można
To może ja swoje dorzucę,jeśli można
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
brawo dla naszych wspaniałych i zdolnych
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Bardzo fajne avatary Zmienię tytuł na "nasza twórczość". Jeżeli ten wątek będzie rozwijał się prężnie i znajdzie się jeszcze kilku artystów, to założę subforum z grafiką
Mam tu coś dla sympatyków Dair jak i Penna i Leighton
[You must be registered and logged in to see this link.]
Numb3r_Fourt33n- Blair & Dan
- Liczba postów : 82
Ale jesteście zdolne! Super!
Chciałam jeszcze podziękować - i właśnie nie wiem komu - za wykonanie tego ślicznego awatara, który mam ustawiony. Wybrałam go z galerii forumowej Bardzo mi się podoba Po pierwsze: kolorystyka, po drugie: Chair , po trzecie: piękny moment z pięknej sceny
Także dziękuję tajemniczemu autorowi A może to nasza adminka wykonała? Someonelikeyou?
Chciałam jeszcze podziękować - i właśnie nie wiem komu - za wykonanie tego ślicznego awatara, który mam ustawiony. Wybrałam go z galerii forumowej Bardzo mi się podoba Po pierwsze: kolorystyka, po drugie: Chair , po trzecie: piękny moment z pięknej sceny
Także dziękuję tajemniczemu autorowi A może to nasza adminka wykonała? Someonelikeyou?
Ania- Chair & Kurt
- Liczba postów : 1184
Ania napisał:Ale jesteście zdolne! Super!
Love, love, love
Nie, nie, to jest zaimportowane w admi forum pod hasłem GG. Pewnie nie ma to jak wujek Google
ej, ja jakaś ślepa jestem, gdzie jest galeria forumowa?;p
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
kasia_ napisał:ej, ja jakaś ślepa jestem, gdzie jest galeria forumowa?;p
Profil -> emblemat -> Pokaż galerię (na dole)
Do moich prac tyle talentu trzeba, że łohohoj:P
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Ale do talentu zalicza się też pomysłowość i chęć poświęcenia wolnego czasu, a to niewątpliwie macie
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Wow, niektóre naprawdę świetne więc proszę tutaj swojego talentu nie kwestionować Ja już kilka zapisałam sobie na zapas jak opatrzy mi się dotychczasowy av
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
Hehe:P JA ostatnio myślałam nad zrobieniem animacji, ale za dużo z tym roboty i nie chce mi sie:P
Lise napisał:Hehe:P JA ostatnio myślałam nad zrobieniem animacji, ale za dużo z tym roboty i nie chce mi sie:P
Mam tak samo..
zakochana_0- Chair & Nate
- Liczba postów : 46
Dzięki:) Ja się postaram przy moich pracach bardziej:P Ale mozecie mi podsunąć jakieś fotki? Bo ja kompletnie nie wiem z czym robić
też mam problem, zaczęłam nawet wpisywać nazwiska aktorów i z avatarami opatrzonymi ich nazwiskami, a nie nazwiskami postaci robić avy.Lise napisał:Dzięki:) Ja się postaram przy moich pracach bardziej:P Ale mozecie mi podsunąć jakieś fotki? Bo ja kompletnie nie wiem z czym robić
Proponuję te zdjęcia Lei . Tylko byś musiała je rozdzielić .
Przesyłam w linku bo coś obrazek nie chciał się dodać .
Proponuję te zdjęcia Lei . Tylko byś musiała je rozdzielić .
Przesyłam w linku bo coś obrazek nie chciał się dodać .
gossip_- Blair & Dan
- Liczba postów : 180
Też sobie zrobiłam z tego avatary jakby mi się obecny opatrzył
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Ja tak lubię sobie coś potworzyć, to chyba sobie bloga załozę Z ikonkami itd, bo jak ja szukałam avka na to forum, to ciężko było:(
Żuri! Jestem zachwycona. Szczególnie Serena/Blake wychodzi bardzo korzystnie na twoich avatarach. Szczególnie z Danem.
I również jestem za tapetą
I również jestem za tapetą
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Cieszę się, że ktoś docenia moje prace:)
Ta tapeta mi nie wychodzi:P Ale dalej próbuję. "Cały czas do przodu" - jak to ktoś mądrze powiedział
Ta tapeta mi nie wychodzi:P Ale dalej próbuję. "Cały czas do przodu" - jak to ktoś mądrze powiedział
Strona 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 1 z 6
Pozwolenia na tym forum: