Wątek zbiórczy ;)
+23
antiba
alkamb
Lewandowska
magicmay
April
xAaliyahxx
Ania_
Gosiek
lookx
DairDreamer
Vivien
gossip_
zakochana_0
jeanne
Layla
Lise
Kasia
Ania
Numb3r_Fourt33n
Magda
Ola
Ewa
Żuri
27 posters
Strona 2 z 6
Strona 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Wątek zbiórczy ;)
Czyli robić dalej z tak To dobra, poszukam dalej... Będzie trudno, no ale czego się nie robi dla Was dziewczyny:P I chłopacy jeżeli są
gossip_ - jak zauważyłam, ty co chwile zmieniasz avatar:P Mi by się nie chciało, ale i tak muszę zmienic swój na jakiś z Leighton:)
gossip_ - jak zauważyłam, ty co chwile zmieniasz avatar:P Mi by się nie chciało, ale i tak muszę zmienic swój na jakiś z Leighton:)
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Lise napisał:Czyli robić dalej z tak To dobra, poszukam dalej... Będzie trudno, no ale czego się nie robi dla Was dziewczyny:P I chłopacy jeżeli są
Tak to jest jak się nie możesz zdecydować, który najlepszy, więc co chwila mam inny . xD
gossip_- Blair & Dan
- Liczba postów : 180
Hehe:)
Ja sobie wzięłam do serca radę Żuri i pobrałam ponad 200 tekstur na ikonki:P Teraz muszę je jakoś wykorzystać...
btw. Żuri - z jakiego programu korzystasz do stworzenia obrazków itd?
Ja sobie wzięłam do serca radę Żuri i pobrałam ponad 200 tekstur na ikonki:P Teraz muszę je jakoś wykorzystać...
btw. Żuri - z jakiego programu korzystasz do stworzenia obrazków itd?
Hah . Może niedługo będę miała dostęp do PS to spróbuję coś stworzyć .
gossip_- Blair & Dan
Ja używam starego, dobrego PF Studio i PhotoScape:) Tyle mi wystarczy:P
Ja umiem się tylko Ps'em posługiwać, reszta tego tupu programów to czarna magia .
gossip_- Blair & Dan
Photoshop CS. Zaczynalam się uczyć na Jasc paint shop pro, potem miałam PS 7, potem CS 2, ale mi sformatowało kompa i mam zwykłego CS. xD Gimpa jakoś ciężko mi ogarnąć, by coś sensownego wyszło.
Żuri napisał:Photoshop CS. Zaczynalam się uczyć na Jasc paint shop pro, potem miałam PS 7, potem CS 2, ale mi sformatowało kompa i mam zwykłego CS. xD Gimpa jakoś ciężko mi ogarnąć, by coś sensownego wyszło.
Gimp to złoo .
gossip_- Blair & Dan
Hehe:P Dla mnie AP to złooo:P I wszystko inne:)
Tzn. Nie wyraziłam się dokładnie, ja tylko pracuję na Adobe Photoshop CS4 . ♥
gossip_- Blair & Dan
A gdzie pobrałaś? Moze i ja bym spróbowała na tym AP? Niby kiedyś miałam, ale się pogubiłam:P Aha, i gdzie się uczyłyscie korzystać?
Ja byłam samoukiem + jak czegoś nie wiedziałam to wujek google pomagał . ♥
Z peb.pl ściągnełam .
Z peb.pl ściągnełam .
gossip_- Blair & Dan
Aha, a którą "część" polecacie?
no wiadomo, im wyższa cyferka, tym lepsza, kończy się na 7, a potem CS i w górę. I te od siódemki w górę mogę polecać.
Jestem samoukiem, godziny spędzane w PSie, no i brat kupił mi książkę parę lat temu, ale to raczej ciekawostki są niż nauka.
Jestem samoukiem, godziny spędzane w PSie, no i brat kupił mi książkę parę lat temu, ale to raczej ciekawostki są niż nauka.
Dobra... Pobieram Adobe Photoshop CS3:) Ja myślę, że poszukam na blogach:P Tak się uczyłam w PF S:>
Muszę Wam powiedzieć, że podziwiam Was, że chce Wam się takie rzeczy. Bo przyznam się, że lata temu zabrałam się do Adobe Photoshop i tak mnie zniechęcił, że w ogóle zrezygnowałam z takiej twórczej pracy I ostatecznie tworząc sobie jakiekolwiek avatary ograniczam się do wycięcia kawałka zdjęcia i pomniejszenia go Na nic więcej mnie nie stać xD
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Ola napisał:Muszę Wam powiedzieć, że podziwiam Was, że chce Wam się takie rzeczy. Bo przyznam się, że lata temu zabrałam się do Adobe Photoshop i tak mnie zniechęcił, że w ogóle zrezygnowałam z takiej twórczej pracy I ostatecznie tworząc sobie jakiekolwiek avatary ograniczam się do wycięcia kawałka zdjęcia i pomniejszenia go Na nic więcej mnie nie stać xD
I tak robisz więcej niż ja. Zazwyczaj albo szukam małego zdjęcia, albo biorę avatar z internetu
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Nie no, ja też na początku szukam w necie:P Ale potem zaczyna mi się nie podobać i postanawiam zrobić nowy:)
A mnie jakoś nigdy netowe avatary nie przekonywały. Lubię mieć swoje. Nawet jak nie miałam PSa to w paintcie sobie fotkę wycinałam.
Nie, ja nigdy nie robiłam w Paintcie:P Dla mnie to tolalne badziewie...
Dla mnie kiedyś netowe to było "och, ach". A teraz..."badziewie"
Dla mnie kiedyś netowe to było "och, ach". A teraz..."badziewie"
No wiadomo, że paint badziewie, ale jak się miało 13 lat i niewiele na kompie, to wtedy się tam tylko wycinało. ;p
No, wtedy były takie cudowne komputery, że nie można zbyt wiele wymagać Ale wiecie ja wycinam w Microsoft Office Picture Manager więc nie jest wiele lepiej xD
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Żuri i Ola - ja mam 12 lat i komputer badziewny, z 2000 roku chyba:P
Ja już dużo wcześniej się interesowałam grafiką komputerową.. Chyba w wieku 8-9 lat.
Ja już dużo wcześniej się interesowałam grafiką komputerową.. Chyba w wieku 8-9 lat.
Strona 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 2 z 6
Pozwolenia na tym forum: