Wątek zbiórczy ;)
+23
antiba
alkamb
Lewandowska
magicmay
April
xAaliyahxx
Ania_
Gosiek
lookx
DairDreamer
Vivien
gossip_
zakochana_0
jeanne
Layla
Lise
Kasia
Ania
Numb3r_Fourt33n
Magda
Ola
Ewa
Żuri
27 posters
Strona 4 z 6
Strona 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Wątek zbiórczy ;)
Dziewczyny, jesteście genialne!
Skradłam kilka i zaraz postaram się coś wstawić do podpisu
Skradłam kilka i zaraz postaram się coś wstawić do podpisu
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
Kolejny talent na forum Super prace Marta Czekamy na kolejne
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
A noo Marta ja Ci już mówiłam, że są cudowne!!
Noo i Żuri Twoje ostatnie prace teeż piękne!
Noo i Żuri Twoje ostatnie prace teeż piękne!
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
no dziewczyny...super...macie talent...ja niestety nie nadaję się do takich rzeczy
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
[You must be registered and logged in to see this image.]
Uwielbiam tę sesję.
Marta - Twoje sygnaturki mają super kolory, zwłaszcza te dwie ostatnie. ^^
Uwielbiam tę sesję.
Marta - Twoje sygnaturki mają super kolory, zwłaszcza te dwie ostatnie. ^^
Dziękuję dziewczyny, to bardzo miłe, że spodobała Wam się moja praca :*
Żuri, ja też uwielbiam tę sesję Ogólnie to trio, fajne mają zdjęcia razem
Moje prace nie umywają się do twoich, zresztą Ty jesteś tutaj osobą od sygnaturek i avatarów Ale tym bardziej, ciesze się, że Ci się podobają
Żuri, ja też uwielbiam tę sesję Ogólnie to trio, fajne mają zdjęcia razem
Moje prace nie umywają się do twoich, zresztą Ty jesteś tutaj osobą od sygnaturek i avatarów Ale tym bardziej, ciesze się, że Ci się podobają
Go??- Gość
No właśnie nie mam konkretnego źródła poza kilkoma folderami na pulpicie ze zdjęciami, na które kiedyś, gdzieś trafiłam i mi się spodobały Jak chcesz, mogę albo wrzucić tutaj kilka albo podesłać Ci na maila
jeanne- Blair & Chair
Jak to nie problem, to może wrzuć tutaj, albo załóżmy po prostu osobny temat, w którym będziemy się dzielić fajnymi sesjami, zdjęciami, tak żeby inni też to mogli wykorzystać.
O, właśnie! Można założyć nowy wątek na szeroko rozumianą grafikę, zdjęcia itp. którymi chcemy się ze sobą podzielić, coby tutaj nie zaśmiecać wątku
jeanne- Blair & Chair
Bardzo przydatny ten nowy temat, bo mi juz brak zdjęć
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Ja mam zdjęć pod dostatkiem, a linki do galerii, z których korzystam dałam do tego nowego tematu
Gdyby nie Klefan, od razu bym skorzystała Obym dożyła czasów, kiedy wszystkie Twoje avatary były wykorzystane na tym forum A i widzę, że dwa podobne do mojego
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Dziewczyny, a tak z ciekawości, to w jakich programach robicie te sygnaturki? Zostałam zmuszona przez okoliczności do nauczenia się obsługi jakiegoś programu graficznego i zastanawiam się od czego zacząć
jeanne- Blair & Chair
Ja jeśli już coś robię to używam PhotoScapa Dość prosty w obsłudze inaczej ja bym się nie połapała, bo jestem antytalentem jeśli chodzi o wszystkie informatyczne rzeczy
Go??- Gość
Hmm, ja zaczęłam od PhotoFiltre, a teraz głównie PhotoFiltre Studio:) Prosty w obsłudze, a jak ściągniesz po polsku to super:P
Kiedy się w takie rzeczy jeszcze bawiłam to korzystałam głównie z Corel Paint Shop Pro X moim zdaniem super, można też ładować brushe jak w photoshopie ;p i ogólnie moim zdaniem łatwy w obsłudze.
A teraz to tylko PhotoFiltre czyli głównie kadruję i wycinam haha
A teraz to tylko PhotoFiltre czyli głównie kadruję i wycinam haha
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Dziękuję bardzo za porady O istnieniu niektórych z wymienionych przez Was programów nawet nie wiedziałam.. No ale będę musiała nadrobić
jeanne- Blair & Chair
Szybko nadrobisz:) Chociaż jeżeli chcesz już spróbować zrobić coś bardziej "pro", to musisz się trochę pouczyć. Polecam blogi z instrukcjami:)
Ukradłam kilka avatarów, żeby zrobić sobie sygnaturkę Przepraszam za takie niecne wykorzystanie
Biorąc pod uwagę, że zrobiłam to (znowu) w Paincie, a użytkownik Marta mnie popędzała i dała mi na to 5 minut (no dobra wywalczyłam drugie 5...) to wątpię xD Ale są wszyscy moi ulubieńcy A następnym razem się postaram, bo mój brat przywiózł laptopa, a tam mam możliwość zrobienia czegoś lepszego
Ola napisał:Biorąc pod uwagę, że zrobiłam to (znowu) w Paincie, a użytkownik Marta mnie popędzała i dała mi na to 5 minut (no dobra wywalczyłam drugie 5...) to wątpię xD Ale są wszyscy moi ulubieńcy A następnym razem się postaram, bo mój brat przywiózł laptopa, a tam mam możliwość zrobienia czegoś lepszego
Ola, my niedługo inaczej porozmawiamy!
Przyjadę wcześniej niż myślisz i wtedy nie będzie tak kolorowo, przz to jak mnie tutaj "obsmarowujesz" na forum hahaha
Go??- Gość
Strona 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strona 4 z 6
Pozwolenia na tym forum: