to już jest koniec nie ma już nic czyli Adiós Dan
+22
Magda
CallMeLady
shiva89
Ania_
brulion
Freya
Vogue.
PearlS
Joanna
Ola
Justyna
Citizen Erased
Lise
martakniz
Kasia
neomi19901
April
Layla
Blake
Lewandowska
Żuri
Gigi
26 posters
Strona 3 z 3
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: to już jest koniec nie ma już nic czyli Adiós Dan
ahaha Magda pasuje xD
a ostatni hit to
powinni zdradzić, że Dan to GG w 5x24. przynajmniej sezon 6 byłby zajebisty z voiceoverem Penna xD
a ostatni hit to
powinni zdradzić, że Dan to GG w 5x24. przynajmniej sezon 6 byłby zajebisty z voiceoverem Penna xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
[You must be registered and logged in to see this image.]
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Małżeństwo ma taki skutek, że się zmienia nazwisko xD Ja od 6 lat wiedziałam, ze to się tak skończy ;D
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Małżeństwo ma taki skutek, że się zmienia nazwisko jeśli się chce. Czy Serena zdecydowała się upiększyć swoje - tego nie wiemy. Nawet jeśli zresztą chciała to nie zmienia to faktu, że Serena Humphrey brzmi prawie tak kwieciście jak Anastazja Bąk czy Gracjan Moczygęba.
Zresztą i tak uważam, że oboje powinni zmienić na dwuczłonowe Serena i Dan Gossip-Girls.
Zresztą i tak uważam, że oboje powinni zmienić na dwuczłonowe Serena i Dan Gossip-Girls.
Serena Humphrey zdecydowanie brzmi słabo, w ogóle fajny mały spoiler w drugim słowie na wiki jak się wejdzie na profil Sereny
I do tego mamy Blair Bass... Mam nadzieję, że B. zostawiła swoje nazwisko ze względu na rodzinną firmę xD
I do tego mamy Blair Bass... Mam nadzieję, że B. zostawiła swoje nazwisko ze względu na rodzinną firmę xD
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Ma wpisane Waldorf Bass xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
A w ogóle ślub DS doszedł do skutku? Myślicie, że Dan nie zdążył uciec? Szkoda mi tego psychopaty, he.
[You must be registered and logged in to see this link.]
xDDDDD
[You must be registered and logged in to see this link.]
xDDDDD
Gigi- Gossip Dan & Girls
I love you bru ale sorry bru xD
“But what he did with that power was write a love letter. Not just to me, but to all of us.” - Serena van der Woodsen
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigs :*
Nie no ja shipuję Derenę wyrzucając z pamięci Gossip Dana. Bo takie z nich słodziaki <333
Na marginesie, padnę, jeśli za 30 lat zrobią sequel Plotkary i moje dzieci będą to oglądać xD
Nie no ja shipuję Derenę wyrzucając z pamięci Gossip Dana. Bo takie z nich słodziaki <333
Na marginesie, padnę, jeśli za 30 lat zrobią sequel Plotkary i moje dzieci będą to oglądać xD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Jak zrobią to bez eda, lei nie będzie to samo
Wikusia- Chair & Chuck
- Liczba postów : 77
Wiecie no, Dan był wtedy w denialu, depresji, nie chciał się zdradzić, że to on. A zresztą te teksty to wszystkie z miłości. Np. to o chorobie wenerycznej - troszczył się i chciał by się zbadała
loool, Matthew trafił w Dana i Jenny:D nikt inny tego nie powiedział...
i już uwierzę, że one wiedziały od początku
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Chace najlepszy - Nate+Dorota;) To byłaby bardzo dobra opcja;D
PS. For 5 years, that's the secret SHE said SHE'd never tell. But this year, SHE's telling...
Mogły sobie darować tę końcówkę skoro już wiedziały, że GG to facet.
PS. For 5 years, that's the secret SHE said SHE'd never tell. But this year, SHE's telling...
Mogły sobie darować tę końcówkę skoro już wiedziały, że GG to facet.
Ja uwielbiam to co mówi Kristen Bell na samiuśkim końcu: "You may be rid of Dan Humphrey, but you'll never be rid of me. There will always be someone on the outside wanted to get in. Who am I now? That's one secret I'll never tell. XOXO Gossip Girl." ♥
Sackville- Liczba postów : 27
Nie wiem czy to dobry dział, ale mniejsza z tym. Powie mi ktoś w którym odcinku Chuck dał dla Blair pierścionek ? nie przypominam sobie takiego odcinka ..
Wikusia- Chair & Chuck
Tzn. ten, który nosiła na łańcuszku? Jeśli tak to, o ile się nie mylę, nie widzieliśmy sceny wręczenia tego pierścionka. Stało się to w czasie między wydarzeniami ostatniego odcinka 5. sezonu a wydarzeniami pierwszego odcinka sezonu 6. Blair wróciła w szóstym sezonie z pierścionkiem na szyi;)Wikusia napisał:Nie wiem czy to dobry dział, ale mniejsza z tym. Powie mi ktoś w którym odcinku Chuck dał dla Blair pierścionek ? nie przypominam sobie takiego odcinka ..
No właśnie tak się zastanawiałam, i myślałam, że coś mi umknęło .. okej. Dzięki.
Wikusia- Chair & Chuck
"I've been working every day since I was 12," 26-year-old actor Penn Badgley says. "I could use a break and a little time to recalibrate. I've paid my dues."
In December, the final episode of Gossip Girl (the cult CW drama Badgley starred on for six seasons) aired and it was revealed that Badgley's character, Dan Humphrey, was the famously anonymous Gossip Girl. ("I had no idea it was me until the night before we shot.")
wiedziałam xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Plotkara jak dla mnie jest kultowym serialem - owszem, miała zarówno gorsze, jak i lepsze odcinki, jednak oglądając ją czułam pewien specyficzny klimat, którego nie potrafiłam odczuć, podczas oglądania żadnego innego serialu.
Kawa i skarpetki.- Liczba postów : 30
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Teorie na temat A
» Kim jest Varjak?
» czy Twoj serial jest bezpieczny?
» SSP czyli TFUrczość Marliny i Kingi ;D
» Święta, śnieg, mikołaj, koniec świata i 2013!
» Kim jest Varjak?
» czy Twoj serial jest bezpieczny?
» SSP czyli TFUrczość Marliny i Kingi ;D
» Święta, śnieg, mikołaj, koniec świata i 2013!
Strona 3 z 3
Pozwolenia na tym forum: