Ulubiony wokalista/wokalistka?
+17
blondie13
Avalon Valmont
Nessy
Chiio
adamk86
juka13
Marginesowa
Susannah_dg
Gosiek
Joanna
Ania M.
Layla
Gigi
Ola
Ania
Karolina
Kasia
21 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Jakie są wasze ulubione głosy w Glee? Kogo chcielibyście słyszeć częściej?
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Re: Ulubiony wokalista/wokalistka?
Rachel Berry rzecz jasna. Lea jest absolutną mistrzynią i przewyższa o klasę pozostałych aktorów Glee. Zdecydowanie najlepszy głos i najpiękniejsze wykonania. Wg mnie powinna dostawać solówkę w każdym odcinku
Poza tym Kurt i Mercedes dają radę. Jest też kilka głosów, które może nie mają jakiejś super-skali i nie są wybitne ale bardzo przyjemnie mi się ich słucha - Puck, Sam, z guestów Holly Holiday, Jessie oczywiście, Emma potrafi zaskoczyć W ogóle pierwszy skład ND moim zdaniem był idealnie dobrany (dzięki czemu np. numery zbiorowe wychodziły super), ten nowy za to odstaje niesamowicie...
Nigdy natomiast nie zrozumiem fenomenu Santany. Nie żebym coś miała przeciwko głosowi czy wykonaniom Nayi, wręcz przeciwnie - podobają mi się. Ale żeby stawiać ją w jednym szeregu z Kurtem i Rachel... to jest dla mnie jakieś nieporozumienie.
Poza tym Kurt i Mercedes dają radę. Jest też kilka głosów, które może nie mają jakiejś super-skali i nie są wybitne ale bardzo przyjemnie mi się ich słucha - Puck, Sam, z guestów Holly Holiday, Jessie oczywiście, Emma potrafi zaskoczyć W ogóle pierwszy skład ND moim zdaniem był idealnie dobrany (dzięki czemu np. numery zbiorowe wychodziły super), ten nowy za to odstaje niesamowicie...
Nigdy natomiast nie zrozumiem fenomenu Santany. Nie żebym coś miała przeciwko głosowi czy wykonaniom Nayi, wręcz przeciwnie - podobają mi się. Ale żeby stawiać ją w jednym szeregu z Kurtem i Rachel... to jest dla mnie jakieś nieporozumienie.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Blaine i Kurt. Obydwa głosy niesamowite, mają coś w sobie, uwielbiam ich słuchać Moje ulubione wykonania z Glee to właśnie głownie ich.
Ponadto muszę napisać, że obejrzałam dziesiątki przeróżnych nagrań z koncertów Darrena i jestem zachwycona jego głosem, grą - jest tak zdolnym, charyzmatycznym artystą, że naprawdę ciężko nie włączyć kolejnego filmu na youtube z nim jak jeden się skończy
A wracając do Glee to z kobiet najbardziej chyba lubię słuchać Rachel i Santany.
Muszę też dodać, że za to najmniej podoba mi się głos Quinn, ponadto nie pamiętam chyba żadnej piosenki, w której jej konkretnie wykonanie zapadło mi w pamięć.
Ponadto muszę napisać, że obejrzałam dziesiątki przeróżnych nagrań z koncertów Darrena i jestem zachwycona jego głosem, grą - jest tak zdolnym, charyzmatycznym artystą, że naprawdę ciężko nie włączyć kolejnego filmu na youtube z nim jak jeden się skończy
A wracając do Glee to z kobiet najbardziej chyba lubię słuchać Rachel i Santany.
Muszę też dodać, że za to najmniej podoba mi się głos Quinn, ponadto nie pamiętam chyba żadnej piosenki, w której jej konkretnie wykonanie zapadło mi w pamięć.
Ania- Chair & Kurt
- Liczba postów : 1184
Zagłosowałam na Santanę i Kurta, bo oni są naj naj naj.
Kurt - Defying Gravity, Come What May, I Want To Hold Your Hand, As If We Never Say Goodbye, I'll Remember, czy Being Alive to jedne z moich ukochanych coverów Glee, po prostu magia. Głos Chrisa jest nie do podrobienia, niesamowicie mnie wzrusza.
Uwielbiam też to jak brzmi z Dianną chociażby w Don't Stop Believing albo One of us. Chciałabym ich słyszeć częściej razem. No i z Darrenem np. w Animal, Perfect albo Just Can't Get Enough. Jestem pod wielkim wrażeniem. Kocham też te fragmenty kiedy śpiewa niżej
Santana - Pierwszy raz tak na dobre usłyszałam ją w Bad Romance i ten krótki fragment jak dla mnie już ukradł całą piosenkę. Do tego Valerie, Songbird, Back to Black, Love You Like a Love Song, Mine czy nawet Girl On Fire, nie jestem fanką takich 'czarnych' wokali, ale głos Nayi po prostu mnie przekonuje po całości. Nigdy mnie nie zawodzi jej wykonanie.
Poza tym kocham Blaine'a, przede wszystkim za Cough Syroup, Come What May, Teenage Dream, Agains All Odds i partie w np. The Scientist. W ogóle Darren jest tak niesamowicie utalentowany, że mogłabym słuchać i oglądać dniem i nocą. No i strasznie mi gra na emocjach.
Lubię też głosik Quinn, chociaż nie jest jakiś super silny, ale podoba mi się ta jego słodkość, a już najbardziej w duetach z Samem jak Lucky, czy fragment w We Are Young.
Do tego mistrz Jesse, Emma, której głos też bez wątpienia też coś w sobie ma i Holly Holiday.
Lubię też wykonania Brody'go i jego duety z Rachel.
A z nowych postaci to Marley, Ryder i Kitty nie są boleśni dla ucha
Kurt - Defying Gravity, Come What May, I Want To Hold Your Hand, As If We Never Say Goodbye, I'll Remember, czy Being Alive to jedne z moich ukochanych coverów Glee, po prostu magia. Głos Chrisa jest nie do podrobienia, niesamowicie mnie wzrusza.
Uwielbiam też to jak brzmi z Dianną chociażby w Don't Stop Believing albo One of us. Chciałabym ich słyszeć częściej razem. No i z Darrenem np. w Animal, Perfect albo Just Can't Get Enough. Jestem pod wielkim wrażeniem. Kocham też te fragmenty kiedy śpiewa niżej
Santana - Pierwszy raz tak na dobre usłyszałam ją w Bad Romance i ten krótki fragment jak dla mnie już ukradł całą piosenkę. Do tego Valerie, Songbird, Back to Black, Love You Like a Love Song, Mine czy nawet Girl On Fire, nie jestem fanką takich 'czarnych' wokali, ale głos Nayi po prostu mnie przekonuje po całości. Nigdy mnie nie zawodzi jej wykonanie.
Poza tym kocham Blaine'a, przede wszystkim za Cough Syroup, Come What May, Teenage Dream, Agains All Odds i partie w np. The Scientist. W ogóle Darren jest tak niesamowicie utalentowany, że mogłabym słuchać i oglądać dniem i nocą. No i strasznie mi gra na emocjach.
Lubię też głosik Quinn, chociaż nie jest jakiś super silny, ale podoba mi się ta jego słodkość, a już najbardziej w duetach z Samem jak Lucky, czy fragment w We Are Young.
Do tego mistrz Jesse, Emma, której głos też bez wątpienia też coś w sobie ma i Holly Holiday.
Lubię też wykonania Brody'go i jego duety z Rachel.
A z nowych postaci to Marley, Ryder i Kitty nie są boleśni dla ucha
Ostatnio zmieniony przez Kasia dnia Sob Kwi 13, 2013 5:31 pm, w całości zmieniany 1 raz
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Santana i Blaine. Zdecydowanie. Za wszystko <3 Rachel na pewno ma najlepszy głos ze wszystkich, ale jak dla mnie tylko technicznie Zazwyczaj nie przepadam za jej wykonaniami, ale czasami mam takie dni, kiedy zachwyca Nie przepadam za głosem Kurta, chyba wolę bardziej męskie głosy Co do reszty, pojedyncze piosenki mi się podobają, więc nie mogę powiedzieć, że szaleję za czyimś głosem. No chyba, że za Finnem
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Rach zdecydowanie. gwiazda nad gwiazdami. lubię też barwę Santany. no i ofc Jesse, damn, najlepszy męski głos bez konkurencji.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Zagłosowałam na Santanę, bo nie dość, że wokal dobry technicznie (przynajmniej wg mojego amatorskiego słuchu), to jeszcze świetna barwa. Rachel zdecydowanie ma "największy" głos, ale nie we wszystkich wykonaniach mi się podoba, czasami po prostu nie lubię jej "darcia", chociaż zrozumiałe jest to, że tak wielu zachwyca
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Blaine - bo to Blaine Świetny głos, świetny wygląd
Kurt- ma zdecydowanie za mało solówek, a ma cudowny wielobarwny głos Bo to Kurt
Kurt- ma zdecydowanie za mało solówek, a ma cudowny wielobarwny głos Bo to Kurt
Ania M.- Chair & Klaine
- Liczba postów : 223
Santana, Blaine i Marley. Z tych wszystkich piosenek które mi przesłała Kejt, a było ich trochę to właśnie oni mi się najbardziej podobali. No i Jessie, jak usłyszałam Rolling in the Deep od razu mi się bardzo spodobał jego głos. Zresztą uważam, że Rachel tylko mu w tej piosence przeszkadzała ;D
Jak już o niej wspomniałam, to chciałam dodać że nie rozumiem za bardzo zachwytów nad nią, głos ma mocny, ale tak nieziemsko czasem irytujący, że nie potrafię polubić jej coverów. Chyba ze 3 jak na razie mi się podobały. Oczywiście nie słyszałam wszystkich piosenek, więc może kogoś pominęłam;)
Jak już o niej wspomniałam, to chciałam dodać że nie rozumiem za bardzo zachwytów nad nią, głos ma mocny, ale tak nieziemsko czasem irytujący, że nie potrafię polubić jej coverów. Chyba ze 3 jak na razie mi się podobały. Oczywiście nie słyszałam wszystkich piosenek, więc może kogoś pominęłam;)
Go??- Gość
Rachel - bo może i jej ostać jest nieznośna i irytująca to Lea ma głos przepiękny
Quinn-od początku podobał mi sie jej glosik a w piosence Lucky z Samem i w Take my breath away sie po prostu zakochałam
Santana - za wszystko wszystkie piosenki które Naya śpiewa dla mnie są boskie i lądują na mojej mp3 xD
Kurt- za wykonanie I wanna hold your hand, i za większość piosenek, Chris ma talent
no i oczywiście Blaine w jego wykonaniu każda piosenka jest świetna nie bede sie rozpisywać KAsia powiedziala wszystko xD
serce skradł mi też pan Shue wykonaniem Sway
Quinn-od początku podobał mi sie jej glosik a w piosence Lucky z Samem i w Take my breath away sie po prostu zakochałam
Santana - za wszystko wszystkie piosenki które Naya śpiewa dla mnie są boskie i lądują na mojej mp3 xD
Kurt- za wykonanie I wanna hold your hand, i za większość piosenek, Chris ma talent
no i oczywiście Blaine w jego wykonaniu każda piosenka jest świetna nie bede sie rozpisywać KAsia powiedziala wszystko xD
serce skradł mi też pan Shue wykonaniem Sway
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Rachel - mistrzyni, bardzo dobry głos, Santana to już wgl. mistrzostwo
Zagłosowałam jeszcze na Mercedes bo uwielbiam takie mocne głosy, na Pucka no i oczywiście nie mogłabym pominąć Jessego! Najlepsze głosy w Glee jak dla mnie
Zagłosowałam jeszcze na Mercedes bo uwielbiam takie mocne głosy, na Pucka no i oczywiście nie mogłabym pominąć Jessego! Najlepsze głosy w Glee jak dla mnie
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Santana na prowadzeniu. WIEDZIAŁAM
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
no Santana skali nie ma, ale ma ładną miłą barwę. a poza tym sam seks, więc nie dziwię się xD
to imo mistrzostwo
xDD
to imo mistrzostwo
SoniX1105 1 tydzień temu
More sexual tension between a gay and a lesbian in 2 minutes, than Rachel and Finn in a season.
xDD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Muszę napisać kilka zdań po już kilkudziesięciu głosowaniach w pojedynku.
Te pojedynki mi to dość jasno pokazały:) Jest kobietą, na którą najwięcej głosów oddałam (patrząc na solówki i duety) i najwięcej pochwał napisałam. A u facetów mi się pokrywa - absolutnie największe zachwyty i najwięcej głosów Kurt i Blaine
Co do Rachel jeszcze to oglądając odcinki nawet lubię oglądać/słuchać jej wykonania, zresztą jest trochę piosenek z nią, które mnie zachwycają, ale jeśli chodzi o solówki to pojedyncze, biorąc pod uwagę całą ich liczbę, które chciałabym naprawdę słuchać częściej niż oglądając odcinek.
Poprawka do tego mojego zdania: A wracając do Glee to z kobiet najbardziej lubię słuchać Santany.Ania napisał:A wracając do Glee to z kobiet najbardziej chyba lubię słuchać Rachel i Santany.
Te pojedynki mi to dość jasno pokazały:) Jest kobietą, na którą najwięcej głosów oddałam (patrząc na solówki i duety) i najwięcej pochwał napisałam. A u facetów mi się pokrywa - absolutnie największe zachwyty i najwięcej głosów Kurt i Blaine
Co do Rachel jeszcze to oglądając odcinki nawet lubię oglądać/słuchać jej wykonania, zresztą jest trochę piosenek z nią, które mnie zachwycają, ale jeśli chodzi o solówki to pojedyncze, biorąc pod uwagę całą ich liczbę, które chciałabym naprawdę słuchać częściej niż oglądając odcinek.
Ania- Chair & Kurt
- Liczba postów : 1184
Rachel Berry <3 Ogólnie uwielbiam jej głos, czekam na płyte Lei
Marginesowa- Liczba postów : 41
Santana jest jak dla mnie mistrzowska. Ma świetny głos i uwielbiam jej sposób bycia.
Chiio- Liczba postów : 16
Rachel , Santana, Finn, Blaine najlepsi . Ale zdecydowanie Rachel na pierwszym miejscu.
Nessy- Liczba postów : 40
wszyscy mają niesamowite głosy, ale niektóre solówki Rachel sprawiły, że miałam dreszcze na całym ciele
imagin- Liczba postów : 30
Rachel, głos ma cudny, ale jako aktorka mnie denerwuje
wredota- Liczba postów : 39
Strona 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Ulubiony aktor
» Ulubiony/a reżyser/ka
» Ulubiony dramat romantyczny
» Ulubiony rodzic - Matka
» Sezon 1 - dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Ulubiony/a reżyser/ka
» Ulubiony dramat romantyczny
» Ulubiony rodzic - Matka
» Sezon 1 - dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
Strona 1 z 2
Pozwolenia na tym forum: