Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Ulubiony wokalista/wokalistka?

+17
blondie13
Avalon Valmont
Nessy
Chiio
adamk86
juka13
Marginesowa
Susannah_dg
Gosiek
Joanna
Ania M.
Layla
Gigi
Ola
Ania
Karolina
Kasia
21 posters

Strona 1 z 2 1, 2  Next

Go down

Ulubiony wokalista/wokalistka?

Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_lcap1%Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_rcap 1% 
[ 1 ]
Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_lcap23%Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_rcap 23% 
[ 16 ]
Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_lcap14%Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_rcap 14% 
[ 10 ]
Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_lcap1%Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_rcap 1% 
[ 1 ]
Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_lcap6%Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_rcap 6% 
[ 4 ]
Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_lcap6%Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_rcap 6% 
[ 4 ]
Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_lcap0%Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
[ 1 ]
Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_lcap3%Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_rcap 3% 
[ 2 ]
Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_lcap3%Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_rcap 3% 
[ 2 ]
Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_lcap9%Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_rcap 9% 
[ 6 ]
[ 4 ]
Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_lcap13%Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_rcap 13% 
[ 9 ]
Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_lcap0%Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
[ 1 ]
Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_lcap4%Ulubiony wokalista/wokalistka? Vote_rcap 4% 
[ 3 ]
[ 2 ]
[ 1 ]
[ 0 ]
[ 1 ]
[ 2 ]
[ 0 ]
[ 0 ]
[ 0 ]

Wszystkich Głosów : 70

Ulubiony wokalista/wokalistka? Empty Ulubiony wokalista/wokalistka?

Pisanie by Kasia Pią Kwi 12, 2013 4:15 pm

Jakie są wasze ulubione głosy w Glee? Kogo chcielibyście słyszeć częściej?
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Liczba postów : 5036

Powrót do góry Go down

Ulubiony wokalista/wokalistka? Empty Re: Ulubiony wokalista/wokalistka?

Pisanie by Karolina Pią Kwi 12, 2013 4:39 pm

Rachel Berry rzecz jasna. Lea jest absolutną mistrzynią i przewyższa o klasę pozostałych aktorów Glee. Zdecydowanie najlepszy głos i najpiękniejsze wykonania. Wg mnie powinna dostawać solówkę w każdym odcinku Wink

Poza tym Kurt i Mercedes dają radę. Jest też kilka głosów, które może nie mają jakiejś super-skali i nie są wybitne ale bardzo przyjemnie mi się ich słucha - Puck, Sam, z guestów Holly Holiday, Jessie oczywiście, Emma potrafi zaskoczyć Wink W ogóle pierwszy skład ND moim zdaniem był idealnie dobrany (dzięki czemu np. numery zbiorowe wychodziły super), ten nowy za to odstaje niesamowicie...

Nigdy natomiast nie zrozumiem fenomenu Santany. Nie żebym coś miała przeciwko głosowi czy wykonaniom Nayi, wręcz przeciwnie - podobają mi się. Ale żeby stawiać ją w jednym szeregu z Kurtem i Rachel... to jest dla mnie jakieś nieporozumienie.
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ania Pią Kwi 12, 2013 4:41 pm

Blaine i Kurt. Obydwa głosy niesamowite, mają coś w sobie, uwielbiam ich słuchać Smile Moje ulubione wykonania z Glee to właśnie głownie ich.

Ponadto muszę napisać, że obejrzałam dziesiątki przeróżnych nagrań z koncertów Darrena i jestem zachwycona jego głosem, grą - jest tak zdolnym, charyzmatycznym artystą, że naprawdę ciężko nie włączyć kolejnego filmu na youtube z nim jak jeden się skończy Smile

A wracając do Glee to z kobiet najbardziej chyba lubię słuchać Rachel i Santany.
Muszę też dodać, że za to najmniej podoba mi się głos Quinn, ponadto nie pamiętam chyba żadnej piosenki, w której jej konkretnie wykonanie zapadło mi w pamięć.
Ania
Ania
Chair & Kurt
Chair & Kurt

Liczba postów : 1184

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Pią Kwi 12, 2013 7:41 pm

Zagłosowałam na Santanę i Kurta, bo oni są naj naj naj.

Kurt - Defying Gravity, Come What May, I Want To Hold Your Hand, As If We Never Say Goodbye, I'll Remember, czy Being Alive to jedne z moich ukochanych coverów Glee, po prostu magia. Głos Chrisa jest nie do podrobienia, niesamowicie mnie wzrusza.
Uwielbiam też to jak brzmi z Dianną chociażby w Don't Stop Believing albo One of us. Chciałabym ich słyszeć częściej razem. No i z Darrenem np. w Animal, Perfect albo Just Can't Get Enough. Jestem pod wielkim wrażeniem. Kocham też te fragmenty kiedy śpiewa niżej Wink

Santana - Pierwszy raz tak na dobre usłyszałam ją w Bad Romance i ten krótki fragment jak dla mnie już ukradł całą piosenkę. Do tego Valerie, Songbird, Back to Black, Love You Like a Love Song, Mine czy nawet Girl On Fire, nie jestem fanką takich 'czarnych' wokali, ale głos Nayi po prostu mnie przekonuje po całości. Nigdy mnie nie zawodzi jej wykonanie.

Poza tym kocham Blaine'a, przede wszystkim za Cough Syroup, Come What May, Teenage Dream, Agains All Odds i partie w np. The Scientist. W ogóle Darren jest tak niesamowicie utalentowany, że mogłabym słuchać i oglądać dniem i nocą. No i strasznie mi gra na emocjach.

Lubię też głosik Quinn, chociaż nie jest jakiś super silny, ale podoba mi się ta jego słodkość, a już najbardziej w duetach z Samem jak Lucky, czy fragment w We Are Young.

Do tego mistrz Jesse, Emma, której głos też bez wątpienia też coś w sobie ma i Holly Holiday.
Lubię też wykonania Brody'go i jego duety z Rachel.
A z nowych postaci to Marley, Ryder i Kitty nie są boleśni dla ucha Wink

Ostatnio zmieniony przez Kasia dnia Sob Kwi 13, 2013 5:31 pm, w całości zmieniany 1 raz
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Liczba postów : 5036

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ola Pią Kwi 12, 2013 7:57 pm

Santana i Blaine. Zdecydowanie. Za wszystko <3 Rachel na pewno ma najlepszy głos ze wszystkich, ale jak dla mnie tylko technicznie Wink Zazwyczaj nie przepadam za jej wykonaniami, ale czasami mam takie dni, kiedy zachwyca Wink Nie przepadam za głosem Kurta, chyba wolę bardziej męskie głosy Wink Co do reszty, pojedyncze piosenki mi się podobają, więc nie mogę powiedzieć, że szaleję za czyimś głosem. No chyba, że za Finnem Cool
Ola
Ola
Blairena & Free Will
Blairena & Free Will

Liczba postów : 2853

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Pią Kwi 12, 2013 8:03 pm

Rach zdecydowanie. gwiazda nad gwiazdami. lubię też barwę Santany. no i ofc Jesse, damn, najlepszy męski głos bez konkurencji.
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Liczba postów : 6440

Powrót do góry Go down

Pisanie by Layla Pią Kwi 12, 2013 8:09 pm

Zagłosowałam na Santanę, bo nie dość, że wokal dobry technicznie (przynajmniej wg mojego amatorskiego słuchu), to jeszcze świetna barwa. Rachel zdecydowanie ma "największy" głos, ale nie we wszystkich wykonaniach mi się podoba, czasami po prostu nie lubię jej "darcia", chociaż zrozumiałe jest to, że tak wielu zachwyca Smile
Layla
Layla
Chair & Hyckie
Chair & Hyckie

Liczba postów : 4417

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ania M. Pią Kwi 12, 2013 8:10 pm

Blaine - bo to Blaine Very Happy Świetny głos, świetny wygląd

Kurt- ma zdecydowanie za mało solówek, a ma cudowny wielobarwny głos Very Happy Bo to Kurt
Ania M.
Ania M.
Chair & Klaine
Chair & Klaine

Liczba postów : 223

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Pią Kwi 12, 2013 8:26 pm

Santana, Blaine i Marley. Z tych wszystkich piosenek które mi przesłała Kejt, a było ich trochę Laughing to właśnie oni mi się najbardziej podobali. No i Jessie, jak usłyszałam Rolling in the Deep od razu mi się bardzo spodobał jego głos. Zresztą uważam, że Rachel tylko mu w tej piosence przeszkadzała ;D
Jak już o niej wspomniałam, to chciałam dodać że nie rozumiem za bardzo zachwytów nad nią, głos ma mocny, ale tak nieziemsko czasem irytujący, że nie potrafię polubić jej coverów. Chyba ze 3 jak na razie mi się podobały. Oczywiście nie słyszałam wszystkich piosenek, więc może kogoś pominęłam;)

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by Joanna Pią Kwi 12, 2013 8:27 pm

Rachel - bo może i jej ostać jest nieznośna i irytująca to Lea ma głos przepiękny Smile

Quinn-od początku podobał mi sie jej glosik Smile a w piosence Lucky z Samem i w Take my breath away sie po prostu zakochałam Smile

Santana - za wszystko Smile wszystkie piosenki które Naya śpiewa dla mnie są boskie i lądują na mojej mp3 xD

Kurt- za wykonanie I wanna hold your hand, i za większość piosenek, Chris ma talent Smile

no i oczywiście Blaine Wink w jego wykonaniu każda piosenka jest świetna Smile nie bede sie rozpisywać KAsia powiedziala wszystko xD

serce skradł mi też pan Shue wykonaniem Sway Wink
Joanna
Joanna
Blair & Naley
Blair & Naley

Liczba postów : 1955

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gosiek Pią Kwi 12, 2013 8:32 pm

Rachel - mistrzyni, bardzo dobry głos, Santana to już wgl. mistrzostwo Smile
Zagłosowałam jeszcze na Mercedes bo uwielbiam takie mocne głosy, na Pucka no i oczywiście nie mogłabym pominąć Jessego! Najlepsze głosy w Glee jak dla mnie Smile
Gosiek
Gosiek
Nate & Dean
Nate & Dean

Liczba postów : 1327

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pią Kwi 12, 2013 10:07 pm

Santana na prowadzeniu. WIEDZIAŁAM Very Happy
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Pią Kwi 12, 2013 10:44 pm

no Santana skali nie ma, ale ma ładną miłą barwę. a poza tym sam seks, więc nie dziwię się xD

to imo mistrzostwo

SoniX1105 1 tydzień temu

More sexual tension between a gay and a lesbian in 2 minutes, than Rachel and Finn in a season.

xDD
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Liczba postów : 6440

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ania Pią Cze 14, 2013 10:32 pm

Muszę napisać kilka zdań po już kilkudziesięciu głosowaniach w pojedynku.
Ania napisał:A wracając do Glee to z kobiet najbardziej chyba lubię słuchać Rachel i Santany.
Poprawka do tego mojego zdania: A wracając do Glee to z kobiet najbardziej lubię słuchać Santany.
Te pojedynki mi to dość jasno pokazały:) Jest kobietą, na którą najwięcej głosów oddałam (patrząc na solówki i duety) i najwięcej pochwał napisałam. A u facetów mi się pokrywa - absolutnie największe zachwyty i najwięcej głosów Kurt i Blaine Smile
Co do Rachel jeszcze to oglądając odcinki nawet lubię oglądać/słuchać jej wykonania, zresztą jest trochę piosenek z nią, które mnie zachwycają, ale jeśli chodzi o solówki to pojedyncze, biorąc pod uwagę całą ich liczbę, które chciałabym naprawdę słuchać częściej niż oglądając odcinek.
Ania
Ania
Chair & Kurt
Chair & Kurt

Liczba postów : 1184

Powrót do góry Go down

Pisanie by Susannah_dg Sob Sty 18, 2014 9:19 pm

Rachel zdecydowanie!

Susannah_dg

Liczba postów : 41

Powrót do góry Go down

Pisanie by Marginesowa Nie Sty 19, 2014 1:51 pm

Rachel Berry <3 Ogólnie uwielbiam jej głos, czekam na płyte Lei Wink

Marginesowa

Powrót do góry Go down

Pisanie by juka13 Nie Sty 19, 2014 3:53 pm

Uwielbiam duety Jessiego i Rachel <3

juka13

Liczba postów : 43

Powrót do góry Go down

Pisanie by adamk86 Czw Sty 23, 2014 12:16 pm

Rachel  Very Happy 

adamk86

Liczba postów : 44

Powrót do góry Go down

Pisanie by Chiio Pią Sty 24, 2014 4:31 am

Santana jest jak dla mnie mistrzowska. Ma świetny głos i uwielbiam jej sposób bycia.

Chiio

Liczba postów : 16

Powrót do góry Go down

Pisanie by Nessy Sro Sty 29, 2014 10:19 am

Rachel , Santana, Finn, Blaine najlepsi . Ale zdecydowanie Rachel na pierwszym miejscu.

Nessy

Liczba postów : 40

Powrót do góry Go down

Pisanie by Avalon Valmont Czw Sty 30, 2014 6:04 pm

Rachel.

Avalon Valmont

Liczba postów : 20

Powrót do góry Go down

Pisanie by blondie13 Czw Sty 30, 2014 7:58 pm

Marley,Rachel i Blaine Smile

blondie13

Powrót do góry Go down

Pisanie by imagin Pią Sty 31, 2014 5:41 pm

wszyscy mają niesamowite głosy, ale niektóre solówki Rachel sprawiły, że miałam dreszcze na całym ciele Wink

imagin

Liczba postów : 30

Powrót do góry Go down

Pisanie by kejszza Pią Lut 07, 2014 2:47 pm

Quinn i Blaine, moi faworyci Smile

kejszza

Liczba postów : 23

Powrót do góry Go down

Pisanie by wredota Sro Lut 12, 2014 4:33 pm

Rachel, głos ma cudny, ale jako aktorka mnie denerwuje  Very Happy  

wredota

Liczba postów : 39

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 1 z 2 1, 2  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: