Ulubiony rodzic - Matka
+36
vEdderka1
Nessy
PLL
Susannah_dg
pinkaa5
Monaliza
stelline
xoxoxx
juka13
holly10
meggheart
Justyna
halanna
imfi
lysiolchang
kajojinka
drlov
xyzc
Smile737
Weroncia130
chile91
ironically
Sioru
sm1990
kajasqpol
efi
lalalalalalala
chicane
hazelnut
wredota
makda
Catmouse
xyz
gaabrysiaaa
ravishmered
freakybanana
40 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Ulubiny rodzic - Matka
Ulubiony rodzic - Matka
Którą z rodzicielek Kłamczuch lubisz najbardziej i dlaczego?
Dla mnie numerem jeden była, jest i zapewne pozostanie Ashley Marin. Pomijając już fakt, że byłaby gotowa zrobić wszystko (choć niekiedy sposobami niegodnymi pochwały), by chronić Hannę, ujęła mnie przede wszystkim poczuciem humoru, dobrodusznością oraz wyrozumiałością. Chociaż bywa zapracowana i samej nie jest jej lekko, Hanna zawsze może liczyć na szczerą matczyną radę (patrz: załączony niżej obrazek), zainteresowanie, wsparcie. Mimo wielu trudnych spraw (nawet trudniejszych od tych polsatowskich), na ogół pozostaje twarda i nie poddaje się przeciwnościom losu. Poza tym grająca panią Marin Laura Leighton wywiera na mnie wrażenie sympatycznej babeczki. No i.. generalnie pozytywnego duetu Ashley & Hanna chyba nie da się nie lubić?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Dla mnie numerem jeden była, jest i zapewne pozostanie Ashley Marin. Pomijając już fakt, że byłaby gotowa zrobić wszystko (choć niekiedy sposobami niegodnymi pochwały), by chronić Hannę, ujęła mnie przede wszystkim poczuciem humoru, dobrodusznością oraz wyrozumiałością. Chociaż bywa zapracowana i samej nie jest jej lekko, Hanna zawsze może liczyć na szczerą matczyną radę (patrz: załączony niżej obrazek), zainteresowanie, wsparcie. Mimo wielu trudnych spraw (nawet trudniejszych od tych polsatowskich), na ogół pozostaje twarda i nie poddaje się przeciwnościom losu. Poza tym grająca panią Marin Laura Leighton wywiera na mnie wrażenie sympatycznej babeczki. No i.. generalnie pozytywnego duetu Ashley & Hanna chyba nie da się nie lubić?
[You must be registered and logged in to see this image.]
freakybanana- Liczba postów : 17
Re: Ulubiony rodzic - Matka
Ashley Marin jest cudowna jej więź z Hanną jest super, zdecydowanie moja ulubiona mama
ravishmered- Liczba postów : 39
Ashley to idealna mama, świetnie sprawdziła się po zerwaniu Haleba. Zaplusowała też przygarniając Em, kiedy jej mama wyjechała.
Pam też wydaje się być ok. Czasem jest oschła i zbyt konserwatywna, ale widać, że kocha córkę i wiele dla niej poświęca.
Pam też wydaje się być ok. Czasem jest oschła i zbyt konserwatywna, ale widać, że kocha córkę i wiele dla niej poświęca.
gaabrysiaaa- Liczba postów : 28
ja tak samo Ashley Marin najlepsza z mam. Pozostałe mamuśki mają dość słaby kontakt z córkami i ich relacje są dość chłodne.
xyz- Liczba postów : 7
Tak jak poprzedniczki, Ashley! Ma świetny kontakt z Hanną, sama bym taki chciała mieć z moją mamą. Reszta rodzicielek jest taka nudnawa, a pani Marin ma to coś w sobie
Catmouse- Liczba postów : 30
wszystkie mamy darzę sympatią, ale w rankingu zdecydowanie wygrywa Ashley Marin ma genialne stosunki z córką, jest zabawna i urocza na swój sposób. Widać, że ma mocny charakter i jest w stanie wiele poświęcić dla Hanny, nie raz ratowała ją z opresji. Do tego dochodzą jej teksty, które są momentami obłędne XD
makda- Liczba postów : 44
Ashley, jako jedyna gra matkę, tzn próbuje mieć kontrole nad dzieckiem i pomaga jej jak tylko może. Reszta matek wydaje się mieć to gdzieś.
wredota- Liczba postów : 39
wredota napisał:Ashley, jako jedyna gra matkę, tzn próbuje mieć kontrole nad dzieckiem i pomaga jej jak tylko może. Reszta matek wydaje się mieć to gdzieś.
Zgadzam się. Ashley od samego początku jest najlepszą matką, i co najlepsze, cały czas trzyma swój poziom. Najgorsza według mnie jest Ella, nienawidzę tak bardzo tej kobiety ;c
hazelnut- Liczba postów : 29
Mysle ze moze to wynikac z ich bliskoci. Jako samotna matka jest bardziej zwiazana z corka, sama tak mam Urzekla mnie ostatnio ta scena z rzucaniem talerzy
chicane- Liczba postów : 27
Zdecydowanie Ashley dba o córke, jest nie tylko matka ale tez przyjaciółką
efi- Liczba postów : 51
Chyba Ashley wybija się na mamę roku w PLL
Ostatnio zmieniony przez kajasqpol dnia Czw Lut 13, 2014 11:35 am, w całości zmieniany 1 raz
kajasqpol- Liczba postów : 47
ja tez choc ashley rowniez jest super. jest w stanie zrobic wszystko dla swojej corki. strasznie zaborcza wydaje sie za to Pam, szczegolnie w 1 sezonielalalalalalala napisał:Najbardziej lubię Ellę
sm1990- Liczba postów : 37
Ashley - tak jak większość, za więź i przyjaźń z córką ;-)
ironically- Liczba postów : 39
Ashley Marin ! zdecydowanie mistrzostwo!
Zawsze staje za córką i widać, że jako jedyna się troszczy o nią nie to co pozostali rodzice do tego jest taką przyjaciółką i postać dobrze zagrana
Zawsze staje za córką i widać, że jako jedyna się troszczy o nią nie to co pozostali rodzice do tego jest taką przyjaciółką i postać dobrze zagrana
chile91- Liczba postów : 54
Ashley Marin! Szczególnie po tym, gdy rzucały razem z Hanną talerzami
Weroncia130- Liczba postów : 33
Ashley Marin na 100% nigdy nie wybrałabym na najlepszą matkę pani D.
Smile737- Liczba postów : 31
Ja najbardziej lubię Ashley i Ellę. Pam czasem wydaje się nie do końca akceptować orientacji swojej córki i ogólnie krytykuje sporo rzeczy (np. chyba odcinek 1x01 włosy Arii i mówiła że nigdy dziecku by nie pozwoliła tak włosów sobie zrobić), Veronica jest za poważna, a pani D. jest jakaś... dziwna
drlov- Liczba postów : 64
zdecydowanie Ashley! za to Ella duzo u mnie straciła jak postanowila wyjechac z ukochanym i zostawila Mike i Arie
kajojinka- Liczba postów : 21
Ella. Co z tego że postanowiła wyjechać- zasłużyła na to. Na bycie szczęśliwa, a Aria ją prawie sama wepchnęła do samochodu więc cóż. Ashley też, jednak czasem po prostu robi rzeczy dość...absurdalne. Znaczy jest trochę jak przyjaciółka nie matka, co jest dobre, ale przejechanie Wildena albo te pięniądze ktore ukradła- tak bie powinna zachowywać się matka.
lysiolchang- Liczba postów : 40
Ashley Marin. Naprawdę ulubiona mama.
Kiedyś zdecydowałabym się na Elle, ale wyprowadzka z domu, zostawienie dzieci, bo jest się takim skrzywdzonym? Rozumiem, wszystko można zrozumieć, ale bez przesady :/
Kiedyś zdecydowałabym się na Elle, ale wyprowadzka z domu, zostawienie dzieci, bo jest się takim skrzywdzonym? Rozumiem, wszystko można zrozumieć, ale bez przesady :/
imfi- Liczba postów : 41
Zdecydowanie Ashley mam nadzieje, że do końca będzie super mamą!
halanna- Liczba postów : 31
Strona 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Ulubiony aktor
» Ulubiony/a reżyser/ka
» Ulubiony wokalista/wokalistka?
» Ulubiony dramat romantyczny
» Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Ulubiony/a reżyser/ka
» Ulubiony wokalista/wokalistka?
» Ulubiony dramat romantyczny
» Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
Strona 1 z 2
Pozwolenia na tym forum: