Matura 2013
+8
April
Ola
desertrose
Ania_
Layla
Gosiek
Kasia
Joanna
12 posters
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Matura 2013
A dużo jeszcze czeka Was egzaminów?
No i główne pytanie od przyszłej maturzystki Z czego przygotowywałyście się do matury ?
No i główne pytanie od przyszłej maturzystki Z czego przygotowywałyście się do matury ?
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Mnie czekaja tylko ustniaki + niemiecki podstawowy i rozszerzony :d musze przyznac, ze dla mnie interpretowanie tekstow Herberta tez bylo zawsze straszne XD tylko sie zmozdzalam a i nie moglam pojac jego filozofii tak czy sik. jesli chodzi o przygotowanie do matury. no polski to niestety bezrobocie.. nic sie raczej nie uczylam, czytalam tylko lektury, co sie oplacilo moze tylko przy podstawie, bo dosc sporo stulalam o przedwiosniu. ale jesli chodzi o rozszerzenie, to jak widac, na nic mi sie to zdało z jezykow to jakies przerozne cwiczenia gramatyczne, duzo pisania, robienie sluchanek i czytanek. no i z niemca to duzo slowek tez wkuwalam, zobaczymy czy na cos to sie zda XD z matmy robilam tylko arkusze z dawnych lat :d i takie zestawy z jakiegos czarnego zbioru, ale nie pamietam, jak ten zbior sie zwał :d
antiba- Dan & Date
- Liczba postów : 354
Jeśli chodzi o rozszerzenie z polskiego, to na nim lektury mogą się pojawić, ale nie muszą
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Mi jeszcze został pisemny z WOS-u i ustne z polskiego i angielskiego. Jeżeli chodzi o przygotowanie, to z polskiego po prostu na parę dni przed maturą przeczytałam wszystkie streszczenia (w końcu wszystko mi się pomieszało, na szczęście "Przedwiośnie" w miarę ogarniałam), a z angielskiego praktycznie zero przygotowań pod kątem matury Co do matematyki, to moja nauczycielka całą 3. klasę przeznaczyła na powtórki, arkusze itp. Najgorzej u mnie będzie chyba z WOS-em, bo niby cały czas się uczę, ale tam praktycznie może być wszystko
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Trzymamy mocy i wierzymy w Was :*
Layla a jak wos wczoraj ?
Layla a jak wos wczoraj ?
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Na pewno zdałam, chociaż wynik jakiś wybitny nie będzie Ale i tak jestem mile zaskoczona. Myślałam, że będzie gorzej.
Layla- Chair & Hyckie
Desertrose Powodzenia bedzie dobrze
Layla gratulacje
to nie takie straszne na jakie wygląda ;D
Layla gratulacje
to nie takie straszne na jakie wygląda ;D
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Dziewczyny gratuluję dobrych wyników i trzymam kciuki za dalsze egzaminy matko ja już zapomniałam nawet co miałam na maturach. Wiem tylko, że u mnie można było zdawać tylko jeden poziom.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Muszę się Wam pochwalić. Matura ustna z języka angielskiego zdana na 80%. Bardzo się stresowałam, ale jak weszłam do klasy te 15 minut zleciały mi nie wiadomo kiedy.
To ja się też pochwalę. Ustny angielski na 100% Dalej jestem w lekkim szoku, bo jak wyszłam z sali to myślałam, że moje wypowiedzi były mniej więcej na poziomie 1. klasy gimnazjum xD
Layla- Chair & Hyckie
gratuluje dziewczyny !
coś wam jeszcze zostało do zdania czy juz wakacje macie??
coś wam jeszcze zostało do zdania czy juz wakacje macie??
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Layla, gratuluję! Też miałam takie wrażenie jak wyszłam z sali. W ogóle trafił mi się beznadziejny arkusz, połowy słówek zapomniałam, ale dałam rade.
Mi jeszcze został ustny polski - 27 maja.
Mi jeszcze został ustny polski - 27 maja.
No właśnie nie wiem czemu, ale ja się z tego powodu cieszę, bo jeszcze pracy nie mam napisanej
Generalnie aż tak źle nie jest, bo o ile dobrze wszystko sprawdziłam, to zdane już mam, ale i tak lekka niepewność jest
Szczerze mówiąc, to nie wiem, czy dam radę zasnąć, ale do wglądu wyników online zostało mi tylko niecałe osiem godzin, więc najwyżej prześpię się w dzień, a po wyniki do szkoły pojadę troszkę później niż planowałam
Szczerze mówiąc, to nie wiem, czy dam radę zasnąć, ale do wglądu wyników online zostało mi tylko niecałe osiem godzin, więc najwyżej prześpię się w dzień, a po wyniki do szkoły pojadę troszkę później niż planowałam
Layla- Chair & Hyckie
Macie wyniki online? Oczywiście ź tylko u mnie trzeba było stać w kolejce wg listy, żeby się dowiedzieć czy się zdało
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Na stronie OKE Jaworzno wyniki były do wglądu od 9:00
Layla- Chair & Hyckie
Strona 2 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Oscary 2013
» Kochanki 2013
» Piosenka 2013: FINAŁ
» Oscary 2013: Wyniki typowania
» Święta, śnieg, mikołaj, koniec świata i 2013!
» Kochanki 2013
» Piosenka 2013: FINAŁ
» Oscary 2013: Wyniki typowania
» Święta, śnieg, mikołaj, koniec świata i 2013!
Strona 2 z 2
Pozwolenia na tym forum: