House
+34
wredota
imagin
lunka01
amelka99
Chiio
pink_rose
madziiuulami
Secret_Dreamer
kellerka
chicane
asiullas
mateusz_axn
dirtyword
antiba
iwwuuska
amant
Blake
missv
Monika
truskaweczka
Żuri
madziiuula
Lewandowska
coconutP
DairDreamer
kaasiaa
Kora
mario588
Vivien
Nika
Lise
Karolina
Layla
andzia
38 posters
Strona 2 z 3
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: House
3 odcinek był super i myślę, że po odejściu Cuddy właśnie sezon z 13 jako przyjaciółką Hałsa byłby znośny, wszystkie ich sceny są najlepsze No ale niestety tak się nie stanie, nowe kobitki są hmmm straszne, i naprawdę nie wiem czy w ogóle obejrzę następne odcinki. Szkoda.
truskaweczka- Blair & Dorota
- Liczba postów : 34
A ja na razie oglądam sobie trybem dwójkowym, więc jestem na początku sezonu 7;) Ale naprawdę nie podoba mi się perspektywa nowych postaci. Ja bym chciała bardzo powrotu Cameron:( Nawet tę 13 zniosę, byle nie jacyś obcy...
Żuri, nie wiem czy ci zazdrościć, że znasz kogoś tak pięknego jak Chase, czy współczuć, że ten ktoś to akurat twój brat;)
Żuri, nie wiem czy ci zazdrościć, że znasz kogoś tak pięknego jak Chase, czy współczuć, że ten ktoś to akurat twój brat;)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Szkoda w ogóle, że akurat na ostatni sezon takie zamieszanie zrobili. Już mogli dociągnąć spójną całość.
No właśnie mam problem, bo Chase jest przystojnym gościem, jak na niego spojrzę tak "na surowo", ale po chwili dociera do mnie, że przecież on wygląda jak mój brat i nie mogę się nim pozachwycać, bo to przecież obrzydliwe.
No właśnie mam problem, bo Chase jest przystojnym gościem, jak na niego spojrzę tak "na surowo", ale po chwili dociera do mnie, że przecież on wygląda jak mój brat i nie mogę się nim pozachwycać, bo to przecież obrzydliwe.
Bez 13 to już wogóle porażka. Ciągle zmieniają kobitki w tym serialu. Ta w fryzurce na Welme ze Scooby Doo to jeszcze się jakoś ciekawie zapowiada, ale ta druga szkoda słów.
Monika- Blair & Dan
- Liczba postów : 133
To ja w tym momencie poproszę o mały spoiler, obecnie jestem chyba jakoś po 8. czy 9. odcinku siódmego sezonu i House właśnie zatrudnił całkiem sympatyczną Masters (czy jakoś tak); co się z nią dzieje w ósmym sezonie? Znika?
Haha już o niej zapomniałam Mnie Masters troche irytowała Ale to nic w porównaniu z Welma Odchodzi gdzieś pod koniec 7 sezonu kiedy wraca 13.
truskaweczka- Blair & Dorota
- Liczba postów : 34
truskaweczka napisał:Haha już o niej zapomniałam Mnie Masters troche irytowała Ale to nic w porównaniu z Welma Odchodzi gdzieś pod koniec 7 sezonu kiedy wraca 13.
Aha, dzięki;) Mnie irytowała zaraz po tym, jak przyszła, ale zaimponowała mi w kolejnym odcinku, kiedy zaryzykowała i zmusiła House'a do oglądania ciała człowieka zmarłego na czarną ospę;D
Welma to dla mnie takie połączenie Amber i Masters. Ma zasady, których nie przekroczy, ale też jest całkiem wredna.
Monika- Blair & Dan
- Liczba postów : 133
House niestety też po równi pochyłej...ale oglądam nadal, z ogromnego sentymentu.
missv- Liczba postów : 42
GossipBoy^^ napisał:żegnaj House
Czy on zginął? Jestem sezon do tyłu i zapomniałam zupełnie, że serial już się kończy a widzę jakieś bardzo niepokojące obrazki na tumblrze.
Karolina napisał:GossipBoy^^ napisał:żegnaj House
Czy on zginął? Jestem sezon do tyłu i zapomniałam zupełnie, że serial już się kończy a widzę jakieś bardzo niepokojące obrazki na tumblrze.
Właśnie też się zastanawiam. Everybody dies :>
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
GossipBoy^^ napisał:serial sie skonczył
Wiem, że serial się skończył.
- Spoiler:
- Pytam, czy House ginie w ostatnim odcinku bo widziałam na tumblrze jakiś wybuch i Wilsona, który się w tenże wybuch wpatruje z miną zbitego psa.
Jak oceniacie 8 sezon? zobaczyłam 7, ostatnie mnie nudziły już, niestety... warty poświęcenia czasu? słyszałam różne teorie
iwwuuska- Blair & Chuck
- Liczba postów : 59
Taka o sinusoida raz lepiej raz gorzej jest... no i znow nowe ducklings... ale obejrzec mozna, to tylko jeden sezon xD gorszego finalu niz ten co byl w 7 sezonie nie ma
antiba- Dan & Date
- Liczba postów : 354
chyba z sentymentu do dawnych mega świetnych odcinków dokończę ten serial. Był moim ulubionym, tą perełką, hehe.
i mam nadzieję, że będę dobrze go pamiętać ;D
i mam nadzieję, że będę dobrze go pamiętać ;D
iwwuuska- Blair & Chuck
to az 8 sezonow nic dziwnego, ze czasami tracil swoj dawny blysk
antiba- Dan & Date
- Liczba postów : 354
właśnie na tym polega kłopot widza, chcę kontynuację sezonów, dalszych wątków.. a równocześnie musi się pogodzić z faktem, że jeżeli takowe będą to nie będzie tej "świeżości" odcinków.
House i tak zostanie serialem nr 2 )
House i tak zostanie serialem nr 2 )
iwwuuska- Blair & Chuck
Mieszane uczucia ;D
ale to GG nigdy nie potrafiłam sobie odmówić i choćby nie wiem co, to zawsze we wtorek znalazłam te 40 minut na zobaczenie odcinka, a to mówi samo za siebie
ale to GG nigdy nie potrafiłam sobie odmówić i choćby nie wiem co, to zawsze we wtorek znalazłam te 40 minut na zobaczenie odcinka, a to mówi samo za siebie
iwwuuska- Blair & Chuck
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Strona 2 z 3
Pozwolenia na tym forum: