The Originals
+37
Julka151
xoxoxx
holly10
meggheart
ironically
makda
efi
jeordie
kejszza
paula91
just262
Carrot
Joanna
sm1990
anekk
genevievee
Cynicznie
Smile737
Chiio
pink_rose
delenateam
unnormaly
najsys
rose22
Słomka191
ksp
VivianDarkbloom
riolcia
agasiaga5
Asia__
littl3me
Marginesowa
missINblack
Layla
Ania_
April
Ewa
41 posters
Strona 1 z 3
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Re: The Originals
Though there are already two versions of the first episode of The CW's newest series, "The Originals," -- the backdoor pilot that aired in April as an episode of "The Vampire Diaries" and the extended cut released online -- get ready to see the story of the pilot re-told all over again. "The Vampire Diaries" spinoff's first installment is being re-shot from the point of view of Elijah (Daniel Gillies), executive producer Julie Plec and star Leah Pipes revealed.
"We're re-filming the pilot from Elijah's persepective. You get to see what was happening around what you already saw in the pilot which is really interesting," Pipes, who plays human psychology student Camille, told Zap2it. "That's going to be the first episode that airs. It's going to be the extended cut, from a new perspective. And then we jump about a month ahead in the next episode."
[You must be registered and logged in to see this link.]
"We're re-filming the pilot from Elijah's persepective. You get to see what was happening around what you already saw in the pilot which is really interesting," Pipes, who plays human psychology student Camille, told Zap2it. "That's going to be the first episode that airs. It's going to be the extended cut, from a new perspective. And then we jump about a month ahead in the next episode."
[You must be registered and logged in to see this link.]
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Ha, już się nie mogę doczekać (bardziej niż TVD) Więcej Elijah na ekranie, tle wygrać
April- Elijah & ParksRec
Ha, trzeci raz ja xd Jak tam, ogląda to ktoś w ogóle ?
Nie widziałam jeszcze najnowszego odcinka, ale na razie mi się całkiem podoba
Oprócz oczywiście tego, że
Nie widziałam jeszcze najnowszego odcinka, ale na razie mi się całkiem podoba
Oprócz oczywiście tego, że
- Spoiler:
- tak się cieszyłam z obecności Elijah w serialu a tu dupa! -.- Oby nie spędził całego sezonu w tej trumnie;/
- Spoiler:
- skoro Klausa parują z tą blondyną, to może będzie Eli+Hay ? Nie czytam spoilerów więc nic nie wiem, ale nawet jestem za
April- Elijah & ParksRec
Słyszałam, że jest naprawdę dobrze. Zastanawiam się czy nie zacząć oglądać
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Polecam! To naprawdę miła odskocznia od tej telenowelowej papki, którą nam oferują w TVD. Na początku myślałam, że wątek ciąży to strzał w kolano scenarzystów, ale na szczęście okazało się, że jest to dosyć znośne i nie przypomina nastoletnich ciąż w innych serialach dla młodzieży.Ania_ napisał:Słyszałam, że jest naprawdę dobrze. Zastanawiam się czy nie zacząć oglądać
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
The Originals jest o wiele lepszy od TvD, nie ma tu przesłodzonej i trójkącika Stefan- Elene- Damon. Poza tym postaci Klausa i Elijah są genialnie wykreowane i zagrane. TvD przestałam już oglądać po absurdzie z Silasem i Stefanem. A The Originals jest godny polecenia
missINblack- Liczba postów : 21
The Originals jak na razie lepsze od TVD. Zobaczymy jak to będzie później
littl3me- Liczba postów : 31
Kocham The Originals <3 Świetna obsada, postacie, dialogi, klimat i wątki, a wszystko u naszych kochanych Pierwotnych. Zgadzam się, że jest zdecydowanie lepszy od TVD. Mam nadzieję, że The Originals utrzyma ten poziom przez bardzo długi czas. I szkoda tylko, że TO jest nadal w cieniu TVD. Na razie nie mogę się doczkać 1x11
Asia__- Liczba postów : 34
no własnie.. ja też uwielbiam TO, wszyscy chwalą ten serial, twierdzą, że jest lepszy od TVD, ale nie moze wyjść z jego cienia. Ciekawi mnie postac Cami.. Co ma ona wnieść do serialu?
agasiaga5- Liczba postów : 84
Cami wydaje mi się że ona ma być po prostu człowiekiem kimś normalnym bez żadnych nadprzyrodzonych mocy jak Matt w TVD.
Mało tego wiele osób twierdzi że jest odpowiednikiem Caroline czyli mówiąc prosto sympatią Klausa i ma być jego słabą stroną.
Oprócz tego Cami jest na swój sposób intrygująca, gdyż niby takie nic, a nie pozwolili jej wyjechać. Teraz jej współpraca z Daviną może być ciekawa. Ale chciałabym żeby Klaus w którymś odcinku poprostu skręcił jej kark.
Mało tego wiele osób twierdzi że jest odpowiednikiem Caroline czyli mówiąc prosto sympatią Klausa i ma być jego słabą stroną.
Oprócz tego Cami jest na swój sposób intrygująca, gdyż niby takie nic, a nie pozwolili jej wyjechać. Teraz jej współpraca z Daviną może być ciekawa. Ale chciałabym żeby Klaus w którymś odcinku poprostu skręcił jej kark.
hehe mnie ona trochę denerwuje... Mam nadzieje, że jakoś rozkręci się. I jakoś nie widzę jej z Klausem, oby ich nie spiknęli.. A te jej groźby w jego kierunku..
No jej groźby na pewno może coś zrobić nieśmiertelnej pierwotnej hybrydzie taki człowieczek jak ona.
Mam nadzieję, że nie Klaus powinien po prostu być sam, bo te baby go tylko zkluskują.
Mam nadzieję, że nie Klaus powinien po prostu być sam, bo te baby go tylko zkluskują.
Też polecam TO, obecnie jest jednym z moich ulubionych seriali (a oglądam ich dużo ). Jednak jeżeli miałabym porównywać pierwszy sezon TVD i TO, to zdecydowanie TVD wygrywa, niestety teraz już się pogorszył i ciężko mi się w ogóle zabrać za kolejny odcinek, jednak pierwsze 2, może nawet 3 sezony bardzo mi się podobały Mam nadzieje, że TO nie zepsują i będę mogła długo cieszyć się dobrym serialem.
riolcia- Liczba postów : 20
Cudowny serial, świetny Klaus i Elijah, ale szkoda, że zabrakło tam Caroline
VivianDarkbloom- Liczba postów : 47
Bardzo lubię postaci pierwotnych, chociaż pomysł, żeby Klaus był ojcem małego wilczka jest według mnie śmieszny. Chociaż wszystko poza tym - czarownice, wampiry - super
ksp- Liczba postów : 20
Na pewno lepszy, niż obecny sezon Vampire Diaries. Jeszcze tylko Caroline tu brakuje i serial na 6
Słomka191- Liczba postów : 20
Nie wiem. Nie oglądałam. Kiedyś się za to zabiore.... Lubie głównego bohatera!
rose22- Liczba postów : 45
ja oglądając TO, zupełnie zmieniłam swój stosunek do Klausa. w TVD traktowałam jego postać niemal z nabożnością - wydawał mi się taki kolorowy na tle reszty bezbarwnych postaci. wszystkie jego działania potrafiłam sobie jakoś w głowie i sercu usprawiedliwić. natomiast w TO jest już dla mnie tylko zwykłym prostakiem i megalomanem :/ straciłam dla niego całą wyrozumiałość i na dzień dzisiejszy najbardziej kibicuję Rebecce.
najsys- Liczba postów : 30
unnormaly napisał:Ja chce żeby Klaus wrócił to TVD i był z Caroline..
raczej marne szanse prędzej Caroline pojedzie do NO
delenateam- Liczba postów : 21
Ludzie czy to jest na prawdę koniec Daviny w serialu?? Mam nadzieję, że jeszcze nie wszystko stracone..Jakoś od poczatku była mi dość obojętna, ale w ostatnich odcinkach ją polubiłam.. Prawie się poplakałam kiedy umierała:(
TVD ogląda się juz z przyzwyczajenia a The Originals jednak jest czymś nowym, także zobaczymy jak się akcja dalej rozwinie
pink_rose- Liczba postów : 43
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Strona 1 z 3
Pozwolenia na tym forum: