The Originals
+37
Julka151
xoxoxx
holly10
meggheart
ironically
makda
efi
jeordie
kejszza
paula91
just262
Carrot
Joanna
sm1990
anekk
genevievee
Cynicznie
Smile737
Chiio
pink_rose
delenateam
unnormaly
najsys
rose22
Słomka191
ksp
VivianDarkbloom
riolcia
agasiaga5
Asia__
littl3me
Marginesowa
missINblack
Layla
Ania_
April
Ewa
41 posters
Strona 2 z 3
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: The Originals
Jak na razie jest całkiem nieźle. Pierwotni są fajnymi i ciekawymi postaciami więc fajnie że powstał o nich osobny serial. Lepszy niż TVD .
Chiio- Liczba postów : 16
agasiaga5 napisał:Ludzie czy to jest na prawdę koniec Daviny w serialu?? Mam nadzieję, że jeszcze nie wszystko stracone..Jakoś od poczatku była mi dość obojętna, ale w ostatnich odcinkach ją polubiłam.. Prawie się poplakałam kiedy umierała:(
Mam nadzieję , że to nie koniec bo też bardzo ją polubiłam i płakałam jak umierała ;(
Smile737- Liczba postów : 31
Klaus jest zajebisty dobrze ze go sie nie da zabić XDDDDD
Cynicznie- Liczba postów : 24
Do tej pory nie mogę odżałować że w TO nie ma całej rodziny pierwotnych, szczególnie Kola, wydaje mi się, że mogłoby to być mega interesujące
genevievee- Liczba postów : 30
unnormaly napisał:Ja chce żeby Klaus wrócił to TVD i był z Caroline..
Po ostatnim odcinku, wszystko jest możliwe tylko Tayler wrócił to będzie nieco bardziej skomplikowane
anekk- Liczba postów : 36
Ueielbiam klausa. A serial milion razy lepszy niz tvd. Wkurza mnie juz ta elena. Mam nadzieje ze wkoncu cos bedzie miedzy H a E
sm1990- Liczba postów : 37
szkoda mi Daviny ;/ mam nadzieje ze jakoś ja wskrzeszą i bedzie nadal w serialu ..
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
anekk napisał:unnormaly napisał:Ja chce żeby Klaus wrócił to TVD i był z Caroline..
Po ostatnim odcinku, wszystko jest możliwe :Dtylko Tayler wrócił to będzie nieco bardziej skomplikowane
Może ucieknie do Klausa, bo nie sądzę że Tayler będzie chciał z nią być, po tym czego się dowiedział
Carrot- Liczba postów : 42
Jwstem pewna że wskrzesza Davine, muszą jakoś ciągnąć serial, a przywrócenie jej zadowoli dużą ilość widzów
just262- Liczba postów : 39
Zastanawiam się czy oglądać TO? Czy jest sensowne, czy jednak robione na siłę? Doradźcie mi
paula91- Liczba postów : 41
Moim zdaniem TO trzyma wyższy poziom niż TVD.. Cały czas się coś dzieje i jest więcej akcji niz romasów:)paula91 napisał:Zastanawiam się czy oglądać TO? Czy jest sensowne, czy jednak robione na siłę? Doradźcie mi
Nie żałuję, że zaczęlam oglądać, gdyż jest to jeden z moich ulubionych seriali na tą chwilę.
agasiaga5- Liczba postów : 84
Mi też wydaje się, że The Originals jest ciekawsze od TVD.
Klaus i jego problemy, plany i intrygi. Rebecca, inteligentna i zadziorna.. Moim zdaniem najlepsza postać z TO i TVD.
Aktualnie Nowy Orlean jest o wiele bardziej interesujący niż Mistic Falls
Klaus i jego problemy, plany i intrygi. Rebecca, inteligentna i zadziorna.. Moim zdaniem najlepsza postać z TO i TVD.
Aktualnie Nowy Orlean jest o wiele bardziej interesujący niż Mistic Falls
kejszza- Liczba postów : 23
a ja uwielbiam klausa. w kazdym serialu musi byc jakis czarny charakter. rebecca???? juz milion razy wole eliaha. mam nadzieje ze bedzie cos w koncu z hayle, choc w sumie nie mialabym nic przeciwko gdyby wkoncu dogadala sie z klausem, choc chyba na to nie mozemy liczycnajsys napisał:ja oglądając TO, zupełnie zmieniłam swój stosunek do Klausa. w TVD traktowałam jego postać niemal z nabożnością - wydawał mi się taki kolorowy na tle reszty bezbarwnych postaci. wszystkie jego działania potrafiłam sobie jakoś w głowie i sercu usprawiedliwić. natomiast w TO jest już dla mnie tylko zwykłym prostakiem i megalomanem :/ straciłam dla niego całą wyrozumiałość i na dzień dzisiejszy najbardziej kibicuję Rebecce.
sm1990- Liczba postów : 37
W tym momencie to jeden z moich ulubionych seriali, mam nadzieje że nie zepsują go tak jak TVD
jeordie- Liczba postów : 28
Serial jest lepszy nic TVD ale boje sie ze go zepsuja...w sumie na poczatku TVB te bylo super a potem zaczeli za bardzo kombinowac...
efi- Liczba postów : 51
z początku bałam się go oglądać, po czwartym sezonie TVD, ale kiedy obejrzałam pierwsze odcinki byłam mile zaskoczona. nowy, świeży, naprawdę genialny. Pierwotni są pełni uroku, Hayley po prostu miodzio, Marcela średnio lubię. Davina mnie bardzo wkurzała na początku, dopóki nie poznaliśmy jej historii wydawała się rozpieszczoną dziewuchą (ale tylko na początku). Serial jak najbardziej na plus
makda- Liczba postów : 44
Ja sie balam go ogladac po tym co zrobili z PLL i Ravenswood, ale TO okazało sie dużo lepsze
efi- Liczba postów : 51
Zgadzam się, że dużo lepszy serial niż VD! Uwielbiam Elijah, Rebbece i Marcela. Trochę pokręcony, mimo wszystko z wielkim potencjałem. Drażni mnie postać Camille, która trzymana jest tam na siłę tylko po to, żeby był jakiś związek miłośny. Kibicuje za to Hayley i Elijah
no własnie, warto zacząć oglądać The Originals? czy jest akcja jest związana z wampirami? bo The Vampire's Diaries troszkę odeszły juz od tego.. oni zajmują się teraz rozwiązywaniem konflikotw..
holly10- Liczba postów : 43
Warto oglądać!W tej chwili jest lepszy od VD moim zdaniem. Do tego sa ciekawe wątki z czarownicami i piękny New Orleans <3
xoxoxx- Liczba postów : 21
też dużo bardziej wole go od tvd, tam wavhania milosne nie są głównym wątkiem, DUŻY PLUS
just262- Liczba postów : 39
Uwielbiam ten serial sto razy lepszy niż TVD czy Ravenswood
Julka151- Liczba postów : 39
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Strona 2 z 3
Pozwolenia na tym forum: