The Originals
+37
Julka151
xoxoxx
holly10
meggheart
ironically
makda
efi
jeordie
kejszza
paula91
just262
Carrot
Joanna
sm1990
anekk
genevievee
Cynicznie
Smile737
Chiio
pink_rose
delenateam
unnormaly
najsys
rose22
Słomka191
ksp
VivianDarkbloom
riolcia
agasiaga5
Asia__
littl3me
Marginesowa
missINblack
Layla
Ania_
April
Ewa
41 posters
Strona 3 z 3
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: The Originals
Jak wrażenia po ostatnim odcinku?
- Spoiler:
- Cieszę się, że Davina wróciła do świata żywych! No i jestem ciekawa, jak daleko posunie się Klaus. Zapowiada nam się emocjonujący pojedynek braci.
cherry_crush- Liczba postów : 29
Claire Holt opuszcza na razie The Originals !
"Claire Holt zapewniła, że nie opuszcza "The Originals" na zawsze ani nikt jej z serialu nie wyrzucił. Nie jest to też decyzja mająca związek z innymi planami zawodowymi, aktorka po prostu potrzebowała czasu dla siebie. Jak powiedziała w rozmowie z BuzzFeedem, od dawna nie miała czasu wybrać się do Australii, do rodziny i przyjaciół. Liczy, że jeszcze kiedyś do "The Originals" wróci, ale na razie potrzebuje przerwy."
"Claire Holt zapewniła, że nie opuszcza "The Originals" na zawsze ani nikt jej z serialu nie wyrzucił. Nie jest to też decyzja mająca związek z innymi planami zawodowymi, aktorka po prostu potrzebowała czasu dla siebie. Jak powiedziała w rozmowie z BuzzFeedem, od dawna nie miała czasu wybrać się do Australii, do rodziny i przyjaciół. Liczy, że jeszcze kiedyś do "The Originals" wróci, ale na razie potrzebuje przerwy."
Ostatnio zmieniony przez Joanna dnia Pon Mar 24, 2014 4:04 pm, w całości zmieniany 1 raz
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Koleżanka ogląda i bardzo mi to poleca, chociaż ja jestem negatywnie nastawiona
zellka- Liczba postów : 2
Joanna napisał:Claire Holt opuszcza na razie The Originals !
Ja gdzieś czytałam, że jest w ciąży i to by się nawet zgadzało, bo ostatnimi czasy przytyła tu i ówdzie
cyganka- Liczba postów : 97
Mnie ten serial szybko znudził, może dlatego, że nie lubię głównego bohatera, a wątek miłości Elijah i Hayley to według mnie jedna wielka pomyłka.
tedla- Liczba postów : 4
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Strona 3 z 3
Pozwolenia na tym forum: