True Blood
+24
wredota
intears
sm1990
dredkot
halanna
riolcia
xRx
poster
BoToCoDlaMnie
igakom
lookx
werucha
Monika
Citizen Erased
bulma201
Gigi
Vivien
mario588
Lewandowska
lb
Lise
Magda
Ola
desertrose
28 posters
Strona 2 z 5
Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: True Blood
uwielbiam ten serial warto czekać te 9 miesięcy, no i 5 sezon zapowiada się duzoo lepiej niż 4
werucha- Blair & Chuck
- Liczba postów : 10
Dokładnie Zapowiadają się ciekawe wątki. Mam nadzieję, że S(n)ookie nie wróci do Billa. Według mnie Bill ciekawiej prezentuje się, gdy jest sam.
True Blood tak jak TVD zaczęłam oglądać po przeczytaniu książek. A raczej jakiś 2-3 pierwszych części, nie pamiętam dokładnie. Ale jak wciągnął mnie serial to książki już odłożyłam.
I szczerze tak jak wcześniej szalałam za tymi serialami, tak teraz mnie nudzą, za dużo rzeczy niemożliwych w nich. Coś zagraża głównym bohaterom, walczą z tym, niszczą i tak w kółko. True Blood do 3 sezonu było fajne, ale potem.. Oglądam, bo jestem ciekawa jak będzie dalej, ale już nie z taka fascynacją i nicierpliwością jak kiedyś.
I szczerze tak jak wcześniej szalałam za tymi serialami, tak teraz mnie nudzą, za dużo rzeczy niemożliwych w nich. Coś zagraża głównym bohaterom, walczą z tym, niszczą i tak w kółko. True Blood do 3 sezonu było fajne, ale potem.. Oglądam, bo jestem ciekawa jak będzie dalej, ale już nie z taka fascynacją i nicierpliwością jak kiedyś.
lookx- Blair & Chuck
- Liczba postów : 269
mam nadzieje, że nie będą kręcić 15 sezonów tego serialu tylko zakończą na jakiejs rozsądnej liczbie, w sumie i tak odbiega on bardzo od książki więc może skumulują jak najwięcej wątków w nowym sezonie
igakom- Team Dair
- Liczba postów : 34
Mi się wydaje, że najkręcą 7-8 sezonów. Przecież nie zrobią z tego serialu jakiejś telenoweli
nawet by sie chyba nie dalo ; D Sokkie byla juz z Billem , Ericem wiec wg mnie teraz pora na Alcide ;D powinna z nim pobyc troche bo wkoncu to "prawie" czlowiek , a pozniej wybrac Erica albo Billa ; D i do tego przemienic sie w wampira ^^: P
BoToCoDlaMnie- Chair & Chuck
- Liczba postów : 58
Sookie jako wampir?? Woow mogłoby być ciekawie
Ale jeśli chodzi o Alcide... jakoś nie widzę ich razem. Nie ma między nimi tej chemi
Ale jeśli chodzi o Alcide... jakoś nie widzę ich razem. Nie ma między nimi tej chemi
No wiem ; d ale dla mnie to jedyna opcja zakonczenia tego serialu .. bo co innego ? wrozki chyba nie sa niesmiertelne ; d
BoToCoDlaMnie- Chair & Chuck
- Liczba postów : 58
Jak dla mnie to Sookie powinna przez jakiś czas być jednak sama Wykorzystała Billa i Erica to niech teraz cierpi
poster- Chair & Chuck
- Liczba postów : 71
Ktoś tęskni za kolejnym sezonem? Nareszcie wyszło promo i można stwierdzić, że będzie się działo, oj będzie.
Czy ktoś czytał książki? Bo zaczęłam kilka dni temu i jestem pod wielkim wrażeniem, bo to chyba pierwsza książka tak idealnie przedstawiona w serialu. Wszystko jest identyczne, nawet dialogi. Co nie powiem, cieszy mnie
Czy ktoś czytał książki? Bo zaczęłam kilka dni temu i jestem pod wielkim wrażeniem, bo to chyba pierwsza książka tak idealnie przedstawiona w serialu. Wszystko jest identyczne, nawet dialogi. Co nie powiem, cieszy mnie
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
Citizen Erased napisał: Ktoś tęskni za kolejnym sezonem? Nareszcie wyszło promo i można stwierdzić, że będzie się działo, oj będzie.
Jak zobaczyłam w necie, że wyszło promo niezmiernie się ucieszyłam. Spodziewałam się, że nastąpi to wcześniej, ale lepiej późno niż wcale
Citizen Erased napisał: Czy ktoś czytał książki? Bo zaczęłam kilka dni temu i jestem pod wielkim wrażeniem, bo to chyba pierwsza książka tak idealnie przedstawiona w serialu. Wszystko jest identyczne, nawet dialogi. Co nie powiem, cieszy mnie
Ja przeczytałam chyba 8 części. Muszę Cię zmartwić, ale tylko 1 sezon i trochę 2 jest podobny do książki. Im dalej tym różnice między książką, a serialem są coraz większe. Jeśli mam być szczera tak jest nawet lepiej, bo gdyby twórcy nie wymyśliliby czegoś swojego nie byłoby Jessiki - jednej z najlepszych postaci w TB
desertrose napisał:
Jak zobaczyłam w necie, że wyszło promo niezmiernie się ucieszyłam. Spodziewałam się, że nastąpi to wcześniej, ale lepiej późno niż wcale
Ja miałam tak samo, jak wyszły 3 proma ostatnio to były tak beznadziejne, że nie warto o nich wspominać, jednak teraz jestem pozytywnie zaskoczona. Myślałam, że już mi przeszło z Czystą Krwią po tym jak sobie obejrzałam niedawno wszystkie odcinki jeszcze raz, jednak myliłam się, ale nie przeszkadza mi to
desertrose napisał:
Ja przeczytałam chyba 8 części. Muszę Cię zmartwić, ale tylko 1 sezon i trochę 2 jest podobny do książki. Im dalej tym różnice między książką, a serialem są coraz większe. Jeśli mam być szczera tak jest nawet lepiej, bo gdyby twórcy nie wymyśliliby czegoś swojego nie byłoby Jessiki - jednej z najlepszych postaci w TB
To w sumie mnie nie zmartwiłaś No chyba, że tym, że w książce nie ma Jessiki. A miałam już nadzieję, że niedługo będzie. No i wiadomo wszystko jest z punktu widzenia Sookie, więc zapewne wielu kluczowych scen z serialu też nie będzie. Ale na razie mi to nie przeszkadza, bo mam zamiar na razie przeczytać 4 części, żeby sobie zbytnio nie psuć serialu. Ale jeśli wciągnę się za bardzo, to obawiam się, że nie uniknę czytania dalej
Nie wiem czy to kogoś obchodzi xD ale właśnie dowiedziałam się, że Anna Paquin i Stephen Moyer spodziewają się dziecka! Bardzo ucieszyła mnie ta wiadomość. Fajnie, że im się układa. Dla zainteresowanych:
Jeszcze 53 dni do premiery piątej serii True Blood, ale dziś najważniejsza informacja związana z tą produkcją dotyczy nie kolejnego trailera, ale życia prywatnego pary głównych bohaterów tego serialu. Gwiazdy Czystej krwi zostaną rodzicami.
Anna Paquin i Stephen Moyer, którzy poznali się w 2007 roku na planie True Blood, spodziewają się dziecka. Jako pierwszy o sprawie poinformował Entertainment Weekly.
Paquin i Moyer są małżeństwem od sierpnia 2010 roku. To będzie pierwsze dziecko aktorki grającej Sookie i trzecie jej serialowego i życiowego partnera. Aktor ma dwoje dzieci z poprzednich związków: dwunastoletniego syna Billy'ego i dziesięcioletnią córkę Lilac.
Termin porodu jest przewidziany na jesień. Prawdopodobne jest więc to, że ciąży nie trzeba będzie wpisywać w scenariusz (praktycznie pewnej) szóstej serii ani wysyłać gdzieś Sookie na jakiś czas. Zwykle ekipa True Blood zaczyna kręcić kolejne sezony w drugiej połowie listopada, więc aktorka raczej nie będzie musiała grać z brzuszkiem.
Mnie też bardzo to ucieszyło! jakoś nawet wczoraj czytając dalsze części TB myślałam co byłoby gdyby Anna była w ciąży i jak wpłynęłoby to na serial, no i przekonamy się w sezonie szóstym
Myślałaś o tym? Wykrakałaś xDD
Wydaje mi się, że w 6 sezonie nawet nie będzie śladu po ciąży. Poród zaplanowany jest na jesień, a w listopadzie zaczynają sie zdjęcia do 6 serii.
Wydaje mi się, że w 6 sezonie nawet nie będzie śladu po ciąży. Poród zaplanowany jest na jesień, a w listopadzie zaczynają sie zdjęcia do 6 serii.
A szkoda, bo już obmyślałam, że może coś z Alcide'm wykombinują żeby nie trzeba było kamuflować ciąży:D Ale skoro tak wszystko zgra się z terminami serialowymi to chyba dobrze.
Strasznie się podjarałam tym newsem, może dlatego, że bardzo ich lubię jako parę "w realu"
Strasznie się podjarałam tym newsem, może dlatego, że bardzo ich lubię jako parę "w realu"
Jakoś nie wyobrażam sobie, by Sookie była w ciąży. To byłoby dziwne xD
Też się podjarałam. W serialu tej pary nie trawię, ale w realu sądzę, że do siebie pasują.
Też się podjarałam. W serialu tej pary nie trawię, ale w realu sądzę, że do siebie pasują.
desertrose napisał:W serialu tej pary nie trawię, ale w realu sądzę, że do siebie pasują.
Ja mam identycznie! Od początku byłam za E&S, ale teraz mam momenty, że widzę ją z Alcidem, więc ciekawa jestem jak będzie w tym sezonie, po tym finale.
Już nie mogę się doczekać, a pomyśleć, że pod koniec 4 sezonu miałam już dość tych wszystkich dziwadeł, które się pojawiały.
Ja też się nie mogę doczekać. Zdecydowanie zbyt długo musimy czekać na kolejny sezon.
A widziałaś już to promo?
[You must be registered and logged in to see this link.]
A widziałaś już to promo?
soooooooon :>
Sookie i Alcide <3 Russell!! yaaaay
soooooooon :>
Sookie i Alcide <3 Russell!! yaaaay
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Russell wróci. W końcu! <3
Ciekawe mogą być retrospekcje przemienienia Pam w wampira oraz powrót Steve'a Newlina.
Będzie się działo. Coś czuję, że będzie to najlepszy sezon.
Jeszcze tylko 25 dni.
Ciekawe mogą być retrospekcje przemienienia Pam w wampira oraz powrót Steve'a Newlina.
Będzie się działo. Coś czuję, że będzie to najlepszy sezon.
Jeszcze tylko 25 dni.
Ostatnio zmieniony przez desertrose dnia Wto Maj 15, 2012 8:06 pm, w całości zmieniany 1 raz
ERIC <3 Jess i Jason <3 fryzura deBilla, lol
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strona 2 z 5
Pozwolenia na tym forum: