True Blood
+24
wredota
intears
sm1990
dredkot
halanna
riolcia
xRx
poster
BoToCoDlaMnie
igakom
lookx
werucha
Monika
Citizen Erased
bulma201
Gigi
Vivien
mario588
Lewandowska
lb
Lise
Magda
Ola
desertrose
28 posters
Strona 3 z 5
Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: True Blood
Według mnie odcinek taki sobie, ale nie mogę narzekać. Przecież to dopiero początek 5. sezonu, więc na pewno się rozkręci. Pam w dresie za dolara wymiatała xD no i podobało mi się...
- Spoiler:
- gdy Wielebny wyznał miłość Jasonowi. Oby nowa Tara nie była wkurzająca jak ta stara.
Zapomniałam napisać, że z niecierpliwością czekam na Russella <3 <3
Co Pam zrobiła Ericowi, że chciała go przepraszać? Bo jakoś nie umiem sobie przypomnieć, a pamiętam tylko, że był wątek z tym.
poster- Chair & Chuck
- Liczba postów : 71
poster napisał:Co Pam zrobiła Ericowi, że chciała go przepraszać? Bo jakoś nie umiem sobie przypomnieć, a pamiętam tylko, że był wątek z tym.
- Spoiler:
- Z tego co pamiętam strzeliła z wyrzutni rakiet w barierę którą stworzyła Marnie i wtedy okazało się, że jest ona nie do przebicia, a Eric myślał, że Sokkie mogła zginąć i ona już wtedy go za to przepraszała i on wielce obrażony na nią. Po prostu o byle co
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
- Spoiler:
- Aaa, więc rzeczywiście nic takiego mi nie umknęło No ale jak widać szybko pozbierał się po stracie Sookie i fajnie zaszalał ze swoją siostrą
poster- Chair & Chuck
nie spoilerować mi bez tagów. błagam nie zdążyłam jeszcze obejrzeć
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
lol Pam jest najlepsza xDD rozwala mnie. Eric i siostra wtf. już Bill przynajmniej przejął się Sookie chociaż przez chwilę
Alcide mój mąż. kocham go reszta wątków nudy. a do Tary teraz pasuje Franklin jak nic
Alcide mój mąż. kocham go reszta wątków nudy. a do Tary teraz pasuje Franklin jak nic
Gigi- Gossip Dan & Girls
a ja kocham Pam. po ostatnim odcinku. to już w ogóle. wychodzi na moją ulubioną postać kobiecą jest bezbłędna. i jeszcze historia z Erikiem <3 shippuję Pam/Eric
Tara jako wampir?? co myślicie?? totalny odlot xD
i lol @
[You must be registered and logged in to see this image.]
Tara jako wampir?? co myślicie?? totalny odlot xD
i lol @
Gigi- Gossip Dan & Girls
Mnie ciekawi jaki będzie główny wątek. Wszystkie są na razie rozbudowywane jednakowo, a wiadomo, że w TB zawsze był wątek przewodni. BTW Pam <3
poster- Chair & Chuck
W tym sezonie najbardziej podoba mi się Pam (tak jak Wam xD), Jessika i Newlin. Coś czuję, że Wielebny będzie jedną z moich ulubionych postaci w TB. Wejście do domu Billa, tanecznym krokiem, powaliło mnie na łopatki. Zobaczcie same.
- Spoiler:
- Erik w flashbacku bardzo tajemniczy <3 <3
Russell wygląda strasznie. Ciekawa jestem kto go uwolnił i kto dostarcza mu pożywienie. Jakieś pomysły?
walka Jessici i wielebnego bezbłędna za włosy??!! serio?? xDD
ja myślę, że to właśnie Newlin współpracuje z Russem. chce dostać się do Jasona. przez Jasona do Sookie i doprowadzić ją do Russella xD
ja myślę, że to właśnie Newlin współpracuje z Russem. chce dostać się do Jasona. przez Jasona do Sookie i doprowadzić ją do Russella xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
omg o co chodzi z tym zwierzchnictwem?? czy ta babka musiała sprawdzać ich seksem?? lol
poza tym wielebny błagam xD
Jessica i Jason fajnie. ale i tak najlepszy motyw to Pam i Eric. shippuję ich so hard poza tym Alcide i Sookie <3 Sookie to idiotka. ale nie mogę jej nie shippować z Alci xD
poza tym wielebny błagam xD
Jessica i Jason fajnie. ale i tak najlepszy motyw to Pam i Eric. shippuję ich so hard poza tym Alcide i Sookie <3 Sookie to idiotka. ale nie mogę jej nie shippować z Alci xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi napisał:omg o co chodzi z tym zwierzchnictwem??
Gdybym ja to wiedziała... xD
Jakoś ten odcinek nie przypadł mi do gustu. Tak naprawdę nic ciekawego się w nim nie działo. Oczywiście na plus retrospekcje Pam. Teraz już wiemy jak Bill i Eric się poznali.
Wątek Jasona i chęć jego poprawy strasznie nudny.
Myślałam, że Tara będzie walniętym wampirem (jak książkowy Bubba), ale niestety okazało się inaczej.
Russell, where are you? <3
Tak w ogóle to słyszeliście, że Anna Paquin urodzi bliźnięta? Ale się jej poszczęściło.
Słyszałam, ale gorsze jest to co mówi, że chciałaby zrobić sobie po tym długą przerwę... Ale przecież kręcenie TB nie zajmuje tyle czasu... Tak mi się wydaje przynajmniej, że oni zawsze raz dwa i nakręcone mają
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
Oby jednak nie robiła sobie tej przerwy. Nie chcę, aby 6. sezon TB miał swoją premierę za jakieś 2 lata...
Widział już ktoś najnowszy odcinek?
Widział już ktoś najnowszy odcinek?
- Spoiler:
- Wiele osób na filmwebie narzeka, że odcinek był nudny i przewidywalny, ale ja się z tym nie zgadzam. Według mnie lepszy od poprzednich.
Jedyny minus to brak Wielebnego
Gigi, pewnie jesteś zachwycona sceną Alcide&Sookie xDD
Jakoś nigdy nie byłam przekonana do tej pary. Zawsze kibicowałam Erikowi/Sookie, ale teraz sama już nie wiem. Chyba powoli zaczynam przekonywać się do Alcide'a.
Dobrze, że tego dzieciaka spotkała prawdziwa śmierć. Strasznie mnie irytował.
Pewnie głupi Bill zaszantażuje Sookie, że jeśli im nie pomoże, powie kto tak naprawdę zabił Debbie.
A jak już piszę o morderstwie. Czy tylko ja obawiam się, że jakiś znany nam wampir zabił rodziców S(n)ookie i Jasona? W książce były to wróżki wody (czy coś takiego), ale wiadomo, że w serialu to zmienili. Pewnie zwalą wszystko na Erika, a może na Russella? Who knows?
Cytat odcinka: Gratulacje, zostałeś dziadkiem
aaaa. Alcide i Sook wreszcie :> desert tak jestem zachwycona xD Sookie po pijaku mniej mnie wkurza
kocham tego szefa zwierzchnictwa. jest zajebisty garnitury świetnie na nim leżą i jest bad ass xD
Pam/Eric chlip
też myślę, że ktoś znany zabił rodziców. nie zdziwiłabym się gdyby to był Bill w końcu kiedyś miał problemy z opanowaniem się xD
kocham tego szefa zwierzchnictwa. jest zajebisty garnitury świetnie na nim leżą i jest bad ass xD
Pam/Eric chlip
też myślę, że ktoś znany zabił rodziców. nie zdziwiłabym się gdyby to był Bill w końcu kiedyś miał problemy z opanowaniem się xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi napisał: Sookie po pijaku mniej mnie wkurza
Hahha mam dokładnie tak samo xD
Gigi napisał:kocham tego szefa zwierzchnictwa. jest zajebisty garnitury świetnie na nim leżą i jest bad ass xD
Z tym też muszę się zgodzić
Hm... Bill? No nie wiem. Widać, że twórcy serialu bardziej lubią Billa niż Erika, więc chyba nie odważyliby się czegoś takiego zrobić. Gdyby to Bill ich zabił już nigdy nie odzyskałby Sookie. No chyba, że kelnereczka jest na tyle głupia i mu wybaczy Coś czuję, że za ich śmiercią kryje się coś więcej niż tylko brak opanowania. Może to było zaplanowane? Może jej rodzice byli ważni w jakiejś sprawie? Chcę już wiedzieć!! No i chce Russella!! <3
xD
no może coś było zaplanowane. akurat ten wątek jest ok. ale np. wątek ten wojenny to omg xD przewijam tylko zresztą za dużo wątków serio. Tara/Pam Pam/Eric Eric/Sookie/Bill Bill/Eric Sookie/Alcide wróżki wilkołaki Sookie/wróżki szeryf/wróżki Jason/wróżki zwierzchnictwo Jess/Bill Russel wielebny Lafa/Sookie Lafa/czarownik wątek wojenny Sam/wilkołaki. boże pewnie jeszcze zapomniałam o czymś xD
yeah baby
yeah baby
Gigi- Gossip Dan & Girls
umieram xD ahahaha. to był najlepszy odcinek do tej pory bez dwóch zdań. Sookie była zajebista mam nadzieję, że wszystko ok z Alcide i z Samem. bo Luna chyba dead
poza tym Tara/Jess ahaha. shippuję to no i Russy wreszcie :> dzieje się dzieje.
iStakes rządzą
myślicie, że to Nora współpracuje z Russem?? :> czy to tylko zmyłka?
umieram xD ahahaha. to był najlepszy odcinek do tej pory bez dwóch zdań. Sookie była zajebista mam nadzieję, że wszystko ok z Alcide i z Samem. bo Luna chyba dead
poza tym Tara/Jess ahaha. shippuję to no i Russy wreszcie :> dzieje się dzieje.
iStakes rządzą
myślicie, że to Nora współpracuje z Russem?? :> czy to tylko zmyłka?
Gigi- Gossip Dan & Girls
Hahhaha scena Sook&Alcide boooska!! Miało być romantycznie i namiętnie, a wyszło zupełnie coś innego. Podobało mi się, że Eric i Bill to wszystko widzieli
O dziwo w tym sezonie Bill nie jest tak wkurzający. Zaczynam go lubić...
Hoyt jest beznadziejny z tą swoją zmianą. Ciekawe co jego mamusia powie jak zobaczy chłopaka w takim stroju xDD
Luną się jakoś nie przejmuje. Jest mi obojętna, jednak Ci ludzie są chorzy skoro strzelali do małego dziecka.
Russell!!!! W końcu <3 Czekałam na niego i wreszcie się pojawił.
Według mnie to Salome (kochanka Zwierzchnika) uratowała Russella. Z Norą mogły współpracować, pomagać sobie w jakiś sposób, ale to pewnie Salome jest przywódcą.
O dziwo w tym sezonie Bill nie jest tak wkurzający. Zaczynam go lubić...
Hoyt jest beznadziejny z tą swoją zmianą. Ciekawe co jego mamusia powie jak zobaczy chłopaka w takim stroju xDD
Luną się jakoś nie przejmuje. Jest mi obojętna, jednak Ci ludzie są chorzy skoro strzelali do małego dziecka.
Russell!!!! W końcu <3 Czekałam na niego i wreszcie się pojawił.
Według mnie to Salome (kochanka Zwierzchnika) uratowała Russella. Z Norą mogły współpracować, pomagać sobie w jakiś sposób, ale to pewnie Salome jest przywódcą.
Jesteście ciekawi co będzie się działo w kolejnych odcinkach TB?
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ja nie obejrzę!! Nie chcę wiedzieć co będzie dalej
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ja nie obejrzę!! Nie chcę wiedzieć co będzie dalej
Niestety, ale ciekawość wzięła górę i obejrzałam zwiastun
Kurcze, będzie się działo!!
Kurcze, będzie się działo!!
omfg. peace is for pussies Russy my man <3 Eric to cham i cockblocker. blokuje mój ship. idiota xD ale zabawne to było nie powiem
podoba mi się wątek Jason/Sookie. szkoda mi bossa był zajebisty. ta laska od Nory na bank karmiła Russa starą krwią xD
podoba mi się wątek Jason/Sookie. szkoda mi bossa był zajebisty. ta laska od Nory na bank karmiła Russa starą krwią xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strona 3 z 5
Pozwolenia na tym forum: