Ulubiona bohaterka
+95
kajojinka
meggheart
imfi
xyzc
ania920
cherry_crush
chile91
ironically
kaest15
Sioru
lalalalalalala
hazelnut
wredota
makda
Catmouse
xyz
gaabrysiaaa
ravishmered
kejszza
freakybanana
Justyna
sylwsss
martitka03
Vella
ocia000
natally
Paulix130
Carrot
aasiek21
olkutka
Monaliza
eltont
blondie13
Avalon Valmont
Beautuful
martlove
cyganka
zivAh
purple111
oskarr
aska2525
Nessy
paulka4
Julka151
genevievee
halanna
lisek897
pinkaa5
Kawa i skarpetki.
amelka99
Smile737
stelline
littlerosetea
asiullas
laceyl
Marginesowa
lunka01
madziiuulami
adamk86
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
lewitacja
pagille
Secret_Dreamer
Charlize32
agos3009
wikitoriwikens
rose22
Słomka191
nieomal
nana88
hiphiphooray
kellerka
Miyu
PLL
juka13
Asia__
ksp
littl3me
alltid
patty632
lubi.natalia
MarleneFan
monisiaaa33
missINblack
lysiolchang
Karola_96
weronika159
Susannah_dg
kajasqpol
agasiaga5
love_A
Gigi
99 posters
Strona 1 z 5
Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ulubiona kłamczucha
Ulubiona bohaterka
Kto jest Twoją ulubioną bohaterką i dlaczego?
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Re: Ulubiona bohaterka
Emily mam wrażenie, że ona by muchy nie skrzywdziła, jest jedyną z dziewczyn, której nie podejrzewałam o bycie A
love_A- Liczba postów : 20
ja uwielbiam Spencer za jej inteligencję, błyskotliwość, upór oraz zdecydowanie. Chociaz resztę kłamczuch też bardzo lubię.
agasiaga5- Liczba postów : 84
Spencer. Kwintesencja mądrości, elokwencji i szyku. Oczywiście oprócz momentów, gdy jest szalona, niepoczytalna czy zła.
kajasqpol- Liczba postów : 47
Hanna- najbardziej urocza bohaterka całego serialu.
Susannah_dg- Liczba postów : 41
Na początku najbardziej lubiłam Arię - za styl i zainteresowania (też lubię stare filmy i literaturę), ale ostatnio polubiłam też Spencer. Jest inteligentna i mam wrażenie, że ze wszystkich kłamczuch to właśnie ona robi najwięcej, żeby dowiedzieć się kim jest A.
weronika159- Liczba postów : 109
Hanna - najbardziej pozytywna postać a ostatnio coraz bardziej lubię Spencer
Karola_96- Liczba postów : 40
Tak własciwie to każda kłamczucha ma w sobie coś co ją wyróznia na tle reszty i za co możemy ją lubić najbardziej.
agasiaga5- Liczba postów : 84
Chyba Aria, no i Spencer. Spencer jest dość oczywistym wyborem, bo Troian stworzyła rewelacyjną rolę i to jej zasługa. Aria z powodu zainteresowań, i chociaż jej zachowanie czasem jest irracjonalne, i ogólnie jej rola w dużej części opiera się na jej chłopakach, a nie szukaniu A, to jednak bardzo ją lubię, bo jest właśnie taką niepoprawną romantyczką, z duszą artystki.
lysiolchang- Liczba postów : 40
Spencer- jest "smart-smart" (jak to określiła Mona w drugim sezonie, chyba przedostatni odcinek), ma świetny styl, za Sobiego i za to, że jako jedyna umiała przygadać Alison.
Edit.i oczywiście za grę Troian
Edit.i oczywiście za grę Troian
missINblack- Liczba postów : 21
Zdecydowanie Spencer. Chyba jako jedyna podejmowała jakiekolwiek sensowne kroki mające na celu odkrycie tożsamości A
monisiaaa33- Liczba postów : 30
moją ulubioną bohaterką jest zdecydowanie Melissa! <3
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
MarleneFan- Liczba postów : 39
Każdą z nich uwielbiam!
Ale chyba najbardziej utożsamiam się z Alison, twarda i chłodna na zewnątrz, w środku inna, troszcząca się w jakiś sposób o innych, lecz walcząca o siebie!
Ale chyba najbardziej utożsamiam się z Alison, twarda i chłodna na zewnątrz, w środku inna, troszcząca się w jakiś sposób o innych, lecz walcząca o siebie!
lubi.natalia- Liczba postów : 33
Spencer lubię za to że potrafi logicznie myśleć, Spoby <3 oraz za grę Troian!lubi.natalia napisał:Każdą z nich uwielbiam!
Spencer - genialnie wykreowana postać. Nie podoba mi się Hanna czy Aria, ale muszę przyznać, ze od nich też bije "charakter", Hanna jako typowa blondynka z liceum, a Aria... No cóż, nieco mniej zaszufladkowana, ale też dosyć charakterystyczna, za to kompletnie bez wyrazu jest dla mnie Emily, a szkoda, bo ma duży potencjał (miedzy innymi dzięki swojej orientacji, to było spore pole do popisu).
alltid- Liczba postów : 43
Emily to jak dla mnie niewypał. Przyjrzyjcie się jej mimice - w ciągu całego serialu uraczyła nas może 3 minami na krzyż i te jej wiecznie zmrużone brwi... Nie wiem dlaczego Marlene w ogóle wybrała taką aktorkę do tej roli...
MarleneFan- Liczba postów : 39
Spencer i Hanna, nie mogę się zdecydować na jedną. Spencer - genialna gra aktorska Troian, chyba jedyna postać z serialu, która mnie nigdy nie zanudziła. Co do Hanny, według mnie dodaje takiego humoru do serialu.
littl3me- Liczba postów : 31
dla mnie postać Em i rola jaką odgrywa Shay pasują do siebie!
Alison jest najbardziej złożoną i intrygującą postacią, Hanna jest przezabawna, ale jest też bardzo dobrą i oddaną przyjaciółką, przy której nie można się nudzić i która dba o najbliższych. Natomiast najbardziej podobna do mnie jest Spencer - mądra, chłodna z zewnątrz, twardo stąpająca po ziemi, ale wewnątrz wrażliwa.
ksp- Liczba postów : 20
Moją ulubioną jest Aria. Bardzo podoba mi się jej postać ma swój własny i ciekawy styl, jest śliczna oraz inteligentna. Uwielbiam jej związek z Ezrą
Asia__- Liczba postów : 34
Ja najbardziej lubię Hanne, ale nie mam pojęcia dlaczego
juka13- Liczba postów : 43
Kiedyś najbardziej lubiłam Spencer, ale zaczyna mnie irytować jej zarozumialstwo. Teraz moją ulubioną "kłamczuchą" jest Hanna (którą kiedyś uważałam za "słodką idiotkę", ale po ostatnich odcinkach widać, że Hanna jednak używa swojego mózgu ).
PLL- Liczba postów : 40
Najbardziej lubię Arię za jej indywidualizm, jednak Hanna urzeka swoim humorem, Spencer błyskotliwością i inteligencją. Za Emily nie przepadam.
Miyu- Liczba postów : 39
Ja zagłosowałam na Arię. Jest dla dziewczyn świetną przyjaciółką i zawsze staje po ich stronie. Ta postać umie walczyć do końca w to co wierzy i kocha do końca i nigdy sie nie poddaje, mimo że nie jest to do końca mądre. Moja druga ulubiona postac to Spencer, dobrze wykreowana postać, uwielbiam jej zacietość i upór w dążeniu do celu. Ma także świetne teksty xD
kellerka- Liczba postów : 39
Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strona 1 z 5
Pozwolenia na tym forum: