Ulubiona para
+83
Sioru
lalalalalalala
hazelnut
wredota
makda
Catmouse
xyz
gaabrysiaaa
ravishmered
kejszza
natally
freakybanana
drlov
Monaliza
Carrot
olkutka
Anabele
blondie13
eltont
Avalon Valmont
Nessy
purple111
oskarr
aska2525
asiullas
paulka4
Julka151
lunka01
holly10
halanna
genevievee
nieomal
paula014
pinkaa5
Kawa i skarpetki.
cyganka
anekk
amelka99
Smile737
stelline
littlerosetea
jutka
kar0linkka
VienneK
adamk86
pink_rose
uszanowankopll666
monster7
lewitacja
pagille
agos3009
wikitoriwikens
kellerka
Miyu
aasiek21
rose22
Słomka191
nana88
mareto_88
hiphiphooray
PLL
ksp
herooinee
VivianDarkbloom
juka13
littl3me
patty632
alltid
lubi.natalia
Spenciar
MarleneFan
pamily
PLLfan
missINblack
monisiaaa33
lysiolchang
Karola_96
weronika159
agasiaga5
kajasqpol
Susannah_dg
love_A
Gigi
87 posters
Strona 1 z 5
Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ulubiona para
Ulubiona para
Jaka jest Twoja ulubiona para w serialu? Wypowiedź się i zagłosuj.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Re: Ulubiona para
zdecydowanie Hanna i Caleb. Caleb za wszelką cenę starał się bronić Hanne i był ciekawą postacią. Ciekawie mogłaby jeszcze wyglądać para : Emily/Ali.
love_A- Liczba postów : 20
Od samego początku kibicowałam Spoby i jak na razie nic się nie zanosi, abym przestała. Oni są dobrze dopasowani, różni i to jest w nich najlepsze
kajasqpol- Liczba postów : 47
Ja od początku lubię Arię i Ezrę, niedawno polubiłam też Haleb.
weronika159- Liczba postów : 109
Haleb <3! Kocham ich i mam nadzieję że Caleb wróci do PLL
Karola_96- Liczba postów : 40
Ja też jakoś wolałam Caleba w Rosewood.. Ravenswood może nawet i ma potencjał ale jak mam wciągnąć sie w kolejny serial i ciągle czekać aż cos sie wyjaśni to dziękuję bardzo.. Bo na ta chwilę w PLL każdy moze być Big A..
agasiaga5- Liczba postów : 84
Słyszałam, że "Ravenswood" ma zostać anulowane, więc może Caleb wróci do PLL.
Oby.. Bo jesli z Ravenswood maja zrobić tak jak w PLL: mnóstwo pytan-zero odpowiedzi to już lepiej niech będzie jeden taki serial.
agasiaga5- Liczba postów : 84
Podobno oglądalność jest za niska. Mnie irytuje to, że oba seriale są powiązane, a w jednym występują wątki paranormalne. Nie mogli już zrobić oddzielnego serialu? Ale rozumiem - liczyli, że postać Caleba przyciągnie widzów PLL do Ravenswood.
Zdecydowanie Hanna i Caleb, bo to była taka zwykła, szczera znajomość, choć faktycznie to co dzieje się z tym całym Ravenswood to przesada, a do PLL lepiej nie mieszać rzeczy paranormalnych. Ezria w pierwszych 2 sezonach też była ok.
lysiolchang- Liczba postów : 40
Caleb jest wzorem chłopaka. Zazdroszczę Hannie i mam nadzieję, że ich związek się nie zakończy
monisiaaa33- Liczba postów : 30
Soby
A co do Ravenswood, to czytałam, że możliwe jest wycofanie serialu, co aktor grający Caleba nie chce grać ani w Raveswood, ani w PLL, ale nie wiem na ile pewna jest ta informacja.
A para Hanna i Caleb była już pod koniec nudna, więc moim zdaniem dobrze, że Caleb odszedł z PLL.
A co do Ravenswood, to czytałam, że możliwe jest wycofanie serialu, co aktor grający Caleba nie chce grać ani w Raveswood, ani w PLL, ale nie wiem na ile pewna jest ta informacja.
A para Hanna i Caleb była już pod koniec nudna, więc moim zdaniem dobrze, że Caleb odszedł z PLL.
missINblack- Liczba postów : 21
Od samego początku jestem fanem pairingu Pam i Emily - Pamily. Nie wiem czemu, ale nadal mam nadzieję, że reżyserzy kiedyś zrobią z tych dwóch dziewczyn parę.
PLLfan- Liczba postów : 5
Tak, bardzo podoba mi się gra Nii Peeples (aktorka grająca Pam) i sądzę, że świetnie by się sprawdziła w tak kontrowersyjnym wątku.
no nie wiem, czy to z Pam to dobry pomysł, przecież ona jest taka konserwatywna! poza tym, to serial Marlene, ona najlepiej wie, co jest najlepsze, więc skoro nie istnieje Pamily to znaczy, że tak ma być, bo Marlene tak chce
MarleneFan- Liczba postów : 39
Pamily, jak możesz tak mówić o Marlene?! O naszej Bogini?! Gdyby nie ona to by nawet nie było żadnej Pam i Emily... JAK MOŻESZ?
JAK?
J A K ?
JAK?
J A K ?
Ja akurat bardzo lubię Marlene i wierzę, że Pamily zaplanowała na 5 sezon! Od 1 sezonu zauważam różne wskazówki dotyczące Pamily. A Pam nie jest konserwatywna, tylko po prostu boi się ujawnić światu swoją miłość do córki.
PLLfan napisał:Ja akurat bardzo lubię Marlene i wierzę, że Pamily zaplanowała na 5 sezon! Od 1 sezonu zauważam różne wskazówki dotyczące Pamily. A Pam nie jest konserwatywna, tylko po prostu boi się ujawnić światu swoją miłość do córki.
możliwe! ale wiesz, ja wierzę w Marlene i jeśli ona stworzy Pamily to będę shippować!
Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strona 1 z 5
Pozwolenia na tym forum: