Ezra
+101
adka694
palomitta
hazelnut
Ala
vEdderka1
Anabele
meggheart
imfi
kajojinka
iwona300789
cherry_crush
xyzc
ania920
xyzc2
Weroncia130
chile91
ironically
Sioru
kaest15
efi
lalalalalalala
xoxoxx
wredota
gaabrysiaaa
ravishmered
intears
jeordie
paula91
Eris
just262
Monaliza
drlov
Vella
martitka03
MoNiKa_DT
natally
mb198
Carrot
olkutka
imagin
blondie13
eltont
Avalon Valmont
Beautuful
zivAh
Nessy
anekk
oskarr
aska2525
paulka4
Julka151
halanna
genevievee
paula014
Charlize32
pinkaa5
Smile737
stelline
laceyl
VivianDarkbloom
lunka01
adamk86
madziiuulami
najsys
kar0linkka
VienneK
pink_rose
uszanowankopll666
delenateam
bihacz
lewitacja
unnormaly
pagille
Gonia
agos3009
wikitoriwikens
rose22
Słomka191
Secret_Dreamer
nieomal
Karola_96
agnieszka89
nana88
chicane
hiphiphooray
PLL
Miyu
kellerka
juka13
patty632
lubi.natalia
alltid
MarleneFan
holly10
love_A
monisiaaa33
missINblack
kajasqpol
lysiolchang
weronika159
agasiaga5
105 posters
Strona 10 z 11
Strona 10 z 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Ezra
Mam nadzieję że to nie koniec i Ezria pokaże się w piątej serii ^^
vEdderka1- Liczba postów : 45
Ja uważam że Ezra nie jest zły ani nie jest w Ateam. Pewnie naprawdę zależyu na napisaniu tej książki. Od początku przecież wiadomo ze kocha literaturę. Ciekawe tylko co łączyło go z Ali?
Szczerzę mówiąc to ja teraz nie wiem co mam o nim myśleć. Chociaż wolę, żeby był tym 'złym', bo od początku za nim nie przepadałam.
Ala- Liczba postów : 2
Moim zdaniem w 1 i 2 serii tworcom serialu nswet przez myśl nie przeszło żeby Ezra był tym złym. W 3 serii zabraklo im pomysłu ns tą postać więc w 4 dali się ponieść fantazji ciekawe jak w 5 wybrna z tego wszystkiego. ..
Ech, Ezra na pewno wyjdzie jednak na dobrego gościa, żeby fani Ezrii mogli spokojnie dalej im kibicować ;/
hazelnut- Liczba postów : 29
Jak dla mnie Ezra nie jest A, tylko po prostu pisze ta książkę a twórcy starają sie go przedstawić jako największego wroga dziewczyn po to, zeby toczyła sie akcja. Mimo wszystko uważam, ze ma cos wspólnego z A teamem.
alltid- Liczba postów : 43
Ezra na A kompletnie sie nie nadaje, ale ten pomysł z tym, że pisał książkę o Ali średnio mi się podoba
Karola_96- Liczba postów : 40
Pomysł może średni i wywołuje dużo dyskusji ... ale czy ktoś z was wymyśliłby czy pomyślałby w ogóle o czymś takim? Mnie to w sumie zaskoczyło bo sama bym na to nie wpadła
zivAh- Liczba postów : 42
Wydaje się że Mona naprawdę nawróciła się na dobrą drogę wiec nie wydaje mi się że knuje coś złego. Zresztą to by było trochę zbyt oczywiste.
Zgadzam się z przedmówcami. Ezra moim zdaniem absolutnie nie jest A. Myślę, że faktycznie pisze książkę, a Mona może pomagać mu w zbieraniu informacji. Mam tez nadzieję, że pojawi się w kolejnym sezonie, bo moim zdaniem uczucie, jakim darzy Arię jest szczere
palomitta- Liczba postów : 5
Po co miałby udawać przez taki długi okres czasu że kocha Arię? Po prostu naprawdę ją kocha. Nawet w jego zapiskach byla wzmianka o tym. A jego tłumaczenie na kolejce wydawalo się takie szczere...
A ja naswiezo obejrzalam kolejny raz ostatnie odcinki i jakos nie w idze w Ezrze psychola... Moze oszukal Arie, ale zgadzam sie z tym ze jakbym jej powiedzial ze byl z Ali to pewnie tak czy siak by go zostawila. Oczywiscie jakby zrobil to wczesniej i sam jej powiedzial to nie byloby az takiej reakcji z jej strony, ale napewno nie znecal sie nad nimi psychicznie tylko w pewnym momencie chcial pomoc i rozwiazac sprawe...
kaest15- Liczba postów : 113
Ezra będzie w 5 sezonie, Marlene King to potwierdziła i sam aktor mówił że bardzo się cieszy na powrót na nagrywanie 5 sezonu.
drlov- Liczba postów : 64
Do przewidzenia było:) I pewnie z Arią będą się pół serii znowu schodzić;p
kaest15 napisał:Do przewidzenia było:) I pewnie z Arią będą się pół serii znowu schodzić;p
Jeżeli tak się stanie to będzie to straszny zapychacz jak dla mnie
zivAh- Liczba postów : 42
To że będzie w 5 serii,nie znaczy jeszcze,że będą razem:)I szczerze mam na to nadzieję.Bardzo lubię ten związek,ale po ostatnich odcinkach,ponowne ich łączenie było by nonsensem wg mnie
adka694- Liczba postów : 19
A myślę że łączy ich prawdziwa Miłość. Te postacie tak idealnie do siebie pasują!
Po ostatnich odcinkach moja nadzieja, że Ezra jest naprawdę zły niestety przepadła. Szkoda. Najwidoczniej tylko pisał książkę o Ali, mógł jakoś świadomie lub nie, pomóc A, ale na pewno nie jest Big A. Tak się cieszyłam, wreszcie jakiś ciekawy plot twist, a jednak nie...Cóż, do przewidzenie. Marlene chyba nazbyt darzy jego postać sympatią.
Miyu- Liczba postów : 39
Miyu napisał:Marlene chyba nazbyt darzy jego postać sympatią.
Tak i jeszcze kiedyś powiedziała, że Ezria to "endgame".
weronika159- Liczba postów : 109
Zobaczycie ze w 5 serii Ezra bedzie w ciezkim stanie i Aria bedzie myslala ze go straci i sobie zda sprawe ze tego nie chce, on w koncu wyjdzie caly i zdrowy i beda razem...
Wyjaśniło się, że pisał książkę... Trochę naciągane jak na ilość sprzętu komputerowego i zaangażowania jakie w to włożył.
eyens- Liczba postów : 20
Strona 10 z 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Strona 10 z 11
Pozwolenia na tym forum: