Mona
+63
lysiolchang
alltid
zivAh
xoxoxx
drlov
imfi
meggheart
kajojinka
xyzc
chile91
ironically
kaest15
Sioru
lalalalalalala
Weroncia130
chicane
gaabrysiaaa
ravishmered
patty632
just262
Carrot
olkutka
Anabele
Monaliza
eltont
Avalon Valmont
Beautuful
oskarr
aska2525
paulka4
halanna
MarleneFan
amelka99
bihacz
lisek897
Asia__
pinkaa5
adamk86
Susannah_dg
lunka01
PLL
madziiuulami
pink_rose
weronika159
uszanowankopll666
lewitacja
unnormaly
najsys
pagille
agasiaga5
rose22
Secret_Dreamer
Merigold
Charlize32
agos3009
margauxxx
wikitoriwikens
ksp
nieomal
Karola_96
nana88
stelline
agnieszka89
67 posters
Strona 1 z 5
Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Mona
Nie mogę rozgryźć tej postaci. Czasem mam wrażenie że mimo wszystko zaczyna pomagac dziewczyna, ale za chwile mam wrażenie, że znów coś knuje jako A. Macie co do niej jakies teorie?
agnieszka89- Liczba postów : 43
Re: Mona
O dobroć jej nie posądzam. To taka żmijka trzymająca się z boku, bardzo elastyczna w zależności od sytuacji.
stelline- Liczba postów : 41
Obstawiałabym, że jest po złej stronie. Dużo przeszła i wątpie, że do końca to wybaczyła Dziewczynom
nana88- Liczba postów : 21
Obstawiałabym, że jest po złej stronie. Dużo przeszła i wątpie, że do końca to wybaczyła Dziewczynom
nana88- Liczba postów : 21
Mona dla mnie też nie jest jednoznaczna. Uważam, że to jedna z ciekawszych postaci w tym serialu.
nieomal- Liczba postów : 46
A ja jakoś a nią nie przepadam. Jest taka sztuczna i przerysowana.
Ja ją lubie Ciekawe są takie postacie Nigdy nie wiadomo o co im naprawde chodzi
Wytrzeszcz Ezry mnie osłabia ostatnio. A był moją ulubioną postacią!
]stelline napisał:Wytrzeszcz Ezry mnie osłabia ostatnio. A był moją ulubioną postacią!
heh ja go nigdy nie lubiłam Ale co jak co miny ma zabujcze ostatnio jak opetany
Ezry nigdy nie lubiłam i nadal nie lubię.
A Mona moim zdaniem jednak chyba działa na korzyść dziewczyn, przynajmniej ostatnio. Chociaż nie jest z nimi do końca szczera.
A Mona moim zdaniem jednak chyba działa na korzyść dziewczyn, przynajmniej ostatnio. Chociaż nie jest z nimi do końca szczera.
ksp- Liczba postów : 20
Moim zdaniem jeśli przyjdzie co do czego to będzie po stronie dziewczyn.
wikitoriwikens- Liczba postów : 30
Mi się wydaje, że jest po stronie dziewczyn, ale chce sama to rozgryźć, bo poziom rozgarnięcia dziewczyn jest masakrycznie niski i za co się nie zabiorą to z reguły spieprzą. Prędzej sama to rozgryzie niż z nimi.
margauxxx- Liczba postów : 12
moim zdaniem współpracuje z Ali... pytanie czy jest dobra, czy zła, w sumie to zależy od tego jak Ali traktuje kłamczuchy
agos3009- Liczba postów : 30
Moim zdaniem nie jest ani taka, ani taka, bo wciąż nie do końca wiemy, kto tam jest zły, a kto dobry... Jestem za tym, że współpracuje z Ali, ale jakie są jej zamiary wobec kłamczuch? Nie wiem.
Merigold- Liczba postów : 35
Mam mieszane uczucia , choć po ostatnim starciu Ezra-Mona wydaje mi się , ze ona chce sama rozgryźć sprawę... Tylko dlaczego nie powiedziała o Ezrze dziewczyną ?
Secret_Dreamer- Liczba postów : 23
ja nie wiem. mam wrażenie ze reżyser już za bardzo się w tym pogubił i najbardziej właśnie namieszał jeśli chodzi o Mone i tak naprawde nie wie jaka ona ma byc i z kim trzymać
rose22- Liczba postów : 45
Zobaczcie jak klamczuchy traktują Monę (oczywiście sama sobie zasłużyła na to) więc podejrzewam, ze gdyby nagle Mona powiedziała im prawdę na temat Ezry to by jej nie uwierzyły. Zaczęły by prawdopodobnie podejrzewać, że to znowu ona jest A.. A tak to Mona po cichu działa na uboczu udając, że te sprawy już jej nie dotyczą.
agasiaga5- Liczba postów : 84
Wydaje mi się, że Mona jednak wspiera Kłamczuchy i w jakiś sposób zdemaskuje Ezre. Mona to bardzo interesująca postać i nie mogę się doczekać aż jej wątek się rozwiąże.
pagille- Liczba postów : 24
Moim zdaniem Mona jest zbyt złożoną postacią, żeby "spłaszczyć" ją do poziomu jednoznacznie dobrej albo jednoznacznie złej. myślę, że za jej działaniami stoją bardzo różne i często sprzeczne ze sobą motywacje, co tylko imo działa na korzyść jej postaci i całego serialu. prawdę mówią, byłabym rozczarowana, gdyby scenarzyści postanowili łopatologicznie rozwiązać rozterkę, czy jest good girl or bad girl. wolę ją taką niejednoznaczną : )
najsys- Liczba postów : 30
może Mona ma dwie osobowości? Albo po prostu nienawidzi Ali, ale kocha (po przyjacielsku ofc) Hanne i chce jej pomagać w walce z A
unnormaly- Liczba postów : 29
Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strona 1 z 5
Pozwolenia na tym forum: