Mona
+63
lysiolchang
alltid
zivAh
xoxoxx
drlov
imfi
meggheart
kajojinka
xyzc
chile91
ironically
kaest15
Sioru
lalalalalalala
Weroncia130
chicane
gaabrysiaaa
ravishmered
patty632
just262
Carrot
olkutka
Anabele
Monaliza
eltont
Avalon Valmont
Beautuful
oskarr
aska2525
paulka4
halanna
MarleneFan
amelka99
bihacz
lisek897
Asia__
pinkaa5
adamk86
Susannah_dg
lunka01
PLL
madziiuulami
pink_rose
weronika159
uszanowankopll666
lewitacja
unnormaly
najsys
pagille
agasiaga5
rose22
Secret_Dreamer
Merigold
Charlize32
agos3009
margauxxx
wikitoriwikens
ksp
nieomal
Karola_96
nana88
stelline
agnieszka89
67 posters
Strona 2 z 5
Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Mona
tez mam takie przeczucie.. Może teraz w jakiś spsob wspolpracuje z A, ale wydaje mi się, że jak przyjdzie co do czego to wesprze kłamczuchy, np, gdyby ktorejś zycie było zagrozone.lewitacja napisał:Wydaje mi się, że to właśnie Mona umrze w 4 sezonie...
agasiaga5- Liczba postów : 84
agasiaga5 napisał: Może teraz w jakiś spsob wspolpracuje z A, ale wydaje mi się, że jak przyjdzie co do czego to wesprze kłamczuchy, np, gdyby ktorejś zycie było zagrozone.
To dlatego próbowała przejechać Hannę w pierwszym sezonie?
weronika159- Liczba postów : 109
ja osobiście mam do niej mieszane uczucia... scenarzyści cały czas wodzą nas za nos co do jej osoby ;(
pink_rose- Liczba postów : 43
Jak dla mnie to ona ma milion osobowości , nie da się jej rozgryźć bo cały czas gra inną osobę . Nic o niej właściwie nie wiemy ..
madziiuulami- Liczba postów : 40
Jak dla mnie Mona jest strasznie irytująca - jeszcze bardziej niż Melissa. Nie jest takim typowym "czarnym charakterem" jak np. Jenna tylko właśnie kojarzy mi się z taką małą, wredną, paskudną, denerwującą osóbką ;D
PLL- Liczba postów : 40
Kiedyś jej nie cierpiałam ale po tym jak się okazało że była 'A'to ją pokochałam Ciekawa, inteligentna, a udawała niezbyt rozgarniętą ^^
lunka01- Liczba postów : 42
A przyznała się do przejechania Hanny? Bo wydaje mi się że nie do końca to była ona, tylko Ezra albo ktoś inny.
Susannah_dg- Liczba postów : 41
jak dla mnie Mona jest inteligentniejsza niż Spencer. Tylko już sie pogubiłem co do jej roli najpierw jest pomocnikiem A pożniej działa razem z dziewczynami a teraz znowu coś kombinuje z Ezrą
adamk86- Liczba postów : 44
ezra nie przejechał Hanny bo siedział z Arią w samochodzie. Przynajmniej tak mi się wydaje
pinkaa5- Liczba postów : 40
Mona jest świetną postacią. I dobrze ze nie znamy do końca jej motywów, bo dzięki temu zaskoczy nas jeszcze wiele razy.
Asia__- Liczba postów : 34
mam nadzieje, ze tak się nie stanielewitacja napisał:Wydaje mi się, że to właśnie Mona umrze w 4 sezonie...
mona jest super,dodaje pikanterii serialowi. mysle ze ostatecznie okaze się dobra
bihacz- Liczba postów : 48
To jest dopiero kłamczucha! nie wiem, czy taką osobę można nazwać dobrą, nawet jeśli nie działa przeciwko dziewczynom, ale mimo wszystko dużo wnosi do serialu, więc byłaby szkoda, gdyby to ona umarła
amelka99- Liczba postów : 31
Mona chyba jednak jest dobra. W końcu ostatnio dużo pomaga dziewczynom, a te niektóre mroczne akcje pewnie mają za zadanie zmylenie nas. Chyba jest jedną z moich ulubionych postaci.
MarleneFan- Liczba postów : 39
To bardzo ciekawa postać, mam nadzieję, że okaże się być bohaterem w gruncie rzeczy pozytywnym. A każda bohaterka/ bohater ma jakieś grzeszki na koncie..
halanna- Liczba postów : 31
Tak, jak napisałaś było to w pierwszym sezonie a teraz mamy czwarty.. I moim zdaniem w tej chwili pomogłaby kłamczuchom, tak jak mamie Hanny na przykład.. Choc 100% pewnosci nie mam, gdyz jest ona jedną z najbardziej zagadkowych postaci..weronika159 napisał:agasiaga5 napisał: Może teraz w jakiś spsob wspolpracuje z A, ale wydaje mi się, że jak przyjdzie co do czego to wesprze kłamczuchy, np, gdyby ktorejś zycie było zagrozone.
To dlatego próbowała przejechać Hannę w pierwszym sezonie?
agasiaga5- Liczba postów : 84
agasiaga5 napisał:
Tak, jak napisałaś było to w pierwszym sezonie a teraz mamy czwarty.. I moim zdaniem w tej chwili pomogłaby kłamczuchom, tak jak mamie Hanny na przykład.. Choc 100% pewnosci nie mam, gdyz jest ona jedną z najbardziej zagadkowych postaci..
Wiesz, jak ktoś usiłował kogoś zamordować, to jakoś trudno jest mi o tym zapomnieć...
weronika159- Liczba postów : 109
Mamie Hanny pomogła ze zwykłego wyrachowania. Teraz wydaje mi się, że ma jakiś związek z postępowaniem Ezry, jej zagrywki nie są czyste.
Wydaje mi się, że ma jakiś dziwny, pokręcony plan. Chodzi, słucha i później informacje te wykorzystuje by osiągnąć własny, bliżej nieokreślony cel.
Pamiętaj, że swego czasu nienawidziła Ali i pozostałych dziewczyn za to jak ją traktowały. Później tak bardzo zaprzyjaźniła się z Hanną. Następnie udawała wielkiego sprzymierzeńca w walce z A. Wymykała się z Radley.
Rzeczywiście jej postać jest najbardziej zagadkowa i nieobliczalna ale na pewno jej karty nie są czyste.
Wydaje mi się, że ma jakiś dziwny, pokręcony plan. Chodzi, słucha i później informacje te wykorzystuje by osiągnąć własny, bliżej nieokreślony cel.
Pamiętaj, że swego czasu nienawidziła Ali i pozostałych dziewczyn za to jak ją traktowały. Później tak bardzo zaprzyjaźniła się z Hanną. Następnie udawała wielkiego sprzymierzeńca w walce z A. Wymykała się z Radley.
Rzeczywiście jej postać jest najbardziej zagadkowa i nieobliczalna ale na pewno jej karty nie są czyste.
pinkaa5- Liczba postów : 40
Ja myślę, że ona próbuje jak najwięcej ugrać dla siebie. I pomaga tam gdzie może uzyskać jakieś korzyści. Bardzo lubię tę postać, właśnie dlatego, że ciężko ją rozgryźć.
nieomal- Liczba postów : 46
a ja mysle ze na serio jest w a-teamie i probuje dopasc Ali za to ze byla dla niej wredna i robila z niej posmiewisko, chce zemscic sie na niej i wydac ja A
aska2525- Liczba postów : 26
Myślę że Mona teraz nie jest A, była już i wie że dziewczyny ja obserwują.. aczkolwiek nigdy nie spodziewałbym się że jest też za pierwszym razem, więc może, może..
oskarr- Liczba postów : 28
Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strona 2 z 5
Pozwolenia na tym forum: