Caleb Rievers
+51
nieomal
Yavanna
lunka01
desertrose
eyens
Miyu
MarleneFan
Julka151
adka694
just262
adamk86
Karola_96
zivAh
vEdderka1
patty632
Nessy
PLL
lysiolchang
madziiuulami
klaudia5xo
xyzc
Smile737
ania920
Weroncia130
chile91
ironically
sm1990
kaest15
Sioru
lalalalalalala
chicane
hazelnut
wredota
gaabrysiaaa
ravishmered
intears
jeordie
paula91
Damian91
Vella
martitka03
MoNiKa_DT
kar0linkka
monisiaaa33
drlov
AsiaSSS
Monaliza
agnieszka89
aasiek21
rose22
olkutka
55 posters
Strona 1 z 3
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Caleb Rievers
Caleb to moja ulubiona męska postać w serialu. Nie mogę sobie wyobrazić dalszych losów Hanny bez Caleba u jej boku. W odcinku, w którym pożegnał się z Hanną powiedział, że musi wyjechać. Dziewczyna jest przekonana, że zostawił ją dla Mirandy jednak moim zdaniem chodzi o coś innego. Może on też jest zastraszany przez A? Albo co gorsza on z nim współpracuje?!! co o tym myślicie? jakieś pomysły ?
Myślicie, że na sprawy związane z Ravenswood ma wpływ A?
Myślicie, że na sprawy związane z Ravenswood ma wpływ A?
olkutka- Liczba postów : 29
Re: Caleb Rievers
proszę Cie... Caleb w PLL nie powiedział nic więcej niż ,, To skomplikowane'' , ponieważ reżyser nie chciał mieszać tych dwóch seriali.Bo w PLL ten wątek Caleba i tego całego Paktu jest niepotrzebny.
A jeśli chodzi o wytłumaczenie dlaczego się z nią rozstał to jest ono wyjaśnione w Ravenswood. Powiedział, że rozstał się z nią ponieważ jak twierdzi, że gdyby jej powiedział całą prawdę to ona by przyjechała do niego i boi się , że przez to mogłoby sie jej coś stać. Nie chciał jej w to mieszać. Przynajmniej tak powiedział Mirandzie... swoją drogą mi się wydaje , że mimo tych argumentów trochę jednak chodzi też o Mirande.. co o tym sądzicie?
A jeśli chodzi o wytłumaczenie dlaczego się z nią rozstał to jest ono wyjaśnione w Ravenswood. Powiedział, że rozstał się z nią ponieważ jak twierdzi, że gdyby jej powiedział całą prawdę to ona by przyjechała do niego i boi się , że przez to mogłoby sie jej coś stać. Nie chciał jej w to mieszać. Przynajmniej tak powiedział Mirandzie... swoją drogą mi się wydaje , że mimo tych argumentów trochę jednak chodzi też o Mirande.. co o tym sądzicie?
rose22- Liczba postów : 45
Ja tam dalej wierzę w powrót Caleba On i Hanna byli najlepszą parą w serialu
aasiek21- Liczba postów : 4
Ja mam nadzieje ze nie wroci do serialu ponieważ przez wkrecenie go do ravenswod zrobili z niego takiego gniota niemote. Naprawde totalne bezmozgowie a tak ciekawie sie zapowiadało
agnieszka89- Liczba postów : 43
Lubiłam Caleba w PLL ale nie wiem, czy chciałabym go w nim jeszcze widzieć..
Monaliza- Liczba postów : 48
Z czysto praktycznych powodów (podobno słaba oglądalność Ravenswood) jest szansa, że wróci do PLL Ale to podejrzenia tylko
AsiaSSS- Liczba postów : 30
Ja na 80 % jestem pewna, że w piątym sezonie, prędzej czy później się zejdą.
drlov- Liczba postów : 64
Mam nadzieję na powrót Caleba. Hanna zmieniła się dzięki niemu. No i widać było, że idealnie do siebie pasują. Taki mężczyzna, który dba o swoją dziewczynę to skarb. A do tego jaki jest przystojny!
monisiaaa33- Liczba postów : 30
A jest ktoś może na bierząco z odcinkami Ravenswood? Hanna miała sie pojawić w Ravenswood w jednym odcinku mógłby ktoś opisać co z tego wynikło?
kar0linkka- Liczba postów : 29
Chyba będą dalej kręcić Ravenswood, więc nie wiadomo, czy Caleb wróci do Rosewood
MoNiKa_DT- Liczba postów : 40
teraz Hanna ma trochę scen z tym policjantem Hoolbrokiem czy jakoś tak i z tym chłopakiem Travisem. Albo oni są zamierzonymi postaciami wprowadzającymi coś do fabuły albo zwykłymi zapychaczami po Calebie. Prędzej Hoolbrok coś kręci i wie coś na temat Ali i A, niż Travis. Bo on jakiś za grzeczny się wydaje. Z drugiej strony Ezra też był niewiniątkiem przez 3 sezony więc nic nie wiadomo:) Szkoda mi Caleba, bo był chyba jedyną męską postacią w tym serialu po Tobym, który nie palętał się tam bez sensu:)
martitka03- Liczba postów : 66
Ja akurat Caleba nie znoszę i mam nadzieję, że klątwa w Ravenswood go wykończy
MoNiKa_DT- Liczba postów : 40
Nie oglądałam jeszcze Ravenswood ale chyba zacznę po the originals zraziłam się do tego typu seriali;d ale przekonalaś mnie wzmianką o klątwie:) mam nadzieje, że zamiast caleba klątwa wykończy Mirandę, przez ktorą tyle Hana wycierpiala;d
Ciekawe jak to zrobią jeśli Caleb wróci do PLL, seriale jednak się różnią, tutaj w PLL jest rzeczywistość, a w Ravenswood jakaś czysta fantastyka, to co Caleb powalczy z duchami, a potem jakby nigdy nic wróci do Rosewood?
paula91- Liczba postów : 41
Dużo jest sprzecznych informacji, podejrzewam, że część rozpowszechniają sami fani, ale obstawiam, że jest taka opcja, oglądam obydwa seriale, ale nie chce spoilerować.
paula91- Liczba postów : 41
właśnie obejrzałam kilka odcinków Ravenswood i jakos nie widzę po tym serialu powrotu Caleba do PLL. Bo niby co wróci do Rooswood i zapomni o tej całej magii, duchach itp?;d watpie;d niech już tam sobie lepiej zostanie i odda miejsce przy Hanie jakiemuś nowemu przystojniakowi:)
Wątek Hanny i Caleba i tak robił się już nudny, wiec dobrze że go zakończyli
jeordie- Liczba postów : 28
Mam nadzieje, że zginie w Ravenswood i już nie wróci bo nie mogę na niego patrzeć, najgorsza postać chyba w PPL,
intears- Liczba postów : 14
Na początku zapowiadali się dobrze, ale potem byli tak słodcy, że aż nieprawdziwi. Czekam na jakiś nowy wątek miłosny z Hanną
ravishmered- Liczba postów : 39
Caleb musi wrócić! Tworzyli z Hanną po prostu idealną parę, może nawet aż za bardzo. Ale zawsze miło jest popatrzeć na taki związek. No i "scena prysznicowa"! <3
gaabrysiaaa- Liczba postów : 28
Rievers z tego co wiem, ma słabą oglądalność, więc Caleb może i wróci do PPL
wredota- Liczba postów : 39
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Strona 1 z 3
Pozwolenia na tym forum: