Caleb Rievers
+51
nieomal
Yavanna
lunka01
desertrose
eyens
Miyu
MarleneFan
Julka151
adka694
just262
adamk86
Karola_96
zivAh
vEdderka1
patty632
Nessy
PLL
lysiolchang
madziiuulami
klaudia5xo
xyzc
Smile737
ania920
Weroncia130
chile91
ironically
sm1990
kaest15
Sioru
lalalalalalala
chicane
hazelnut
wredota
gaabrysiaaa
ravishmered
intears
jeordie
paula91
Damian91
Vella
martitka03
MoNiKa_DT
kar0linkka
monisiaaa33
drlov
AsiaSSS
Monaliza
agnieszka89
aasiek21
rose22
olkutka
55 posters
Strona 3 z 3
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Caleb Rievers
Mam nadzieję, że teraz jak Ravenswood się skończyło to wróci do PLL Tęsknię, za Hanną i Calebem!
Karola_96- Liczba postów : 40
Karola_96 napisał:Mam nadzieję, że teraz jak Ravenswood się skończyło to wróci do PLL :)Tęsknię, za Hanną i Calebem!
A mi się podoba rozwiązanie Hanna - Holbrook.
adamk86- Liczba postów : 44
hanna i holbrook? nastolatka z oficerem policji? wystarczy juz jeden taki wątek w serialu (chodzi mi o arie i ezre) z trevisem? denerwuje mnie haha, z calebem byli uroczy, ale nie wyobrazam sobie jego powrotu do PLL, bo co niby zapomni otym co siedzialo w raveswood?
just262- Liczba postów : 39
just262 napisał:hanna i holbrook? nastolatka z oficerem policji? wystarczy juz jeden taki wątek w serialu (chodzi mi o arie i ezre) z trevisem? denerwuje mnie haha, z calebem byli uroczy, ale nie wyobrazam sobie jego powrotu do PLL, bo co niby zapomni otym co siedzialo w raveswood?
Też mi coś "nastolatka z oficerem". Pasują do siebie jak ulał, a dużej różnicy pomiędzy nimi nie ma, poza tym Hanna za chwilę skończy 18 lat! Ja chcę ich wiedzieć razem
Co do Caleba, bo o nim tu mowa to jego wątek w PLL skończył się wraz z odejściem do Ravenswood i najlepiej będzie jak już tak zostanie. Jest całe mnóstwo przystojniejszych aktorów, którzy mogliby 'ciekawie namieszać' w tym serialu
Monaliza- Liczba postów : 48
Oni ostatecznie zakonczyli wątek Caleba:) przynajmnie jakos nie urwali tego tylko pokazali pożegnanie Hanny z Calebem... A jeśli chodzi o Holbrooka to moim zdaniem jjakos tak pasują do siebie z Hanna:) ale nie wiem czy cos z tego będzie bo on sie wyraźnie opiera;p
kaest15- Liczba postów : 113
Mogę dodać tyle że Hanna stała się tak jakby ... mądrzejsza? Tak chyba po zerwaniu , jak zaczęła tyle czytać
zivAh- Liczba postów : 42
A to oznacza że pewien oficer dobrze na nią działa i mogą się lepiej zaznajomić
adka694- Liczba postów : 19
Właśnie co będzie z Calebem skoro Ravenswood wycofali? Przyjedzie do Rosewood i powie "wycofali mój serial i oto jestem"?
Julka151- Liczba postów : 39
Hahahaha:D Jak się uprą,to mogą powielić sposób z Rvs i ojciec Caleba będzie ich godził.
adka694- Liczba postów : 19
Chciałabym, żeby wrócił, Haleb to moja ulubiona para. Z drugiej strony jednak dziwnie powiązać PLL i Ravenswood, wątki zawarte w drugim są nadnaturalne (choć, patrząc na wszechobecność A mam wrażenie, że w PLL też XD).
Anyway, byłoby miło, gdyby Caleb powrócił.
Anyway, byłoby miło, gdyby Caleb powrócił.
Miyu- Liczba postów : 39
Mi bylo szkoda jak odszedl, ale po takim czasie sie przyzwyczailam i strasznie polubilam Travisa... Mam mieszane uczucia i mam nadzieje ze Hanna nie rzuci mu sie od razu w ramiona tylko jednak wybierze Travisa:)
kaest15- Liczba postów : 113
Caleb wraca do Rosewood.
Postać grana przez Blackburna imieniem Caleb Rivers opuściła Rosewood, by zostać głównym bohaterem spin-offa pt. "Ravenswood". Teraz producenci ogłaszają, że Blackburn powraca do stałej obsady "Słodkich kłamstewek".
Jego powrót ma nastąpić na początku 5. sezonu. Szczegóły fabularne wyjaśniające ponownie pojawienie się Riversa nie są znane.
lunka01 napisał:Uwielbiałam jego i Hannę ale teraz wolę Travisa
Ja jednak zdecydowanie wolę poprzedni duet. Travis jest OK, ale to nie to co Caleb.
Yavanna- Liczba postów : 26
Niezbyt cieszę się z tego powodu. Bardzo podoba mi się Hanna z Travisem, a Caleb pewnie wszystko zepsuje...
Oglądał ktoś tutaj Ravenswood? Skoro Caleb wrócił, to jestem ciekawa co mniej więcej działo się z nim kiedy go nie widzieliśmy
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Ciekawe czy w jakiś sposób to wyjaśnią. Ravenswood po prostu anulowano.
nieomal- Liczba postów : 46
Też się zastanawiam co tam się z nim działo bo nie oglądałam a podobno fabuła zawierała kwestię duchów, postaci zza grobów czy coś takiego. W serialu Caleb powiedział Hannie gdy zapytała go o Mirandę, że widział ją po raz ostatni jak Hanna opuszczała Ravenswood jeśli dobrze pamiętam czyli tak jakby dalsze kontakty i wydarzenia z nią związane po prostu wymazali. Nie wiem czy wyjaśnią jakoś co Caleb robił i gdzie był jak go nie było. Ja z jego powrotu się cieszę, wygląda o wiele korzystniej, mam nadzieję, że wróci mu dawny pazur. Z całą sympatią dla Travisa widać, że jest zbyt miły i potulny dla Hanki no i trochę nijaki. Lubię go ale to jednak nie to...
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Caleb wrócił Raven sie skonczyło znów pomaga klamczuchom i przejscia z serialu do serialu bardzo mi sie podobaly
iwona300789- Liczba postów : 44
Serial "Ravenswood" popsuł mi mojego ulubionego bohatera z PLL. Dobrze, że jednak ostatecznie Caleb poszedł po rozum do głowy i wrócił do Hanny. Jego miejsce jest w Rosewood.
favikonka- Liczba postów : 3
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Strona 3 z 3
Pozwolenia na tym forum: