Caleb Rievers
+51
nieomal
Yavanna
lunka01
desertrose
eyens
Miyu
MarleneFan
Julka151
adka694
just262
adamk86
Karola_96
zivAh
vEdderka1
patty632
Nessy
PLL
lysiolchang
madziiuulami
klaudia5xo
xyzc
Smile737
ania920
Weroncia130
chile91
ironically
sm1990
kaest15
Sioru
lalalalalalala
chicane
hazelnut
wredota
gaabrysiaaa
ravishmered
intears
jeordie
paula91
Damian91
Vella
martitka03
MoNiKa_DT
kar0linkka
monisiaaa33
drlov
AsiaSSS
Monaliza
agnieszka89
aasiek21
rose22
olkutka
55 posters
Strona 2 z 3
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Caleb Rievers
Ech, uwielbiałam Caleba na samym początku, ale potem tak bardzo zniszczyli jego postać... ;c Zbyt ckliwy się pan Rievers zrobił, spadł z piedestału na same dno, przynajmniej dla mnie. Mam nadzieję, że nie wróci do PLL.
hazelnut- Liczba postów : 29
MI sie podobala ta scena w wannie i w ogole watek ja on mieszkal u Hanny Moja mama by sie raczej kapnela ze ktos obcy pomieszkuje w domu:D
chicane- Liczba postów : 27
Na samym początku rzeczywiście postać Caleba była dużo lepsza-taki niegrzeczny chłopak.Z czasem niestety zrobili z niego płaczliwego, ckliwego.Nie mówię, że to jest złe,ale według mnie odebrali mu tylko urok i jakoś dla mnie przestał być tak wiarygodny jak na początku. A ten jego powrót i ostatnie sceny z Hanną to jak dla mnie tragedia. Mówi jej, że wrócił bo tęsknił a Za chwilę odchodzę i żegnaj. Twórcy serialu mogli się bardziej postarać!Podsumowując to mimo wszystko będzie mi brakować jego postaci w serialu i byli z Hanną jedną z fajniejszych par w PLL.
kaest15- Liczba postów : 113
Mam nadzieje ze nie wroci w 5 sezonie. Na poczatku byl spoko, ale jak zaczal grac w rAvenswood to tylko: to skomplikowane, a jego zerwanie z hanna bylo zalosne;/
sm1990- Liczba postów : 37
Zgadzam sie w stu procentach. Jakby mu tak zalezalo i by ja kochal to by cokolwiek powiedzial a nie to skomplikowane! To zerwanie to tagedia jakas!!
kaest15- Liczba postów : 113
Żałuję, że musiał odejść, Haleb był moim ulubionym związkiem w serialu.
ironically- Liczba postów : 39
Zerwanie było taką płaczliwą sceną z telenoweli, ale no cóż scenariusz tego serialu nie jest ambitny.
Zresztą która dziewczyna by pozwoliła swojemu facetowi zostać w obcym mieście by pomógł jakieś obcej lasce ?
Zresztą która dziewczyna by pozwoliła swojemu facetowi zostać w obcym mieście by pomógł jakieś obcej lasce ?
chile91- Liczba postów : 54
Lubiłam go i z tego co wiem to Ravenswood już nie będzie, więc mam nadzieję, że wróci do serialu.
Weroncia130- Liczba postów : 33
Kurcze, musze poogladac Ravenswood, bo nie wiem o co chodzi z ta magia, a bardzo mnie to zainteresowalo Mi sie jakos tak wydaje, ze on jednak wroci
ania920- Liczba postów : 24
RAVENSWOOD SKASOWANE. ale czy możliwy powrót Caleba do Rosewood? oby oby
rose22- Liczba postów : 45
Moze nie wracac. Zreszta, ostatni odc ravenswood byl conajmniej dziwny i jak dla mnie malo co wyjasnil... po tym zakonczeniu moge wnioskowac, ze nie wroci do pll. Ale to tylko moja teza. Hana z detektywem, to by bylo ciekawe!
xyzc- Liczba postów : 16
Teraz jak skasowali Ravenswood jestem 100% pewna że wróci.
drlov- Liczba postów : 64
Mam nadzieję że Caleb wróci do PLL. Ravenswood się skończyło więc i wątek jest zamknięty, myślę że można mieć nadzieję ;]]
klaudia5xo- Liczba postów : 44
A ja mam nadzieje, że właśnie nie wróci . Odkąd zaczął się wątek Hanna&Caleb to ta chemia miedzy nimi byla ledwo wyczuwalna . Zdecydowanie widze Hanne z Hoolbrokiem
madziiuulami- Liczba postów : 40
Szczerze wszytko mi jedno, Caleb był ok, bo czasem myślał i chciał roziwązać sprawę A, ale Hanne wolałabym zobaczyć z Travisem albo Hoolbrokiem.
lysiolchang- Liczba postów : 40
Też wole Hanne z kims innym, bo jak po ostatnich odcinkach z Calebem i jebo beznadziejnym zachowaniu ze o niczym nie moze powiedziec mieli by go znow wrocic. tak jest dobrze jak jest juz chyba kazdy sie przyzwyczail do jego nieobecnosci
agnieszka89- Liczba postów : 43
Był najlepszym partnerem do Hanny. Myślę, że scenarzyści powinni go przywrócić do serialu.
Nessy- Liczba postów : 40
Szkoda, że Ravenswood się skończylo ... Powinni chociaż wyjaśnić te wszystkie wątki
patty632- Liczba postów : 39
Teraz jak już nie gra w Ravenswood to najprawdopodobniej powróci znów do PLL
patty632- Liczba postów : 39
Wątek miłosny Hanny i Caleba jak dla mnie jest najnudniejszy.
vEdderka1- Liczba postów : 45
A ja lubię Caleba ( ale przed Ravenswood , bo potem stał się taki dupowaty ) . Jeżeli będzie jak kiedyś to niech wraca
zivAh- Liczba postów : 42
Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Strona 2 z 3
Pozwolenia na tym forum: