77 Days Challenge
+2
martitka03
desertrose
6 posters
Strona 5 z 7
Strona 5 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: 77 Days Challenge
No9 długo mnie nie było, ale nadrobiłam zaległości:)
kaest15- Liczba postów : 113
Dzień 43 - Najlepszy finałowy odcinek.
Wybieram ten z pierwszego sezonu (zastanawiałam się też nad finałem z drugiej serii). Był to czas kiedy strasznie jarałam się PLL i finał bardzo mi się podobał. Nie spodziewałam się, że scena Spencer i Iana w kościele skończy się w ten sposób.
Dla przypomnienia promo.
No i nareszcie zaczynają się pytania odnośnie stylizacji dziewczyn. Na nie czekałam najbardziej
Dzień 44 - Ulubiona stylizacja Halloweenowa.
Mam ich kilka Oto i one:
[You must be registered and logged in to see this image.]
I żeby nie było samych dziewczyn wybiorę jakiegoś chłopaka. Niestety nie znalazłam lepszego zdjęcia, więc musicie zadowolić się tym.
Kostiumy halloweenowe z 4 sezonu są koszmarne. Nie podobają mi się.
Wybieram ten z pierwszego sezonu (zastanawiałam się też nad finałem z drugiej serii). Był to czas kiedy strasznie jarałam się PLL i finał bardzo mi się podobał. Nie spodziewałam się, że scena Spencer i Iana w kościele skończy się w ten sposób.
Dla przypomnienia promo.
No i nareszcie zaczynają się pytania odnośnie stylizacji dziewczyn. Na nie czekałam najbardziej
Dzień 44 - Ulubiona stylizacja Halloweenowa.
Mam ich kilka Oto i one:
I żeby nie było samych dziewczyn wybiorę jakiegoś chłopaka. Niestety nie znalazłam lepszego zdjęcia, więc musicie zadowolić się tym.
Kostiumy halloweenowe z 4 sezonu są koszmarne. Nie podobają mi się.
Dzień 43 Mi się najbardziej podobał finał sezonu 2, ponieważ był to jedyny sezon, w którym dowiedzieliśmy się kim jest A i kto przez ten czas groził dziewczynom
Dzień 44 Zdecydowanie najbardziej mi się kostiumy podobały w odcinku 3 sezonu:)
A mój ulubiony to kostium Arii:)
A mój ulubiony to kostium Arii:)
Dzień 45 - Która z dziewczyn wyglądała najlepiej w sukni ślubnej?
Zdecydowanie Emily. Wyglądała prześlicznie. Ze wszystkich Kłamczuch to właśnie ona miała najładniejszą sukienkę. Spencer też wyglądała dobrze, ale szału nie było. Hanka i Aria beznadzieja.
Zdecydowanie Emily. Wyglądała prześlicznie. Ze wszystkich Kłamczuch to właśnie ona miała najładniejszą sukienkę. Spencer też wyglądała dobrze, ale szału nie było. Hanka i Aria beznadzieja.
Dzień 46 - Najlepszy outfit Spencer.
Trochę tego jest... wstawiłabym więcej stylizacji, ale nie chcę przesadzać
żeby nie było dużego bałaganu dwie stylizacje umieściłam w spoilerze
Trochę tego jest... wstawiłabym więcej stylizacji, ale nie chcę przesadzać
żeby nie było dużego bałaganu dwie stylizacje umieściłam w spoilerze
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Ta stylizacja mi się podoba. Rzadko kiedy Spencer ubiera się tak na luzie - zwykły t-shirt i spodnie.
Dzień 47 - Najgorszy outfit Spencer.
Spencer w klapkach... tego outfitu nic nie zdoła przebić
Gdyby nie ten babciny kapelusz stylizacja byłaby w porządku. Najbardziej podoba mi się koronkowa spódniczka
Spencer w klapkach... tego outfitu nic nie zdoła przebić
Gdyby nie ten babciny kapelusz stylizacja byłaby w porządku. Najbardziej podoba mi się koronkowa spódniczka
Dzień 48 - Najlepszy outfit Hanny.
Ehh znowu te zaległości...strasznie żałuję, że nie mogę być na bieżąco i wstawiać takie fajne gify i zdjęcia jak desert ale nie mam ostatnio na nic czasu a jak już znajdę to mam mnóstwo do nadrobienia i na wstawianie bajerów nie starcza mi już czasu no nic zaczynam...
Dzień 36 - PLL pokochałam za klimat: tajemniczość, zagadka, niespodziewane wydarzenia do tego ciekawe postacie, z czasem klimat już nie jest ten sam a ja najbardziej uwielbiam PLL za cztery główne bohaterki, chociaż Ems i Aria indywidualnie nie są moimi faworytkami to całą czwórkę naprawdę ubóstwiam, wiele przeszły, miały wzloty i upadki ale razem fajnie się uzupełniają i zawsze mogą na siebie liczyć.
Dzień 37 - tak jak desert, za dużo absurdów, za dużo przerwanych wątków i bohaterów, którzy nagle przestają być pokazywani i nie wiadomo co się z nimi dzieje.
Dzień 38 - tak jak kaest, odcinek kiedy Caleb jedzie po Hankę i spotyka tą całą Mirandę.
Dzień 39 - śmierć Ezry i połączenie Arii z Noelem lub Jasonem, ogólnie powrót Noela.
Dzień 40 - również powrót Alison był wydarzeniem, którego bardzo nie chciałam, poza tym połączenie Spencer z Tobym, pomysł porypanego miasteczka Ravenswood i ofkors rozstanie Haleba.
Dzień 41 - nie mam pojęcia, niestety nie śledzę żadnych wywiadów czy zdjęć wrzucanych przez aktorów więc nie wiem kto się bardziej a kto mniej przyjaźni ale bardzo bym chciała żeby wszystkie 4 aktorki tak jak grane przez nie bohaterki łączyła szczera przyjaźń.
Dzień 42 - tutaj też nie mam dużej wiedzy ale po zdjęciu i gifie wrzuconym przez kaest głosuję na Ashley i Tylera
Dzień 43 - zdecydowanie finał 2 sezonu podobał mi się najbardziej patrząc z perspektywy czasu. Po zakończeniu byłam wściekła, że zrobili z Mony A jednak klimat i emocje bardzo mi się podobały.
Dzień 44 - podobała mi się Jenna jako Lady Gaga w sezonie 2
i z sezonu 3 Emily
Dzień 45 - bezsprzecznie Ems, wyglądała zjawiskowo!
Dzień 46 - naprawdę mnóstwo stylizacji Spencer mi się podoba, wszystkie, które dodała desert i jeszcze kilka innych.
Dzień 47 - oprócz przedstawionych przez desert jeszcze stylizacja z Halloweenowego odcinka w Ravenswood jest dla mnie okropna
i z odcinka 4x11 kiedy była jakaś potańcówka w stylu country
Dzień 48 - powtórzę się ale również wiele stylizacji Hanny bardzo mi się podoba i ciężko się zdecydować na jedną czy nawet kilka.
Dzień 36 - PLL pokochałam za klimat: tajemniczość, zagadka, niespodziewane wydarzenia do tego ciekawe postacie, z czasem klimat już nie jest ten sam a ja najbardziej uwielbiam PLL za cztery główne bohaterki, chociaż Ems i Aria indywidualnie nie są moimi faworytkami to całą czwórkę naprawdę ubóstwiam, wiele przeszły, miały wzloty i upadki ale razem fajnie się uzupełniają i zawsze mogą na siebie liczyć.
Dzień 37 - tak jak desert, za dużo absurdów, za dużo przerwanych wątków i bohaterów, którzy nagle przestają być pokazywani i nie wiadomo co się z nimi dzieje.
Dzień 38 - tak jak kaest, odcinek kiedy Caleb jedzie po Hankę i spotyka tą całą Mirandę.
Dzień 39 - śmierć Ezry i połączenie Arii z Noelem lub Jasonem, ogólnie powrót Noela.
Dzień 40 - również powrót Alison był wydarzeniem, którego bardzo nie chciałam, poza tym połączenie Spencer z Tobym, pomysł porypanego miasteczka Ravenswood i ofkors rozstanie Haleba.
Dzień 41 - nie mam pojęcia, niestety nie śledzę żadnych wywiadów czy zdjęć wrzucanych przez aktorów więc nie wiem kto się bardziej a kto mniej przyjaźni ale bardzo bym chciała żeby wszystkie 4 aktorki tak jak grane przez nie bohaterki łączyła szczera przyjaźń.
Dzień 42 - tutaj też nie mam dużej wiedzy ale po zdjęciu i gifie wrzuconym przez kaest głosuję na Ashley i Tylera
Dzień 43 - zdecydowanie finał 2 sezonu podobał mi się najbardziej patrząc z perspektywy czasu. Po zakończeniu byłam wściekła, że zrobili z Mony A jednak klimat i emocje bardzo mi się podobały.
Dzień 44 - podobała mi się Jenna jako Lady Gaga w sezonie 2
i z sezonu 3 Emily
Dzień 45 - bezsprzecznie Ems, wyglądała zjawiskowo!
Dzień 46 - naprawdę mnóstwo stylizacji Spencer mi się podoba, wszystkie, które dodała desert i jeszcze kilka innych.
Dzień 47 - oprócz przedstawionych przez desert jeszcze stylizacja z Halloweenowego odcinka w Ravenswood jest dla mnie okropna
i z odcinka 4x11 kiedy była jakaś potańcówka w stylu country
Dzień 48 - powtórzę się ale również wiele stylizacji Hanny bardzo mi się podoba i ciężko się zdecydować na jedną czy nawet kilka.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Dzień 49 - najgorszy outfit Hanny
Wybrałam kilka, które najbardziej mną wstrząsnęły.
Wybrałam kilka, które najbardziej mną wstrząsnęły.
Justyna- Derena & Eden
Dzień 49 - najgorszy outfit Hanny
Chciałam wstawić stylizację pomarańczowa spódnica i czarna bluzka, ale Justyna mnie wyprzedziłaś
Strasznie grubo tu wygląda. Beznadziejne są te spodnie
Jak można ubrać coś takiego na pogrzeb? Przecież to nie pokaz mody.
Chciałam wstawić stylizację pomarańczowa spódnica i czarna bluzka, ale Justyna mnie wyprzedziłaś
Strasznie grubo tu wygląda. Beznadziejne są te spodnie
Jak można ubrać coś takiego na pogrzeb? Przecież to nie pokaz mody.
Dzień 50 - Najlepszy outfit Arii.
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Dzień 50 - do propozycji desertrose dorzucę jeszcze 3, które mi sie podobają aczkolwiek dwie pierwsze są dość kontrowersyjne.
P.S. Jestem zielona pod względem spraw technicznych na forach itd i mam takie pytanie, jak się wstawia kilka zdjęć lub gifów na raz? Tak jak właśnie w przypadku dodawanych przez Ciebie desert outfitów dziewczyn?
P.S. Jestem zielona pod względem spraw technicznych na forach itd i mam takie pytanie, jak się wstawia kilka zdjęć lub gifów na raz? Tak jak właśnie w przypadku dodawanych przez Ciebie desert outfitów dziewczyn?
Justyna- Derena & Eden
Nie jestem miłośniczką panterki, mimo to druga stylizacja bardzo mi się podoba
Justyna, chodzi Ci o to, żeby te gify były obok siebie?
Dzień 51 - Najgorszy outfit Arii.
Ten outif miażdży inne. OKROPIEŃSTWO!!
Justyna, chodzi Ci o to, żeby te gify były obok siebie?
Dzień 51 - Najgorszy outfit Arii.
Ten outif miażdży inne. OKROPIEŃSTWO!!
Tak, między innymi żeby były koło siebie i czy trzeba każdy osobno załadowywać czy jest jakiś sposób żeby kilka na raz wrzucać.
Dzień 51 - ten z zieloną spódnicą jest rzeczywiście tragiczny...ja dorzucę jeszcze:
Dzień 51 - ten z zieloną spódnicą jest rzeczywiście tragiczny...ja dorzucę jeszcze:
Justyna- Derena & Eden
O kurcze dziewczyny wstawiłyscie wszystko co się da, więc nie będe już nadrabiac ale dorzucę od siebie najgorszy outfit Arii, jak widze te spodnie to mnie normalnie w środku coś się robi...
W ogole dla mnie Aria w ostatnim sezonie była najgorzej ubraną Kłamczucha
W ogole dla mnie Aria w ostatnim sezonie była najgorzej ubraną Kłamczucha
A tutaj dodaje według mnie jedną z lepszych jej stylizacji:) Cudna sukienka
Justyna, niestety każdy gif trzeba osobno załadowywać :/ a jeśli chcesz żeby były obok siebie to robimy tak: wstawiamy jakiś gif, potem dajemy spacje i wrzucamy kolejny. Mam nadzieję, że w miarę dobrze to wyjaśniłam. Jakby co pytaj. Chętnie pomogę
Dzień 52 - Najlepszy outfit Emily.
Styl Emily podoba mi się najmniej, ponieważ często ubiera zwykłe spodnie i bluzkę. Wolę outfity z sukienkami lub spódniczkami. Było ciężko, ale coś tam znalazłam:
Dzień 52 - Najlepszy outfit Emily.
Styl Emily podoba mi się najmniej, ponieważ często ubiera zwykłe spodnie i bluzkę. Wolę outfity z sukienkami lub spódniczkami. Było ciężko, ale coś tam znalazłam:
A ja uwielbiam styl Emily i według mnie jest ona najlepiej z nich ubrana:)
Tutaj jest mój ulubiony:
Tutaj jest mój ulubiony:
Dzień 52 - lubię styl Emily bo jest po prostu na luzie, co prawda przez to mało się wyróżnia ale też rzadziej popełnia modowe gafy. Lubię ją w tych właśnie luźnych, codziennych stylizacjach jak i bardziej eleganckich i oficjalnych. Do waszych propozycji dorzucę jeszcze:
P.S. Desertrose dzięki za odpowiedź, szkoda, że nie ma sposobu na wrzucanie kilku gifów czy zdjęć na raz no ale trudno
P.S. Desertrose dzięki za odpowiedź, szkoda, że nie ma sposobu na wrzucanie kilku gifów czy zdjęć na raz no ale trudno
Justyna- Derena & Eden
Dzień 53 - Najgorszy outfit Emily.
Nie znalazłam takiego outfitu. Tak jak napisałaś, Justyna, Emily rzadko popełnia modowe gafy. Może Wy dziewczyny znalazłyście jakąś okropną stylizację. Z niecierpliwością czekam
No szkoda. Takie pojedyncze wrzucanie gifów jest bardzo czasochłonne.
Nie znalazłam takiego outfitu. Tak jak napisałaś, Justyna, Emily rzadko popełnia modowe gafy. Może Wy dziewczyny znalazłyście jakąś okropną stylizację. Z niecierpliwością czekam
No szkoda. Takie pojedyncze wrzucanie gifów jest bardzo czasochłonne.
Dzień 54 - Najlepszy pocałunek.
Spencer i Alex.
Spencer i Wren. Na miejscu Spencer odpuściłabym sobie szkołę i dalej całowała się z Wrenem
Hanna i Caleb
Spencer i Alex.
Spencer i Wren. Na miejscu Spencer odpuściłabym sobie szkołę i dalej całowała się z Wrenem
Hanna i Caleb
Strona 5 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strona 5 z 7
Pozwolenia na tym forum: