Dexter
+25
dredkot
Damian91
killing_joke
blondie13
lewitacja
najsys
natsen
riolcia
stelline
asiullas
monisiaaa33
Miami
Homeland1
Blake
Kasia
missv
xxl
Magda
Freya
andzia
kaasiaa
desertrose
April
Gigi
Lewandowska
29 posters
Strona 1 z 10
Strona 1 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Dexter
[You must be registered and logged in to see this image.]
Dexter jest seryjnym mordercą. W dzieciństwie został przygarnięty przez policjanta, Harry'ego, który nauczył go zaspokajać swoje chore pragnienia, będące wynikiem traumatycznych przeżyć. Dexter, posługując się "kodeksem" przybranego ojca, zabija ludzi, którzy sobie (w jego mniemaniu) na to zasłużyli, a jednocześnie swojemu "głodowi" zabijania mówi stanowcze nie! Od czasu śmierci Harry'ego nie ma nikogo, kto znałby mroczną prawdę o Dexterze. Nie wie o tym nawet jego przybrana siostra Deb, pracująca w tym samym oddziale policji Miami. Pewnego dnia w sielankowe życie bohatera wkrada się ktoś, kto wyrywa Dextera z rutyny - morderca z ciężarówki-chłodni. Okalecza swe ofiary w niezwykle oryginalny i wyjątkowy sposób, co imponuje Dexterowi. Okazuje się, że obaj panowie mają ze sobą więcej wspólnego, niż się wydaje...
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Re: Dexter
oglądałam dzisiaj 6x01 i średnio mi się podobało :/ Wątek z wiarą może być dobry ale w sumie to na razie nic ciekawego.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Mi się bardzo podobał najnowszy odcinek po ostatnim, słabym dość sezonie (Julia Stiles!), który trochę przemęczyłam - miła odmiana xd
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Słyszałam, że serial jest bardzo dobry. Jak skończę wszystkie seriale, które obecnie oglądam, wezmę się za Dextera
Tak się zbieram żeby zacząć oglądać ,ale jakoś brak mi czasu.. Warto?
kaasiaa- Liczba postów : 32
Ja jestem na świeżo po pierwszym sezonie, wszyscy wokół się zachwycali, więc sięgnęłam i muszę przyznać, że to ambitny serial, świetnie zagrany i poukładany, każdy wątek ma niesamowite znaczenie, jest logiczny i spójny. A Michael, grający Dexa ma najbardziej przerażający uśmiech na świecie, także gorąco polecam. Wciąga!
andzia- Dair & Derena
- Liczba postów : 285
Dexter to jeden z moich fav seriali. Lubię w nim to, że nie ma na siłę wydłużanych wątków, a każdy sezon jest jakby osobną historią, choć całość nie traci przez to na spójności. Tendencja na moje oko jest taka, że co drugi sezon /dwójka i czwórka/ jest lepszy od nieparzystych /jedynka, trójka i piątka/ toteż bardzo mnie ciekawi, co scenarzyści pokażą w szóstce. Zapowiada się jak zwykle interesująco ;]
Freya- Destiel & Justice League
- Liczba postów : 1480
To jest serial, który na bieżąco oglądam (podobnie jak GG i Good Wife) i muszę przyznać, że szósty sezon coraz bardziej zaczyna mi się podobać. Bardzo dobry wątek Harrisona, ponadto dobrze, że Debra będzie miała całkiem nową rolę. Quinn też na duży plus, i do tego LaGuerta, której wątek będzie na pewno ciekawy ze względu na "pociąganie za sznurki"
Jak na (już) szósty sezon, to trzyma poziom A Michael jest nadal genialny
Jak na (już) szósty sezon, to trzyma poziom A Michael jest nadal genialny
Freya napisał:Dexter to jeden z moich fav seriali. Lubię w nim to, że nie ma na siłę wydłużanych wątków, a każdy sezon jest jakby osobną historią, choć całość nie traci przez to na spójności. Tendencja na moje oko jest taka, że co drugi sezon /dwójka i czwórka/ jest lepszy od nieparzystych /jedynka, trójka i piątka/ toteż bardzo mnie ciekawi, co scenarzyści pokażą w szóstce. Zapowiada się jak zwykle interesująco ;]
przeciez 1 i 2 sezon to mistrzostwo świata genalne wątki i zwroty akcji. kolejne dobre, ale to dzięki pierwszym sezonom widz zostaje przy serialu i śledzi dalej przygody Dexa. ciekawi mnie najbardziej jak skończą serial, czy mimo wszystko Dexter pozbedzie sie swojego 'mrocznego pasażera' czy jednak go złapią i pójdzie na krzesło... w sumie to wolałbym tą druga wersje i szok ludzi z policji bylby pewnie bezcenny... ojaaa
xxl- Liczba postów : 355
Ja nie mówię, że pierwszy jest zły ^^ po prostu bardziej podobał mi się drugi, trzeci mniej niż tamte, czwarty lepszy niż trzeci, piąty gorszy od niego i tak te parzyste jakoś do tej pory lepiej zapisały mi się w pamięci :] Uwielbiam obsadę tego serialu, taki zbiór oryginałów nie do podrobienia i przez to wszystkie wątki są w ten czy inny sposób interesujące.
Freya- Destiel & Justice League
- Liczba postów : 1480
ja oglądałam drugi odcinek i nadal mi się nie podoba znaczy wolno rozkręca się strasznie chociaż harrison jest słodki i fakt Debra rozkręci się chyba to dobrze bo to moja ulubiona postać :
- Spoiler:
- jeździec na koniu w następnym odcinku holy crap!!
Gigi- Gossip Dan & Girls
Jak na razie oglądałam trzy odcinki szóstego sezonu i jest nieco nudnawo. W ogóle nie ogarniam tych wątków i nie rozumiem o co chodzi.
Lewandowska- Bart & OTH
ale sezon się rozkręca ostatni odcinek bomba Deb jest moją ulubienicą kocham jej konferencje prasowe
Gigi- Gossip Dan & Girls
no i kolejny bardzo dobry odcinek Dexa :]
- Spoiler:
- troche dziwi mnie dokąd zmierza ten sezon, bo niby polowa odcinkow a Dex juz ma nawet więcej niż trop na seryjnego zabójcę ;s
hehe w siódmy odcinku Quinn przeprasza prawie jak Chuck
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Spoiler:
- no i Gellar okazuje sie 'tylko' mrocznym pasażerem Travisa...
Będą jeszcze dwa sezony Dextera [You must be registered and logged in to see this link.]
Jestem zdziwiona, bo byłam pewna, że 6 to ostatni. Pewnie zniszczą serial, ale nie zakładajmy nic z góry. Kocham Dextera, więc jak dla mnie bomba.
Muszę od początku obejrzeć 6 sezon, bo jak na razie mam chyba z 9 zaległych odcinków i nie połapię się co i jak
Jestem zdziwiona, bo byłam pewna, że 6 to ostatni. Pewnie zniszczą serial, ale nie zakładajmy nic z góry. Kocham Dextera, więc jak dla mnie bomba.
Muszę od początku obejrzeć 6 sezon, bo jak na razie mam chyba z 9 zaległych odcinków i nie połapię się co i jak
Lewandowska- Bart & OTH
OMFG wow ale finał zapowiada się i najlepszy komentarz pod promo
The finale should probably be LaGuerta dying on repeat for 50 minutes. That'd be great!
I Dexbra hehe <3 jak rozmawiali na początku tego odcinka to mówię cholerka Debra czuje miętę a potem kilka scen i Deb u psycholog i sen ahaha nie mogę ja mówię hell yes nigdy nie pomyślałabym wcześniej o tym ale coś w nich jest xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
aaaaaaaaaaaaaa nie ogladam spoilerów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oby do finału !
no jak nie jak tak! do tego jeszcze te zdania po zapowiedzi !! prawie przeczytalem
xxl prooooszę cię
ja już wiem jak skończy się finałowy odcinek wow powiem WRESZCIE TO NASTĄPIŁO xD yay!! ostatnia minuta wymiata
ja już wiem jak skończy się finałowy odcinek wow powiem WRESZCIE TO NASTĄPIŁO xD yay!! ostatnia minuta wymiata
Gigi- Gossip Dan & Girls
ale mi zepsułaś odcinek, naprawde, wez... ;/
SPOILER !!!!
zobaczylem Twoj post wczoraj i czekalem do tej ostatniej minuty.. w dodatku po rozmowie Deb z psychologiem i przejsciem akcji do Dextera i Travisa, wszystko stało mi sie jasne juz calkiem...
sam odcinek finałowy tak słaby, że można było zasnąć, za to scena finałowa bardzo fajna. juz nie moge sie doczekac jak Dexter sie wytlumaczy, bo ze Deb to kupi to prawie pewne ona go taak lofffcia
SPOILER !!!!
zobaczylem Twoj post wczoraj i czekalem do tej ostatniej minuty.. w dodatku po rozmowie Deb z psychologiem i przejsciem akcji do Dextera i Travisa, wszystko stało mi sie jasne juz calkiem...
sam odcinek finałowy tak słaby, że można było zasnąć, za to scena finałowa bardzo fajna. juz nie moge sie doczekac jak Dexter sie wytlumaczy, bo ze Deb to kupi to prawie pewne ona go taak lofffcia
Strona 1 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strona 1 z 10
Pozwolenia na tym forum: