Dexter
+25
dredkot
Damian91
killing_joke
blondie13
lewitacja
najsys
natsen
riolcia
stelline
asiullas
monisiaaa33
Miami
Homeland1
Blake
Kasia
missv
xxl
Magda
Freya
andzia
kaasiaa
desertrose
April
Gigi
Lewandowska
29 posters
Strona 10 z 10
Strona 10 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Dexter
are you trying to fuck her or set her on fire?? xD kocham <3 jeszcze motherfucking suck bag you cock-munching fucking fuck nugget! ;D
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Kocham ją
Nic, wymarzę z pamięci ostatnie 30 minut i będę żyła ze świadomością że Deb żyje, jest z Quinnem a Dexter gdzieś tam sobie wyjechał xD
Nic, wymarzę z pamięci ostatnie 30 minut i będę żyła ze świadomością że Deb żyje, jest z Quinnem a Dexter gdzieś tam sobie wyjechał xD
Miami- Liczba postów : 48
Ooo faktycznie, chyba najbardziej mi Quinna było szkoda ;/ Jedyny normalnie zareagował, a nie Dexter z tą swoją grobową miną...
Ja chcę spin-off z Debrą Pomyślcie jaka to by była fabryka cytatów, podobnych do tych, które Gigi wrzuciła
Ja chcę spin-off z Debrą Pomyślcie jaka to by była fabryka cytatów, podobnych do tych, które Gigi wrzuciła
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Serial z początku strasznie wciagający. Jednak odkąd Dex dorobił się dziecka, poziom spadł drastycznie.
monisiaaa33- Liczba postów : 30
Szkoda,że ten serial skończył się, do tego w tak fatalny sposób.
stelline- Liczba postów : 41
Oglądałam i oglądam naprawdę wiele seriali i spośród wszystkich, które już się skończyły to "dexter" i "veronica mars" rozczarowały mnie swoim zakończeniem. Na szczęście VM ma szanse na rehabilitacje filmem
riolcia- Liczba postów : 20
Jestem chyba jedną z nielicznych, którym finał się podobał. Fakt, poziom serialu to taka sinusoida, ale mimo wszystko zaliczam go do grona tych najlepszych. Jestem jedynie zła za to, co zrobili z moją Deb, miałam nawet z koleżanką ułożony plan zemsty..
natsen- Liczba postów : 29
Moje odczucia odnośnie całego Dextera, a szczególnie zakończenia lepiej niż ja sama wyrazi poniższe video; enjoy!
najsys- Liczba postów : 30
dobry serial, mam do niego sentyment, ale nie moge im wybaczyć zakończenia serialu i uśmiercenia Debry.
killing_joke- Liczba postów : 21
Ogromne rozczarowanie.
Wątek wrzucenia jej do morza rozumiem jako fakt, że była to ostatnia osoba, która straciła przez niego życie (potraktował ją jak inne, które przez niego nie żyją chociaż oczywiście Debra na to nie zasługiwała). Później taki self punishment - wiedzial, że Harrison jest w dobrych rękach.
Osobiście spodziewałem się podbramkowej sytuacji w USA wymuszającej zmianę miejsca zamieszkania (Azja ?) i jego przejazd po jakimś mieście mówiąc tonight's the night. Ewentualnie spodziewałem się zakończenia w stylu Harrison zabija zwierzęta (powtórka z rozrywki, będzie taki jak ojciec).
Wątek wrzucenia jej do morza rozumiem jako fakt, że była to ostatnia osoba, która straciła przez niego życie (potraktował ją jak inne, które przez niego nie żyją chociaż oczywiście Debra na to nie zasługiwała). Później taki self punishment - wiedzial, że Harrison jest w dobrych rękach.
Osobiście spodziewałem się podbramkowej sytuacji w USA wymuszającej zmianę miejsca zamieszkania (Azja ?) i jego przejazd po jakimś mieście mówiąc tonight's the night. Ewentualnie spodziewałem się zakończenia w stylu Harrison zabija zwierzęta (powtórka z rozrywki, będzie taki jak ojciec).
Damian91- Liczba postów : 6
Dekstera można było zakończyć na wiele możliwych sposobów ale cóż, wybrali co wybrali. Przekreslili całą historię, i styl serialu.
dredkot- Liczba postów : 9
Zgadzam się w zupełności. Dexter-drwal wydawał mi się żartem i jeszcze ta jego broda. Szkoda, taki dobry serial.dredkot napisał:Dekstera można było zakończyć na wiele możliwych sposobów ale cóż, wybrali co wybrali. Przekreslili całą historię, i styl serialu.
xoxoxx- Liczba postów : 21
Ukochany Dexter! Mimo, że serial zakończył się tak, jak się zakończył, brakuje mi mojego ulubionego mordercy... Potrafiłam nie spać całą noc, żeby móc dowiedzieć się, jak potoczą się jego dalsze losy. Zawsze to była ta noc. Oglądam bardzo dużo seriali, ale żaden nie wciągnął mnie aż tak.
imfi- Liczba postów : 41
stelline napisał:Może doczekamy się spin-offu :)mam wielką nadzieję.
A ja osobiście raczej wolałabym, żeby żaden spin-off nie powstał.
Ta historia musi się zakończyć już raz na zawsze, jak dla mnie "Dexter" na zawsze pozostanie jednym z najlepszych seriali i nawet ten dość "specyficzny" koniec tego nie zmieni.
Na pewno z czasem wrócę do początków "Dextera", szczególnie do dwóch pierwszych serii, które uważam za mistrzostwo.
cherry_crush- Liczba postów : 29
Ale kto miałby być jego głównym bohaterem? Harrison?stelline napisał:Może doczekamy się spin-offu mam wielką nadzieję.
onermilla- Liczba postów : 3
Strona 10 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strona 10 z 10
Pozwolenia na tym forum: