Dexter
+25
dredkot
Damian91
killing_joke
blondie13
lewitacja
najsys
natsen
riolcia
stelline
asiullas
monisiaaa33
Miami
Homeland1
Blake
Kasia
missv
xxl
Magda
Freya
andzia
kaasiaa
desertrose
April
Gigi
Lewandowska
29 posters
Strona 5 z 10
Strona 5 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Dexter
Obejrzałam 4 odcinek i WOW!!!!
Ten serial jest tak zajebisty, że brak mi słów.
Tekst Dextera mnie dzisiaj zabił:
Nigdy nie uciekam. Jednak uciekam, gdy goni mnie byk z siekierą xDDDD
Tempo zabójcze, a jeszcze 8 odcinków przed nami, nie mogę się doczekać co będzie dalej!
Kocham Michaela i resztę obsady, są genialni.
Ten serial jest tak zajebisty, że brak mi słów.
Tekst Dextera mnie dzisiaj zabił:
Nigdy nie uciekam. Jednak uciekam, gdy goni mnie byk z siekierą xDDDD
Tempo zabójcze, a jeszcze 8 odcinków przed nami, nie mogę się doczekać co będzie dalej!
Kocham Michaela i resztę obsady, są genialni.
- Spoiler:
- Mega smutna była ta scena, w której ten barman musiał się zabić Jestem ciekawa co z tą nową sympatią Quinna i czy są jakiekolwiek realne szanse na to, że wróci do Debry. Batista i Quinn mój ship <3 Ale i Debra z Dexterem naprawdę świetnie! I na końcu Im glad w wykonaniu Debry, no szczena mi opadła xD
Go??- Gość
kurde, fajny odcinek tylko Deb wszystko psuje ;/ jakoś nie trawię jej gry aktorskiej a do tego teraz ma takie smutne wątki, że ehhhh az nie chce mi sie na nią patrzec ;p
xxl- Liczba postów : 355
Jej jedyne wątki teraz to wątki z Dexterem więc nie wiem na co narzekasz W ogóle albo mi się wydaje, albo jakoś ładniej wygląda.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Zaczęłam oglądać ten serial w zeszłym tygodniu. Obecnie jestem w 2 sezonie i powiem Wam jedno. Uzależniłam się od tego serialu! Na początku niechętnie się do niego zabrałam, pierwszy odcinek (1 sezon) nie przypadł mi do gustu, ale potem było coraz lepiej. Zamiast poświęcić czas na naukę, siedzę przed laptopem i oglądam.
Mam tylko jedno pytanie. Czy Dexter długo będzie z Ritą? Bohaterka nie przypadła mi do gustu. Według mnie nie pasuje do Dextera.
Mam tylko jedno pytanie. Czy Dexter długo będzie z Ritą? Bohaterka nie przypadła mi do gustu. Według mnie nie pasuje do Dextera.
Cieszę się, że zaczęłaś, im nas więcej tym lepiej Też pierwszy odciek mnie nie powalił, a teraz Dexter znajduje się w pierwszej 3 moich seriali zaraz obok SPN i SFU
Go??- Gość
Padłam dzisiaj ze śmiechu, aż musiałam zrobić screena
[You must be registered and logged in to see this image.]
Kasia- Dan & Klaine
Nie mogę uwierzyć, że już tak blisko końca sezonu!
Ludzie, oglądajcie Dextera!
- Spoiler:
Nie wiem nawet co powiedzieć, jestem zachłyśnięta xD Podejrzewam rychłą śmierć kogoś z Miami Metro, Quinna (prędzej) albo LaGuerty.
Kocham Debrę w tym sezonie. W końcu przekonałam się zupełnie do Hannah. Dzieciaki <3
Wiedziałam, że Sirko będzie homo, no wiedziałam to
Ludzie, oglądajcie Dextera!
Kasia- Dan & Klaine
Koleżanka mi wstawiła właśnie na fb i umieram
Koleżanka mi wstawiła właśnie na fb i umieram
Go??- Gość
- Spoiler:
- deb w finale zabije la guerte ! zobaczycie xd taka teoria wg mnie
Jak ja kocham ten serial
Już niedługo koniec sezonuuu
- Spoiler:
Rozwalił mnie tekst Dextera, w którym przyrównał miłość Debry, do swojej miłości do M&M'sów Poza tym uwielbiam Deb w tym sezonie <3 Hannah jest śliczna, ale jakoś nie potrafię się do niej przekonać. W ogóle rozwaliło mnie to zdjęcie jej i Dextera, znają się od niedawna, ale oczywiście słitaśne fotki na telefonie posiadają
Nie podobała mi się ostatnia scena, bo jednak myślałam, że Harrison, Debra a nawet Rita są ważniejsi dla Dextera, a z tej jego gadki wynika, że to o blondi najbardziej się martwił.. no okeyyy -.- Lubię dziewczynę Quinna, ale on sam mnie strasznie denerwuje No i Masuka trochę brakuje mi scen z nim i Batistą. :<
Już niedługo koniec sezonuuu
Go??- Gość
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
gdy 1 raz ogladalem ten odcinek to tez wlasnie ta scene sobie ze 3 razy cofalem
Wczoraj obejrzałam finałowy odcinek 4 sezonu. Do teraz nie mogę się pozbierać, ogarnąć. Nie będę się rozpisywać co sądzę o tym odcinku, bo przecież już go oglądaliście, ale napisze tylko jedno.
- Spoiler:
- szkoda mi Rity i jej dzieci. Nigdy za nią nie przepadałam, jednak sądzę, że nie zasłużyła na to by tak skończyć. I ten widok - synek Dexa w kałuży krwi... masakra!
Wiem co czujesz, mi w ogóle po 4 sezonie było ciężko się pozbierać.
Kasia- Dan & Klaine
no i za tydzien finał sezonu..dziwny sezon ten, ciekawe jak zakoncza i co bedzie z laguerta !
Właśnie obejrzałam 7x11 no i nie mogę się doczekać tego finału, La Guerta rozdaje karty Zaskoczyła mnie ta akcja tak, że prawie zawału dostałam.
Kasia- Dan & Klaine
nomnomnom cały sezon Dexa wciągnę na raz w czasie przerwy świątecznej :>
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Ja chciałam za radą Marty zostawić sobie ze 3 odcinki na święta, ale oczywiście wymiękłam
Kasia- Dan & Klaine
Strona 5 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strona 5 z 10
Pozwolenia na tym forum: