Revenge
+30
iwona300789
dredkot
Maxxxim
killing_joke
blondie13
genevievee
adamk86
Eqoore
bihacz
najsys
Asia__
Susannah_dg
kajasqpol
April
Ania_
TheBlairBitchProject
Ola
desertrose
Justyna
KiNiaczek
Vivien
CallMeLady
shiva89
amant
magdakowzan
LanaLang
Lewandowska
Magda
Lise
Gigi
34 posters
Strona 8 z 16
Strona 8 z 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Re: Revenge
"We know the death will be one of the nine original characters (Emily Thorne, Victoria Grayson, Conrad Grayson, Ashley Davenport, Daniel Grayson, Nolan Ross, Charlotte Grayson, Jack Porter, or Declan Porter) and that this character will definitely die."
[You must be registered and logged in to see this link.]
Zdjęcia z 2x20- "Engagement"
Zdjęcia z 2x20- "Engagement"
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Ostatnio zmieniony przez Ania_ dnia Wto Kwi 23, 2013 12:37 am, w całości zmieniany 1 raz
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
A w ogóle, to kiedy wraca Revenge, bo już nie mogę się doczekać?
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Ola napisał:A w ogóle, to kiedy wraca Revenge, bo już nie mogę się doczekać?
28 kwietnia
Ania_- OTH & Eden
Ja byłam pewna, że 21 i w poniedziałek siadam rano do kompa napalona na oglądanie a tu....dupa:/
Co do śmierci bohatera to z podanych 9 osób stawiam tak jak Gigi na Daniela albo Charlotte.
Co do śmierci bohatera to z podanych 9 osób stawiam tak jak Gigi na Daniela albo Charlotte.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
heh, Daniel powoli zamienia sie w Conrada... ;D
Serio Jack nie domysla sie, ze Ems cos planuje?...
Serio Jack nie domysla sie, ze Ems cos planuje?...
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Revenge Sneak Peeks: Jack Shocks Emily, Nolan Tracks His Nemesis, Daniel Oversees an Ambush:
Ania_- OTH & Eden
LOL mina Vik mnie rozwala. BITCH YOU ARE GOING DOWN!!!
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Na razie tak na szybcika:
Revenge 2x20 Promo "Engagement"
Revenge 2x20 Promo "Engagement"
Ania_- OTH & Eden
Oglądał ktoś już nowy odcinek? Jak wrażenia? Takeda coś kombinuje na bank. Wątek Jacka jak zwykle dla mnie, Ashley irytująca jeszcze bardziej tak samo jak ta pieprznięta Charlotte, której zaczynam coraz bardziej nie znosić. Wywiad z Conradem i Vicki świetny! Pytanie o dziecko i ta pauza....miodzio scena. Nawet przez chwilę mi się szkoda zrobiło naszej Vic ale tylko przez chwilę Nolan odżył dzięki tej akcji z Falconem, trochę to szybko wyszło ale w sumie chyba lepiej, że nie przedłużali bez potrzeby. Daniel, który jest mi już totalnie obojętny sprawia, że jeszcze bardziej nie mogę się doczekać aż wszystko wyjdzie na jaw, biedny taki szczęśliwy, przekonany o uczuciach Ems....uuuu jaka szkoda, że to wszystko fake Poza tym kocham ten "romantyzm" w relacji Ems i Aidena
Ja chcę kolejny odcinek już!!
- Spoiler:
Ja chcę kolejny odcinek już!!
Justyna- Derena & Eden
Revenge 2x20 Sneak Peek #1 | "Engagement"
Revenge 2x20 Sneak Peek #2 | "Engagement"
Revenge 2x20 Sneak Peek #3 | "Engagement"
Revenge 2x20 Sneak Peek #4 | "Engagement"
Victoria mnie zabija
Revenge 2x20 Sneak Peek #2 | "Engagement"
Revenge 2x20 Sneak Peek #3 | "Engagement"
Revenge 2x20 Sneak Peek #4 | "Engagement"
Victoria mnie zabija
Ania_- OTH & Eden
Revenge Finale “The Truth, Part One” Images
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Więcej zdjęć [You must be registered and logged in to see this link.]
Ania_- OTH & Eden
Obejrzałam 2x19. Jak dobrze, że Revenge wróciło Emily i Aiden jak zwykle świetni. Ta scena ostatnia, fajnie że Aiden tak do tego podchodzi. Nolan też świetny, naprawdę dobrze mu zrobiła ta cała akcja, i w sumie dobrze że tak szybko się wszystko potoczyło :> Żeby tylko ktoś się na nim za to nie zemścił. Tak w ogóle, takiego Falcona się nie spodziewałam xD
Charlotte okropna, Ashley jak zwykle jeszcze okropniejsza, Jack nuda te jego próby zemsty. Daniel, nie interesuje mnie ten człowiek. xD Vic też mi się przez chwilę zrobiło szkoda, fajnie że chce szukać swojego syna, ale też nie miała do kogo z tym pójść
Charlotte okropna, Ashley jak zwykle jeszcze okropniejsza, Jack nuda te jego próby zemsty. Daniel, nie interesuje mnie ten człowiek. xD Vic też mi się przez chwilę zrobiło szkoda, fajnie że chce szukać swojego syna, ale też nie miała do kogo z tym pójść
Jeszcze dodam, dzisiaj przez przypadek trafiłam, nie wiem czy widziałyście, ale Vic w pierwszej wpadce jest genialna xD W ogóle wszyscy wydają się być bardzo sympatyczni :>
Revenge 2x21 & 2x22 Promo #1 | "Truth"
he he nie mogę z Victorii
Revenge 2x21 & 2x22 Sneak Peek
kurcze, na razie nie mam czasu pooglądać ostatnich dwóch odcinków i mnie to zabija
he he nie mogę z Victorii
Revenge 2x21 & 2x22 Sneak Peek
kurcze, na razie nie mam czasu pooglądać ostatnich dwóch odcinków i mnie to zabija
Ania_- OTH & Eden
Haha wpadki świetne naprawdę! Oglądając tyle kamiennej Victorii obawiałam się, że aktorce ją grającej udzieli się nastrój a tu niespodzianka, taka pogodna kobieta z poczuciem humoru Pozostali też świetni
Co do odcinków to nie będę pisała o najnowszym bo nie chcę nikomu zaspojlerować ale naprawdę warto. Nie spodziewałam się takich zwrotów akcji. Nadrabiajcie dziewczyny bo nie mam z kim przeżywać
Co do odcinków to nie będę pisała o najnowszym bo nie chcę nikomu zaspojlerować ale naprawdę warto. Nie spodziewałam się takich zwrotów akcji. Nadrabiajcie dziewczyny bo nie mam z kim przeżywać
Justyna- Derena & Eden
To ja oglądam dzisiaj ten najnowszy Zaraz sobie ściągnę xD
jesus fuck. promo finałowe :ooo naprawdę nie wiem już co dzieje się dzieje. wygląda jak zapowiedź filmu.
- Spoiler:
- Aidenowi odbija. Takeda już w ziemi. cała akcja z blackoutem. nagle Jack dowiaduje się o uczuciach Ems. nie ogarniam tego wszystkiego. Char jest w ciąży. OK za dużo tego.
i promo. co tam się dzieje??? Vik dostaje z noża od Konrada?? a może odwrotnie?? Ems mówi prawdę Jackowi :ooo w ogóle gdzie ona biegnie. nie mogę ;( Vik musi przeżyć i Aiden i Ems i Nolan
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
- Spoiler:
- Ostatni odcinek o.o wow, chcę już oglądać finał, promo naprawdę świetne.
Revenge 2x21 2x22 Sneak Peek #2 Season 2 Finale
Revenge 2x21 2x22 Sneak Peek #3 Season 2 Finale
Revenge 2x21 2x22 Sneak Peek #4 Season 2 Finale
Ok, wystarczy tego dobrego...żebym jutro miała chodzić cały dzień na czworaka ze spuchniętymi powiekami to dzisiaj w nocy muszę obejrzeć ostatnie dwa odcinki bo katuję się zapowiedziami finału a jeszcze tamtych nie widziałam
ok, tutaj jeszcze piąty Sneak Peek:
Revenge 2x21 2x22 Sneak Peek #3 Season 2 Finale
Revenge 2x21 2x22 Sneak Peek #4 Season 2 Finale
Ok, wystarczy tego dobrego...żebym jutro miała chodzić cały dzień na czworaka ze spuchniętymi powiekami to dzisiaj w nocy muszę obejrzeć ostatnie dwa odcinki bo katuję się zapowiedziami finału a jeszcze tamtych nie widziałam
ok, tutaj jeszcze piąty Sneak Peek:
Ania_- OTH & Eden
Zajebiste odcinki. KOCHAM NOLANA! W pewnym momencie naprawdę zrobiło mi się żal Victorii. Kurcze tyle myślenia nad tym kto może być Falconem a to jakaś dziewka... kto by pomyślał... ;D
Jak dla mnie to Daniel, Ashley i Jack mogliby jechać razem, jedynym samochodem i wpaść pod rozpędzoną ciężarówkę lub pociąg ze skutkiem śmiertelnym oczywiście dla nich wszystkich.
Właściwie jeśli samochód byłby pięcioosobowy mogliby jeszcze ze sobą zabrać Declana i Charlotte.
Ciekawi mnie sprawa Takedy i mam nadzieję, że się dowiemy czegoś więcej.
Widać, że Aidenowi naprawdę zależy na Emily a ta niby powiedziała mu, że jak wszystko się skończy to będzie mogła z nim być ale takie trochę to bez uczuć było ale i tak kocham tą scenę
Tyle się dzieje... Czekam na niedzielę jak na zbawienie ;D
Wiadomość z ostatniej chwili: szykujcie się na trzeci sezon Revenge
E:
Jeszcze jedno Promo
Jak dla mnie to Daniel, Ashley i Jack mogliby jechać razem, jedynym samochodem i wpaść pod rozpędzoną ciężarówkę lub pociąg ze skutkiem śmiertelnym oczywiście dla nich wszystkich.
Właściwie jeśli samochód byłby pięcioosobowy mogliby jeszcze ze sobą zabrać Declana i Charlotte.
Ciekawi mnie sprawa Takedy i mam nadzieję, że się dowiemy czegoś więcej.
Widać, że Aidenowi naprawdę zależy na Emily a ta niby powiedziała mu, że jak wszystko się skończy to będzie mogła z nim być ale takie trochę to bez uczuć było ale i tak kocham tą scenę
Tyle się dzieje... Czekam na niedzielę jak na zbawienie ;D
Wiadomość z ostatniej chwili: szykujcie się na trzeci sezon Revenge
E:
Jeszcze jedno Promo
Ania_- OTH & Eden
Nadrobilam. Nie moge juz z tym serialem tylke emocji.scenarzysci zapowiadli wlasnie, ze final ma byc jak film. Nie moge sie doczekac. Tylko jak ja mam znalezc 2 godziny na ogladanie w poniedzialek...
Cos podejrzanie odkopali te uczucia do Jacka i w promo widac, ze Ems jest wsciekla na Aidena... Tylko nie to...
Cos podejrzanie odkopali te uczucia do Jacka i w promo widac, ze Ems jest wsciekla na Aidena... Tylko nie to...
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
No właśnie bez sensu zrobili ten nagły powrót uczuć do Jacka. Podejrzewam, że z Aidena zrobią psychola prześladującego Ems a Jack oczywiście ideał i true love bleeeee.
Ja już odliczam godziny do końca pracy, wracam do domu, robię jakieś jedzenie, wyłączam telefon i zasiadam do odcinka. Mam nadzieję, że nic nie pokrzyżuje moich planów
Ja już odliczam godziny do końca pracy, wracam do domu, robię jakieś jedzenie, wyłączam telefon i zasiadam do odcinka. Mam nadzieję, że nic nie pokrzyżuje moich planów
Justyna- Derena & Eden
Strona 8 z 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Strona 8 z 16
Pozwolenia na tym forum: