Pogaduchy
+54
nicholas.
Karo
Joanna
shiva89
Klaudia
Vivien
xxl
vanderwoodsen
Lithium
PrincessBlair
Ella
frejabeha
GumiJagoda
Serena
Freya
turtle
Ania_
LanaLang
brulion
lookx
klaudusqa
Edda
kawowa
xAaliyahxx
coconutP
Magdafa
Layla
lb
Lewandowska
April
M&M's
Gosiek
Magoria
Ania
jeannette
Numb3r_Fourt33n
Żuri
andzia
elenex89
Citizen Erased
alkamb
MotherChucker
Kilmeny
Kora
fusiatko44
Kasia
Ola
Ewa
jeanne
Karolina
mmoneya
Magda
Lise
Gigi
58 posters
Strona 12 z 27
Strona 12 z 27 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27
Re: Pogaduchy
właśnie, skąd ten pierwszy Chuck
już się zbieram do głosowania :>
już się zbieram do głosowania :>
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Z chęcią bym wam powiedziała, ale naprawdę nie mam pojęcia;)
Skopiowałam coś z google po prostu;P
Skopiowałam coś z google po prostu;P
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Odpowiedzi wysłane na maila, bardzo fajny pomysł
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Dzięki, już podliczyłam:)
Mamy niezłą rywalizację w pytaniu 23 - równa liczba głosów w każdej kategorii:)
Mamy niezłą rywalizację w pytaniu 23 - równa liczba głosów w każdej kategorii:)
To znaczy?
To że nazwa sugeruje przychylność dla Chucka nie znaczy, że go faworyzujemy w głosowaniu:) Choć muszę przyznać, że fani Dair chyba nie bardzo się chcą bawić.
To że nazwa sugeruje przychylność dla Chucka nie znaczy, że go faworyzujemy w głosowaniu:) Choć muszę przyznać, że fani Dair chyba nie bardzo się chcą bawić.
Karolina napisał:To znaczy?
Nie żebym narzekała, ale to może tak troszkę wyglądać z punktu widzenia użytkowników niezorientowanych w sytuacji, bo zwyczajnie nazwa sugeruje "coś z Chuckiem"
Someonelikeyou napisał:Karolina napisał:To znaczy?
Nie żebym narzekała, ale to może tak troszkę wyglądać z punktu widzenia użytkowników niezorientowanych w sytuacji, bo zwyczajnie nazwa sugeruje "coś z Chuckiem"
Trzeba być inteligentnym, żeby sądzić, że robimy głosowanie (w którym uwzględniamy wszystkich bohaterów, związane z nimi sceny, piosenki czy wydarzenia), zadajemy sobie trud do rozpisania tego wszystkiego i 'rozreklamowania' na forach, tylko po to, żeby potem i tak ustawić wyniki po naszej myśli. Nie ma co, super zabawa.
Karolina napisał:Someonelikeyou napisał:Karolina napisał:To znaczy?
Trzeba być inteligentnym, żeby sądzić, że robimy głosowanie (w którym uwzględniamy wszystkich bohaterów, związane z nimi sceny, piosenki czy wydarzenia), zadajemy sobie trud do rozpisania tego wszystkiego i 'rozreklamowania' na forach, tylko po to, żeby potem i tak ustawić wyniki po naszej myśli. Nie ma co, super zabawa.
Czy ja powiedziałam, że od razu ustawić? Kogoś może zwyczajnie nie wiem, np. odstraszyć, bo nie wie o co chodzi. I naprawdę Karo, chciałabym mieć taką wiarę w ludzi, jak Ty
Wreszcie znalazłam czas i zagłosowałam Bardzo fajny pomysł
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
a mogę zapytać jak wybierałyście sceny które tutaj są??
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Sugerowałyśmy się scenami, które zwykle występują w takich grach/rankingach. Jeśli jakiejś nie ma to można ją dopisać kilkoro użytkowników już skorzystało z tej opcji.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
O proszę jaki fajny pomysł z tą zabawą
Statuetka Złotego Barta mnie powaliła na kolana
Jak tylko znajdę wolniejszą chwilę, to na spokojnie podeślę swoje typy
Statuetka Złotego Barta mnie powaliła na kolana
Jak tylko znajdę wolniejszą chwilę, to na spokojnie podeślę swoje typy
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
Nie wiem czy to dobre miejsce...ale wklejam tutaj...u mnie dość długo się ładuje (około 8 min )...ale za to jak fajnie się później ogląda
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Ania_ napisał:Nie wiem czy to dobre miejsce...ale wklejam tutaj...u mnie dość długo się ładuje (około 8 min )...ale za to jak fajnie się później ogląda
kocham to.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Ania_ napisał:Nie wiem czy to dobre miejsce...ale wklejam tutaj...u mnie dość długo się ładuje (około 8 min )...ale za to jak fajnie się później ogląda
hahaha. padłam. mega to jest.
lookx- Blair & Chuck
- Liczba postów : 269
to jest boskie! popłakałam się ze śmiechu jak tylko zobaczyłam twarz Eda hahahaha
Ukradnę co nieco;)
Chyba nigdy nie widziałam Eda takiego szczęśliwego.Ania_ napisał:Nie wiem czy to dobre miejsce...ale wklejam tutaj...u mnie dość długo się ładuje (około 8 min )...ale za to jak fajnie się później ogląda
Żuri napisał:Chyba nigdy nie widziałam Eda takiego szczęśliwego.Ania_ napisał:Nie wiem czy to dobre miejsce...ale wklejam tutaj...u mnie dość długo się ładuje (około 8 min )...ale za to jak fajnie się później ogląda
No jak to?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Karlino, jak mogłaś?? Twoja matka będzie miała koszmary senne przez następny tydzień.. Nie będzie prezentów na święta.
Go??- Gość
Marta napisał:Karlino, jak mogłaś?? Twoja matka będzie miała koszmary senne przez następny tydzień.. Nie będzie prezentów na święta.
Zajrzyj proszę do tematu Eda.
Strona 12 z 27 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27
Strona 12 z 27
Pozwolenia na tym forum: