Pogaduchy
+54
nicholas.
Karo
Joanna
shiva89
Klaudia
Vivien
xxl
vanderwoodsen
Lithium
PrincessBlair
Ella
frejabeha
GumiJagoda
Serena
Freya
turtle
Ania_
LanaLang
brulion
lookx
klaudusqa
Edda
kawowa
xAaliyahxx
coconutP
Magdafa
Layla
lb
Lewandowska
April
M&M's
Gosiek
Magoria
Ania
jeannette
Numb3r_Fourt33n
Żuri
andzia
elenex89
Citizen Erased
alkamb
MotherChucker
Kilmeny
Kora
fusiatko44
Kasia
Ola
Ewa
jeanne
Karolina
mmoneya
Magda
Lise
Gigi
58 posters
Strona 7 z 27
Strona 7 z 27 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 27
Prośba o głos w konkursie na zamek z piasku :)
Hej Mam prośbę czy mogłybyście oddać swój głos na zamek córki mojej znajomej ? Zajmuje to kilka chwil ale dla małej sprawi radość Z góry dziękuję w swoim i jej imieniu
[You must be registered and logged in to see this link.]
Konkurs wygrywa dziecko z największą liczbą głosów na swój zamek.Nagrodą są różne bajki
Przepraszam,że tak na forum proszę ale to bardzo bliscy znajomi i wiem że mała Anastazja bardzo by się ucieszyła z bajek Jeszcze raz bardzo dziękuję dla każdej osoby,która odda głos
[You must be registered and logged in to see this link.]
Konkurs wygrywa dziecko z największą liczbą głosów na swój zamek.Nagrodą są różne bajki
Przepraszam,że tak na forum proszę ale to bardzo bliscy znajomi i wiem że mała Anastazja bardzo by się ucieszyła z bajek Jeszcze raz bardzo dziękuję dla każdej osoby,która odda głos
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Re: Pogaduchy
Okej, mój głos już masz, muszę go tylko potwierdzić mailem teraz
MotherChucker- Blair & Chair
- Liczba postów : 667
Też zagłosowałam.
Jezu, przepraszam, ale muszę się pochwalić - przeszłam pierwszy etap eliminacji na wolontariusza na Euro 2012, 24 września mam rozmowę kwalifikacyjną.
Jezu, przepraszam, ale muszę się pochwalić - przeszłam pierwszy etap eliminacji na wolontariusza na Euro 2012, 24 września mam rozmowę kwalifikacyjną.
Dziękuje Wam Kochane ;* Wiedziałam,że ktoś zechce pomóc małej
O to gratuluje Żuri Będziemy trzymać kciuki za Ciebie żeby Ci się udało
O to gratuluje Żuri Będziemy trzymać kciuki za Ciebie żeby Ci się udało
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Ja również zagłosowałam
Łooł Żuri wielkie gratulacje W takim razie ja też będę trzymała kciuki
Łooł Żuri wielkie gratulacje W takim razie ja też będę trzymała kciuki
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Mnie do piłki nie ciągnie. Wolę siatkówkę
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Żuri napisał:Też zagłosowałam.
Super. Prawie i byłabym Twoją rywalką Na co się dostałaś? VIP?
Czemu prawie?
Jak VIP? Wybrałam sobie 3 specjalizacje w tej kolejności - Team Service, Accreditation i Broadcasting. Liczę najbardziej na team service.
Jak VIP? Wybrałam sobie 3 specjalizacje w tej kolejności - Team Service, Accreditation i Broadcasting. Liczę najbardziej na team service.
Żuri napisał:Czemu prawie?
Dostałam się na rozmowę, ale że jestem w US, to nie mogę się pojawić Napisałam do nich z prośbą o przełożenie, ale znając życie to nic z tego nie będzie
Pytam, czy VIP, bo u mnie zaznaczyli, że jest to obok Team Service najbardziej oblegany dział, a ja wzięłam to na pierwszym miejscu. Myślałam, że może też wzięłaś VIP
A gdzie masz rozmowę? Bo w newsletterze dla Poznania jest napisane, że można przez skype'a przejść rozmowę, ale że to chyba opcja tylko dla obcokrajowców.
Jakie dwa pozostałe wzięłaś?
Żuri napisał:A gdzie masz rozmowę? Bo w newsletterze dla Poznania jest napisane, że można przez skype'a przejść rozmowę, ale że to chyba opcja tylko dla obcokrajowców.
W Warszawie.
Media i ceremonie.
Skype interviewing will be available only for foreign applicants during the interviewing period in the preferred host cities. In these cases the candidates should have the required equipment for skype interviewing.
Może Ci sie uda, bo szkoda by było. Kiedy masz widełki na spotkania? Ja miałam 24-25 do wyboru i nie wiem, czy to tylko dla mojej specjalizacje takie daty, czy wcześniejsze pozajmowane o0
Może Ci sie uda, bo szkoda by było. Kiedy masz widełki na spotkania? Ja miałam 24-25 do wyboru i nie wiem, czy to tylko dla mojej specjalizacje takie daty, czy wcześniejsze pozajmowane o0
Żuri napisał:Skype interviewing will be available only for foreign applicants during the interviewing period in the preferred host cities. In these cases the candidates should have the required equipment for skype interviewing.
Miałam do wyboru 10 lub 17. Wrzesień w ogóle mnie nie urządza, więc myślę, ze będzie ciężko. No ale zobaczymy, bo podobno w październiku też są rozmowy.
Są na pewno, bo w pdfie, który był jako "pomoc" w rejestrowaniu się było pokazane, że we Lwowie na początku października, ale no pewnie coś tam mają poukładane te grafiki.
Nie wiedziałam, gdzie napisać, więc piszę tutaj
Chciałam się tymczasowo pożegnać, bo dzisiaj w nocy wylatuję na krótkie, ale wyczekane wakacje i prawdopodobnie będę dopiero w niedzielę.
Proszę tu za dużo beze mnie nie pisać, żebym później dała radę nadrobić i pamiętać o mnie, jakbyście dzieliły się na grupy do Ligi
Chciałam się tymczasowo pożegnać, bo dzisiaj w nocy wylatuję na krótkie, ale wyczekane wakacje i prawdopodobnie będę dopiero w niedzielę.
Proszę tu za dużo beze mnie nie pisać, żebym później dała radę nadrobić i pamiętać o mnie, jakbyście dzieliły się na grupy do Ligi
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
Jeanne, życzę Ci udanego wyjazdu, wspaniałych przygód i ładnej pogody!
Wracaj jak najszybciej:*
Wracaj jak najszybciej:*
Go??- Gość
Nie wiem gdzie wylatujesz, ale życzę Ci udanych wakacji
Kilmeny- Chair & Dan
- Liczba postów : 164
Ja również życzę udanych wakacji, wypocznij sobie
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Dziękuję Wam serdecznie!
Lecę, zresztą idąc poniekąd za przykładem naszych ulubionych bohaterek , do Paryża Uwielbiam to miasto więc jestem pewna, że wyjazd będzie udany, chociaż będzie mi brakowało forum przez te kilka dni
Lecę, zresztą idąc poniekąd za przykładem naszych ulubionych bohaterek , do Paryża Uwielbiam to miasto więc jestem pewna, że wyjazd będzie udany, chociaż będzie mi brakowało forum przez te kilka dni
jeanne- Blair & Chair
O Boże, jak ja Ci zazdroszę
Ja też chcę do Paryża !! Baw się fajnie
Ja też chcę do Paryża !! Baw się fajnie
M&M's- Chair & Gossip Girl
- Liczba postów : 1743
Oj, zazdroszczę. Ale życzę udanej podróży, i dołączam się do Żuri, nie zapomnij zostawić buta
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Jeszcze raz dziękuję!
Haha chyba w Musee d'Orsay Będę miała oczy szeroko otwarte, może akurat mnie też się jakiś książę napatoczy po drodze
Żuri napisał:Pamiętaj o zostawieniu buta w Luwrze. I miłej zabawy
Haha chyba w Musee d'Orsay Będę miała oczy szeroko otwarte, może akurat mnie też się jakiś książę napatoczy po drodze
jeanne- Blair & Chair
Strona 7 z 27 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 27
Strona 7 z 27
Pozwolenia na tym forum: