Pogaduchy
+54
nicholas.
Karo
Joanna
shiva89
Klaudia
Vivien
xxl
vanderwoodsen
Lithium
PrincessBlair
Ella
frejabeha
GumiJagoda
Serena
Freya
turtle
Ania_
LanaLang
brulion
lookx
klaudusqa
Edda
kawowa
xAaliyahxx
coconutP
Magdafa
Layla
lb
Lewandowska
April
M&M's
Gosiek
Magoria
Ania
jeannette
Numb3r_Fourt33n
Żuri
andzia
elenex89
Citizen Erased
alkamb
MotherChucker
Kilmeny
Kora
fusiatko44
Kasia
Ola
Ewa
jeanne
Karolina
mmoneya
Magda
Lise
Gigi
58 posters
Strona 13 z 27
Strona 13 z 27 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 27
Re: Pogaduchy
A ja tam uważam, że Ed wygląda słodko z tym swoim brzuszkiem...
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Ola napisał:A ja tam uważam, że Ed wygląda słodko z tym swoim brzuszkiem...
Hej sis :* Ja też tak uważam ... w końcu widać kto nas wychowywał ;p
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Ola napisał:A ja tam uważam, że Ed wygląda słodko z tym swoim brzuszkiem...
hahaha, boże, po tych słowach wyobraziłam sobie Eda w ciązy xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
hahaha Rozwalają mnie te "wstawki rodzinne" w rozmowach na forum
A tak kiedyś narzekałyście na tatusia
a co do Eda, uważam, że jest naprawdę przystojny, ale to prawda, czasem wygląda okropnie! Zgadzam się z Karliną, która pisała o tym w temacie o Edzie, że jednak może o siebie zadbać, nie tracąc przy tym na męskości. Oczywiście, nawet nie chodzi mi o ten brzuszek, chociaż nad tym też może popracować, w końcu co jak co, ale on jednak też pracuje ciałem i swoim wyglądem, więc.. Ale najbardziej razi mnie jego styl ubierania się, po prostu tragedia Chociaż, czego by nie zrobił, ma taki głos i taki akcent, że jestem nim zauroczona, chociażby z zamkniętymi oczami
A tak kiedyś narzekałyście na tatusia
a co do Eda, uważam, że jest naprawdę przystojny, ale to prawda, czasem wygląda okropnie! Zgadzam się z Karliną, która pisała o tym w temacie o Edzie, że jednak może o siebie zadbać, nie tracąc przy tym na męskości. Oczywiście, nawet nie chodzi mi o ten brzuszek, chociaż nad tym też może popracować, w końcu co jak co, ale on jednak też pracuje ciałem i swoim wyglądem, więc.. Ale najbardziej razi mnie jego styl ubierania się, po prostu tragedia Chociaż, czego by nie zrobił, ma taki głos i taki akcent, że jestem nim zauroczona, chociażby z zamkniętymi oczami
Ostatnio zmieniony przez Marta dnia Czw Gru 15, 2011 4:13 pm, w całości zmieniany 1 raz
Go??- Gość
Ed w ciąży, hahah Tata zawsze mówił: Brzuszek to jest coś...
I to rzeczywiście prawda (podglądałyśmy go z Anią trochę jak się kąpał w wannie, to wiemy...)
I to rzeczywiście prawda (podglądałyśmy go z Anią trochę jak się kąpał w wannie, to wiemy...)
Hmmm... mogę zapytać skąd się znacie wszyscy? Wydaję mi się, że tutaj wszyscy są jedną wielką zgraną rodziną... )) Magia świąt? )
turtle- Dair & Dan
- Liczba postów : 483
turtle napisał:Hmmm... mogę zapytać skąd się znacie wszyscy? Wydaję mi się, że tutaj wszyscy są jedną wielką zgraną rodziną... )) Magia świąt? )
Owszem, jesteśmy wielką patologiczną, ale kochającą się rodziną, mamy nawet własne drzewo genealogiczne i herb Najbardziej aktywni użytkownicy są w tej rodzinie, ale oczywiście, dla wszystkich zainteresowanych znajdzie się miejsce
Magia świąt także stwarza odpowiedni nastrój
Go??- Gość
turtle napisał:Hmmm... mogę zapytać skąd się znacie wszyscy? Wydaję mi się, że tutaj wszyscy są jedną wielką zgraną rodziną... )) Magia świąt? )
Wystarczy, że wejdziesz na czata, to Cię wciągnie.
Nawet nie tyle co czat, wielu świetnych ludzi nie może się nie dogadywać
Marta napisał:turtle napisał:Hmmm... mogę zapytać skąd się znacie wszyscy? Wydaję mi się, że tutaj wszyscy są jedną wielką zgraną rodziną... )) Magia świąt? )
Owszem, jesteśmy wielką patologiczną, ale kochającą się rodziną, mamy nawet własne drzewo genealogiczne i herb Najbardziej aktywni użytkownicy są w tej rodzinie, ale oczywiście, dla wszystkich zainteresowanych znajdzie się miejsce
Magia świąt także stwarza odpowiedni nastrój
Chyba najzdatniejsza definicja Grimaldich xD
Freya- Destiel & Justice League
- Liczba postów : 1480
Ok, przypominam o głosowaniu i pokornie proszę o głosy:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Pozwolę sobie wkleić
Pragnę oficjalnie zaprosić na galę rozdania Złotych Bartów, w piątek (23 XII) o godzinie 20.00, na forum 'Plotkary' na filmwebie.
Żeby przybliżyć nieco koncepcję tej zabawy: o ustalonej godzinie będzie już założony osobny temat poświęcony tylko i wyłącznie na ogłoszenie wyników naszego głosowania. Poprowadzimy wirtualną galę, na której oczekujemy obecności każdego/każdej z was;) Będziemy podawać wyniki w każdej kategorii osobno, po kolei. Będziecie więc mieli okazję do skomentowania rezultatów, podzielenia się własnymi opiniami, wyjawienia, kto był waszym faworytem. Bardzo serdecznie zachęcam wszystkich do przybycia i aktywnego uczestnictwa, nikt Was nie skrzywdzi, będzie panowała przyjemna atmosfera, obiecuję
Jak na galę rozdania tak prestiżowych nagród przystało, obowiązują oczywiście stroje wieczorowe (od czego w końcu mamy avatary?).
Jeszcze raz bardzo zachęcam do wspólnej zabawy w piątek, mam nadzieję, że pojawi się przynajmniej część z Was. W razie jakichkolwiek wątpliwości, piszcie, odpowiadamy na wszystkie pytania.
Pragnę oficjalnie zaprosić na galę rozdania Złotych Bartów, w piątek (23 XII) o godzinie 20.00, na forum 'Plotkary' na filmwebie.
Żeby przybliżyć nieco koncepcję tej zabawy: o ustalonej godzinie będzie już założony osobny temat poświęcony tylko i wyłącznie na ogłoszenie wyników naszego głosowania. Poprowadzimy wirtualną galę, na której oczekujemy obecności każdego/każdej z was;) Będziemy podawać wyniki w każdej kategorii osobno, po kolei. Będziecie więc mieli okazję do skomentowania rezultatów, podzielenia się własnymi opiniami, wyjawienia, kto był waszym faworytem. Bardzo serdecznie zachęcam wszystkich do przybycia i aktywnego uczestnictwa, nikt Was nie skrzywdzi, będzie panowała przyjemna atmosfera, obiecuję
Jak na galę rozdania tak prestiżowych nagród przystało, obowiązują oczywiście stroje wieczorowe (od czego w końcu mamy avatary?).
Jeszcze raz bardzo zachęcam do wspólnej zabawy w piątek, mam nadzieję, że pojawi się przynajmniej część z Was. W razie jakichkolwiek wątpliwości, piszcie, odpowiadamy na wszystkie pytania.
Kasia- Dan & Klaine
xAaliyahxx napisał:Gdzie mogę zobaczyć wyniki?
PODPISUJMY
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Skoro jesteśmy w temacie:
[You must be registered and logged in to see this link.] - blog Kasi Tusk. haha
EDIT: Niestety, już odblokowany:( Przed chwilą wyglądał tak:
[You must be registered and logged in to see this image.]
boż ludzie robią z tego aferę :/ :/ nic z tego nie będzie przecież
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
LillyRose napisał:Jak dla mnie ten blog Kasi jest świetny
Ja też lubię czasem zajrzeć, i Kasia i Zosia wydają się być bardzo sympatycznymi osobami. Nie zmienia to jednak faktu, że cała akcja z zablokowaniem bloga była całkiem zabawna:)
Karolina napisał:LillyRose napisał:Jak dla mnie ten blog Kasi jest świetny
Ja też lubię czasem zajrzeć, i Kasia i Zosia wydają się być bardzo sympatycznymi osobami. Nie zmienia to jednak faktu, że cała akcja z zablokowaniem bloga była całkiem zabawna:)
Jak już o tym mówimy to ja również zaglądam Fajna sprawa ^^
Kasia- Dan & Klaine
omg, to nieźle. ale dla mnie to jest naprawdę straszne, jak tak ktoś może się bezczelnie włamywać na blogi, strony, pocztę...chociaż za premierem nie przepadam, ale blog Kasi lubię poczytać ; ]Karolina napisał:Skoro jesteśmy w temacie:
Serena- Blairena & Chair
- Liczba postów : 1060
to ma być straszne, żeby widzieli jakie straszne jest ACTA xD
Kasia- Dan & Klaine
Wow. Panika na całym świecie, bo jedną stronę zamkneli
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
serenavdw napisał:omg, to nieźle. ale dla mnie to jest naprawdę straszne, jak tak ktoś może się bezczelnie włamywać na blogi, strony, pocztę...chociaż za premierem nie przepadam, ale blog Kasi lubię poczytać ; ]Karolina napisał:Skoro jesteśmy w temacie:
Przede wszystkim: nikt się nikomu nie włamuje na blogi, strony, a już tym bardziej pocztę. Jedno to włamać się, a drugie zwyczajnie zablokować. Zablokowanie strony na pół godziny nikomu nie czyni wielkiej krzywdy, a zwraca uwagę na problem. Jak inaczej internauci mają protestować? Skandować na Wiejskiej? Po wprowadzeniu ACTA blog Kasi może być trwale usunięty, wystarczy, że ktoś wstawi niepożądany komentarz pod postem. W porównaniu z niewinnym żartem (który trwał pewnie z kilkanaście minut) to chyba dużo poważniejszy problem? Hakerzy nie 'atakują' przypadkowych ludzi, ale tych, którzy sami mają wpływ na decyzję o wprowadzeniu ustawy, która w ogromnym stopniu ograniczy wolność słowa w sieci. Stosują niejako ich własną broń, tylko w dużo łagodniejszej postaci.
EDIT:
O proszę, i okazało się, że to nieprawda, więc tym bardziej nie ma krzyku:
Zastanawiam się tylko, co ja porobiłam z tymi linkami, że wstawiłam prawdziwy, a nie ten bez e
Strona 13 z 27 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 27
Strona 13 z 27
Pozwolenia na tym forum: