Pogaduchy
+54
nicholas.
Karo
Joanna
shiva89
Klaudia
Vivien
xxl
vanderwoodsen
Lithium
PrincessBlair
Ella
frejabeha
GumiJagoda
Serena
Freya
turtle
Ania_
LanaLang
brulion
lookx
klaudusqa
Edda
kawowa
xAaliyahxx
coconutP
Magdafa
Layla
lb
Lewandowska
April
M&M's
Gosiek
Magoria
Ania
jeannette
Numb3r_Fourt33n
Żuri
andzia
elenex89
Citizen Erased
alkamb
MotherChucker
Kilmeny
Kora
fusiatko44
Kasia
Ola
Ewa
jeanne
Karolina
mmoneya
Magda
Lise
Gigi
58 posters
Strona 17 z 27
Strona 17 z 27 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27
Re: Pogaduchy
Bartholomew napisał:BerrySerena będzie jeszcze ale na razie fascynuje mnie Bart.
GG nie wiem czy wiesz, ale ja jestem tobą tak naprawdę xDD
Nie ma opcji Gossip Girl jest tylko jedna
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Bartholomew napisał:Żuri xDD czyli na jaki??
Czyli mniej więcej na taki, młoda damo. Sztywny i poważny. Noś mniej fioletu.
lol, nie wyobrażam sobie tego. xD
GossipGirl napisał:Bartholomew napisał:BerrySerena będzie jeszcze ale na razie fascynuje mnie Bart.
GG nie wiem czy wiesz, ale ja jestem tobą tak naprawdę xDD
Nie ma opcji Gossip Girl jest tylko jedna
i jest nią bart.
Podfruwajko Żuri - twoje wytyczne wprowadzam w życie.
Pamiętajcie - żyjecie tylko dwa razy.
Pamiętajcie - żyjecie tylko dwa razy.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Gigi, Ty nas po prostu prowokujesz, żebysmy zapragneli z powrotem Twojego unikalnego stylu wypowiedzi xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Katefused napisał:Gigi, Ty nas po prostu prowokujesz, żebysmy zapragneli z powrotem Twojego unikalnego stylu wypowiedzi xD
Ja już tego pragnę i prosiłam o powrót w "Spekulacjach" ale tutaj też nie zaszkodzi
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Słowo 'dead' zastąpi 'jakież to zabawne, szkoda, że nie mogę umrzeć po raz drugi, bo mój limit się wyczerpie'.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Abstrahując od Bartholomewa, zadziwia mnie, ileż to osób do nas dołączyło w przeciągu ostatnich godzin.
btw, Żuri, od jakiegoś czasu chcę ci powiedzieć, że nie wyświetlają ci się obrazki w sygnaturze xD
btw, Żuri, od jakiegoś czasu chcę ci powiedzieć, że nie wyświetlają ci się obrazki w sygnaturze xD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
*wyłania się z otchłani*
Hejo! Nie wiem, czy takie są tu obyczaje, ale chyba wypada się przedstawić z racji dołączenia do grupy "świeżaków".
Lithium! Wiek 17, miasto Kraków, hobby - pisanie.
P.S. Nie wiem jak zacząć T.T
Hejo! Nie wiem, czy takie są tu obyczaje, ale chyba wypada się przedstawić z racji dołączenia do grupy "świeżaków".
Lithium- Liczba postów : 20
[You must be registered and logged in to see this link.] tutaj możesz napisać coś więcej o sobie jak masz ochotę ale chyba tu też może być hej
Kasia- Dan & Klaine
Lithium napisał:*wyłania się z otchłani*
Ja bardzo chętnie poznam sama jestem nowa
vanderwoodsen- Chuck & Serena
- Liczba postów : 48
Witamy;)
Powoli wszystko ogarniesz:)
Tutaj masz do tego specjalny temat:
[You must be registered and logged in to see this link.]
A w tym subforum będziesz mogła lepiej poznać wszystkich użytkowników:
Powoli wszystko ogarniesz:)
Tutaj masz do tego specjalny temat:
A w tym subforum będziesz mogła lepiej poznać wszystkich użytkowników:
Go??- Gość
Dzięki. Zaraz zacznę "spamować".
Tak poza tym. To tylko ja, czy każdy z was nie ma shoutbox'a? Niby jest, ale to forum nie korzysta często z takiej opcji komunikacji między userami?
Tak poza tym. To tylko ja, czy każdy z was nie ma shoutbox'a? Niby jest, ale to forum nie korzysta często z takiej opcji komunikacji między userami?
Lithium- Liczba postów : 20
Zwykle w poniedziałki kiedy odcinek jest live to ludzie komentują tam Kiedyś tętnił życiem, może to jeszcze powróci
Kasia- Dan & Klaine
nie dam rady już tak pisać. sorry xDD to jest dla mnie za trudne we need to go back!!
Gigi- Gossip Dan & Girls
Hahaha Gigi to znaczy, Barcie.
Kiedy dołączyłam do forum też mnie zdziwiło, że nikt nie siedzi na shoutboxie. Trzeba powrócić do tej tradycji, bo noc z poniedziałku na wtorek is NOT ENOUGH!
Kiedy dołączyłam do forum też mnie zdziwiło, że nikt nie siedzi na shoutboxie. Trzeba powrócić do tej tradycji, bo noc z poniedziałku na wtorek is NOT ENOUGH!
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Bartholomew napisał:nie dam rady już tak pisać. sorry xDD to jest dla mnie za trudne we need to go back!!
[You must be registered and logged in to see this image.]
A tak było zabawnie
Go??- Gość
:* jeszcze zostanę troszkę Bartem. obawiam się, że Charles zrzuci mnie z dachu w 5x24, więc moja przygoda na forum nie potrwa zbyt długo
poza tym jeszcze obiecałam Kasi, że będę jagodową Sereną. ale kurcze chyba po finale będzie trzeba pomyśleć nad bitch Sereną raczej xD
ps. czy myślicie, że nowi ludzie, którzy teraz dołączyli myślą, że to forum to wariatkowo?? bo ja tak uważałabym na ich miejscu xDD
poza tym jeszcze obiecałam Kasi, że będę jagodową Sereną. ale kurcze chyba po finale będzie trzeba pomyśleć nad bitch Sereną raczej xD
ps. czy myślicie, że nowi ludzie, którzy teraz dołączyli myślą, że to forum to wariatkowo?? bo ja tak uważałabym na ich miejscu xDD
Gigi- Gossip Dan & Girls
brulion napisał:Abstrahując od Bartholomewa, zadziwia mnie, ileż to osób do nas dołączyło w przeciągu ostatnich godzin.
Wiem o tym, miałam prolemy z serwerem, a nie chce mi się szukać gdzie ja mam te obrazki, które miałam wcześniej, by je wrzucić
Bartholomew napisał::* jeszcze zostanę troszkę Bartem. obawiam się, że Charles zrzuci mnie z dachu w 5x24, więc moja przygoda na forum nie potrwa zbyt długo
Jestem niemalże pewna, że tak jest xD
Akurat na taki moment trafili
Kasia- Dan & Klaine
Strona 17 z 27 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27
Strona 17 z 27
Pozwolenia na tym forum: