Pogaduchy
+54
nicholas.
Karo
Joanna
shiva89
Klaudia
Vivien
xxl
vanderwoodsen
Lithium
PrincessBlair
Ella
frejabeha
GumiJagoda
Serena
Freya
turtle
Ania_
LanaLang
brulion
lookx
klaudusqa
Edda
kawowa
xAaliyahxx
coconutP
Magdafa
Layla
lb
Lewandowska
April
M&M's
Gosiek
Magoria
Ania
jeannette
Numb3r_Fourt33n
Żuri
andzia
elenex89
Citizen Erased
alkamb
MotherChucker
Kilmeny
Kora
fusiatko44
Kasia
Ola
Ewa
jeanne
Karolina
mmoneya
Magda
Lise
Gigi
58 posters
Strona 10 z 27
Strona 10 z 27 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27
Re: Pogaduchy
Ja planuje we wtorek ok. 4 po południu a na jakiej stronie to jeszcze nie wiem. Wpisze w google 'Plotkara sezon 5 odcinek 1 online' i powinno mi coś znaleźć
Magdafa- Blair & Chair
- Liczba postów : 366
O kurczę, to już dzisiaj A ja w szpitalu siedzę na internecie mobilnym laptop od czasu do czasu i za bardzo sobie nie obejrzę... :/
Ech, chciałam się pożalić, że jeszcze co najmniej tydzień muszę tu zostać. Ale na szczęście rodzice przynoszą mi laptopa i dni w miarę szybko mijają dzięki temu.
Żuri napisał:Ech, chciałam się pożalić, że jeszcze co najmniej tydzień muszę tu zostać. Ale na szczęście rodzice przynoszą mi laptopa i dni w miarę szybko mijają dzięki temu.
Nie łam się, szybko zleci
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Ale online z napisami? To na iitv.info:)
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
To chyba nie są oficjalne informacje Przenoszę do Pogaduch i tam odpowiem.
Będę oglądać na żywo w telewizji, ale jeżeli ktoś będzie potrzebował adresu ze streamingu, to jak znajdę kogoś kto transmituje live z US, to wrzucę tutaj chwilę przed odcinkiem.
Będę oglądać na żywo w telewizji, ale jeżeli ktoś będzie potrzebował adresu ze streamingu, to jak znajdę kogoś kto transmituje live z US, to wrzucę tutaj chwilę przed odcinkiem.
Można już gdzieś znaleźć odcinek w internecie? Załatwiłam sobie nawet słuchawki do szpitala, więc nastawiłam się na oglądanie. xD
Ja dziś natrafiłam na odcinek, ale tylko na 29 minut więc to chyba nie całość, więc się nawet nie zabierałam za niego
A tak to szukałam i nie mogłam znaleźć, chociaż do tej pory już może gdzieś wstawili... Ale nie mam czasu niestety poszukać bo zaraz się zbieram do lekarza
A tak to szukałam i nie mogłam znaleźć, chociaż do tej pory już może gdzieś wstawili... Ale nie mam czasu niestety poszukać bo zaraz się zbieram do lekarza
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Dzięki. Lepsze to, niż nic. ^^ Znalazłam kilka linków do cłego odcinka, ale za każdym razem pojawia się, że nie jest dostępne w moim kraju. ;/
Nie wiem, czy już gdzieś dali, ale jakby ktoś jeszcze potrzebował to tu znalazłam [You must be registered and logged in to see this link.]
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Potrzebujecie oddzielnego tematu na odcinki online i odcinki do ściągnięcia? Jeżeli tak, to dajcie znać, zorganizujemy coś takiego.
O to super Więc teraz to już pewnie pełną parą będziesz żyła a nie się ograniczała jak przez ostatnie 2tyg
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
No jeszcze nie do końca wiedzą co mi jest, muszę czekać na wyniki i pewnie będę miała za jakiś czas operację, ale dobrze jest. Muszę wrócić do normalności bo niestety, przez chorobę zawaliłam studia i muszę prawdopodobnie powtarzać przedmioty... Czyli rok w plecy właściwie. ;/ Ale zaczynam od tego roku dziennikarstwo, o którym zawsze marzyłam, więc może mi to na dobre wyjdzie.
Dobrze wiem jak to jest przez chorobę zawalić soie szkołe :/
No ale dobrze, że przynajmniej już wyszłaś do ludzi - do świata żywych Witamy !
No ale dobrze, że przynajmniej już wyszłaś do ludzi - do świata żywych Witamy !
M&M's- Chair & Gossip Girl
- Liczba postów : 1743
Jestem nowa i mam pytanie;D Czy jest tu dział z waszą twórczością literacką? Chodzi mi o opowiadania, oneparty lub drabble? Jest takie cos?
Edda- Liczba postów : 152
Jeszcze nie nielicząc tego wątku z fanficami: [You must be registered and logged in to see this link.]
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
Strona 10 z 27 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27
Strona 10 z 27
Pozwolenia na tym forum: