Pogaduchy
+54
nicholas.
Karo
Joanna
shiva89
Klaudia
Vivien
xxl
vanderwoodsen
Lithium
PrincessBlair
Ella
frejabeha
GumiJagoda
Serena
Freya
turtle
Ania_
LanaLang
brulion
lookx
klaudusqa
Edda
kawowa
xAaliyahxx
coconutP
Magdafa
Layla
lb
Lewandowska
April
M&M's
Gosiek
Magoria
Ania
jeannette
Numb3r_Fourt33n
Żuri
andzia
elenex89
Citizen Erased
alkamb
MotherChucker
Kilmeny
Kora
fusiatko44
Kasia
Ola
Ewa
jeanne
Karolina
mmoneya
Magda
Lise
Gigi
58 posters
Strona 18 z 27
Strona 18 z 27 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27
Re: Pogaduchy
Katefused napisał:Bartholomew napisał::* jeszcze zostanę troszkę Bartem. obawiam się, że Charles zrzuci mnie z dachu w 5x24, więc moja przygoda na forum nie potrwa zbyt długo
poza tym jeszcze obiecałam Kasi, że będę jagodową Sereną. ale kurcze chyba po finale będzie trzeba pomyśleć nad bitch Sereną raczej xD
ps. czy myślicie, że nowi ludzie, którzy teraz dołączyli myślą, że to forum to wariatkowo?? bo ja tak uważałabym na ich miejscu xDD
Jestem niemalże pewna, że tak jest xD
Akurat na taki moment trafili
He He dziewczyny ja nie jestem nowa na forum (miałam tylko malutką przerwę od niego ale już wróciłam ) i po przejrzeniu forum zdecydowanie uważam, że to wariatkowo , a co dopiero nowi
PS. Widzę, że sporo się pozmieniało podczas mojej nieobecności...Bartholomew, Katefused, Marlina ... można się pogubić
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
*nowa*
Mniejsza o to! Myślałam kiedyś nad dołączeniem do sekty czcicieli pand
(Tworząc ją sama - wyobrażacie sobie członków? Wszyscy w "pandziastych" piżamkach, które znalazłam na eBay'u *-*), więc twierdzę, że rozmowy na tematy bliżej nieokreślone są całkiem spoko. Nawet jeśli to wariatkowo. ;P
Mniejsza o to! Myślałam kiedyś nad dołączeniem do sekty czcicieli pand
(Tworząc ją sama - wyobrażacie sobie członków? Wszyscy w "pandziastych" piżamkach, które znalazłam na eBay'u *-*), więc twierdzę, że rozmowy na tematy bliżej nieokreślone są całkiem spoko. Nawet jeśli to wariatkowo. ;P
Lithium- Liczba postów : 20
Widzieliście to ? [You must be registered and logged in to see this link.]
Boże mój drogi...po prostu nie mogę......
Boże mój drogi...po prostu nie mogę......
Ania_- OTH & Eden
Nie wiem nawet jak to skomentować. Chory świat, chorzy ludzie. Nie dałam rady obejrzeć do końca.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Po 15 sekundach wyłączyłam. Boże, taki człowiek powinien ginąć w męczarniach. Tak, życzę jej bolesnej śmierci. Sama mam malutką siostrę i sobie takie czegoś nawet nie wyobrażałam. Żałuję, że to teraz obejrzałam i nie zasnę dziś.
Niech dziwka zginie.
Niech dziwka zginie.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Dałam radę obejrzeć 20 sekund. Nie umiem tego nawet skomentować.
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Mam pytanie Z jakich filmów czy seriali są poniższe animacje?
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ania- Chair & Kurt
- Liczba postów : 1184
Ania, co Ty masz z tymi dziećmi? To już 3 link od Ciebie z jakimiś maskarami.
Normalnie, aż się boję wchodzić w ten temat.
A tak na serio, takie sprawy są wstrząsające, ale niestety jeśli dalej ludzie będą ignorować choroby, patologie, to będzie się to dalej powtarzać.
Np. to
Normalnie, aż się boję wchodzić w ten temat.
A tak na serio, takie sprawy są wstrząsające, ale niestety jeśli dalej ludzie będą ignorować choroby, patologie, to będzie się to dalej powtarzać.
Np. to
- ja się pytam, kto pozwala ludziom ze schizofrenią trzymać takie rzeczy w domu? Przecież jest jakaś rodzina, która powinna to kontrolować, zmuszać ją do brania leków. Przecież nawet kobieta ze schizofrenią, prawidłowo leczoną może być znakomitą matką, a tu...za pomocą noża do steków i dwóch mieczy samurajskich
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
he, właśnie też zauważyłam, że ja ciągle o dzieciach ale te historie są po prostu wstrząsające, mnie doprowadzają wręcz do płaczu, ja po prostu nie mogę sobie wyobrazić, nie mogę tego pojąć jak można tak skrzywdzić niewinne, bezbronne dziecko, a to wszystko dlatego, że jestem osobą, która uwielbia dzieci i której marzy się własna gromadka
Ania_- OTH & Eden
Boże, zróbcie coś ze mną. Sesje zaczynam za 3 dni, a zamiast spędzić choć odrobinkę czasu przy ustawach, to nie - film ze studniówki i pudełko Ptasiego Mleczka. Normalnie liceum time of my life. Jak ja znowu chciałabym być młoda...
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Całkowicie Cię rozumiem, ja też zamiast czytać kodeksy i ustawy nadrabiam zaległości w serialach.
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
Dołączam się k.p.c. patrzy na mnie z szafki, ale wolę jednak seriale na razie oglądać haha a potem będzie stres
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
a u mnie jeszcze nie xDD ale kiedy wy będzie hasać na wolności. ja będę topić smutki i moją niewiedzę więc cheer up
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Ja już mam wakacje, tylko jeden dzień niestety mam zaplanowany, a tak błogie lenistwo
Go??- Gość
Hey wybieram sie w te wakacje do Egiptu(do Hughardy) czy ktoras z was moze byla? I moglaby polecic jakis dobry hotel i co warto zobaczyc?
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Strona 18 z 27 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27
Strona 18 z 27
Pozwolenia na tym forum: