Dzień na plus :)
+40
Cynicznie
Marginesowa
desertrose
alkamb
CallMeLady
Wikusia
Adrianna_
Limka
justmarried
Kamila
Ania M.
shiva89
fanka2112
Klaudia
Karolina
Vivien
Joanna
Lise
andzia
brulion
Citizen Erased
Serena
Lewandowska
lookx
AW
Ania_
Kasia
Ewa
klaudusqa
jeanne
Ola
M&M's
April
Gosiek
Gigi
xxl
Layla
xAaliyahxx
Żuri
Freya
44 posters
Strona 20 z 23
Strona 20 z 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Re: Dzień na plus :)
To samoEwa napisał:Dzień wolnego po dniu wagarowicza dający długi weekend Ah Ci ludzcy rodzice
+ właśnie wróciłam z bardzo udanego koncertu
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
April napisał:W końcu jakaś porządna mobilizacja do pisania pracy
+
(tvd)
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]
król Elijah wraca <3333 wraca i WYGLĄDA:D
I mi także poprawiłaś dzień
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Od dziś najchętniej codziennie piekłabym muffinki dziś miałam swój pierwszy raz w tej dziedzinie i wyszły takie zajebiste czekoladowe z kawałkami milki
Ola gratuluję Podzielisz się przepisem ? Bo ja mam tylko tradycyjny szwedzki
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
2 szklanki mąki, 1,75 szklanki cukru pudru, 2 łyżki kakao, 2 łyżeczki proszku do pieczenia, 1/3 łyżeczki sody. Suche składniki pomieszać, do tego potem 3/4 szklanki mleka, 1/3 szklanki oleju, 1 jajko i ewentualnie kropla aromatu (ja nie dałam, bo nie lubię ) Pokruszoną czekoladę do środka, wymieszać i piec Dałam na oko 180 stopni, ale nie wiem ile się piekły, sprawdzałam wykałaczką :> Szybki przepis, a najchętniej zjadłabym je wszystkie na raz xD Wyszło mi 18, ale chyba dlatego że za dużo nalewałam do każdej papilotki
Proszę i smacznego
Proszę i smacznego
nie mieszać składników w muffinach!! postuluję xD w sensie nie za dużo tyko raz przekręcić łyżką i zostawić jak jest. z choco są pycha, ale jak ktoś lubi to np. z jogurtem są zajebiste. takie delikatne. albo budyń i choco mix. mmm.
weekend na wielki plus z moim Hobbitem xD
weekend na wielki plus z moim Hobbitem xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Wspaniała wiadomość po powrocie ze szkoły & super wieczór spędzony na śmiechu do łez (nie,nie oglądam meczu )
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Ach jak fajnie w końcu mieć jakiś luźniejszy dzień
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Nadchodzi wiosna edit: 4 bociany przyleciały i chodzą sobie po polu sąsiada xD
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Dopiero dzisiaj ogarnęłam, że czasem na tvn filmy lecą bez lektora i z napisami, a wczoraj oglądałam New Moon (xD) i myślałam, że coś się popsuło ale fajnie, że powoli coś takiego wprowadzają, kiedyś marzyłam, żeby był wybór w tv - lektor albo napisy.
April- Elijah & ParksRec
Przyjemny, słoneczny dzień spędzony z koleżanką w Krakowie + Kilka dobrych wieści, zdecydowanie dzień na plus
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
"Tego dnia, tak bez przyczyny, postanowiłem trochę pobiegać."
Leczę deprechę bieganiem. Pierwszy raz w życiu wyszłam tak o, pobiegać. Polecam
Leczę deprechę bieganiem. Pierwszy raz w życiu wyszłam tak o, pobiegać. Polecam
Jaram się praktykami. Jutro idę molestować Katowice pytaniem "dzień dobry, mogę u państwa odbyć praktyki?" ;DDD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Naprawdę piękny Pogoda, brak zajęć, nawet wyniki od lekarza dobre xD Miło zrzucić kurtkę i założyć spódniczkę dla odmiany
Średni miałam dzień, ale film Safety not guaranteed dziwnie poprawił mi humor Poza tym to mój 1600 obejrzany film, więc łuhu! byle do 2 tysięcy xD
April- Elijah & ParksRec
Miły dzień, przyjechała moja mama, więc obiad u cioci, piwko w Śledziku i gofery na drogę powrotną xD Jeszcze zakupy w Kerfurze, za które nie musiałam płacić
No i oczywiście za 4 dni do domu
No i oczywiście za 4 dni do domu
Miałam wczoraj wieczór z przyjaciółką. Właściwie ten "wieczór" przeciągnął się do 4 nad ranem. Oczywiście nie obeszło się bez duuuuuuuużej ilości procentów, dużej ilości śmiechu i duuuużej ilości łez. Wszystko było wspaniale do momentu kiedy się rano obudziłam... łeb trzeszczy tak, że każdy ruch gałek ocznych powoduje niesamowity ból, powieki popuchnięte, śniadania zjeść nie mogę, obiadu pewnie też jeszcze nie będę mogła
Normalnie zdycham !
Ale nie żałuję! Kocham swoją BFF i te nasze "wieczorki" i nie zamieniłabym ich na nic innego! Chodzę dzisiaj jak zombi ale cały czas z uśmiechem na twarzy
Normalnie zdycham !
Ale nie żałuję! Kocham swoją BFF i te nasze "wieczorki" i nie zamieniłabym ich na nic innego! Chodzę dzisiaj jak zombi ale cały czas z uśmiechem na twarzy
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Strona 20 z 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Strona 20 z 23
Pozwolenia na tym forum: