Dzień na plus :)
+40
Cynicznie
Marginesowa
desertrose
alkamb
CallMeLady
Wikusia
Adrianna_
Limka
justmarried
Kamila
Ania M.
shiva89
fanka2112
Klaudia
Karolina
Vivien
Joanna
Lise
andzia
brulion
Citizen Erased
Serena
Lewandowska
lookx
AW
Ania_
Kasia
Ewa
klaudusqa
jeanne
Ola
M&M's
April
Gosiek
Gigi
xxl
Layla
xAaliyahxx
Żuri
Freya
44 posters
Strona 21 z 23
Strona 21 z 23 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23
Re: Dzień na plus :)
Tak Kasia, mój ulubiony sklep, przecież wiesz
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Oddałam honorowo krew pierwszy raz w życiu Wspaniałe uczucie Od dziś zostaję honorowym dawcą krwi
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Witaj w klubie Jak sobie pomyślę, że mam przed sobą 5 m-cy wakacji, to aż mi się chce płakać ze szczęścia xDdesertrose napisał:Miałam dzisiaj zakończenie roku szkolnego! Jestem w końcu wolnym człowiekiem
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Ogólnie miłe dni ostatnio wydłużona majówka od czwartku, kupiona śliczna sukienka, przez kilka dni piękna pogoda (dzisiaj trochę słabo) i do tego mama załatwiła mi bilet na "Deszczową piosenkę" w Romie na 18 maja :>
AAAAA!!!! Właśnie się dowiedziałam, że w środę jest u nas zabawa na dechach!!! Super! Uwielbiam takie imprezy
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Tydzień wolnego co prawda muszę kończyć pisanie pracy, ale przynajmniej można posiedzieć w domu i pospać.
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Zdecydowanie dzień na plus mimo początkowych nerwów wyjechałyśmy z koleżanka do KRK ( mamy okolo 140 km do krk i normalnie studiujemy zaocznie ale ze wzgledu na to ze kolezanka ma wesele brata w dniu w którym mamy miec egzaminy to chce pozdawac wszystko wcześniej, a że obie nie pracujemy to pojechałyśmy na dzienne ) gdzies ok 6.30 by w miare wczesnie być w krk przed egzaminem na uczelni ledwo zdążyłysmy z kolezanka , przez korki ( ponad 40 min stałyśmy w korkach a egzamin był o 9 ) Egzamin to była jedna wielka praca grupowa xD w których były zle pytania napisane i wszyscy ustalali jedna dobra odpowiedz ;D tak że mam zdane xD i dowiedzialam sie ze ze obie dostałyśmy promotora Babke ktora jest z tego samego miasta co my czyli z Gorlic, i na wszelkie konsultacje czy coś nie musimy specjalnie do KRK jechac tylko na miejscu sie umowic xD tak ze dzien na wieeelki plus ;D
troszke się rozpisałam... ;D
troszke się rozpisałam... ;D
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Nie ma to jak film,chipsy i zimne piwko Nic więcej nie trzeba bo wspaniałym dniu z przyjaciółmi
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
W sumie można się było tego spodziewać, ale zawsze dobrze wiedzieć na 100% - będzie 6. sezon Parks and Recreation! <3
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Zdana ustna matura z polskiego Teraz już mogę wszystko xD
Layla- Chair & Hyckie
temat pracy licencjackiej wybrany i wysłany
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Deszczowa piosenka, kawałek Warszawy i wspomnienia z listopada z Martą i Gosiakiem :*
Ola napisał:Deszczowa piosenka, kawałek Warszawy i wspomnienia z listopada z Martą i Gosiakiem :*
aww, miło ;*
Go??- Gość
Uwielbiam sezon grillowy :)U moich sąsiadów impreza na całego, właśnie odchodzi "I jo se tyż musioł, bo mi się poruszoł,
Hej mości panowie, kapelusz na głowie.
I jo se musiała, bo mi się ruszała,
Hej mości panowie, chusteczka na głowie" na dwa głosy
Hej mości panowie, kapelusz na głowie.
I jo se musiała, bo mi się ruszała,
Hej mości panowie, chusteczka na głowie" na dwa głosy
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
kochani jeżeli kiedykolwiek wątpiliście w swoje marzenia nie pieprzcie!! wierzcie dalej!! kocham wszystkich :*
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Właśnie mam podobne nastawienie Dzisiaj tylko utwierdziłam się w przekonaniu, że mam najwspanialszych przyjaciół na świecie, którzy zawsze będą przy mnie Jutro (a właściwie dzisiaj), po odbiorze wyników z matur zaczną mi się wakacje pełną parą. Teraz moją codziennością będą lekko zakrapiane rozmowy z przyjaciółmi, koncerty, nocowanie w namiotach i wiem, że będzie to najprawdopodobniej jeden z najlepszych okresów w moim, jak na razie krótkim, życiu. Wiem, że nawet jeżeli są w życiu takie sytuacje, które sprawiają, że mam już dość, to moi przyjaciele zawsze mi pomogą i będą mnie wspierać. I również, tak jak Gigi, kocham wszystkich :*Gigi napisał:kochani jeżeli kiedykolwiek wątpiliście w swoje marzenia nie pieprzcie!! wierzcie dalej!! kocham wszystkich :*
Layla- Chair & Hyckie
JUPI!! Od dzisiaj jestem Panią Magister!!
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Gratulacje!!shiva89 napisał:JUPI!! Od dzisiaj jestem Panią Magister!!
Layla- Chair & Hyckie
Dzięki,dzięki,dzięki:)Layla napisał:Gratulacje!!shiva89 napisał:JUPI!! Od dzisiaj jestem Panią Magister!!
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
A ja od dwóch dni "jeste licencjate" xD
Gratulacje, shiva
Gratulacje, shiva
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Gratulacje dla wszystkich :> Ja od kilku dni jestem studentem 3 roku, ale to nie ma co się chwalić xD Ale za to dostałam pracę na wakacje xD Niestety tylko w Maku, ale trzeba od czegoś zacząć Jak na złość kiedy już to przyjęłam, odezwali się też z innych miejsc.. Może za rok
Strona 21 z 23 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23
Strona 21 z 23
Pozwolenia na tym forum: